Krakowianki po raz XXIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-16, 09:38   #1201
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jednak są już badania potwierdzające, że filtrowanie się ma sens: http://www.laboratoriumurody.pl/foru...ry,t12461.html
Jak kogoś bardziej interesuje temat, to na tym forum jest sporo postów tego użytkownika z bardzo rzeczowymi informacjami, m.in. opisuje szczegółowo dlaczego na filtr nie kładzie się kremu.
Super

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Skończyłam pisać najbardziej wymagający projekt
Ogólnie to moja sprawdzona koleżanka nawaliła na całej linii i praktycznie wszystko robiłam sama. Wysłałam 0,5 h po terminie, mam nadzieję, że nie zaważy to na ocenie... Strasznie się napracowałam, a nie jestem zadowolona, bo już po oddaniu znalazłam literówki, nawet w pierwszym akapicie tzn. nie typowe błędy, które word by podkreślił, ale np. "potrzeba" zamiast "potrzebna". Nie znoszę takiego nieprofesjonalizmu, ale to była część, którą pisałam już naprawdę wykończona i zwyczajnie takich rzeczy już nie zauważałam. A druga osoba z zespołu chyba nie raczyła nawet przeczytać mojej części, żeby wyłapać ewentualne błędy
Też miałam takie sytuacje i w końcu zmieniłam grupę projektową, bo to ja ciągnęłam projekty, a reszta robiła na odwal się.
Literówki na pewno nie zaważa na ocenie, sprawdzający ich pewnie nawet nie zauważy a koleżanka nie podziękowała Ci za uratowanie projektu?

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Wieszaków jeszcze nie zamówiłam bo kliknęłam i podliczyło mi podwójnie przesyłkę...Czekam na info od sprzedającego więc jak coś to zapraszam...
6m nie ma, więc pewnie nici z rozbiórki

Cytat:
Jeszcze Wam podrzucę świeżą opinię o tonującym i matującym filtrze ziaji https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1305
Poczekasz z zamówieniem aż odpisze o tej cytrynowej barwie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 09:42   #1202
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Jak was czytam to cieszę się, że w tym roku wszystkie projekty byly indywidualne.
Stary 2013-06-16, 09:50   #1203
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Poczekasz z zamówieniem aż odpisze o tej cytrynowej barwie?

Chciałabym wyklikać wieczorem, bo zależy mi żeby przyszło w tym tygodniu.

edit: już jest https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1309

W KWC w żadnej z trzech opinii nic nie piszą, żeby skóra była żółta, więc myślę, że to tylko podczas smarowania widać (co jest plusem, bo łatwiej się aplikuje coś, co widać). Jedna recenzja w KWC jest masakryczna - ale wg mnie tego się nie da uniknąć przy żadnym produkcie, tym bardziej filtrze. Skład tego produkty kompletnie nie wskazuje na to, że jest ciężki i że ma słabą ochronę.
Ale wiadomo ryzyko zawsze jest. Przynajmniej za 16zł tylko
Sobie biorę tonujący. W ogóle jeśli latem się mało malujecie, to jest to najlepsza opcja. Albo wziąć oba, w razie gdyby tonujący był zbyt ciemny, lub zbyt kolorował - można mieszać dwa razem. Albo dodawać odrobinę tonującego do zwykłego, żeby zniwelować w ogóle widoczność filtra. W obrębie tej samej marki, podobnych składów - jest to bezpieczne. Będę teraz tak robić z Antheliosem - kupuję zwykłe mleczko i krem barwiący.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-06-16 o 10:04
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 10:33   #1204
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:

Chciałabym wyklikać wieczorem, bo zależy mi żeby przyszło w tym tygodniu.

edit: już jest https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1309

W KWC w żadnej z trzech opinii nic nie piszą, żeby skóra była żółta, więc myślę, że to tylko podczas smarowania widać (co jest plusem, bo łatwiej się aplikuje coś, co widać). Jedna recenzja w KWC jest masakryczna - ale wg mnie tego się nie da uniknąć przy żadnym produkcie, tym bardziej filtrze. Skład tego produkty kompletnie nie wskazuje na to, że jest ciężki i że ma słabą ochronę.
Ale wiadomo ryzyko zawsze jest. Przynajmniej za 16zł tylko
Sobie biorę tonujący. W ogóle jeśli latem się mało malujecie, to jest to najlepsza opcja. Albo wziąć oba, w razie gdyby tonujący był zbyt ciemny, lub zbyt kolorował - można mieszać dwa razem. Albo dodawać odrobinę tonującego do zwykłego, żeby zniwelować w ogóle widoczność filtra. W obrębie tej samej marki, podobnych składów - jest to bezpieczne. Będę teraz tak robić z Antheliosem - kupuję zwykłe mleczko i krem barwiący.
Ineso, Ty kusicielko A nie boisz sie, ze ten tonujacy bedzie dla Ciebie za ciemny? Teraz nie wiem czy brac tonujacy czy obydwa bo faktycznie super byloby gdyby nie trzeba bylo juz klasc niczego wiecej ja twarz

Stary 2013-06-16, 11:07   #1205
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Jak wymyślą filtry nie migrujące do oczu, to chętnie zakupię.
Stary 2013-06-16, 11:10   #1206
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Jeszcze Wam podrzucę świeżą opinię o tonującym i matującym filtrze ziaji https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1305
Specjalnie nie wchodziłam do klubu, żeby nic nie zamawiać
Stary 2013-06-16, 11:15   #1207
OneMoreDress
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
To jeszcze poczekam z zamówieniem w aptece na OMD
Wlasnie leze na bagrach i grzeje sie na slonku :P posmarowana jestem sprayem 20 z bielendy na buzi mam krem nivea z jakims tam filtrem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-16, 11:29   #1208
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Ineso, biorę obydwa 16 zł to nie dużo, najwyżej będę te 2 opakowania przez dwa lata zużywać

Cytat:
Wlasnie leze na bagrach i grzeje sie na slonku :P posmarowana jestem sprayem 20 z bielendy na buzi mam krem nivea z jakims tam filtrem

Stary 2013-06-16, 11:31   #1209
kasiencja
Pani Buka

a kupiony w zeszłym roku filtr Sorayi już się do niczego nie nadaje? sporo mi zostało w sumie...

edit:
Jojla
, a to nie Ty pisałaś że Twój TŻ ma uczulenie na koty?

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2013-06-16 o 11:46
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 11:47   #1210
Malla
Nie depcze krokusów

Jojla - strasznie słodka kicia o najpiękniejszym umaszczeniu Jak wyglądał jej pierwszy dzień?
Stary 2013-06-16, 11:53   #1211
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki masz depilator? Zadowolona jesteś z niego? Ja chyba na przyszły rok kupię jakiś porządniejszy
Braun Silk Epil z nakładką masującą. Porównując go do wcześniejszego (bez nakładki masującej) - niebo a ziemia. Oczywiście na plus Brauna. Jest duża różnica
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mnie też bolało, ale z depilatora zrezygnowałam, gdyż włoski mi odrastały nieregularnie, a mnie się nie chciało bawić z depilowaniem nóg codziennie. Wróciłam do maszynek, chwała za wymyślenie takich z pięcioma ostrzami.
Ale przecież te włoski, które odrastają są o wiele słabsze. U mnie też odrastają nieregularnie, ale to nie ma znaczenia, bo nawet jak urosną na 3 mm to ich nie widać A każde kolejne golenie jest o wiele mniej bolesne niż pierwsze

Filtry hmm.... może czas do nich wrócić
Ale ja tak nie lubię tej bieli i lepkości

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 12:11   #1212
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Też miałam takie sytuacje i w końcu zmieniłam grupę projektową, bo to ja ciągnęłam projekty, a reszta robiła na odwal się.
Literówki na pewno nie zaważa na ocenie, sprawdzający ich pewnie nawet nie zauważy a koleżanka nie podziękowała Ci za uratowanie projektu?

6m nie ma, więc pewnie nici z rozbiórki
Ja na złość wszystkie projekty miałam grupowe w tym roku, ale mam na szczęście sprawdzoną grupę, w tym współlokatorkę, więc całkiem dobrze nam się pracowało. Ale pamiętam identyczną sytuację, jak miała Ola bo kolega wysłał swoją część, ale to było kopiuj-wklej do tego stopnia, że jedna część zdania była w jednym przypadku napisana, a druga odmieniana już całkiem inaczej...

Może napisać smsem (o ile dojdzie w tych górach) do M odnośnie tych wieszaków, ile by ich chciała, jak coś?

jojla, ville, jak patrzę na Wasze kociaki, to mi się przypomina to szczęście, jak nam się kotek przypałętał do domu i nawet moja mama nie miała serca go wyrzucić...
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 12:19   #1213
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Ja na złość wszystkie projekty miałam grupowe w tym roku, ale mam na szczęście sprawdzoną grupę, w tym współlokatorkę, więc całkiem dobrze nam się pracowało. Ale pamiętam identyczną sytuację, jak miała Ola bo kolega wysłał swoją część, ale to było kopiuj-wklej do tego stopnia, że jedna część zdania była w jednym przypadku napisana, a druga odmieniana już całkiem inaczej...
Boże, wykończyłabym się z takimi ludźmi - u mnie za odkrycie że coś jest pokopiowane (trzeba dać wersje papierowa i elektroniczna projektu) dostaje sie 2.0 a za wyslanie elektronicznej po terminie dostaje się punkty ujemne czyli automatycznie leci ocena.
Dlatego na statystyce 1 od razu dobrałam się w parę z koleżanką, która woli zrobić coś od razu niż czekać na deadline - usiadłyśmy chyba na drugi czy trzeci dzień z laptopem w bibliotece i za jednym posiedzeniem zrobiłyśmy całość. Potem wysłała mi to jeszcze żebym na świezo poprawiła literówki i gramatykę i było z głowy

Zresztą - część pracowników to absolwenci wydziału i dokładnie wiedzą skąd możemy czerpać ewentualne "inspiracje" więc od razu widzą co i jak. Kolega miał jedno takie samo zdanie we wnioskach jak inna grupa i i tak się wydało

Chyba w przyszłym roku czekają mnie znów projekty w parach
Stary 2013-06-16, 12:23   #1214
jojla
Zakorzenienie

dziękujemy za komplementy

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
Piękny, ideantyczny jak był mój, też ma te słodkie białe obwódki wokół oczu

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
edit:
Jojla
, a to nie Ty pisałaś że Twój TŻ ma uczulenie na koty?
mój TŻ wciąż mnie w coś wkręca i myli się w zeznaniach, raz twierdził, że jest uczulony, innym razem, że nie jest - ostatnio trochę kicha z powodu traw a pojawienie się małej nie spowodowało jak na razie żadnych objawów więc mam nadzieję, że tak zostanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jojla - strasznie słodka kicia o najpiękniejszym umaszczeniu Jak wyglądał jej pierwszy dzień?
na początku była trochę przestraszona, na szczęście dość szybko przełamałyśmy strach przed zabawkami z piórkami Na razie pije tylko kocie mleczko, nie chciała jeść karmy ale mamy na to jeszcze czas mamy mały problem z kuwetą bo boi się do niej wchodzić ale mimo wszystko ładnie w niej załatwia swoje potrzeby więc z liczę, że z czasem i w tym temacie sobie poradzi bez pomocy Wieczorem brykałyśmy już na całego, rano powitała mnie słodkim traktorkiem więc chyba jest już dobrze teraz odsypia kolejne brykanie. Jedyne moje zmartwienie to, że wybrała sobie do spania starą kanapę, która wkrótce idzie do wyrzucenia ale zostawię jej koc z tej kanapy.

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Braun Silk Epil z nakładką masującą. Porównując go do wcześniejszego (bez nakładki masującej) - niebo a ziemia. Oczywiście na plus Brauna. Jest duża różnica

Ale przecież te włoski, które odrastają są o wiele słabsze. U mnie też odrastają nieregularnie, ale to nie ma znaczenia, bo nawet jak urosną na 3 mm to ich nie widać A każde kolejne golenie jest o wiele mniej bolesne niż pierwsze
Ja mam największy problem z tym, że nigdy nie udaje mi się dokładnie wydepilować i następnego dnia zwykle muszę poprawiać.
Rzeczywiście widzę dużą różnicę w jakości odrastających włosków - są znacznie słabsze i jaśniejsze.

Cytat:
jojla, ville, jak patrzę na Wasze kociaki, to mi się przypomina to szczęście, jak nam się kotek przypałętał do domu i nawet moja mama nie miała serca go wyrzucić...
no bo jak tu nie ulec takiemu maleństwu

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 12:28   #1215
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
mój TŻ wciąż mnie w coś wkręca i myli się w zeznaniach, raz twierdził, że jest uczulony, innym razem, że nie jest - ostatnio trochę kicha z powodu traw a pojawienie się małej nie spowodowało jak na razie żadnych objawów więc mam nadzieję, że tak zostanie
aha

ja muszę się przejść kiedyś do alergologa i zrobić testy, na co w sumie jestem uczulona w tej chwili, bo mam wrażenie że na wszystko, tyle że w niewielkim stopniu

Stary 2013-06-16, 12:29   #1216
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
dziękujemy za komplementy

no bo jak tu nie ulec takiemu maleństwu
Oj, moja mama jest nieczuła na takie rzeczy... Mimo, że wychowała się na wsi, ale takiej z gospodarstwem, to teraz akceptuje co najwyżej psa, ale i tak nie domowego, tylko na działce z budą.
Niestety długo się nie nacieszyliśmy, bo jak przyszedł w listopadzie do nas (maluszek, ledwo 3 mc miał, jak mniemam), to w marcu go rozjechał samochód na poboczu. Płakałam tak, że mój chłopak myślał, że ktoś z rodziny mi zmarł...
Stary 2013-06-16, 12:47   #1217
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
U mnie jest taki problem, że włoski odrastają mi mocne i ciemne, więc je widać ale nie to mi najbardziej przeszkadza, tylko fakt, że je czuję jak przejadę ręką po nodze. Dlatego często golę codziennie i do tej pory byłam wielką fanką zwykłych maszynek BIC z dwoma ostrzami. Nie wiem czy kojarzycie ale takie zwykłe, żółte, bez paska nawilżającego bo od niego zawsze wyskakiwały mi krostki. Ale ostatnio mi się skończyły i wzięłam maszynkę T. z 3 ostrzami i widać różnicę, golą dokładnie bo włosy dłużej odrastają. Jutro jadę do Rossmanna, chce kupić te maszynki w promocji o których któraś z Was tutaj pisała.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 15:04   #1218
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ineso, Ty kusicielko A nie boisz sie, ze ten tonujacy bedzie dla Ciebie za ciemny? Teraz nie wiem czy brac tonujacy czy obydwa bo faktycznie super byloby gdyby nie trzeba bylo juz klasc niczego wiecej ja twarz
Nie sądzę - piszą, że jest dość naturalny. Zresztą w tonującym chodzi też o to, żeby udawał opaleniznę. Jak jest ciemny, dasz mniej mieszając z innym to będzie mniej widoczny.
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak wymyślą filtry nie migrujące do oczu, to chętnie zakupię.
Najlepszy filtr pod oczy, jaki miałam to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...as-spf-50.html
Nawet go ostatnio szukałam na allegro, ale to kolejne 30zł
Cytat:

Cytat:
a kupiony w zeszłym roku filtr Sorayi już się do niczego nie nadaje? sporo mi zostało w sumie...
Który masz?
Cytat:
Filtry hmm.... może czas do nich wrócić
Ale ja tak nie lubię tej bieli i lepkości
Coś za coś. Poza tym naprawdę dużo zależy od tego czy trafisz na ,,swój" filtr.
Ja chyba dopiero teraz doceniam jak mi było dobrze z Soraya 60. Nowa 50 to masakra - dziś w upale spływający pot z twarzy nie był w kolorze kremu tonującego, tylko biały
Stary 2013-06-16, 15:18   #1219
cholernarejestracja
Copyraptor

Mnie się ten filtr na telefonie odbija jak rozmawiam
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-16, 17:33   #1220
2016070953
Konto usunięte

Mis, glebę życia to ja zaliczyłam jakieś dwa tygodnie temu na Ciemnej na Kazimierzu, mam wrażenie że zanim upadłam to leciałam parę metrów, potem jak tak sobie leżałam na chodniku to podszedł to mnie jakiś pan Żyd (młody i przystojny ) i pytał czy jestem cała i mnie podnosił z tej gleby - ns szczęście skończyło się tylko na siniaku na kolanie - oferma ze mnie.
A o glebach w pracy to ja nie wspominam - już przestałam zakładać tam obcasy tak jest ślisko na podłogach :/

a co do depilacji - też mnie boli depilatorem i używam maszynki jednorazówki i potem smaruję masłem shea :P
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 18:45   #1221
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Który masz?

Coś za coś. Poza tym naprawdę dużo zależy od tego czy trafisz na ,,swój" filtr.
Ja chyba dopiero teraz doceniam jak mi było dobrze z Soraya 60. Nowa 50 to masakra - dziś w upale spływający pot z twarzy nie był w kolorze kremu tonującego, tylko biały
Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...a-ochrona.html

Stary 2013-06-16, 18:48   #1222
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Na twarz już raczej nie, możesz zużyć na dłonie, albo inne obszary. Nie wiadomo w jakim stopniu teraz chroni.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Mnie się ten filtr na telefonie odbija jak rozmawiam
Mnie się odbija makeup
Stary 2013-06-16, 19:10   #1223
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Może kiedyś zamiast z awanti zamówimy z http://hurtownia-24.pl/?

Ineso, a takiego balsamu do opalania z zeszłego roku też już lepiej nie używać? Nie leżał na słońcu, zawsze go trzymałam w cieniu, ale nie wiem czy to robi różnicę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-16, 19:14   #1224
Ineso
Matka Smoka

Trzymanie w cieniu pomaga w przedłużeniu trwałości, ale i tak jeżeli do środka dostaje się tlen przy otwieraniu, to filtry mogą słabiej działać. Dawno nie trafiłam na informacje na temat trwałości filtrów, więc nie wiem - może to już obalili. Na ciało, na mniej wrażliwe miejsca można ryzykować i patrzeć jak reaguje skóra.
Stary 2013-06-16, 19:20   #1225
Cara_Mel
Zadomowienie

Myszka, ja chętnie
Ale czy to nie jest taka stricte sprzedaż hurtowa, jeśli chodzi o ilość?

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-06-16 o 19:27
Stary 2013-06-16, 19:36   #1226
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymanie w cieniu pomaga w przedłużeniu trwałości, ale i tak jeżeli do środka dostaje się tlen przy otwieraniu, to filtry mogą słabiej działać. Dawno nie trafiłam na informacje na temat trwałości filtrów, więc nie wiem - może to już obalili. Na ciało, na mniej wrażliwe miejsca można ryzykować i patrzeć jak reaguje skóra.
Chyba wolę nie ryzykować Pewnie to pytanie do Ciebie padało tysiąc razy, ale nie pamiętam: do opalania, na ciało wystarczy 30 czy lepiej 50? Dalej polecasz Sorayę?

Cytat:
Myszka, ja chętnie
Ale czy to nie jest taka stricte sprzedaż hurtowa, jeśli chodzi o ilość?
Ciebie to nawet nie pytam, bo brałam Cię za pewniaka
Jest, dopiero przed chwilą to zauważyłam

Stary 2013-06-16, 19:51   #1227
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Na twarz już raczej nie, możesz zużyć na dłonie, albo inne obszary. Nie wiadomo w jakim stopniu teraz chroni.
Ineso, A co jest z nim nie tak? Próbowałam wychwycić na wątku, ale nie udało mi się. Chodzi o to, że już jest lato i za niski filtr, czy o coś innego?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:55   #1228
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Ineso, A co jest z nim nie tak? Próbowałam wychwycić na wątku, ale nie udało mi się. Chodzi o to, że już jest lato i za niski filtr, czy o coś innego?
Jest z zeszłego roku

Stary 2013-06-16, 19:57   #1229
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Chyba wolę nie ryzykować Pewnie to pytanie do Ciebie padało tysiąc razy, ale nie pamiętam: do opalania, na ciało wystarczy 30 czy lepiej 50? Dalej polecasz Sorayę?

Ciebie to nawet nie pytam, bo brałam Cię za pewniaka
Jest, dopiero przed chwilą to zauważyłam

Słusznie Ale w sumie to sa takie rzezy, które można spokojnie brać w hurtowych ilościach typu bokserki itp, więc może kiedyś się uzbiera.
Stary 2013-06-16, 19:58   #1230
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Jako że podzieliłam się z Wami zdjęciami Sheldona - przedstawiam Wam jego siostrę, Penny Imię nadała moja siostra, ale jeszcze nie jest wybrane na stówę. Wzięliśmy ją, bo była mowa o dwóch kotach, rodzice nie byli przekonani, ale po namowach wrócili po siostrę. I to była dobra decyzja, podobno w towarzystwie im raźniej
Jutro jadę do domu, żeby je zobaczyć
Cytat:
ale słodziaki i myślę, że dobór imion świetny

to ja wam przedstawiam naszego nowego domownika, to prawdopodobnie dziewczynka ale mamy jeszcze trochę wątpliwości i zastanawiamy się nad imieniem
jak nie lubię kotów, to te dwa słodziaki bym przygrnęła
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Natce pietruszki mówimy NIE!

:
Ja też nie lubię natki pietruszki, ale w tym połączeniu nie jest jakoś super wyczuwalna, mimo, że jest jej dużo
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
ta druga super

I jak z tego robisz napój?

dzięki
po prostu miksuje wszystko blenderem ręcznym, dodając do tego ok szklanki wody Miksuje się dosyć łatwo na gęsty mus

Ale dziś miałam dzień ! od 11 do 15 byłam na siłowni, z czego ok 3 wylewałam siódme poty. Myślałam, że umrę, ale po czułam się jak nowo narodzona, chyba jestem uzależniona od ćwiczeń
Wracając byłam już bardzo zmęczona i głodna, marzyłam już tylko o tym, żeby jak najszybciej znaleźć się w domu... miałam jednak pecha, bo mój tramwaj miał wypadek... wjechał w auto i pociągnął je jakieś 50 m jak nie więcej... masakra, niestety kierowca nie przeżył
Ruch był wstrzymany, tramwaje nie jeździły, więc 30 minut drałowałam jeszcze na nogach do domu... spaliłam chyba dziś milion kalorii

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości