Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-25, 19:17   #1201
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Taaa , na razie mysle nad tytulem
hahaha a ze tak zapytam....jak Ci idzie??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 19:20   #1202
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hahaha a ze tak zapytam....jak Ci idzie??
Fantastycznie Może pod koniec roku cos wymysle , przy dobrych wiatrach

Ide pocwiczyc z Ewka a zakwasy mam takie ze ledwo chodze

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:11   #1203
asiuk
Zakorzenienie

Tomalinko, mnie też twardniał brzuch, wręcz cały czas był za twardy - tak twierdził lekarz. Prawie całą ciążę brałam Luteinę dopochwowo, ale normalnie funkcjonowałam, pracowałam itp. Teraz bym taka durna nie była i bym więcej odpoczywała

Stokrotko, na zmianę pogody to mnie jedynie bolą nogi lub ręce, tak reumatycznie trochę. Byłam dziś u okulisty i jest duże prawdopodobieństwo, że to z wady wzroku Ale i tak muszę iść do ogólnego jutro, bo buczenie w uchu raczej z oczami nie ma nic wspólnego

Mąż wybył w małą delegację, Ewa śpi, ja wykąpana, otwieram za chwilę desperadosa i się relaksuję (jutro nie pracuję, żeby nie było )

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Zabcia, a co konkretnie ćwiczysz? Ja czekam, aż mi miną te bóle łba, bo już marzę o powrocie do aktywności fizycznej Ja ćwiczyłam najpierw Skalpel, potem Trening z gwiazdami, ale po tym drugim bolały mnie kolana, więc odpuściłam. Turbo spalanie było niezłe, dopóki nie spróbowałam prawdziwego wyciskacza potu - Zuzkę Light

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:21   #1204
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Zabcia, a co konkretnie ćwiczysz? Ja czekam, aż mi miną te bóle łba, bo już marzę o powrocie do aktywności fizycznej Ja ćwiczyłam najpierw Skalpel, potem Trening z gwiazdami, ale po tym drugim bolały mnie kolana, więc odpuściłam. Turbo spalanie było niezłe, dopóki nie spróbowałam prawdziwego wyciskacza potu - Zuzkę Light
Jak na razie tylko skalep 3 razy w tyg w 2 poniedzialeki i srody chodze na silownie na zumbe Jak na razie tylko zerkałam na Trubo i strach mnie trochę ogarnal jak ja sobie z tym poradzę

O Zuza? Nie slyszalam o niej nigdy , zaraz sprawdze na yt

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:30   #1205
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Natalko dlaczego musisz go męczyć, ze chcesz pracować?
bo to chyba nie jest normalne w dzisiejszych czasach zdecydowanie częściej zdarza się L4 po pierwszej wizycie w 6 tygodniu, oczywiście przy ciąży bez powikłań...

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Natalko jak dlugo planujesz pracować?
Dziewczyny czy Wam w ciąży też tak często brzuch twardniał? Nic mnie nie boli, może mała jest aktywniejsza. Ale brzuch mam jak kamień twardy...
do końca czerwca
mi nie twardnieje raczej tzn jak chodzę długo to robi się taki trochę bardziej napięty, ale wystarczy ze usiąde i znów jest mięciutki

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:32   #1206
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na razie tylko skalep 3 razy w tyg w 2 poniedzialeki i srody chodze na silownie na zumbe Jak na razie tylko zerkałam na Trubo i strach mnie trochę ogarnal jak ja sobie z tym poradzę

O Zuza? Nie slyszalam o niej nigdy , zaraz sprawdze na yt
Za każdym razem, jak robiłam turbo, nachodziły mnie myśli "o-ja-cie-pier..., chyba nie dam rady" Ale zawsze dawałam
Zuza wygląda lajtowo, ale ma konkretne ćwiczenia siłowe - z tym że do jej zestawu trzeba sobie samemu zrobić wcześniej rozgrzewkę, a po - rozciąganie. Rozgrzewkę robiłam z Turbo właśnie, a rozciąganie z YT z takim gościem.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:39   #1207
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

"poczyniłam" takowe zakupy

http://allegro.pl/body-dlugi-rekawek...201637695.html

http://allegro.pl/body-miekkie-bawel...182125410.html

http://allegro.pl/body-dlugi-rekaw-c...182961390.html

http://allegro.pl/body-dlugi-rekawek...191776086.html

http://allegro.pl/yo-bandamka-bandam...197896716.html

07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 20:41   #1208
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak mam z pakowaniem , laduje cala walizke a później w polowie nie chodze

Kurcze , przecież ja musze walizke dla Domina kupic
no i dlatego chce brac mało bo i tak zawsze cos z pl przywloke

Wyobrazacie sobie ze mam pelna tylko duza walizke?W Seby beda jakies drobnostki jego typu mis, ksiazeczka, auto, ubranie na przebranie w razie W. Moj bagaz podreczny- plecak jest pusty

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-04-25 o 20:42
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 20:59   #1209
mysia1986
Zakorzenienie

Strong, witaj kochana. I bez takich zartow! Ciesze sie, ze wrocilasTomalinko, zdecydowanie wiecej odpoczywaj i koniecznie opowiedz przy najblizszej okazji lekarzowi. A swoja droga, 30tc juz?? Jak to zlecialo.. pamietam jak pokazals zdjecie testu, tak jakby to bylo wczoraj

Stokrotko, Ty tez dzisaj sie napracowalas, odpczywaj
Ja znowu dzisiaj mialam sajgon w pracy i jutro to samo sie szykuje... ja chce juz 10 maja
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 21:08   #1210
stokrotka24
Zakorzenienie

bardzo ładne zakupy a mąż coś na ciuchach znalazł? przepraszam z góry jak przegapiłam i już pisałas o tym

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Stokrotko, na zmianę pogody to mnie jedynie bolą nogi lub ręce, tak reumatycznie trochę. Byłam dziś u okulisty i jest duże prawdopodobieństwo, że to z wady wzroku Ale i tak muszę iść do ogólnego jutro, bo buczenie w uchu raczej z oczami nie ma nic wspólnego
ważne, żeby przyczynę znaleźli i można było coś z tym zrobić bo wiem jaki ból głowy jest uciążliwy, nie da się normalnie funkcjonaować

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no wlasnie mam problem, bo jakos niespecjalnie chce wydawac w Pl kase na nowe ubrania, sporo tym razem na lekarzy sporo wydamy
Poza tym niewiem na jaka pogode trafimy...
Sebie to napewno dziadkowie troche sprezentuja

no niby ma byc ciepło wiec więcej weź bluzek z krótkim rękawem do tego może jakiś jeden uniwersalny sweterek i kurtka

Cytat:
J
Oo kurde to się opracowalas , odpoczynij sobie

tak se po odpoczywałam, ze poszłam pochakać na działkę ale teraz grzecznie odpoczywam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 21:15   #1211
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
bardzo ładne zakupy a mąż coś na ciuchach znalazł? przepraszam z góry jak przegapiłam i już pisałas o tym
Nic nie przegapiłaś jasne, że znalazł dużo ładnych bluzeczek, jakieś pajacyki, bodziaki super
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 21:42   #1212
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no niby ma byc ciepło wiec więcej weź bluzek z krótkim rękawem do tego może jakiś jeden uniwersalny sweterek i kurtka

Ide sie wykapac i spac
Stary 2013-04-25, 21:50   #1213
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blondw tak, w zerowkach sa wczesniej swiadectwa.
Stokrotko olej sloiki.
bika super zakupki.
Strong witaj.

Odp z tel czego nie lubie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 22:04   #1214
kotekk81
Zakorzenienie

a ja sie pochwale bo wlasnie w tej chwili postanowilismy po przeogromnej burzy mozgow zeeeee........

Jedziemy na majowke!!! Najpierw 01.05 impreza urodzinowo-imieninowa mojej babci, 02.05 jedziemy na caly dzien do Wisly a 03-05.05 jedziemy do znajomego na wies do naszego kolegi!!!! Oczywiscie wszysko z dziecmi (bedzie jeszcze znajoma z corka starsza od Mai o rok wiec mam nadzieje ze dziolchy zajma sie zabawa) wiec nie ma mowy o odpoczynku ale zawsze to jakas rozrywka

nooo a 01-07.07 jedziemy na mini wczasy w Kotline Klodzka Mamy w planach zwiedzanie Klodzka, Wroclawia, Kudowy, Polanicy. Moze skoczymy do Czech i moze zaliczymy Bystrzyce Bedzie itensywnie ale tak lubie - jeden dzien= jedno miasto

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:21   #1215
aaby
Zakorzenienie

...nie zacytowało mi wszystkiego

Butter, wariatko Ty! Myślę, że humanistyczny umysł nie ma nic do rzeczy

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Aaby, kciuki za wizytę!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Aaby
ogromne gratulacje II trymestru podobno ten etap ciąży jest najlepszy, ale dla mnie każdy był najlepszy

Zobaczymy, czy będzie tak fajny

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Abby trzymam mocno kciuki za Was dzisiaj!
przepukliny musi już nie być!

Ale to Twoje przesilenie wiosenne jest absolutnie niepotrzebne!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kciuki są. Gratulacje nowego trymestru. Dla mnie był najfajniejszy

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
powodzenia na wizycie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaby trzymam kciuki. Rok temu miał 5 dni a teraz 2,5 tyg ech... Poza tym rok temu 2 rok miał we wrześniu, teraz też tak miało być.

Rzeczywiście kiepsko z tym wyjazdem

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Witajcie, tak mi bardzo wstyd że tak długo mnie nie było... w sumie już chciałam poprosić o usunięcie z k. i listy żeby nie było że podglądam a się nie udzielam... powód był tylko jeden.... nie wiedziałam czy jeszcze mogę wrócić... leci drugi miesiąc jak się nie odzywałam. Wiele się też działo ale wiadomo, jak u każdego. Stęskniłam się za Wami i mam nadzieję że zostanę przyjęta spowrotem.
Oj jak dobrze, że Ci wstyd! Takie głupoty wygadujesz, że mnie samej byłoby wstyd!
Głupol, my tu wszystkie tęsknimy!

Cytat:
Już II trym? Wow , gratulacje! 1kg jak na 14tc to wcale nie dużo

trzymam kciuki za wizyte
No dokładnie dziś zaczynamy (kaska, dziś, nie wczoraj )
Zobaczymy, jak dalej będę przybierać, bo tak naprawdę dopiero teraz zacznę

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Aaby kciuki są! Będzie dobrze Czekamy na wieści
Gratuluje II trymestru

Cytat:
trzymam mocno kciuki, będzie na pewno dobrze i gratuluję wejścia w II trymestr

Fajnie, że już Ci część rzeczy przyszła
Dużo masz jeszcze do kupienia?

mysia, hotel wygląda bosko!
kotek, super, że udało Wam się zorganizować jakiś wyjazd
asiuk, ja u neurologa byłam dużo wcześniej - też z bólami głowy Okazało się, że prawdopodobnie to wszystko od kręgosłupa szyjnego. Raz, że mam cofniętą lordozę, dwa - zwężenie między kręgami (po wypadku samochodowym), trzy - tętnica w którymś miejscu jest dwukrotnie zgięta pod kątem prawie 90 stopni (a zdecydowanie nie powinno tak być). Ale tomografii nigdy nie miałam.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2013-04-26 o 06:23
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:28   #1216
aaby
Zakorzenienie

I po wizycie...

Melduję, że...
Przepukliny nie ma! Wszystko się pięknie wchłonęło, powłoki brzuszne całe, wszystko jest w jak najlepszym porządku
Junior ma prawie 7cm i waży 70 gramów Stópka mała po mamusi - 12mm
Żołądek jest, inne narządy też, serce wygląda na dobrze zbudowane, kości udowe ok, kość nosowa ok, przezierność 1,22
Serduszko 152 uderzenia na minutę
I na dzień dzisiejszy to synek - ale lekarz asekuracyjnie dodał "Ale to nie na 100%, proszę jeszcze niebieskich ciuszków nie kupować"

Nawet sobie nie wyobrażacie, jaka szczęśliwa wyszłam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-26, 06:31   #1217
kaska87
Zakorzenienie

witamy z Mikusiem w 22tc

Aaby gratuluję II trymestru- nie nastawiaj się na tycie, ja za tydzień zaczynam 6 miesiąc i waga na zero ale czytałam, że właśnie od 6 miesiące 0,5kg na tydzień, więc jest szansa na 8kg

a wiecie, że wczoraj miałam niespodziankę mąż przyjechał, będzie aż do niedzieli

Aaby i doczytała- wspaniałe wieści odnośnie pępowiny a jak się czujesz z tym, że to chyba synek? spoko? imię wybrane
no i chłopaczka szybciej widać u mnie lekarz w 13tc powiedział, że coś mu tam lata, ale też jeszcze nie potwierdził

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-04-26 o 06:33
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:41   #1218
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witamy z Mikusiem w 22tc

Aaby gratuluję II trymestru- nie nastawiaj się na tycie, ja za tydzień zaczynam 6 miesiąc i waga na zero ale czytałam, że właśnie od 6 miesiące 0,5kg na tydzień, więc jest szansa na 8kg

a wiecie, że wczoraj miałam niespodziankę mąż przyjechał, będzie aż do niedzieli

Aaby i doczytała- wspaniałe wieści odnośnie pępowiny a jak się czujesz z tym, że to chyba synek? spoko? imię wybrane
no i chłopaczka szybciej widać u mnie lekarz w 13tc powiedział, że coś mu tam lata, ale też jeszcze nie potwierdził
Gratuluję 22tc Ależ to leci!

No ja jednak myślę, że będę skrupulatnie sobie tyć Mam bardzo duże tendencje do przybierania, każde ciacho u mnie widać, także myślę, że teraz będziemy rosnąć No ale ważne, żeby Jr rósł zdrowo - a my powalczymy z kg po porodzie
A Ty jesteś chudzielec! I zazdroszczę Ci tego potwornie

Super niespodziankę zrobił Ci mąż To teraz korzystaj i ładuj baterie na ostatnie 2 tygodnie osobno

Dziękuję
Że synek? Powiem Ci, że całkiem dobrze Gdyby nie te głupie myśli gdzieś tam w mojej głowie, że będą uszka po mamusi i chłopcu nie zakryję, to pewnie jeszcze bardziej potrafiłabym się z tego cieszyć Ale mówię do męża, że uszka będą śliczne i będzie synek mamusi
Imię na chwilę obecną Wiktor, ale myślę, że jak przyjdzie co do czego, to będziemy siedzieć z kalendarzem i zachodzić w głowę

U mnie powiedział "Na dzień dzisiejszy powiedziałbym, że to facet. Chociaż to może być pępowina... Hmmm, może pępowina. Ale nie, chyba facet..."
I wtedy włączył na kolorowo te wszystkie przepływy czerwono-niebieskie i się śmieje "Ale tam nic nie przepływa, więc to raczej nie pępowina"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-26, 06:44   #1219
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
A Ty jesteś chudzielec! I zazdroszczę Ci tego potwornie
pfff dobre dobre zdziwiłabyś się ile ważę

Cytat:
Że synek? Powiem Ci, że całkiem dobrze Gdyby nie te głupie myśli gdzieś tam w mojej głowie, że będą uszka po mamusi i chłopcu nie zakryję, to pewnie jeszcze bardziej potrafiłabym się z tego cieszyć Ale mówię do męża, że uszka będą śliczne i będzie synek mamusi
Imię na chwilę obecną Wiktor, ale myślę, że jak przyjdzie co do czego, to będziemy siedzieć z kalendarzem i zachodzić w głowę

U mnie powiedział "Na dzień dzisiejszy powiedziałbym, że to facet. Chociaż to może być pępowina... Hmmm, może pępowina. Ale nie, chyba facet..."
I wtedy włączył na kolorowo te wszystkie przepływy czerwono-niebieskie i się śmieje "Ale tam nic nie przepływa, więc to raczej nie pępowina"

to super, że nastawienie ok a uszkami t sie nie martw będą i tak najpiękniejsze
ehhhh chciałabym żeby był już 13.05 i żebym znowu mogła zobaczyć Miko w 3D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 06:48   #1220
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
pfff dobre dobre zdziwiłabyś się ile ważę

to super, że nastawienie ok a uszkami t sie nie martw będą i tak najpiękniejsze
ehhhh chciałabym żeby był już 13.05 i żebym znowu mogła zobaczyć Miko w 3D
A tam waga, wiem, jak wyglądasz!

Wiem, że dla nas będą najpiękniejsze Po prostu chciałabym uchronić dziecko przed tym, co ja przeżywałam. Ale w sumie i tak bezsensu moje myślenie, nie ma co się zadręczać rzeczami, na które nie mamy wpływu. Przyjdzie czas - będzie rada A na razie najważniejsze, że Jr zdrowy

Ja następną wizytę mam dopiero 23 maja, i pewnie bez usg, także teraz sobie poczekam pewnie do połówkowego Ale prawdę mówiąc jakoś nie mam parcia na 3D. Może, gdyby mój lekarz miał, to bym się skusiła, ale tak chyba nie chce mi się biegać po innych lekarzach. Mąż też mówi, że jemu na dzień dzisiejszy w ogóle na 3D nie zależy...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-26, 06:54   #1221
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że dla nas będą najpiękniejsze Po prostu chciałabym uchronić dziecko przed tym, co ja przeżywałam. Ale w sumie i tak bezsensu moje myślenie, nie ma co się zadręczać rzeczami, na które nie mamy wpływu. Przyjdzie czas - będzie rada A na razie najważniejsze, że Jr zdrowy
dokładnie, ja też przede wszystkiem żeby dzidzia była zdrowa, później dopiero moje widzi mi się
Cytat:
Ja następną wizytę mam dopiero 23 maja, i pewnie bez usg, także teraz sobie poczekam pewnie do połówkowego Ale prawdę mówiąc jakoś nie mam parcia na 3D. Może, gdyby mój lekarz miał, to bym się skusiła, ale tak chyba nie chce mi się biegać po innych lekarzach. Mąż też mówi, że jemu na dzień dzisiejszy w ogóle na 3D nie zależy...

no mój lekarz ma to całe 3D/4D i ostatnio na chwilkę też mi buzinkę włączył
a ja w przyszłym tygodniu muszę zrobić glukozę i to 75 ciekawe czy mi posmakuje

Stary 2013-04-26, 06:54   #1222
Natala84
Zakorzenienie

Aaby, super że przepukliny już nie ma !!!
a co do usg to ja 3d też raczej nie będę robić a i zwykłego usg nie mam na każdej wizycie

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:56   #1223
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
no mój lekarz ma to całe 3D/4D i ostatnio na chwilkę też mi buzinkę włączył
a ja w przyszłym tygodniu muszę zrobić glukozę i to 75 ciekawe czy mi posmakuje
Ja na następną wizytę mam zrobić tylko morfologię i mocz. A na samą myśl o glukozie mam ciarki

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Aaby, super że przepukliny już nie ma !!!
a co do usg to ja 3d też raczej nie będę robić a i zwykłego usg nie mam na każdej wizycie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 07:00   #1224
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry

Aaby gratulacje!

Moje dziewczyny znów na brzuchach zasnęły
I też miały wypukłe pępki, szczególnie Asia...a odkąd ostatnio często są na brzuchu i ćwiczą, to widzę, że pępuszki mają prawie normalne
Czyli lekarz miał rację, że jak będą wzmacniać mięśnie brzucha, to się ładnie wszystko schowa
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:02   #1225
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
I po wizycie...

Melduję, że...
Przepukliny nie ma! Wszystko się pięknie wchłonęło, powłoki brzuszne całe, wszystko jest w jak najlepszym porządku
Żołądek jest, inne narządy też, serce wygląda na dobrze zbudowane, kości udowe ok, kość nosowa ok, przezierność 1,22
I na dzień dzisiejszy to synek - ale lekarz asekuracyjnie dodał "Ale to nie na 100%, proszę jeszcze niebieskich ciuszków nie kupować"

super, ze wszystko w porzadku
I gratuluje synusia

Cytat:
witamy z Mikusiem w 22tc

za 22 tydz
I super, ze maz przyjechał

Cytat:
[
Dziękuję

]
napewno bedzie sliczny

Dzien dobry

Dzis pobudka o 6.00
Jak nie ma przedszkola to mi wstaje szybciej

Ide robic sniadanie
Stary 2013-04-26, 07:03   #1226
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na następną wizytę mam zrobić tylko morfologię i mocz. A na samą myśl o glukozie mam ciarki
to też mam na teraz

Stary 2013-04-26, 07:12   #1227
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Aaby gratulacje!

Moje dziewczyny znów na brzuchach zasnęły
I też miały wypukłe pępki, szczególnie Asia...a odkąd ostatnio często są na brzuchu i ćwiczą, to widzę, że pępuszki mają prawie normalne
Czyli lekarz miał rację, że jak będą wzmacniać mięśnie brzucha, to się ładnie wszystko schowa

Super, że pępki dochodzą "do siebie"

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
super, ze wszystko w porzadku
I gratuluje synusia

A wczoraj po tych dobrych wiadomościach kupiłam pierwsze body

20130425_201754.jpg

Tylko jakość kiepska, bo z telefonu...
Korcą mnie jeszcze te z 5-10-15, póki są jeszcze na wyprzedaży, ale 1) chyba wciąż za wcześnie na zakupy ; 2) Bika pisała, że mają rękawki bardzo szerokie i trochę się tego obawiam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 07:15   #1228
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A wczoraj po tych dobrych wiadomościach kupiłam pierwsze body

Załącznik 5223954

Tylko jakość kiepska, bo z telefonu...
Korcą mnie jeszcze te z 5-10-15, póki są jeszcze na wyprzedaży, ale 1) chyba wciąż za wcześnie na zakupy ; 2) Bika pisała, że mają rękawki bardzo szerokie i trochę się tego obawiam

śliczne
ja mam dużo ubranek z 5-10-15 i wyglądają normalnie ja bym skorzystała z promocji
ja już ubranek nie kupuję- a przynajmniej się staram - bo mam już wystarczająco dużo od 56-68

Stary 2013-04-26, 07:22   #1229
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Witajcie, tak mi bardzo wstyd że tak długo mnie nie było... w sumie już chciałam poprosić o usunięcie z k. i listy żeby nie było że podglądam a się nie udzielam... powód był tylko jeden.... nie wiedziałam czy jeszcze mogę wrócić... leci drugi miesiąc jak się nie odzywałam. Wiele się też działo ale wiadomo, jak u każdego. Stęskniłam się za Wami i mam nadzieję że zostanę przyjęta spowrotem.
witaj, nie gadaj głupot

blonde dla Seby,

Cytat:
i zapomniałem się pochwalić wczoraj przyszły pieluchy tetrowe, franelowe, frida, podkłady na łóżko do szpitala, podkłady poporodowe i ochraniacze na łóżeczko
super

Bika brawa za zakupy, body we wzorki jest fajne

kotek super wypoczynek sie szykuje,

aaby super, ze wszystko jest ok , gratuluje synka
pierwszy zakup udany

Cytat:
witamy z Mikusiem w 22tc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:26   #1230
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, wariatko Ty! Myślę, że humanistyczny umysł nie ma nic do rzeczy [/FONT]
Wiesz, może łatwiej mi przyjąć do siebie tak absurdalne tłumaczenia

Cytat:
I po wizycie...

Melduję, że...

Super, bardzo się cieszę!!!
Będzie śliczny Wiktorek z małymi uszkami

A bodziaki cudne

Cześć tak w ogóle..

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości