|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja miałam takiego stracha po pierwszym razie, mieliśmy wtedy po 18 lat, zabezpieczyliśmy się i chyba nawet nie doszliśmy do końa a ja na drugi dzień płakałam Tżtowi do telefonu, że brzuch mnie boli więc pewnie jestem w ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas cała majówka taka brzydka i szara ![]() Wczoraj mimo rocznicy zaczęliśmy ze sobą rozmawiać ok. 21 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję z okazji rocznicy i życzę wielu kolejnych wspólnie spędzonych latek. Aby każdy rok był jeszcze bardziej szczęśliwy ![]() A na co idziecie do kina? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
jakis debil, który mieszka nad naszym sklepem puszcza muzykę tak głośno, że cały rynek go słyszy, na dodatek to sa takie smęty, że aż mnie boli już głowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Lubię maj, jest taki pozytywny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
ale on tak codziennie
![]() ![]() dobra ja się powoli zbieram, bo pewnie Tż zaraz po mnie przyjedzie miłego weekendu, bo nie wiem czy będę miała czas żeby zajrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Konto usunięte
|
hej dziewuszki,
u nas pada... mokro i wilgotno i bleeee... domki są spoko. idziemy palić ognisko i się tym samym ogrzać. pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40607167]hej dziewuszki,
u nas pada... mokro i wilgotno i bleeee... domki są spoko. idziemy palić ognisko i się tym samym ogrzać.[/QUOTE] No niestety, pogoda nikogo nie rozpieszcza ![]() Ognisko! ![]() Jejku, jaka fajna oferta: http://www.sweetdeal.pl/deal/sweettr...zl-za-3-5-8-11 A ja nie mam paczki takiej, by jeszcze 4 osoby wziąć ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- A ja piszę mgr i mi dziś całkiem idzie ![]() Z tego tytułu Tż nam zrobił swój pierwszy całkowicie samodzielny obiadek: ziemniaczki z koperkiem, filety z kurczaka i sałata z rzodkiewką i śmietaną ![]() Teraz włączyłam, żeby sobie leciał ostatni odc. X Factora, bo nie widzieliśmy i zaraz znów pracka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
a ja myslałam, że nic nie popsuje mi tego, że zaczął się weekend, jednak oczywiście musiał to zrobić mój mąż
![]() ogólnie nic nie planowalismy na majówke, bo ja wczoraj pracował Tż, dzisiaj oboje, ale zawsze coś wychodziło spontanicznie. I właśnie dziś na spontanie wyszedł grill u naszych dobrych znajomych, zadzwonili, zaprosili nas a mój mąz oczywiście powiedział, że nie jedziemy, bo on ma zbiórkę w straży poza tym mu się nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Konto usunięte
|
Prawie 11 godzina, a tutaj taka cisza?!
![]() Czyżbyście pousypiały w zimowy sen? ![]() POBUDKA! ![]() Zapraszam na kawkę ![]() Zaczyna się kolejny piękny i bury dzień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kawkę chętnie bo po tych 3 dniach grillowania to cały ten węgiel działa na mnie w wiecie jaki sposób ![]()
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Hejjj...
Ja mam jakiś kiepski dzień dzisiaj... Nie spałam w nocy do 4. Bolał mnie brzuch, zdenerwowałam się jak przeczytałam, że na jednym wątku dziewczyna z terminem za 3 tygodnie straciła dziecko... Po prostu horror... Na Poczekalni żałoba normalnie, nie da się o tym nie myślec.... I z tego stresu mnie chwyciło i nie chciało już puścić, a próbowałam się relaksować i zajmować piersdołami żeby nie myślec o tym.... Z pozytywów: kupiliśmy sobie wczoraj wypasione tablety za 150 zł w Auchan ![]() ![]() aaaaaaa i Tż wepchnął mnie do sklepu jak zobaczyam na wystawie perfumy i żel pod prysznic o zapachu konwalii ![]() ![]() ![]() Dziś czas się wziąć do pracy, bo jutro jedziemy na rocznicową kolację ![]()
![]() |
#1216 | |
Konto usunięte
|
Klaudia, ale dopiero co mówiłaś, że straż Ci małżonka porwie i sama będziesz siedzieć w weekend, a tu jednak mąż będzie i jak tak bardzo chce rodzinnie grillować, to się zgódź
![]() A na nast. dzień zorganizujcie coś ze znajomymi ![]() Cytat:
![]() ![]() Heh ![]() ![]() Wolę ploty od dochodów wg klasyfikacji budżetowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nawet nie mam z kim się spotkać na tym weekendzie.. znajomi piją w męskim towarzystwie mnie nawet nie zaproszą... także już nie mam z nimi takiego kontaktu i szczerze mnie to wali, nie chcą się spotkać to nie.. tylko później się wykręcają komentarzami że oni nie wiedzieli czy ja jestem u siebie czy w Rzeszowie.... i komentarze na koniec jakiegoś kiepskiego spotkania przy 1 piwie, po tygodniu picia że trzeba się częściej spotykać... ![]()
![]() |
![]() |
#1218 |
Konto usunięte
|
Teacherka, ja wiem, że wyjdę na taką zimną sucz, ale tragedie spotykają ludzi w każdej chwili, jakby się przejmować każdym, kto nie jest Twoim bliskim, to by człowiek non stop w żałobie chodził...
Mnie jakoś nie rusza, gdy usłyszę w tv, że tutaj nastolatek popełnił samobójstwo, tu ktoś stracił dziecko, a tam był wypadek samochodowy i wszyscy nie żyją. Ciebie rozumiem, bo pisałaś z tą dziewczyną pewnie i sama jesteś w ciąży, więc obawiasz się o zdrowie swojej córci, ale musisz się od tego oderwać ![]() U Was nic złego się nie dzieje ![]() Aż tak lubisz zapach konwalii? Pamiętam, że to Twoje ulubione kwiatki i mi też się podobają, ale zapach sam w sobie już niezbyt ![]() Ale mąż Cię rozpieszcza, trzeba przyznać ![]() Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-05-03 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehehe pędzę lecę ![]() Sun a propos twojego pysznego obiadku to mój tż przygotował wiosenne kanapeczki, salata, ogórek, pomidor szczypiorek, rzodkiewka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1220 | |
Konto usunięte
|
Zimno mi i nie wiem jak opisać ten podrozdział w pracy mgr
![]() Koleżanka, która pisze podobny temat też do mnie o to dzwoniła pytać... ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Ziemniak z masłem i solą ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię zapachu konwalii w odświerzaczach mydlach itp... ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- hehe spoko spoko zaraz tak zabłyszczą że nam witki opadną!
![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Sun, ale ja nei mówię, że to ma wpłynąć na moje życie, bo wiem, że na każdym etapie życia może się coś wydarzyć złego, każdy dzień może przynieść jakąś tragedię i tym bardziej trzeba się cieszyć każdym dniem.... Po prostu jakoś tak mnie to uderzyło... Staram się o tym nie myśleć, ale gdzieś tam siedzi ten niepokój...
Aaa i serio, do tematu dzieci inaczej się podchodzi gdy ma się swoje w drodze.... Widzę o ile róznią sie moje reakcje teraz od tych sprzed jeszcze paru miesięcy. Mężuś rozpieszcza, ojjj rozpieszcza ![]() Konwalie uwielbiam pod każdym względem ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Whenee, bo zazwyczaj ten zapach jest bardzo sztuczny, a tym razem trafiłam na prawdziwy konwaliowy zapach ![]() ![]()
![]() |
#1223 |
Konto usunięte
|
A mnie takie rzeczy bardzo ruszają i teraz będę cały dzień o tym myśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Konto usunięte
|
Łeeee, chciałam kupić nowego lapa, a tu kiszka, bo model, który mnie interesuje używany stoi na all po 1000 zł i mnie nie stać na razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() U nas od rana deszcz.. Tuśka - bawcie się dobrze ![]() Byliśmy w kinie i film bardo fajny. Przyjemna komedia ![]() Majówka dawno nie była taka brzydka jak w tym roku. Cały tydzień praktycznie bez słońca.. Chyba zrobię gofry bo mam ochotę na coś słodkiego ![]() whenee - my też właściwie z nikim się nie widzimy bo ludzie albo pracują albo powyjeżdżali. klauduska - szkoda sobie psuć humoru takimi pierdołami ![]() Co do izolowania się od znajomych..to wsiadaj w auto i sama ich odwiedź ![]() nouvelle - to może sobie upatrzysz jakiegoś innego? ![]() teacherka - ale fajna cena tych tabletów ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-03 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Konto usunięte
|
Nouvelle, ja swojego kupuję od co najmniej 3 lat
![]() ![]() A po drodze ile już miałam swoich naj i że ten kiedyś będę mieć ![]() U nas leje, a rano to wręcz myślałam, że powódź będzie, bo była ściana deszczu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Konto usunięte
|
Taniej już się nie da, bo ja i tak chcę używany. Nie będę inwestowała 2,5-3 tysi w coś, co i tak psuje się nagminnie (wiecie jakie są te dzisiejsze nowe sprzęty, dzień po gwarancji wszystko wysiada), ciągle zmieniają się technologie i parametry i co za 3 lata pewnie będę znowu wymieniać. Ten, który mam teraz kupiłam używany za 800 zł i jakoś przeżył 3 lata bez problemów, tylko teraz zaczyna świrować i obawiam się, że w każdej chwili może paść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Konto usunięte
|
A orientujecie się może, gdzie jest wybór fajnych kapci/papci/obuwia do domu w sklepach stacjonarnych?
Bo mi przychodzą do głowy tylko stanowiska na targu i allegro. Od lat mam takie a'la góralskie klapki, ale chcę zrezygnować w końcu z klapków i potrzebuję czegoś z podeszwą... Baletki po domu są fajne, ale większość osób, które kojarzę, że noszą, mają takie z miękkim dołem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Konto usunięte
|
Pepco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.