Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 11:50   #1201
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
A mam pytanie bierzecie coś do jedzenia do szpitala typu jakieś biszkopty czy coś? Bo wodę to wiadomo że wezmę ale nie wiem czy brać coś takiego
U mnie niby nie wolno przekąsek do porodu ale jakies biszkopty albo herbatniki wezmę

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jejku wszystkie juz cos maja,
albo dziecko, albo czopa albo skurcze a ja nic
tez cos chce miec
Bo Ty Domi od razu wszystko na raz będziesz miała gratuluję donoszenia Sary. I sterylizator bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Do mnie mama jak dzwoni to pierwsze "no jak się czujesz?" a dzisiaj nie dość, że mnie tak przywitała to zakonczyła słowami "no to ja koncze, bo widzę, że niedługo na porodówkę będziesz jechała taka podk*rwiona jesteś"

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie: ,,porodziku nie będzie", wszystko ok jest.
Buuuu

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaraz chyba się popłaczę ze złości: cały piątek i dzisiaj ok 8 rano próbuję się dodzwonić do przychodni zapisać się na KTG i albo zajęte, albo nikt nie odbiera. Dzwonię na dwa numery i NIC! Dzisiaj wykonałam już chyba ze 100 połączeń. Naprawdę chyba się popłaczę z tej niemocy
No chyba wizyta osobista jedynie. Ja tak się nie mogłam do jednej kliniki dodzwonić, a jak Tż zdecydował, że tam jedzie to odebrali akurat

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
ja sie pytałam połoznej i powiedziała zeby sobie wziasc oprocz wody jakiegos batonika, lizaka albo haribo do podgryzania
A u mnie położna zabroniła cokolwiek jeść

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
jakierka: mi w tel Twój nick zmienia często na Iskierka... A Neni na Menu:PP Madi na Nasi (???), a Surka na Sutka:P

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a to wpisz sobie do slownika te slowa i po problemie.

mi jakierka mylila się na początku zEKIERKĄ

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Melduje ze ktg ok, skurczy nadal brak, cytologia w normach, nastepne ktg 4.07, jutro wizyta, a na oddzial zostane przyjeta 10.07 jesli nic sie nie rozkreci- Enlevee prosze o dopisanie na 1str jak mozesz- tak wiec odliczam juz dni Kluje mnie dzis od rana w kapie, brzuch nadal twardnieje co jakis czas, cale krocze mocno boli przy wstawaniu z lozka,krzesla,przekrecani u sie na bok,ale lekarz konsultujacy ktg mowi ze to wszystko normalne przy koncowce. Mykam,zajrze potem,choc z tel kiepsko mi sie wizaz obsluguje.,ale do jutra siedze u znajomych,bo od nich blisko do szpitala
Buuu następna co rodzić nie chce to ile masz do szpitala od siebie??

Dotkaa nie zazdroszczę Ci tych porannych przebojów z Zuzią dobrze, że w końcu zapukała

Ewusia chyba najgorsze już za Wami cieszę się, że powolutku dochodzisz do siebie

Ja wróciłam z zakupów, wydałam prawie 100 zł na same owoce ale zaraz zapcham się czereśniami
Chyba zaraz wrzucę do prania ten ogrom ciuszków, które mój Tż raczył wypierniczyć na chodnik
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:52   #1202
strawberry162
Rozeznanie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

elaine-blath juz i tak tż patrzy na mnie spod byka jak siedzie przed laptopem/telefonem i Was podczytuje;p Wciągacie OKROPNIE!;P

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:55   #1203
sammi24
Zadomowienie

Tweed a te prześcieradełka to z gumką? nie wiem czy przypadkiem Teso kiedyś nie wrzucała linka z nimi jak była na zakupach

Neni aaa, budyń, nie doliczyłam się, ze to wrzesień

ita ale się umęczysz z tym kręgosłupem, a a ten lekarz to wrrr

Kurcze chciałabym Wam wstawić te kołyskę naszą ale aparat padł i go ładuje, jeszcze z 2,5 h....

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
elaine-blath juz i tak tż patrzy na mnie spod byka jak siedzie przed laptopem/telefonem i Was podczytuje;p Wciągacie OKROPNIE!;P
Powiedz mu, że to kopalnia wiedzy i musisz czytac i konsultować

Edytowane przez sammi24
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:23
Stary 2013-07-01, 11:58   #1204
sarna405
Zadomowienie

CZEŚĆ
O widzę ze jest kolejny dzidziuś...Raptownaklas ki:
Własnie przyszłam od koleżanki doczłapałam się jakos po drodze kupiłam wyprawke dla dzidziusia śpiszki i kaftanik i juz chyba wszystko mam a no jeszcze coś do smarowania pempka. Zabieram się za robienie zupki ryzowej z zieleninką z siostry ogródka A NA DRÓGIE KOTLETY SCHABOWE Z SAŁATĄ I ZIEMNIACZKAMI

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

A DZISIAJ POWILNA MI PRZYJSĆ POSCIEL DO ŁÓŻECZKA....
JAKIE KUPYWAŁYSCIE GRUSZKI JA WCZORAJ W TESCO KUPIŁAM TAKA http://www.google.pl/search?q=gruszk...ml%3B600%3B600 MARTWIŁAM SIĘ ŻE JEST TO WEJSCIE PLASTIKOWE ALE SIOSTRA MÓWI ZE NAWET LEPSZE TAKIE I ZE DALEKO NIE WEJDZIE BO TĄ ZWYKŁA GRUSZKĄ TO MOZNA WSADZIĆ NIE RAZ ZA DALEKO
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:59   #1205
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Raptowna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:59   #1206
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ja juz licze na 7.07 taka łądna data
Bardzo ładna. Moja z USG Tylko jakoś chyba nie chciałabym rodzić w niedzielę. Ciężarnej nie dogodzisz

Cytat:
jakierka: mi w tel Twój nick zmienia często na Iskierka... A Neni na Menu:PP Madi na Nasi (???), a Surka na Sutka:P

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie z wami w kiepskim stanie moj kregoslup daje mi porzadnie do wiwatu juz w ogole nie funkcjonuje bez srodkow przeciwbolowych :-( wiec jest zle a najlepsze jest to ze lekarz nic innego nie zaleca - ta polska lekarke to ja powinnam ozlocic bo lekarz prowadzacy to by mi dalej kazal pracowac mimo ze dzis ze lzami w oczach ledwo doszlam do gabinetu - a tu jeszcze poltora miesiaca meczarni
Biedna ty. Ten kręgosłup ciągle nie odpuszcza. Przykro mi, że musisz się aż tak męczyć...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:03   #1207
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Uwazaj, ja nie mialam nic to mi sie dziad przyplatal!

Ale mam dola, tylko bym plakala! I leze caly czas bo nie chce mi sie wstac. Maz pojechal po Malgosie, wkurzajac mnie wczesniej. Poprosilam go o inke to mi chyba z zimna woda zalal! No wscieklam sie. Taka nerwowa jestem od pt ze szok.

Poleż sobie, każdemu się należy odpoczynek

Dodzwoniłam się!!!! KTG jutro o 10.05 Ale się cieszę
Stary 2013-07-01, 12:03   #1208
strawberry162
Rozeznanie

Wczoraj domi pytala od wozek bugaboo. My mamy. Tz jak byl u cioci w Holandii to kupil niby w super stanie ale jak go potem zobaczylam to myslalam ze sie poplacze. Gondola jest praktycznie nowa, spacerowka zniszczona wyblaknieta i ze sladami plesni tak samo kosz pod wozkiem. Stelaz caly porysowany i kolka zardzewiale i wozek ma 7 lat czyli to jest ta pierwsza generacja cameleona. No ale jakos sie udalo usunac ta plesn ze spacerowki, zreszta na poczatku i tak bedziemy uzywac spiworka to nie bedzie widac w jakim ona jest stanie a na lato kupimy nakladke kolorystyczna i jakos ujdzie. Stelaz oklejamy czarna folia i z kolek jakos rdze daje sie usunac. Co i tak nie zmienia faktu ze jak ja chcialam na allegro kupic ten wozek z 2010 roku 2 generacje to powiedzial ze on takiego starego wozka nie kupi mimo ze byl w stanie idealnym a jak przyszlo co do czego to kupil o wiele gorsze badziweie. No ale. Jakos juz to przetrawilam

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:05   #1209
Oliath
Zakorzenienie

Dziewczyny, dwie rzeczy

Primo, wlasnie przyszly moje biustonosze do karmienia Alles MaMa model II/B i są rewelacyjne!!! mocne ramiaczka, latwe odpinanie, super trzyma (mam biust jak hoza szynkareczka, pod broda niemal ), no po prostu ideal. Ja wzielam swoj zwykly rozmiar miseczki i widze, ze moglam ciut wiekszy - ale luzik, ten tez ok, a jeszcze bede miala na normalne chodzenie nawet, kiedy skoncze karmic

Secundo, uwaga, bedzie truizm i banal - DZIECI TAK SZYBKO DORASTAJĄ!
Dopiero co Iza byla malenka jak Lilo, a tu juz koniec pierwszej klasy LO (swiadectwo z paskiem, srednia ponad 5 , jedno z 3 najlepszych LO we Wrocku - ja tez je skonczylam ) i na pytanie dzis rano, jakie ma plany na pierwszy dzien wakacji, dziecko odpowiada: Idę szukac pracy ...

Bosz, jestem z niej taka dumna, ze zaraz pęknę nadęta jak żaba.

Oczywiscie bywa wredna, zlosliwa, uparta i ma zawsze totalny burdel w pokoju, ale no musialam Wam napisac, jaką mam super cudowną córkę najstarsza
Cytat:
Oliath przestan robic bo w kompleksy wpadne, albo gorzej... tesciowa zaczniesz mi przypominac! A napewno tego nie chcesz.

Oj tam oj tam
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
[B][COLOR="Plum"]Kobitki po porodzie sn pytanko mam: jak juz zostałyście bez łozyska,pozszywane to was przenieśli na inne łóżko-tj.nie bylyscie na porodowym tylko na normalnym juz? I polozna Was jakoś ,,oporządziła"tzn. pomogła załozyc podkład???I kangurowałyście sobie te 2 h a w miedzyczasie polozna czy lekarz sprawdzali jak tam i co tam u Was???? I po 2 h poszlyscie sie z grubsza umyc? A dziecko z kim zostało?
Opiszcie,niby takie techniczne sprawy a bardzooo istotne ....
Po porodzie dostalam Lilo na brzuszek na kilka minut, potem zabrali ja na wazenie, a mnie poogladali i urodzilam sobie lozysko, a potem mialam szybkie lyzeczkowanie, bo cos pozostawalo w srodku; gdybym pekla, to bylby tez czas na szycie. Potem przelozyli mnie na lozeczko jezdzace i na dwie godziny dostalam Lilo na kangurowanie (caly czas na sali porodowej, ale z boczku blisko dyzurki poloznych). Wtedy dojechal maz Na koniec na tym lozku z Lilo zawiezli nas na oddzial polozniczy, gdzie mi kazali spac, a Lilo zabrali znow - na noc i na kapanie - i oddali mi po 6 h, kiedy przyszla polozna, zeby poasystowac mi w kapieli i juz bylam w pionie i czysciutka. Odtad jestesmy caly czas razem

Co do wody do picia podczas porodu - moj inteligentny (w tamtej chwili) inaczej maz kupil mi butle 2 litry i sie nie napilam, bo byla za ciezka
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:10
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:08   #1210
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje ze ktg ok, skurczy nadal brak, cytologia w normach, nastepne ktg 4.07, jutro wizyta, a na oddzial zostane przyjeta 10.07 jesli nic sie nie rozkreci- Enlevee prosze o dopisanie na 1str jak mozesz- tak wiec odliczam juz dni Kluje mnie dzis od rana w kapie, brzuch nadal twardnieje co jakis czas, cale krocze mocno boli przy wstawaniu z lozka,krzesla,przekrecani u sie na bok,ale lekarz konsultujacy ktg mowi ze to wszystko normalne przy koncowce. Mykam,zajrze potem,choc z tel kiepsko mi sie wizaz obsluguje.,ale do jutra siedze u znajomych,bo od nich blisko do szpitala
Balonik, super, że są już jakieś konkrety! Grunt, że z mała wszystko ok
Tym bardziej trzymam kciuki, żeby mała zechciała się już z nami przywitać
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
To lipa
A mój mąż może wziąć ojcowski, ale musi 2 tygodnie wcześniej dać znać w pracy, a dodatkowo załączyć akt urodzenia
Czyli na oko będzie to 3 tygodnie minimum po urodzeniu Młodego
Hahahah, to poszaleli w tżtowej firmie nieziemsko ratuje cię urlop, do którego wymagany jest akt urodzenia co za głupek to wymyślił
Cytat:
brawa za zakupy) jak sie weekend udal?
wyjazdowa sobota była strzałem w dziesiątkę, potrzebowałam tego, żeby naładować bateryjki pojechaliśmy na zameczek w bolkowie - boskie miejsce, nie był zbyt wielki, więc mogłam się wszędzie wdrapać, a widoki boskie Trafiliśmy jeszcze na dzień, wktórym była tam organizowana jakaś impreza, także było mnóstwo osób poprzebieranych w średniowiecznie ciuchy a wstęp był za całą złotówkę
Ja już w ogóle wesżłam za free, bo pan powiedział, że "wpuści mnie z takim 6-miesięcznym brzuchem" Chyba chciał być miły
Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Tweed a te prześcieradełka to z gumką? nie wiem czy przypadkiem Teso kiedyś nie wrzucała linka z nimi jak była na zakupach
Tak sami, z gumką, delikatne i cieniutkie (takich potrzebowałam, bo miałam tylko 1 frotte)

Z tego co pamiętam surka je kupowała, ale może i też teso

o, te
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...938/#/30122255
Stary 2013-07-01, 12:20   #1211
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Moja cora wrocila z przedszkola z obrazkiem malowanym wlasnorecznie na dzien mamy i taty. Mieli dzien abstrakcji i dziwne te kwiatki, ale prezent fajny (nie wiem czy sie zdjecie zal). A z tylu wierszyk i sie znow poryczalam jak przeczytalam: "Sa dwie osoby bardzo mi znane i calym sercem przeze mnie kochane. To dzieku Wam zyje i za to dzis dziekuje (...)
Wiedziec kazde z was musi, Moje serce nalezy do tatusia i mamusi" itd.
Mnie te hormony wykoncza!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1372677259215.jpg (77,8 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:21
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 12:24   #1212
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Surka mjuz drugą nazwe Suirka ,Sutka .Cyba czkawki tam dostaje
Cytat:

Cytat:

Ale mam dola, tylko bym plakala! I leze caly czas bo nie chce mi sie wstac. Maz pojechal po Malgosie, wkurzajac mnie wczesniej. Poprosilam go o inke to mi chyba z zimna woda zalal! No wscieklam sie. Taka nerwowa jestem od pt ze szok.

Cytat:
witam sie z wami w kiepskim stanie moj kregoslup daje mi porzadnie do wiwatu juz w ogole nie funkcjonuje bez srodkow przeciwbolowych :-( wiec jest zle a najlepsze jest to ze lekarz nic innego nie zaleca - ta polska lekarke to ja powinnam ozlocic bo lekarz prowadzacy to by mi dalej kazal pracowac mimo ze dzis ze lzami w oczach ledwo doszlam do gabinetu - a tu jeszcze poltora miesiaca meczarni
biedulko
Stary 2013-07-01, 12:27   #1213
karolajn1987
Wtajemniczenie

Mnie pozwolili jesc biszkopty, nawet na rosol sie zalapalam a i herbate mi polozna proponowala. Za to duzo wody mi zeszlo
Stary 2013-07-01, 12:32   #1214
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
elaine-blath juz i tak tż patrzy na mnie spod byka jak siedzie przed laptopem/telefonem i Was podczytuje;p Wciągacie OKROPNIE!
no co Ty
Cytat:
:Poleż sobie, każdemu się należy odpoczynek

Dodzwoniłam się!!!! KTG jutro o 10.05 Ale się cieszę :
w koncu sie dodzwonilas Ja ostatnio wisiałam 2 h na fonie zeby męża zarejestrowac do lekarza :/
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dwie rzeczy

Primo, wlasnie przyszly moje biustonosze do karmienia Alles MaMa model II/B i są rewelacyjne!!! mocne ramiaczka, latwe odpinanie, super trzyma (mam biust jak hoza szynkareczka, pod broda niemal ), no po prostu ideal. Ja wzielam swoj zwykly rozmiar miseczki i widze, ze moglam ciut wiekszy - ale luzik, ten tez ok, a jeszcze bede miala na normalne chodzenie nawet, kiedy skoncze karmic

Secundo, uwaga, bedzie truizm i banal - DZIECI TAK SZYBKO DORASTAJĄ!
Dopiero co Iza byla malenka jak Lilo, a tu juz koniec pierwszej klasy LO (swiadectwo z paskiem, srednia ponad 5 , jedno z 3 najlepszych LO we Wrocku - ja tez je skonczylam i na pytanie dzis rano, jakie ma plany na pierwszy dzien wakacji, dziecko odpowiada: Idę szukac pracy ...

Oczywiscie bywa wredna, zlosliwa, uparta i ma zawsze totalny burdel w pokoju, ale no musialam Wam napisac, jaką mam super cudowną córkę najstarsza

Oj tam oj tam

Po porodzie dostalam Lilo na brzuszek na kilka minut, potem zabrali ja na wazenie, a mnie poogladali i urodzilam sobie lozysko, a potem mialam szybkie lyzeczkowanie, bo cos pozostawalo w srodku; gdybym pekla, to bylby tez czas na szycie. Potem przelozyli mnie na lozeczko jezdzace i na dwie godziny dostalam Lilo na kangurowanie (caly czas na sali porodowej, ale z boczku blisko dyzurki poloznych). Wtedy dojechal maz Na koniec na tym lozku z Lilo zawiezli nas na oddzial polozniczy, gdzie mi kazali spac, a Lilo zabrali znow - na noc i na kapanie - i oddali mi po 6 h, kiedy przyszla polozna, zeby poasystowac mi w kapieli i juz bylam w pionie i czysciutka. Odtad jestesmy caly czas razem

Co do wody do picia podczas porodu - moj inteligentny (w tamtej chwili) inaczej maz kupil mi butle 2 litry i sie nie napilam, bo byla za ciezka
Dziekuje za odp

za cyckonosze
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
wyjazdowa sobota była strzałem w dziesiątkę, potrzebowałam tego, żeby naładować bateryjki pojechaliśmy na zameczek w bolkowie - boskie miejsce, nie był zbyt wielki, więc mogłam się wszędzie wdrapać, a widoki boskie Trafiliśmy jeszcze na dzień, wktórym była tam organizowana jakaś impreza, także było mnóstwo osób poprzebieranych w średniowiecznie ciuchy a wstęp był za całą złotówkę
Ja już w ogóle wesżłam za free, bo pan powiedział, że "wpuści mnie z takim 6-miesięcznym brzuchem" Chyba chciał być miły

]
super Rozerwaliscie sie troszku
Cytat:
Moja cora wrocila z przedszkola z obrazkiem malowanym wlasnorecznie na dzien mamy i taty. Mieli dzien abstrakcji i dziwne te kwiatki, ale prezent fajny (nie wiem czy sie zdjecie zal). A z tylu wierszyk i sie znow poryczalam jak przeczytalam: "Sa dwie osoby bardzo mi znane i calym sercem przeze mnie kochane. To dzieku Wam zyje i za to dzis dziekuje (...)
Wiedziec kazde z was musi, Moje serce nalezy do tatusia i mamusi" itd.
Mnie te hormony wykoncza!

ojejej

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Mnie pozwolili jesc biszkopty, nawet na rosol sie zalapalam a i herbate mi polozna proponowala. Za to duzo wody mi zeszlo
Właśnie miała Cie o to pytac
Fajniee
Stary 2013-07-01, 12:35   #1215
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

http://allegro.pl/sofa-3-2-1-skora-6...327095129.html
co myslicie o tym wypoczynku? chcemy go do salonu, najpeirw myslelismy o narozniku ale pozniej stwierdzilismy ze za duzo osob sie na nim nie zmiesci... interesuje mnie kolor czarny, mysliscie ze bedzie wygodny w codziennym funkcjonowaniu?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 12:37   #1216
sammi24
Zadomowienie

Oliath to pracowitą masz córę, pewnie ma to po mamie

Mela
ale słodko

ROCKY
i co, obstawiasz, że to po kaukazie dziecko może być????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1375.jpg (142,0 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-07-01, 12:39   #1217
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ale sliczny piesek!

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:41   #1218
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co myslicie o tym wypoczynku? chcemy go do salonu, najpeirw myslelismy o narozniku ale pozniej stwierdzilismy ze za duzo osob sie na nim nie zmiesci... interesuje mnie kolor czarny, mysliscie ze bedzie wygodny w codziennym funkcjonowaniu?
Wizualnie bardzo fajny i wygląda na wygodny niedrogi ten zestaw, nawet jesli coś się zacznie z nim dziać po tych 2 latach gwarancji to się opłaca
Stary 2013-07-01, 12:42   #1219
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
<przytul> biedna Ty jesteś z tym kręgosłupem...

Mela: też przytulam nerwusku

Cytat:
Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Powiedz mu, że to kopalnia wiedzy i musisz czytac i konsultować
dokładnie użyj tego argumentu)
poza tym chyba tz cały czas w domu ie siedzi z toba co?

Cytat:
:
Dodzwoniłam się!!!! KTG jutro o 10.05 Ale się cieszę
brawo!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dwie rzeczy

Primo, wlasnie przyszly moje biustonosze do karmienia Alles MaMa model II/B i są rewelacyjne!!!
Dopiero co Iza byla malenka jak Lilo, a tu juz koniec pierwszej klasy LO (swiadectwo z paskiem, srednia ponad 5 , jedno z 3 najlepszych LO we Wrocku - ja tez je skonczylam ) i na pytanie dzis rano, jakie ma plany na pierwszy dzien wakacji, dziecko odpowiada: Idę szukac pracy ...

po 1. Gratuluję zakupy, cieszę się, że u Ciebie stanik się sprawdza bo też ten model zakupiłam.
po 2. Gratulacje!!!!!!! wcale się nie dziwię, że jesteś dumnaa

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
suppper)

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 12:43   #1220
sammi24
Zadomowienie

Kathe i jest taaaki kochany ja zwariowałam na jego punkcie, jak jechałam do domu do rodziców na weekend to tylko o nim myślałam (jak wariatka )
Stary 2013-07-01, 12:45   #1221
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Sammi: psiaaaak słodziak)

Kathe: nie doradzę, bo kompletnie nie jest to w moim guście..po 1 skóra, po 2 jakieś takie ciężkie mi się wydaje.. także moją opinią się nie sugeruj

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:47   #1222
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:

O kurcze, i na koniec jeszcze to paskudztwo
Nie zlosc sie i nie denerwuj za duzo
A abstrakcja od coreczki przepiekna i za taki wierszyk ja tez bym sie poplakala

Cytat:
Cale szczescie, ze nie pracujesz. Czy prosilas poloznej o spotkanie z fizjoterapeuta?? Moze jakos Ci pomoze. Robisz jakies cwiczenia?

Sammi, to chyba kupilas cale drzewko z czeresniami

Paulinka, fajnie, ze sie dodzwonilas

Oliath, Twoje corki sa odzwierciedleniem Ciebie i Twojego meza, wiec to przede wszystkim Wasza zasluga i fajnie, ze teraz mozecie zobaczyc efekt dotychczasowej troski i milosci jakie wlozyliscie w wychowywanie swoich corek

Tweed, ladny weekend mieliscie i pan sie nie pomylil z komplementem, bo brzuszek masz zgrabny i nieduzy

Jak tak piszecie o diecie w szpitalu, jestem ciekawa czy maja opcje wegetarianska do wyboru czy tez musialabym tam z glodu umierac
Stary 2013-07-01, 12:48   #1223
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Przy dziecku idealny. Wszystko zmyjesz sciereczka i bardzo ładny. Co do wygody to nie wiem. Moze być kiepsko latem gdy sie nagrzeje materiał (albo i nie), tak czy siak gołym ciałem latem kiepsko wygodnie CHYBA bo nie mam takiej.
Ja kupując jeszcze raz sofy chyba wybralabym jednak twój materiał. Bo ja mam kremowe sofy z materiału a'la zamsz. Czyści sie przeokropnie a przy Mai to strach sie bać jak te sofy bedą wyglądać

Doczytalam cenę bierz ten komplet. Taniocha. Ja za jedna sofe dałam 2 tys a tu dwie sofy plus fotel. Wyglądają na solidne.

MAJA🍼

23.08.2013

Edytowane przez misiaczka555
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:53
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:50   #1224
surka
Zakorzenienie

pochwałę się tylko , że Lilka jest już z nami. poród sn i waży 2300. ją jeszcze jestem na sali porodowej, a mała zabrali na lampy, bo jest jeszcze za malutka

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:53   #1225
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
pochwałę się tylko , że Lilka jest już z nami. poród sn i waży 2300. ją jeszcze jestem na sali porodowej, a mała zabrali na lampy, bo jest jeszcze za malutka

gratulacje
kolejna dziewuszka jest z nami
Stary 2013-07-01, 12:53   #1226
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:

GRATULACJE kochana . Tak sie ciesze . Wszystko bedzie dobrze .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:54   #1227
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

EXTRA kochana my tu już od nocy na Ciebie czekamy
o której urodziłaś???

BRAWO!!!odpoczywaj

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:55   #1228
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Gartulacje pieknie że juz poród za Wami i że juz bedziesz tulić swoja kruszynke
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:55   #1229
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

klask i:kla ski:

Huraaa gartulację!!!!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:57   #1230
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

kobitki dostalam wyniki badan i sie okazuje ze mam Leukocyty 5-10 a u mnie limit jest 0-5 (diabetolog mi powiedziala ze jak sa tak wysokie to moge szybciej urodzic )
Nie chce sie nikomu w kolejke wciąć

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości