|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
mój tż namawia mnie na zakup tej koszulki
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Ta koszulka "Celine me alone" bardzo mi sie podoba. Znacie kogos w sieci kto moglby zrobic taki nadruk na gladkim tshircie? Pytam tu, bo moze macie kogos poleconego i sprawdzonego? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Wróciłam do Was na chwilkę, nadrobiłam zaległości Cieszę się, że za 2 tygodnie już będę po sesji i zaczną się wakacje Wczoraj zamówiłam ramoneskę z Reserved - w załączniku, kiedyś ją mierzyłam i wyglądałam całkiem dobrze, ale oczywiście szybko znikła ze sklepów całe szczęście, ze otworzyli sklep internetowy ![]() Widzę, że rozmawiacie na temat t-shirtów z napisami. Mam ochotę sobie kupić jakiś biały z napisem, ale nie wiem gdzie szukać. Znam tylko te z Monashe i z Pozerek, ale jakoś nie jestem do nich przekonana. Może coś polecicie ?
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To były piękne licealne czasy Co do nauki języków obcych to ja zawsze szukam szkół nastawionych właśnie na konwersacje. Gramatykę i słownictwo jestem w stanie opanować sama, na lekcjach oczekuję jedynie weryfikacji wiedzy i intensywnych rozmówek Dla mnie język to przede wszystkim mowaMadzia M77: co do Twojego pytania na blogu, to niestety, ale wyrzuciłam kartonowe opakowanie po serum i niestety nie mogę podać składu. Kojarzę jednak że nie był najlepszy
|
||
|
|
|
#1205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba bym się nie krępowała z taką koszulką..to tylko napis wiadomo, że do pracy bym nie ubrała, ale na co dzień, czemu nie? przypomniało mi się jak mama kupiła mi w butiku czarny t-shirt z napisem z przodu "I need a kiss!" a z tyłu "Now!" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie sesja zaczyna się dopiero za miesiąc, egzaminy mam praktycznie dzień po dniu, a potem "aż" dwa tygodnie na naukę na licencjat ![]() Ramoneska fajna ![]() Na wyprzedaży kupiłam ten żakiet, nie wiem czy pamiętacie moje rozterki, który biały oddać i on wisi cały czas z metkami... nie wiem do czego go nosić pomożecie?
|
||||
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
wieki mnie tu nie było, ale strasznie pochłonęły mnie sprawy uczelniane. Ostatnio nie mam dnia bez kolokwium, więc ostatnio moje życie to tylko nauka i pisanie setek prac na zaliczenia. Całe szczęście wszystko do tej pory mam zaliczone. O sesji nie chce nawet myśleć. Mam 12 egzaminów i bardzo krótkie przerwy miedzy jednym a drugim, a czasem nawet dwa w jednym dniu Byłam tylko na jednym koncercie na juwenaliach i na więcej raczej się nie zanosi. Jak tam juwenalia u Was? Byłyście już na jakichś koncertach? Wybieracie się jeszcze gdzieś? W nagrodę za te pozaliczane w pierwszym terminie kolokwia zrobiłam sobie małe zakupy w sklepie internetowym Reserved Ostatni ciągle kupowałabym tylko koszule, chyba trzeba to powoli ograniczyć Udało mi się w końcu dorwać kobaltową maxi, której dość długo szukałam. Zastanawiam się czy nie kupic jeszcze koralowej ![]() Olcia biały żakiet zostaw koniecznie. Będzie super wyglądał nawet do zwykłych dżinsów i koszulki
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1211 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żakiet jest super! Ja widzę do z jeansami i szpilkami - standardowo, ale jakże efektownie! Cytat:
Także z doświadczenia radzę Ci przestać bo niedługo nie będziesz mogła na nie patrzeć, nie będziesz miała ochoty ich nosić a nic innego nie będziesz miała
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#1213 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1214 | |||||||
|
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40815824]ostatnio mam to samo
jak widzę napis idealnie pasujący do mnie to nie mogę powstrzymać się przed zakupem na razie walczę, ale czuję, że ulegnę ![]() do tego reszta jak wyżej napisałaś i Czyli nie jestem sama Pokaż, jakie koszulki wpadły Ci w oko Też ledwo powstrzymuję się przed zakupem, jak zobaczę idealnie pasujący napis!Cytat:
Nie widziałam mniejszych opakowań. Tylko te o pojemności 1000ml za 9,99zł. Któraś z Wizażanek tutaj pisała o tych produktach. Ja jeszcze nie próbowałam, ale po opiniach na KWC chyba się skuszę, szczególnie, że są teraz w promocji Choć ceny niemałe- odżywki i maseczki chyba po 19,99zł.Jak Twoja kuracja olejem lnianym? Cytat:
A co do DIY- pomysł ciekawy, ale ja kompletnie nie mam zdolności i cierpliwości do tego.Cytat:
Tż nie. Co prawda założyłam ją tylko raz- na wiejską dyskotekę, gdy wróciłam na weekend majowy do domu. Szczególnego zainteresowania nie zauważyłam. Jedynie jeden mój kolega stwierdził, że świetny napis. Reszta być może nie rozumiała (jeden ze znajomych zapytał mnie, co znaczy ,,I" z napisuCytat:
Też tak mam... Cytat:
Potrzebuję czegoś podobnego!W mojej szkole jest nacisk na mowę, bo nauczyciele nie są Polakami, znają tylko pojedyncze słowa, więc rozmowa jest tylko i wyłącznie po angielsku. Plus trójka osób również nie mówi po polsku. I masz rację, że język to przede wszystkim mowa Czy mogę zapytać, dlaczego wybrałaś takie, a nie inne języki? I czy również z językiem angielskim nie miałaś/nie masz problemów?![]() Cytat:
To trochę kokieteria i prowokacja![]() Ale zaznaczam, że nie szukam w ten sposób płytkich znajomości. Z drugiej strony- czuję się bardziej zmobilizowana do dbania o siebie i codziennych ćwiczeń Bo - zgodnie ze zdjęciem w załączniku![]() Cytat:
Z czystej ciekawości po prostu. Planuję wybrać się na Myslovitz i Comę, choć będzie ciężko, bo mam masę nauki.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||||
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do czego nosić? Ja go widzę do wszystkiego, fajnie będzie wyglądał do luźniejszych zestawów na co dzień (jak na tej modelce) i do eleganckiej spódnicy. Uniwersalny ciuszek
|
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Krakowie zagrali jeden z najlepszych koncertów (mimo że plenerowy), także polecam w ramach przerwy od nauki
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś znów z sową
|
|
|
|
#1220 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
wankaw, OnaZakupoholik, Antananariwa, dziekuje Kochane
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- dzieki |
|
|
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Modena szara czy panna cotta ![]() i tak bym mogła wymieniać jeszcze ... daj kobiecie wybór |
|
|
|
|
#1226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ale mnie dzisiaj gardło boli!!! Zaraz sobie zrobię płukankę i profilaktycznie wypiję fervexik Brakuje mi tylko choroby Zmęczona dzisiaj jestem. Wczoraj oglądałam jeszcze Wojewódzkiego, choć nigdy tego nie robię, ale ciekawiło mnie, jak wypadnie u niego Maffashion. No cóż, zmiażdżył ją, a odpowiedzi typu: "nooo" naprawdę ciężko się słuchało. Teraz żałuję, że nie położyłam się wcześniej ![]() Dzisiaj mam za to w planach wczesną kąpiel i czytanie ![]() Cytat:
Aż mi apetytu narobiłaś Muszę namówić małżona na wypad na Maltę ![]() O burzach nie słyszałam Mam cichą nadzieję, że jednak będzie pięknie i bezdeszczowo Cytat:
Super się sprawdzi do zwykłego t-shirt'u i jeansów. Elegancka bluzka i spodnie też będą super pasować Spódnice, sukienki, pasuje do niego wszystko Jakbym Cię zobaczyła na ulicy, to na bank bym się obejrzała
|
|
#1227 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie było okazji![]() Kallosa ostatnio kupiłam, właśnie latte, ale małego - zapach ma w rodzaju taniego cukru wanilinowego, rozumiem że miała to być w zamyśle wanilia - ale mu to wybaczam, bo fajnie działa na włosy. Ale widzę, że przepłacilam, bo kosztował mnie 11zł za 275g Jak kupię jeszcze jedną odżywkę do włosów, to mąż mnie wyeksmituje, już zaczynam upychać te słoje poza łazienkąMigotka, wciągnęłam się w "Downton Abbey" Skutkuje to tym, że na rowerze zaczynam jeździć jak arystokratka - wyprostowana, z uniesionym podbródkiem |
||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

). Do moich ulubionych należy szara z napisami, noszę ją do spódnic, woskowanych spodni, legginsów, marynarek, jest niesamowicie uniwersalna.
Cieszę się, że za 2 tygodnie już będę po sesji i zaczną się wakacje
całe szczęście, ze otworzyli sklep internetowy 
To były piękne licealne czasy

pomożecie?

Ty
a ja chciałam wybrać się nad Maltę na loda i piwko z sokiem w bambusowym ogródku