![]() |
#1201 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Cytat:
Literówki na pewno nie zaważa na ocenie, sprawdzający ich pewnie nawet nie zauważy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Jak was czytam to cieszę się, że w tym roku wszystkie projekty byly indywidualne.
#1203 |
Matka Smoka
|
![]() Chciałabym wyklikać wieczorem, bo zależy mi żeby przyszło w tym tygodniu. edit: już jest ![]() W KWC w żadnej z trzech opinii nic nie piszą, żeby skóra była żółta, więc myślę, że to tylko podczas smarowania widać (co jest plusem, bo łatwiej się aplikuje coś, co widać). Jedna recenzja w KWC jest masakryczna - ale wg mnie tego się nie da uniknąć przy żadnym produkcie, tym bardziej filtrze. Skład tego produkty kompletnie nie wskazuje na to, że jest ciężki i że ma słabą ochronę. ![]() Ale wiadomo ryzyko zawsze jest. Przynajmniej za 16zł tylko ![]() Sobie biorę tonujący. W ogóle jeśli latem się mało malujecie, to jest to najlepsza opcja. Albo wziąć oba, w razie gdyby tonujący był zbyt ciemny, lub zbyt kolorował - można mieszać dwa razem. Albo dodawać odrobinę tonującego do zwykłego, żeby zniwelować w ogóle widoczność filtra. W obrębie tej samej marki, podobnych składów - jest to bezpieczne. Będę teraz tak robić z Antheliosem - kupuję zwykłe mleczko i krem barwiący. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-06-16 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Jak wymyślą filtry nie migrujące do oczu, to chętnie zakupię.
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Wlasnie leze na bagrach i grzeje sie na slonku :P posmarowana jestem sprayem 20 z bielendy na buzi mam krem nivea z jakims tam filtrem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Ineso, biorę obydwa
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Pani Buka
|
a kupiony w zeszłym roku filtr Sorayi już się do niczego nie nadaje?
![]() edit: Jojla, a to nie Ty pisałaś że Twój TŻ ma uczulenie na koty? ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-06-16 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Nie depcze krokusów
|
Jojla - strasznie słodka kicia o najpiękniejszym umaszczeniu
![]()
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Filtry hmm.... może czas do nich wrócić ![]() Ale ja tak nie lubię tej bieli i lepkości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może napisać smsem (o ile dojdzie w tych górach) do M odnośnie tych wieszaków, ile by ich chciała, jak coś? jojla, ville, jak patrzę na Wasze kociaki, to mi się przypomina to szczęście, jak nam się kotek przypałętał do domu i nawet moja mama nie miała serca go wyrzucić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Dlatego na statystyce 1 od razu dobrałam się w parę z koleżanką, która woli zrobić coś od razu niż czekać na deadline - usiadłyśmy chyba na drugi czy trzeci dzień z laptopem w bibliotece i za jednym posiedzeniem zrobiłyśmy całość. Potem wysłała mi to jeszcze żebym na świezo poprawiła literówki i gramatykę i było z głowy ![]() Zresztą - część pracowników to absolwenci wydziału i dokładnie wiedzą skąd możemy czerpać ewentualne "inspiracje" więc od razu widzą co i jak. Kolega miał jedno takie samo zdanie we wnioskach jak inna grupa i i tak się wydało ![]() Chyba w przyszłym roku czekają mnie znów projekty w parach ![]()
![]() |
#1214 | ||||
Zakorzenienie
|
dziękujemy za komplementy
![]() Cytat:
![]() mój TŻ wciąż mnie w coś wkręca i myli się w zeznaniach, raz twierdził, że jest uczulony, innym razem, że nie jest - ostatnio trochę kicha z powodu traw a pojawienie się małej nie spowodowało jak na razie żadnych objawów więc mam nadzieję, że tak zostanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Rzeczywiście widzę dużą różnicę w jakości odrastających włosków - są znacznie słabsze i jaśniejsze. Cytat:
![]()
![]() |
#1215 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ja muszę się przejść kiedyś do alergologa i zrobić testy, na co w sumie jestem uczulona w tej chwili, bo mam wrażenie że na wszystko, tyle że w niewielkim stopniu ![]()
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Oj, moja mama jest nieczuła na takie rzeczy... Mimo, że wychowała się na wsi, ale takiej z gospodarstwem, to teraz akceptuje co najwyżej psa, ale i tak nie domowego, tylko na działce z budą.
Niestety długo się nie nacieszyliśmy, bo jak przyszedł w listopadzie do nas (maluszek, ledwo 3 mc miał, jak mniemam), to w marcu go rozjechał samochód na poboczu. Płakałam tak, że mój chłopak myślał, że ktoś z rodziny mi zmarł... |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Konto usunięte
|
U mnie jest taki problem, że włoski odrastają mi mocne i ciemne, więc je widać ale nie to mi najbardziej przeszkadza, tylko fakt, że je czuję jak przejadę ręką po nodze. Dlatego często golę codziennie i do tej pory byłam wielką fanką zwykłych maszynek BIC z dwoma ostrzami. Nie wiem czy kojarzycie ale takie zwykłe, żółte, bez paska nawilżającego bo od niego zawsze wyskakiwały mi krostki. Ale ostatnio mi się skończyły i wzięłam maszynkę T. z 3 ostrzami i widać różnicę, golą dokładnie bo włosy dłużej odrastają. Jutro jadę do Rossmanna, chce kupić te maszynki w promocji o których któraś z Was tutaj pisała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||||
Matka Smoka
|
Cytat:
Najlepszy filtr pod oczy, jaki miałam to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...as-spf-50.html Nawet go ostatnio szukałam na allegro, ale to kolejne 30zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja chyba dopiero teraz doceniam jak mi było dobrze z Soraya 60. Nowa 50 to masakra - dziś w upale spływający pot z twarzy nie był w kolorze kremu tonującego, tylko biały ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Copyraptor
|
Mnie się ten filtr na telefonie odbija jak rozmawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Konto usunięte
|
Mis, glebę życia to ja zaliczyłam jakieś dwa tygodnie temu na Ciemnej na Kazimierzu, mam wrażenie że zanim upadłam to leciałam parę metrów, potem jak tak sobie leżałam na chodniku to podszedł to mnie jakiś pan Żyd (młody i przystojny
![]() A o glebach w pracy to ja nie wspominam - już przestałam zakładać tam obcasy tak jest ślisko na podłogach :/ a co do depilacji - też mnie boli depilatorem i używam maszynki jednorazówki i potem smaruję masłem shea :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() |
#1222 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Mnie się odbija makeup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Może kiedyś zamiast z awanti zamówimy z http://hurtownia-24.pl/?
![]() Ineso, a takiego balsamu do opalania z zeszłego roku też już lepiej nie używać? Nie leżał na słońcu, zawsze go trzymałam w cieniu, ale nie wiem czy to robi różnicę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Matka Smoka
|
Trzymanie w cieniu pomaga w przedłużeniu trwałości, ale i tak jeżeli do środka dostaje się tlen przy otwieraniu, to filtry mogą słabiej działać. Dawno nie trafiłam na informacje na temat trwałości filtrów, więc nie wiem - może to już obalili. Na ciało, na mniej wrażliwe miejsca można ryzykować i patrzeć jak reaguje skóra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
Myszka, ja chętnie
![]() Ale czy to nie jest taka stricte sprzedaż hurtowa, jeśli chodzi o ilość? Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-16 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jest, dopiero przed chwilą to zauważyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
moderatorka też wizażanka
|
Ineso, A co jest z nim nie tak? Próbowałam wychwycić na wątku, ale nie udało mi się. Chodzi o to, że już jest lato i za niski filtr, czy o coś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Jest z zeszłego roku
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Słusznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też nie lubię natki pietruszki, ale w tym połączeniu nie jest jakoś super wyczuwalna, mimo, że jest jej dużo ![]() dzięki ![]() po prostu miksuje wszystko blenderem ręcznym, dodając do tego ok szklanki wody ![]() ![]() Ale dziś miałam dzień ! od 11 do 15 byłam na siłowni, z czego ok 3 wylewałam siódme poty. Myślałam, że umrę, ale po czułam się jak nowo narodzona, chyba jestem uzależniona od ćwiczeń ![]() Wracając byłam już bardzo zmęczona i głodna, marzyłam już tylko o tym, żeby jak najszybciej znaleźć się w domu... miałam jednak pecha, bo mój tramwaj miał wypadek... wjechał w auto i pociągnął je jakieś 50 m jak nie więcej... masakra, niestety kierowca nie przeżył ![]() Ruch był wstrzymany, tramwaje nie jeździły, więc 30 minut drałowałam jeszcze na nogach do domu... spaliłam chyba dziś milion kalorii ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.