|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
ja często taką piłam, jak Tż pracował na ogródku w knajpie
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
zxc- do mnie już druga idzie!!!
masaakra, ale jaki chłodny wiaterek teraz wieje ach
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() Ja kiedyś miałam darmowe piwo w jednej knajpie ale to jeszcze z eks. A my drugi urlop planujemy ![]() Btw, śniło mi się, że w Białymstoku byłam
|
#1204 |
|
zuy mod
|
Czarnula - a jakiego auta szukacie i za ile mniej więcej? szukajcie u siebie coby jeździć nie musieć
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa teraz każdego
Byle by to nie była mała puszka i nie miało kształtu pandy (okropny! bez obrazy jak jest tu jakaś miłośniczka kiosku na kółkach ). Jak już kiedyś pisałam raczej celujemy w większe, ale zobaczymy co znajdziemy sensownego. A kwota? Hm zobaczymy. Raczej będzie to starsze autko, bo to nieoczekiwany wydatek przed weselem, myśleliśmy że na spokojnie po się rozejrzymy dopiero. ![]() Jak na razie jesteśmy bez samochodu, więc nawet nie mamy jak szukać dalej, ale Toruń i okolice okazują się być czarną dziurą, w której nic nie ma
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Mariatta ja właśnie w Białym jestem
ja przez to, że mnie gardło drapie to boję się czegoś zimnego wypić ![]() u mnie chmury chodzą, ale czy popada i zagrzmi to nie wiadomo u mnie Tż ma do pracy albo na 7.30 i do 16.30 lub od 10 do 19. Ostatnio u niego w markecie 42 stopnie było ![]() a mi smutno, bo nie wiem jak to z weselem będzie, które mamy na 6.07 . Tż mi dziś napisał, że on musi być w pracy wtedy i zamknąć market więc zejdzie mu gdzieś do 16, a na 16 ślub aż mi się powtarzać odechciało
|
#1207 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym móc wejść do salonu i powiedzieć poproszę BMW 7, czarny, benzynka, dziękuję
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulka, a kto by tak nie chciał
![]() zxc niby najprostsze rozwiązanie ogólnie Tż mi powiedział bym poszła z kimś innym
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia a nie może sobie na wtedy wolnego wziąć?
Ja wszystkim znajomym co wiem, że mogą w sobotę pracować zapowiedziałam, że mają mieć wtedy wolne Okazało się, że już dawno sobie ten termin zarezerwowali A jakiś czas temu zadzwonił do nas kolega zestresowany czy my to wesele mamy na pewno 14? Bo tydzień wcześniej (uff ) ma jakiś egzamin lekarski.
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie o to chodzi, że nie. Dziś się dowiedział, że ma być w pracy, bo jego kolega z działu z kierownikiem jadą gdzieś służbowo wtedy i dlatego on musi zostać do samego końca i zamknąć market
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no to lipa
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jakby nie musiał marketu zamykać, to by był do tej 14 powiedzmy i nic by nie było, a tak to lipa bo sama nie wiem jak to będzie, z jednej strony chciałabym pójść, a z drugiej Tż zapewne będzie zmęczony po calym dniu w pracy, żeby jeszcze do tego hasać na weselu
|
#1214 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Czarnula - az tak zle?
poszukajcie sobie moze jakiejs corsy, albo jak cos duzego to omege? ze starszych aut.Kasia - no ale nie moze dotrzec przed weselem? Wiadomo ze bedzie zmeczony ale da rade chyba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa nie chce corsy, bo dla mnie corsa to jest mała puszka
![]() poza tym mi się nie podobają ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ja to bym mogła jeździć takim wielkim peugeotem 407 ![]() jeden taki śliczny stoi często u nas na parkingu w takim beżowym kolorze |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, po pierwsze to są jakieś warunki pracy i one dot. też temperatury w pomieszczeniu, gdzie pracownicy pracują, m.in. nie może być za zimno i za gorąco wlaśnie.
Po drugie: ja bym poszła na ślub, a on niech dołączy na wesele. No rozumiem,że może być zmęczony po pracy, ale niech sobie walnie kawę czy red bulla i się bawcie! Czasem życie wymaga elastyczności i przemęczenia się, zwłaszcza, że to nie jest domówka u znajomych, jakich wiele za Wami i przed Wami, tylko wesele |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas zawsze strasznie słychać wieczorami jak żaby rechotają
|
|
|
|
#1218 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
To gdzie Ty mieszkasz?
u nas tylko dresy pod blokiem czasem slychac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Mojwa Wisłę widzę z okna za drzewkami
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ale sie cieszę, że się jutro mogę wyspać mała rzecz a cieszy chociaż jak widzę za oknem słońce to mi szkoda dnia i ruszam tyłek z łóżka no ale nie będzie to na pewno 6
|
|
|
|
#1220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
gdzie ? Cytat:
a co do opalania używasz? Też muszę właśnie coś zakupić. Cytat:
Cytat:
Ja już w domu rodzinnym ![]() U mnie dzisiaj tak gorąco że na wieczór się na 2 burze zebrało. A ja praktycznie od 13 do 22 u babci siedziałam, we wtorek idzie do szpitala- każdemu mówi że ona już stamtąd nie wróci normalnie serce się kraje.Mam się gdzie zatrzymać na lipiec- koleżanka wraca na wakacje do domu i mi swój pokój udostępnia i bardzo blisko tej kancelarii, 2 przystanki tramwajem albo 30 minut około pieszo ![]() I chyba złapałam się na pracę zdalna żeby teksty poprawiać, przypisywać ![]() Co do rzes -ja bym chciała na swój ślub mieć doklejone Uf, nadrobiłam Was A teraz chyba już idę spać- dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 20
Aneta to super, że pokój znalazłaś
. Dotka muszę z Tż na spokojnie przegadać temat tego wesela chyba stanie na tym, że on dojedzie do mnie i tyle. czarnula ja mam Peugota 306 w kombii i to wielka krowa jest ![]() u mnie zanosiło się na burzę i nic z niej ja już na wykładzie siedzę, 3mać kciuki, bo 2 zerówki mnie czekają
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 20
Hej Wam
Wczoraj jeździłam po mieście trochę :P Musiałam oprawić pracę, odebrać zamówienie z apteki i takie tam :P Teraz muszę znaleźć gdzie u mnie robią zdjęcia i jadę na 13 do promotor pooddawać jej wszystko i załatwić w dziekanacie :P Kasia moim zdaniem też powinnaś jechać sama do kościoła, a Tż niech dojedzie już bez przesady W ogóle jakby miał spoko szefa to mógłby zagadać czy nie może zamknąć godzinę wcześniej.
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
moorelcia zamknąć godzinę wcześniej taki duży market to się nie da, to byłyby ogromne starty dla nich
|
#1224 |
|
Pani żona :)
|
Jejku przez te upały mam kompletna naukową impotencję :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Kasiaml nie wiedziałam, że to takie duże jest
No to zostaje tylko dojechać
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
niestety wielkie to jest, praktycznie wszystko tam kupisz, oprócz spożywki
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A pokłóciłam się z mamą i jeszcze wizja pracy do ostatniego klienta mnie przerażała. Ale nie było źle, o 22 koniec. Ale powiem Wam, że już odczuwam, że idę dziś 5 dzień do pracy, a jeszcze mi 2 zostały. Normalnie po 8h. Dziewczyny tam jednak mają te 7 dni przerwane 2 wolnymi więc zawsze choć trochę odpoczną, a ja nic i już wykończona jestem. Kasia niech Tż dołączy do Ciebie Ja też ostatnio miałam egzaminy na uczelni + jechałam 50 km z miasta do miasta + musiałam się wyszykować i poszłam z Tż na wesele, więc Twój chłop na pewno da radę
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wstałam Zaraz śniadanko, kawka, szybkie ogarnięcie mieszkania i pomyślimy co dalej, bo ładna pogoda
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka ja wracam ze szkoły i planuje opalać dupsko
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
witam się na szybko, bo zmykamy z Tż na rowerek póki nie jest jeszcze tak gorąco ![]() nadrobię Was jak wrócę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Byle by to nie była mała puszka i nie miało kształtu pandy (okropny! bez obrazy jak jest tu jakaś miłośniczka kiosku na kółkach 

06.12.2020
23.07.2022