|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Dzieñ dobry!
![]() Witam Was z mega bananem na twarzy, a to wszystko dziêki æwiczeniom! ![]() dzisiaj trening light czyli 10 minut tañca do muzyki, 50 podnoszeñ prawej nogi, 50 lewej i 50 brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Pijana- grunt to znale¼æ jakie¶ æwiczenia dla siebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Proszê o kopniaka na zachêtê
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Zaliczylam 15 minut æwiczeñ....:thumbup: Teraz biorê siê za rosolek dla Antosi Pó¼niej dla reszty.... Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Halo halo jest tu kto¶????? Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Kasia, super ze cwiczenia zaliczone
![]() cisza tutaj straszna, ciekawe gdzie sie podziewaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dzieñ dobry
![]() Kasiu jestem i wysy³am kopa ![]() Tak dobrze siê czu³am po tych æwiczeniach, my¶la³am, ¿e chocia¿ 0,1 spad³o, wiêc wesz³am na wagê, ale nadal tyle samo :/ Jestem po ¶niadaniu i kawce, przymierzam siê do II ¶niadania- kanapki z chleba ¿ytniego i owoc. Co u Was?
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Ja jestem ale... ogarniam dom.. pojawiê siê popo³udniu. Narazie siê trzymam diety ale gdzie tam wieczór.
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dzieñ dobry kochane
![]() ![]() ja od rana dietowo nie najgorzej ![]() ![]() mi³ego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczêta
![]() Widzê, ¿e coraz bardziej ¶wiadomie podchodzicie do jedzonka i w przeciwieñstwie do mnie bierzecie siê za æwiczenia ![]() Ja nadal w ferworze pracy w dwóch obiektach, wczoraj uda³o mi sie przynajmniej pojechaæ i przytuliæ moj± córeczkê na chwilkê, szkoda gadaæ, dobrze ¿e to nie bêdzie trwa³o wiecznie... Dietka spoko, choæ wczoraj mia³am jaki¶ napad wilczego g³odu i zjad³am 1/2 batona z alevo - ¶rednio smaczny je¶li mam byæ szczera w sumie do tej pory oscylowa³am wokól 900, to wczoraj by³o 1100... æwiczenia - totalny brak, ca³y czas sobie powtarzam, ¿e to zamieszanie skoñczy siê 1 wrze¶nia i wtedy zabiorê siê za siebie - ehh ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
O wróci³a¶ dezerterko ![]() I powiem Ci, ¿e teraz mamy dok³adnie tyle samo do zrzucenia ![]() W oczekiwaniu na to samo natchnienie, które Ciebie dopad³o ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
ja te¿ poproszê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- [QUOTE=princeseczka;423634 93]Dzieñ dobry! ![]() Witam Was z mega bananem na twarzy, a to wszystko dziêki æwiczeniom! ![]() dzisiaj trening light czyli 10 minut tañca do muzyki, 50 podnoszeñ prawej nogi, 50 lewej i 50 brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Brawo, nie ma jak dobrze zacz±æ dzien, te pó³ godziny to tak niewiele czasowo a ile rado¶ci daje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
mala zasnela a juz myslalam ze cos ja boli bo plakala i marudzila strasznie. Nie wiem moze pogoda tak na nia dziala, bo dzisiaj u mnie strasznie pochmurno, ze mi samej zaczely zamykac sie oczka.
Tak poza tym to czuje sie jak zaba bo mnie strasznie wzdelo:-/ lenik- wiesz jakie cwiczenia sa fajne? ![]() ![]() gdzie jest Twoja corcia? bo ja nie w temacie ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Strong kochana, pewnie za dasz rade utrzymac diete ![]() ![]() ![]() jutro znow raniej wstaje zeby pocwiczyc z Ewka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Martu¶ podaj mi adres mailowy to Ci wy¶le:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane powiedzcie jak to jest....jak æwicze to dieta szwankuje....ach ta moja silna wola co¶ s³aba siê zrobi³a
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Kasia, moze zbyt rygorystyczna ta Twoja dieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Ju¿ sama niewiem czemu tak jest, podjadam niby nie du¿o ale to ma wp³yw napewno na brak spadku wagi, zaczynam siê dolowac i czuje ogóln± niechêæ do odchudzania,,,,,niedobrze
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A Antosia dzi¶ dosta³a dziwnej wysypki ![]() Chyba to ta trzydniwoka najpierw gor±czka teraz wysypka :banghead: Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Rozeznanie
|
dziewczyny bêdê potrzebowa³a waszej pomocy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
A ty odsapniesz,nabierzesz si³ i pozytywnej mocy i z nowymi silami wezmiesz siê za dietowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Lady Ali, ja niestety nie pomoge, bo nie wiem jak wygladasz w poprzedniej, ale dziewczyny na pewno Ci doradza
![]() ja wklejam swoje dzisiejsze jedzonko bu³kagrahamka z pasztetem musztarda i papryka - tak, kocham pasztet ![]() 4 ¶liwki i aktivia miseczka ry¿anki z marchewka na kolacje bêdzie jajo na twardo+ jaki¶ kawa³ek pieczywa do tego ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2013-08-21 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
czesc babsztylki :P
ja dzisiaj dietkowo cacy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
neska-
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Strong- jeszcze miesi±c iiiiii bêdziesz ¿onk± !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
idê Was czytaæ
![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
A bratowa zaczê³a siê zastanawiaæ czy z ma³± jest wszystko ok, bo zrobi³a siê nadpobudliwa, szczypie i bije wszystko co znajduje siê w jej zasiêgu z otwartej rêki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- a ja dzi¶ tak: ¶niadanko bu³ka z ziarnami z serkiem camembert z grzybami le¶nymi kawa z mlekiem i 2 lyzeczkami cukru ![]() danio waniliowe zupa pieczarkowa z makaronem a na kolacyjke 2 kawalki chleba na zakwasie z chuda wedlinka i galaretka z kurczaka (kupna:P) no i tyle na dzi¶..my¶licie, ¿e ok?? a æwiczenie hmhm...wczoraj æwiczy³am, potem chcia³am zrobiæ jeszcze chodakowska ale ona jak dla mnie zamula i w ogóle nie chce mi siê æwiczyæ, najlepsze by³yby dla mnie jakie¶ æwiczonka przy muzyczce no i mel b na brzuch, bo samo na brzuch to za ma³o.... ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- a manni gdzie? chyba ¿yje przygotowaniami do ¶lubu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() za diete ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
ja æwiczê rano poniewa¿ mam wtedy wolne mieszkanko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Paulinka- ona ma 7 miesiêcy a ja zaczynam powoli baæ siê wzi±æ na rêce, bo upodoba³a sobie moje poliki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Jak go pochwalilam to sie rozbrykal i nic nie poczytalam. Ale.wlasnie zasnal. Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak.wejde tu dopiero po cwiczeniach.
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Strong- æwicz sobie w spokoju, æwicz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- biore siê zaraz za cwiczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Marto jak samopoczucie po biopsji??? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
mnie siê podobasz w pierwszej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
no i poæwiczy³am
![]() ![]() je¶li chodzi o wysok± gor±czkê u dzieciaków jak przy trzydniówce (mój Igor mia³ wtedy prawie 40 st) to mo¿na podawac na zmianê ibuprofen z paracetamolem (wtedy miedzy paracetamolem a paracetamolem 6h a miedzy ibuprofenami 4 h - wiec je¶li siê podaje na zmiane to czê¶ciej mo¿na podac lek i lepiej dzia³a Ali wrzuæ no jakies lepsze zdjecie tej drugiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
super jest i piêknie podkre¶la figurkê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
kochana wygl±dasz zjawiskowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.