![]() |
#1201 | |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Hej dziewczynki! Czytalam was na biezaco mimo ze nie mialam czasu pisac.
Przede wszystkim dla Slonka ogromne gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A tak apropos wygladu, jest taka fajna stronka gdzie mozna wrzucic zdjecie (swoje i partnera) i wyjdzie taka symulacja jak bedzie wygladac wasz dzidzius ![]() ![]() Dzieki za mile slowa co do filmiku ![]() Nafie - bardzo podoba mi sie imie Piotrus, bo ladnie brzmi dla dziecka i dla doroslego. Ja od zawsze bylam wielka tardycjonalistka i myslalam, ze jak bede miala dziecko to w gre beda wchodzic jedynie takie stare imiona typu Franciszek, Antonina itp - ale ostatnio mi sie odmienilo, bo zauwazylam ze wielu ludzi wpadlo na moj "pomysl" ![]() A link to tego filmiku slubnego jest na str.37 tego watku. To ktora nastepna do testu? Ja trzymam kciuki za was - bede z wami na watku mimo iz juz postanowione ze takie "prawdziwe starania" beda dopiero za kilka miesiecy (Tz nie chce) a w miedzyczasie licze na wpadke.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Bombi jak to nie chce? a co niby zmienią te kilka miesięcy?
zatem życzę wpadki ![]() u mnie chyba ten miesiąc tez pojdzie na straty. przypałętało mi się jakaś okropna choroba skóry i to podobno od zwierząt z którymi nie mam do czynienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no reakcja super, moja mama, tak jak myślałam, strasznie się ucieszyła i popłakała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda, że Twój TZ nie chce dzidzi, ale powiem Ci, że z moim też to kiedyś przechodziłam, ja chciałam a on nie i stwierdziłam, że nie będę go namawiać, naciskać. chciałam, żeby on też chciał. no i teraz jest naprawdę wkręcony w to dziecko, aż miło słuchać. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=
sigalla a co to za choroba od zwierząt? kurde mimo wszystko trzymam kciuki, może jednak się uda już w tym miesiącu[/QUOTE] podobno grzybica, własnie kupiłam Nizoral bo podobno pomaga ![]() ![]() A ty Słonko pracujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
tak pracuję
mi testy owu w tym miesiącu w ogóle nie pokazywały owulacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
serio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Sloneczko gratulacje !!!
![]() ![]() ![]() Tak bardzo sie ciesze !!! cudowna wiadomosc ![]() Ja czekam na okresik, potem szybko na cyto jeszcze i zaczynamy staranka ![]()
![]() |
#1208 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to ![]() Slonko fajnie, że powiedzieliście już rodzicom. A ogólnie jak się czujesz? Masz już jakieś dolegliwości ciążowe? My w tym miesiącu podchodzimy na luzie. Co będzie to będzie. Żadnych testów owu. Co najwyżej poduszka pod pupą "po". Mam nadzieję, że nie będę miała takiego długiego cyklu jak teraz.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
bambi1980 ja lacze sie z kolezankami i tez trzymam mozno kciuki za wpadke
![]() slonko352 no wlasnie, a czujesz, ze jestes w ciazy? Masz juz jakies objawy. Pewnie pomalu wybierasz sie do lekarza.. ![]() nafie, misiak17 starajcie sie, starajcie. Za miesiac czekamy na pozytywne wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Raczkowanie
|
no serio, nie wiem o co tam chodziło
![]() Cytat:
![]() dziewczyny nie mam żadnych objawów i właśnie trochę mnie to martwi, no ale staram się myśleć pozytywnie. dziś jest już 3 dni po terminie @. jedyne co to trochę mnie brzuch pobolewa tak jak na @ ale nie cały czas, tylko tak chwilami. do lekarza umówiłam się na 15.11, to będzie 7 tydzień (liczony od ostatniej @), powinno już być coś widać. ale będzie stres.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
Slonko co do objawów, a raczej ich braku bo nic się nie martw. W ciązy z moim Synalkiem tez tak miałam , a jak już przyszły (gdzies od 8 tyg) to myslałam że zejdę, a i tak miałam wersję light
![]() Co do pierwszego usg to rozumiem stres, ale będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
No to my zaczynamy kolejny cykl.
Jakoś w ogóle skróciły mi się cykle zwykle miałam 27-30 a teraz dwa miałam po 25 a ten 24 dni. Będę za jakieś dwa tygodnie szła na kontrolę do ginki to zapytam co to się dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() do wizyty u gina jeszcze daleko, ale jak się to zbliży to dopiero będę wariować, łomatko Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja w ogóle z niecierpliwością czekam na wątek "mamy lipcowe 2014" bo na razie jest tylko czerwiec i tak sobie podczytuję, ale chętnie bym już pogadała z "moim" miesiącem. mi kalkulatory wyliczają termin porodu na 8 lipca ![]() Edytowane przez slonko352 Czas edycji: 2013-11-06 o 09:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
A wiesz slonko, ze ostatnio tez sie zastanawialam dlaczego jeszcze nie ma watku "lipcowego".. Mialam nawet wlasnie Ci zaproponowac, zebys takowy zalozyla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pewnie jeszcze za wcześnie jest. ja to przecież bardzo szybko wyskoczyłam z tym badaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Co tu taka cisza?
Która teraz najszybciej testuje? Czyżby wszystkie dopiero zaczynały cykl? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
No ja i chyba jeszcze Misiak zaczyny znowu od początku także trzeba będzie trochę na wyniki poczekać, przynajmniej do końca miesiąca musimy wszystkie uzbroić się w cierpliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
ja sobie chyba ten cykl odpuszczę, po pierwsze te problemy z grzybicą skóry- to chyba nie najlepszy moment na poczęcia, a dwa to, że też akurat teraz musiałam sie pokłócić z męzem, no i z seksiku nici
![]() tzn dzisiaj się już pogodzilismy ale nie wiem czy juz nie za późno . Tak czy inaczej bedziemy się pewnie wieczorem godzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Sigalla często jak się odpuszcza to się udaje
![]() Slonko widziałam, że już się udzielasz w wątku lipcóweczek, fajnie, że już taki jest. Ja na lipcóweczki to się z moimi cyklami nie załapię. My zaczęliśmy cykl. Do owu jeszcze hoho.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Karolina, misiak trzymam kciuki za ten cykl
![]() sigalla taaaak, odpuść sobie, a ja trzymam kciuki za wpadkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Wtajemniczenie
|
Ale cicho się tu zrobiło
![]() Cytat:
Zobaczymy co przyniesie ten miesiąc. Narazie mąż ma jakąś wysypkę i jutro idzie do dermatologa zobaczyć co to i od czego to jest. Póki co nie przeszkodziło nam to w przytulankach, ale ciekawe co powie lekarz. No ładnie, weszłam podczytać wątek mamusie lipiec,sierpień i widzę, że jeszcze jednej z koleżanek się udało ![]() ![]()
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2013-11-13 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, gratuluję kolejnej mamusi
![]() ja czekam na @, wg średniego cyklu powinnam jutro dostać, a jak będzie jak w zeszłym miesiącu to @ może nawet w niedzielę przyjść. Nie liczę na nic teraz, bo w tym cyklu przytulaliśmy sie tylko 4 razy ![]() ![]() mam nadzieję, że w końcu się uda, trzymam za was kciuki ![]()
Amelka ![]() ![]() Edytowane przez minka26 Czas edycji: 2013-11-13 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny, czytalam was ale malam duzo pracy i nie pisalam...
co tam? trzymam kciuki za wszystkie!!! u nas zadnych nowosci, staramy sie, ale ze spokojem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie chce nic mowic, ale ja przytulalam sie tylko 2 razy ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziewczyny nie chce sie jeszcze za bardzo cieszyc, to jest jeszcze bardzo wczesnie i wszystko moze sie zdarzyc.. Choc nie ukrywam, ze mam ogromna nadzieje, ze jednak wszystko bedzie dobrze.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki - ja tez was podczytuje (tak ukradkiem bo w pracy)
![]() Slonko - jak sie czujesz? I ktora to sie nie pochwalila? aaa konefa no prosze! Gratulacje!!!!! Zrobilas jedynie test czy bylas tez na wizycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak u Ciebie bambi? Mozna liczyc na jakas wpadke w tym cyklu? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja kolezanka ostatnio tez si epochwalila ze zaszla w ciaze - ma 37 lat i pierwsze dziecko - w 3 cyklu im sie udalo. Ja na ta wpadke caly czas licze - bo my sie w ogole nie zabezpieczamy, tylko ten, kijanki pozostaja na zewnatrz ![]() A powiedzialas juz Tz-towi? Jak zareagowal? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.