Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 19:23   #1201
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dzięki wszystkim ;*

Siostra TŻ ma 18 lat a rodzice TŻ nie chcą jej zmusic zeby sie na dol wyprowadzila no totalna kpina

masakra...
motywuje swoja zmiane zdania tym ze ona by chaial miec wlasny kat a przeciez ☠☠☠☠a mac mialaby osobny pokoj tam na dole. ale ona jest glupia poprostu, jestem taka wsciekla.
to może na studia ją wyślijcie, czy coś, albo chłopa z domem/mieszkaniem znajdźcie ;p

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

a co do inspiracji to ja uwielbiam pinterest.com trochę po amerykańsku, ale pięknie jest
Stary 2013-03-07, 19:57   #1202
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
dzięki wszystkim ;*

Siostra TŻ ma 18 lat a rodzice TŻ nie chcą jej zmusic zeby sie na dol wyprowadzila no totalna kpina

masakra...
motywuje swoja zmiane zdania tym ze ona by chaial miec wlasny kat a przeciez ☠☠☠☠a mac mialaby osobny pokoj tam na dole. ale ona jest glupia poprostu, jestem taka wsciekla.
misiu wiem że dopiero do was dołączyłam, ale nie mogę przeżyć że taka małolata robi wam pod górkę.. mi to wygląda to tak, jakby wam robiła na złość.. może zdąży jej przejść do tego czasu? a nie moglibyście zamieszkać razem z nią w takim razie? nie rezygnujcie ze ślubu, jakieś wyjście musi być
A może znajdzie faceta i się wyprowadzi, albo zmieni nastawienie jak się postawi w waszej sytuacji?
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
to może na studia ją wyślijcie, czy coś, albo chłopa z domem/mieszkaniem znajdźcie ;p

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

a co do inspiracji to ja uwielbiam pinterest.com trochę po amerykańsku, ale pięknie jest
oo dzięki, zaraz zajrzę ja właśnie lubię taki amerykański styl baaardzo

misiadelko zajrzałam na Twój wątek i popieram twój gust muzyczny A te wizażanki które się spinają to tak trochę jakby się jednak wstydziły że u nich będzie to czy owo zresztą,na wizażu zawsze się znajdzie ktoś kto psuje atmosferę, mam doświadczenie na innym wątku.

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-07 o 19:59
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:00   #1203
karolka5124
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!

Ja również chciałam dołączyć do grona pm 2014 my będziemy ślubować 28.06.2014
karolka5124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:02   #1204
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hej Nasza data to 26.07.2014. Jesteśmy z kujawsko-pomorskiego
W końcu ktoś kto będzie ślubował w tym samym dni co ja Witaj!!

Misia głowa do góry. Jedyne czego nie powinniście robić to się poddawać!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:04   #1205
moooniaaaa
Zakorzenienie

Witam się, chwilowo nie miałam neta i drżę na myśl o nadrabianiu

Cytat:
dzięki wszystkim ;*

masakra...
Misia, ale spójrz na to z jej strony ... Ma SWÓJ dom, swoje piętro, z którego musi się wyprowadzić bo Wy chcecie tam zamieszkać. A ona ma do tego piętra takie same prawa jak Wy. Jednak teraz źle zrobiła obiecując Wam, że przeniesie się na dół do rodziców, a teraz robiąc zamęt. Jak nie była pewna decyzji czy coś to mogła nie mówić, powiedzieć że chce przemyśleć. Jednak pamiętaj, że póki co Twoj tż i jego siostra mają takie same prawa tam mieszkać. A rodzice zawsze staną za córką. Ja bym na Waszym miejscu porozmawiała, żeby raz na dobre się zadeklarowała co z tym piętrem i koniec. Ale bez afery bo Ty na tej kłótni nie skorzystasz.

Zawsze zostaje kredyt albo wynajmowanie. Przecież większosć mlodych tak żyje. My teraz nie mamy szans na kredyt (tzn. ja mam bo mam umowę na czas nieokreślony, ale tż ma na 5 lat), więc wynajmujemy i jest ok. Jak będziemy mogli to weźmiemy kredyt, ale póki się nie da to trzeba brać to co jest i cieszyć się, że jest się razem.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:09   #1206
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Nie nadrobię, nie ma szans 15 stron :mdleję:

Witam nowe PMki przybywa nas, przybywam.

Ktoś tu chyba urodziny miał/ma? Najlepszego dziewczyny.

Tydzień jakoś mi pędzi wyjątkowo - nie ogarniam, że jutro piątek.
TŻ mi się rozłożył - ostro go wzięło i to z dnia na dzień. A należy do osób które chore są raz na kilka lat. W każdym razie kuruję go i bawię się w seksi pielęgniarkę.

W ramach atrakcji dla ciała uskuteczniłam dzisiaj wizytę u fryzjera. Trochę podcięłam, mam cieniowanie, nową grzywę i jakoś mi tak fajnie - lekko.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez karolka5124 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Witaj.
Napisz coś o sobie.

To będziemy miały wspólne święto - Ty rocznicę ślubu, a ja urodziny.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:14   #1207
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Znowu nie mają krótkich
jest jedna!

Cytat:

[/COLOR]a co do inspiracji to ja uwielbiam pinterest.com trochę po amerykańsku, ale pięknie jest
dlaczego po amerykansku?
Ja czerpie inspiracje do pracy z pinterestu juz od miesiecy, a teraz jako, ze wychodze za maz, to sie z nim nie rozstaje nawet na pol dnia
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:17   #1208
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
kochane,

Pre-coletcion, zapowiedz Pronovias 2014 !!!
http://petrovbridal.com/?gallery=pronovias
Wow! Są świetne
missmalezji ja do tego największego miasta mam ok. 50 km ale średnio co dwa tygodnie bywam tam na studiach
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:41   #1209
Blondi2989
Blond forever!

Witam nowe PM

mala_czarna
- Sto lat! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, nich Ci TŻ nago też zatańczy
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A tam, pod stołem będą spać albo nam cyrk zrobią, bo uważają się za takich mocnych, a na dobrą sprawę Anglicy nie potrafią pic wódki
Mój TŻ opowiadał mi jak grał kiedyś na weselu polsko - angielskim i Anglicy się tak spili... O 12 w nocy napruty Pan Młody wyzywał swoją małżonkę od polskich dzi#@%
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Nie załamujcie mnie, ja mam ciągle nadzieję, że coś wyniosę z nauk
O Dominikanach słyszałam naprawdę pozytywne rzeczy, więc może nie będzie tak źle

misia880
- nie wolno się poddawać na starcie! Pamiętaj, że jesteście razem w tej samej sytuacji i we dwójkę z TŻ na pewno znajdziecie jakieś dobre rozwiązanie, trzymam za Was kciuki

Nie wiem czy Wam wspominałam, ale sądzę się z moim ex pracodawcą o niewypłacenie ostatniego wynagrodzenia i w końcu dzisiaj dostałam odpowiedź z sądu, że ex burak szefunio ma 2 tygodnie na wypłacenie mi kasy wraz z odsetkami
W końcu jakaś sprawiedliwość jest na świecie
Stary 2013-03-07, 20:44   #1210
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
jest jedna!

Ale taka trochę przesadzona

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:49   #1211
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
kochane,

Pre-coletcion, zapowiedz Pronovias 2014 !!!
http://petrovbridal.com/?gallery=pronovias
piękne ja jeszcze nie wiem czy szyć czy kupić, ale inspiracje mam, i kilka kiecek z linka do folderu trafiło

a ja z innej beczki
http://www.planowaniewesela.pl/warto...wy_slubne.html
na które się zdecydujecie?
u nas na pewno nie będzie żadnych "zboczonych" zabaw, NO WAY!!!

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Nie wiem czy Wam wspominałam, ale sądzę się z moim ex pracodawcą o niewypłacenie ostatniego wynagrodzenia i w końcu dzisiaj dostałam odpowiedź z sądu, że ex burak szefunio ma 2 tygodnie na wypłacenie mi kasy wraz z odsetkami
W końcu jakaś sprawiedliwość jest na świecie
no i bardzo dobrze, mój TŻ też się sądził i polubownie sprawę załatwili i dostał przyzwoitą sumkę
Stary 2013-03-07, 21:00   #1212
velika
Winter is coming

super Blondi, nich buli dziad myślał, że będzie miał pracownika za frajer, buc jeden.
A sądzić o wypłaty się warto, bo pozwy w sądzie pracy są darmowe Już i tak skala wykorzystywania pracowników w Polsce jest ogromna, to jeszcze od obowiązku wypłaty wynagrodzenia się niektórzy chcą uchylać

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:00   #1213
Kate Noir
Zakorzenienie

ostatnio odkryłam tą https://www.youtube.com/watch?v=chrEmETPo34 i wydaje mi się, że będzie ok
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:10   #1214
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Właśnie wróciłam z pracy, teraz mam trochę czasu żeby was nadrobić

W ogóle to dziś ja miałam koszmar związany ze ślubem... Śniło mi się że miałam czarną suknię ślubną i do tego czarny welon (jak na pogrzebie) Dzień przed ślubem dzwoniłam dopiero do mojej fryzjerki żeby mnie uczesała i wzięła swoją kosmetyczkę żeby mnie pomalowała, a one nie chciały i okazało się że nie miałam bukietu, i że mój brat miał mi go na szybko kupić w kwiaciarni osiedlowej. I dałam mu dyspozycje że mają być czerwone róże! a on mi przyniósł wiązankę pogrzebową z czarną wstążką i mówił że róże były tylko w takiej

Nic idę was nadrabiać

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:21   #1215
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z pracy, teraz mam trochę czasu żeby was nadrobić

W ogóle to dziś ja miałam koszmar związany ze ślubem... Śniło mi się że miałam czarną suknię ślubną i do tego czarny welon (jak na pogrzebie) Dzień przed ślubem dzwoniłam dopiero do mojej fryzjerki żeby mnie uczesała i wzięła swoją kosmetyczkę żeby mnie pomalowała, a one nie chciały i okazało się że nie miałam bukietu, i że mój brat miał mi go na szybko kupić w kwiaciarni osiedlowej. I dałam mu dyspozycje że mają być czerwone róże! a on mi przyniósł wiązankę pogrzebową z czarną wstążką i mówił że róże były tylko w takiej

Nic idę was nadrabiać

Myślałam, że tylko mi tak wali w kolbę i śnią mi się ślubne koszmary

Pora się zwijać, bo jutro miły dzień - po pracy jadę do domku na nockę i pół dnia Wszystkiego najlepszego dla Was kobietki z okazji naszego Święta jutro

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-03-07 o 21:32
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:22   #1216
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
super Blondi, nich buli dziad myślał, że będzie miał pracownika za frajer, buc jeden.
A sądzić o wypłaty się warto, bo pozwy w sądzie pracy są darmowe Już i tak skala wykorzystywania pracowników w Polsce jest ogromna, to jeszcze od obowiązku wypłaty wynagrodzenia się niektórzy chcą uchylać
Złodziejstwo w Polsce zaczyna mieć twarz, nazwisko, adres - przecież ja tego człowieka znam, wiem jak się nazywa, jak wygląda... Pracowałam uczciwie, a potem musiałam się dopraszać (nieskutecznie) o SWOJE pieniądze...
Mnie niestety sąd pracy nie objął, bo to była śmieciowa umowa zlecenie, ale sąd cywilny też mnie nie zawiódł
Stary 2013-03-07, 21:24   #1217
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy błąd, że nie dowiedzieliśmy się co i jak. Tyle, że ani ja, ani TŻ nie jesteśmy z Poznania, a ja mieszkam tu od października. Poza tym wszystkie nauki są zazwyczaj w tygodniu, a TŻ ma ponad 100 km, więc nie ma takiej opcji, żeby na nie dotarł, bo w domu jest o 16, a zanim by dojechał....a jeśli są w niedzielę to o takiej godzinie, że ja mam jeszcze czasami zajęcia na uczelni. Stwierdziliśmy, że skoro godziny nam pasują i tylko 3 weekendy.

Idę trochę ten jubel w pokoju ogarnąć i w kuchni, bo moja współlokatorka raczej mało się interesuje wspólną częścią mieszkalną jak kuchnia i łazienka, ale za to rzadko bywa w mieszkaniu :P
W jakim kościele robicie nauki? Bo rozumiem że w P-ń tak?
Ominę ten kościół szerokim łukiem w takim razie

Cytat:
Witam Was
witam nowe PM

ja się chyhba przyszłam pożegnać. Dziś do pracy nie poszłam, wypiłam zaledwie troszke wode..

okazało się wczoraj, że siostra TŻ nie wyprowadzi się z góry.. wiec nie mamy teoretycznie gdzie mieszkać Plany weselne się sypią, bez możliwości zamieszkania razem...
czuje się jak cień człowieka, mam wrażenie, że straciłam wszystko.

TŻ też się poddał, załamał ze rodzice i siostra tak go wystawili.. na swoje nas nie stać. zostaliśmy z niczym..

jestem załamana.

pozdrawiam Was. Czasem do Was zajrze, zobaczyć jak Wam idzie z przygotowaniami
Nie poddawajcie się My z TŻ-tem też nie mamy gdzie mieszkać ale to nie jest przeszkoda żeby planować ślub

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witaj napisz coś o was
Dzień po mnie będziesz ślubować

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:26   #1218
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie też dzisiaj uraczył ślubny koszmarek - okazało się, że moja mama ma "drugie" życie - faceta, dzieci i przez przypadek wyszło, że ja wychodzę za mąż za swojego przyrodniego brata Ale on się w sumie ucieszył (nie był to TŻ), bo mówi, że ma matkę i teściową w jednej osobie Potem jakiś pierwszy taniec, który mi się nie podobał, znikający goście i strzelanina, obudziłam się taka zmęczona...
Stary 2013-03-07, 21:29   #1219
poznanianka1990
Zakorzenienie

Kishalczkowa, dziękuję Dostałam antybiotyk, mam go brać tydzień, mam nadzieję, że mi pomoże

antonina_bielska, dziękuję za gratulacje

magdaelnka, co za porąbana baba My aż tak "wesoło" nie mieliśmy na naukach

misia880, nie poddawajcie się tak łatwo! Jak pamiętasz ja też miałam takie problemy i też się załamywałam... Al w końcu razem z C. się wzięliśmy w garść, on stanął za mną murem i postanowiliśmy razem coś wynająć, bo niestety w obecnej chwili nie mamy zdolności kredytowej na kredyt hipoteczny. Musimy spłacić ten co mamy (m.in. na auto). A spłacimy go dopiero po weselu (kredyt mamy do 2016, ale chcemy to co zostanie spłacić po weselu z kopert). Do czasu ślubu na pewno będziemy wynajmować, a po ślubie chcielibyśmy kupić mieszkanie. Ale tak od razu pewnie też nie kupimy, tylko kilka miesięcy po ślubie.
Weźcie się w garść i pomyślcie o wynajmie! Ważne, że będziecie razem, a razem dacie radę Nam też nie jest łatwo, bo praktycznie nie mamy nic. Mamy swój tv, komputer, laptop, żelazko, frytkownicę i toster. A tak nic poza tym. Ale dzięki pomocy moich rodziców i znajomej mamy już jakieś sprzęty do kuchni Część sami kupiliśmy. Powoli i się czegoś dorobimy Ale trzeba wierzyć, że się uda! Grunt to pozytywne myślenie! Trzymam mocno za Was kciuki, będzie dobrze

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:09   #1220
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Jeśli trafisz na fajnych prowadzących być może tak. U nas nuda na maksa. Prowadzi je pani w wieku prawie emerytalnym. Koszt 60 zł od pary. "To mężczyzna jest głową rodziny, ale pamiętajmy, że mężczyzna jest jak dziecko autystyczne i trzeba mówić do niego krótkimi poleceniami. To nie jest wstyd być dziewicą i prawiczkiem. Ja oddałam swoją czystość dopiero po ślubie. Jak będziecie w małżeństwie to seks kończy się zawsze w "niej". Nie leżcie w łóżku jak kłody. Po co anty. Tylko naturalne metody planowania. Wiecie co ludzie stosowali 30 lat temu?! Nie uwierzycie.... Stosunek przerywany ahahah"...". Jestem chwilami zażenowana.
Jakąś parę poprosiła do odgrywania scenki (kłótnia synowej z teściową). Masakra
totalna porażka, tak samo jak księża gadający o miłości ...
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
magdalenka_w_86 Mój tż autystyczny?? Dlatego taki zamknięty!! A ja do niego z pretensjami, że mało wylewny. On po prostu jest autystycznym dzieckiem i ma swój świat Ojjj jaka ja niemądra byłam chyba się przejdę na te nauki, skoro takich przydatnych rzeczy tam uczą Stosunek przerywany?? A potem się dziwić, że musimy zaprosić 200 ludzi na ślub bo rodzeństwo mamy i taty liczne
hahaha a Ty się tak załamywałaś !!
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
uuu współczuję soczewki to najwspanialszy wynalazek ludzkości, na równi z tabletkami anty i pralką
Ja mam -3,5 i -2,5, bez soczewek nie jestem w stanie funkcjonować, a okularów praktycznie nie noszę.
haha rozwaliło mnie to porównanie do autystyków Ja jeszcze na nauki nie chodzę, wezmę się za to we wrześniu... Nie spieszy mi się
dodałabym tylko zmywarkę

Cytat:
dzięki wszystkim ;*

masakra...
minie jej
Cytat:
Cześć dziewczyny!

witaj, opowiedz coś więcej o Was
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Kishalczkowa, dziękuję Dostałam antybiotyk, mam go brać tydzień, mam nadzieję, że mi pomoże

antonina_bielska, dziękuję za gratulacje

magdaelnka, co za porąbana baba My aż tak "wesoło" nie mieliśmy na naukach

misia880, nie poddawajcie się tak łatwo! Jak pamiętasz ja też miałam takie problemy i też się załamywałam... Al w końcu razem z C. się wzięliśmy w garść, on stanął za mną murem i postanowiliśmy razem coś wynająć, bo niestety w obecnej chwili nie mamy zdolności kredytowej na kredyt hipoteczny. Musimy spłacić ten co mamy (m.in. na auto). A spłacimy go dopiero po weselu (kredyt mamy do 2016, ale chcemy to co zostanie spłacić po weselu z kopert). Do czasu ślubu na pewno będziemy wynajmować, a po ślubie chcielibyśmy kupić mieszkanie. Ale tak od razu pewnie też nie kupimy, tylko kilka miesięcy po ślubie.
Weźcie się w garść i pomyślcie o wynajmie! Ważne, że będziecie razem, a razem dacie radę Nam też nie jest łatwo, bo praktycznie nie mamy nic. Mamy swój tv, komputer, laptop, żelazko, frytkownicę i toster. A tak nic poza tym. Ale dzięki pomocy moich rodziców i znajomej mamy już jakieś sprzęty do kuchni Część sami kupiliśmy. Powoli i się czegoś dorobimy Ale trzeba wierzyć, że się uda! Grunt to pozytywne myślenie! Trzymam mocno za Was kciuki, będzie dobrze
dokładnie !! Poznanianka jest dowodem na to że jak się chce to można
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:24   #1221
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witaj!
Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
W końcu ktoś kto będzie ślubował w tym samym dni co ja Witaj!!

Misia głowa do góry. Jedyne czego nie powinniście robić to się poddawać!
Jejku, za rok i 4 miesiące razem będziemy przeżywać zbliżający się dzień..
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Wow! Są świetne
missmalezji ja do tego największego miasta mam ok. 50 km ale średnio co dwa tygodnie bywam tam na studiach
a na jakiej uczelni? Ja robię mgr na CM
Cytat:
piękne ja jeszcze nie wiem czy szyć czy kupić, ale inspiracje mam, i kilka kiecek z linka do folderu trafiło

a ja z innej beczki
http://www.planowaniewesela.pl/warto...wy_slubne.html
na które się zdecydujecie?
u nas na pewno nie będzie żadnych "zboczonych" zabaw, NO WAY!!!

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

no i bardzo dobrze, mój TŻ też się sądził i polubownie sprawę załatwili i dostał przyzwoitą sumkę
U nas nie będzie na bank zboczeństwa i pociągu - ani ja ani TŻ nie lubimy tego macania w rytm "jedzie pociąg z daleka!"

Dziewczyny, właśnie zamówiłam organizer ślubny, ma któraś?

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:25   #1222
karolka5124
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Witaj.
Napisz coś o sobie.

To będziemy miały wspólne święto - Ty rocznicę ślubu, a ja urodziny.
hm... no to tak w tym roku obydwoje skończymy 24 lata. Razem jesteśmy od 3.06.2007, a prawie już 2 lata mieszkamy wspólnie Zaręczyliśmy się 14.02.2011 na Gubałówce baaardzo romantycznie jak już wspomniałam ślub odbędzie się 28.06.2014 jak na razie mamy podpisaną umowę z salą i orkiestrą, a obecnie szukamy fotografa i kamerzysty. Mój D. pracuje, ja pracuje i studiuje, a właściwie to już kończę

No to tak w skrócie o nas
karolka5124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:28   #1223
alloffkowa
Zakorzenienie

Warunki po spełnieniu których można się ubiegać o zaproszenie do klubu:
- co najmniej 4 miesiące obecności i aktywnego udzielania się na forum
- zdobycie zaufania dziewczyn z klubu
Każdą prośbę o dołączenie do grona klubowiczek rozpatrzą wspólnie klubowiczki ( ponieważ zamieszczamy tam nasze prywatne zdjęcia itp ) Po przyjęciu do naszego grona każda dziewczyna ma obowiązek dodać zdjęcia swoje i tżta oraz napisać historię znajomości
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-03-07 o 22:52
Stary 2013-03-07, 22:41   #1224
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was
witam nowe PM

ja się chyhba przyszłam pożegnać. Dziś do pracy nie poszłam, wypiłam zaledwie troszke wode..

okazało się wczoraj, że siostra TŻ nie wyprowadzi się z góry.. wiec nie mamy teoretycznie gdzie mieszkać Plany weselne się sypią, bez możliwości zamieszkania razem...
czuje się jak cień człowieka, mam wrażenie, że straciłam wszystko.

TŻ też się poddał, załamał ze rodzice i siostra tak go wystawili.. na swoje nas nie stać. zostaliśmy z niczym..

jestem załamana.

pozdrawiam Was. Czasem do Was zajrze, zobaczyć jak Wam idzie z przygotowaniami

Mieszkanie to nie koniec świata. ja też nie mam gdzie mieszkać po ślubie ale coś zawsze się wymyśli
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:46   #1225
alloffkowa
Zakorzenienie

Kasiulenkowo prosze o dodanie posta nr 1223 do pierwszego, jako warunki klubu

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

http://tablica.pl/oferta/elegancka-s...8f30;r:11;s:98 perełka ala Doda
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-03-07, 22:46   #1226
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witaj
Stary 2013-03-07, 22:47   #1227
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Witam się, chwilowo nie miałam neta i drżę na myśl o nadrabianiu

Misia, ale spójrz na to z jej strony ... Ma SWÓJ dom, swoje piętro, z którego musi się wyprowadzić bo Wy chcecie tam zamieszkać. A ona ma do tego piętra takie same prawa jak Wy. Jednak teraz źle zrobiła obiecując Wam, że przeniesie się na dół do rodziców, a teraz robiąc zamęt. Jak nie była pewna decyzji czy coś to mogła nie mówić, powiedzieć że chce przemyśleć. Jednak pamiętaj, że póki co Twoj tż i jego siostra mają takie same prawa tam mieszkać. A rodzice zawsze staną za córką. Ja bym na Waszym miejscu porozmawiała, żeby raz na dobre się zadeklarowała co z tym piętrem i koniec. Ale bez afery bo Ty na tej kłótni nie skorzystasz.

Zawsze zostaje kredyt albo wynajmowanie. Przecież większosć mlodych tak żyje. My teraz nie mamy szans na kredyt (tzn. ja mam bo mam umowę na czas nieokreślony, ale tż ma na 5 lat), więc wynajmujemy i jest ok. Jak będziemy mogli to weźmiemy kredyt, ale póki się nie da to trzeba brać to co jest i cieszyć się, że jest się razem.
Zgadzam się. Ja też siostrę Tż trochę rozumiem, oddając Wam piętro jest równoznaczne z tym, że już nie ma tam powrotu gdy ona wyjdzie np. za mąż... bo Wy tam się urządzicie itp... Świństwo zrobiła, że obiecała i teraz psuje plany... ale to nie oznacza końca świata!! Można zawsze coś dla siebie wynająć... Owszem wynajem to pożeracz kasy, ale zawsze jakieś rozwiązanie!! Nie ma poddawania się do cholery! Weź się w garść, razem wszystko lepiej przejdziecie! I na pewno nas nie opuszczaj, bo co bo na tą chwilę jest taka sytuacja? Jest tyle czasu - wszystko może z dnia na dzień się zmienić! Trzeba myśleć optymistycznie, a nie wszystko od razu przekreślać. Dacie radę i znajdziecie lokum dla siebie na pewno!!!!!!!!!!!!! Będzie wszytsko dobrze, musi!!!!!!! I nie denerwuj mnie z opuszczaniem nas - zabraniam

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witaj!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:49   #1228
ane3kaa
Zakorzenienie

Widze że nie tylko my mamy koszmary senne związane ze ślubem

Widzicie tytuł PMek 2013 ?
Stary 2013-03-07, 22:52   #1229
alloffkowa
Zakorzenienie

widze, ostatnio u Was też wysyp na koszmary u mnie jakoś nie a chciałabym może jakiś sen ślubny
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-03-07, 22:57   #1230
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Widze że nie tylko my mamy koszmary senne związane ze ślubem

Widzicie tytuł PMek 2013 ?
"Koszmary ślubne nas nękają, o goleniu nóg nam przypominają ! " w temacie :

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości