![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Nawet ja pamiętam, a u mnie z tym zwykle kiepsko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Byłam na spacerze z koleżanką, oczywiście z mała i z psem koleżanki
![]() ![]() Eninka pewnie, że pamiętamy. Teraz nie piszemy dużo więc na pewno nie będziesz miała problemów z ogarnieciem forum. Plany co do siostrzyczki dla Tymianka macie bardziej skonkretyzowane? Już staracie się? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
;0 My mamy roczek za tydzień w sobotę. Dziś zamówiliśmy tort w kształcie Mini. Dekoracje doszły ( obrus z napisem pierwsze urodziny, serwetki, świeczka na tort i napis plus zamówiłam tiul żeby ozdobić krzesła wstążkami ) Oczywiście balonów tez nie zabraknie. Atrakcja dla solenizantki ma byc basenik z piłeczkami ![]() A tak u nas czas szybko leci w dzień praca a po pracy spacer z małą kąpiel i usypianie. W czwartek mąż był z małą na wizycie u lekarza i wazy 8,5 kg ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-61960.png http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371x2odyyxq.png Edytowane przez modnisia86 Czas edycji: 2013-07-19 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Nasz pobyt nad morzem powoli sie konczy buu, w niedziele do domu, pogoda w kratke ale na szczescie nie pada, Jas zadowolony, przesypia cale noce, je ladnie takze ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() melduję się, że jestem i czytam regularnie. Gorzej u mnie z pisaniem ![]() U nas jest ząb nr 3 i 4 (ostatnio pisałam, że mamy zęba nr 3 i pół 4, a teraz już są na wierzchu oba). Do tego byłam z małym u fryzjera. Miał bardzo długie włosy - wchodziły mu do oczu i za uszy. Płakał strasznie ale się udało. Teraz wygląda uroczo! Poza tym jest ok. Owsików już nie mamy (mam nadzieję ![]() Młody zaczepia Maniusia i króliń już przed nim ucieka. A wieczorem jak leżę w łóżku, a synuś śpi, królik przychodzi do mnie żebym go pomyziała po nosku. Kochane zwierzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja też się melduję, że żyję, ale niestety, odkąd wróciłam do pracy, a to już ponad 7 miesięcy, to niewiele mam czasu dla siebie - czasem uda mi się coś podczytać, ale z tym też kiepsko, wybaczcie. Dalej walczymy z choróbskiem, inhalujemy się 2x dziennie, co wszystykich doprowadza do szału. Czy nie wymyślono nic innego w zamian? Długo tak nie pociągniemy mimo, że mała jest naprawdę grzeczna, ale po 20 min inhalacji ma dość i zaczyna się taki cyrk, ze wszyscy jesteśmy zmęczeni, upoceni, umordowani itd. Poza tym na 4 zębach póki co poprzestałyśmy i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Balbinka ja tez odkazam wciaz rece i sobie i malemu tymi zelami, brzydze sie brudu i brudnych pieniedzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Balbinka mnie lekarka mówiła że jajeczka fruwają sobie w powietrzu więc myślę że i czasem wycieranie rąk nic nie da.
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Moja mała przeważnie na spacerach nic nie je/ nie robi ale jakby nawet to też jej zawsze wycieram. Tyle że ja nienawidzę jak jej się kleją ręce:/ Ph jak masz problem z brudnymi pieniędzmi to służe pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Mamy na stanie juz zgubione 2 czapki niestety polacy taki narod ze jak obrocisz sie za siebie to czapki juz nie ma;( my tez znalezlismy troche ale zawsze podajemy tym co zgubili, szkoda ze nam ludzie ukradli...
A z milych rzeczy to sobie dzis podrinkowalamImageUploadedByWizaz Forum1374268057.114405.jpg i kupilam malemu sporo drewnianych zabawek oraz halasujace i swiecace autka bo juz go ciagna ![]() A z nowych osiagniec- Jas jak widzi krowe robi przeuroczo muu, nauczyl sie z ksiazeczki bardzo mu sie podobaja krowki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dzisiaj wstalam wcześnie żeby zjeść śniadanie. Potem jedziemy na weekend do znajomych w zanim przyjedziemy chciałabym sobie pocwiczyc. Modnisia impreza roczkowa super się zapowiada. Ewka fajnie macie z tymi wyjazdami pod namiot. Skoro za każdym razem inne miejsce to jest to fajne urozmaicenie. Wvictoria gratulujemy zabkow. Młodemu musiały szybciutko rosnąc włoski skoro byliście u fryzjera. I nie czekaliscie do roczku ![]() Super, że pozbyliscie się tego dziadostwa. Pumcia współczuję chorób małej. nameczycie się obie ![]() Phdwao szkoda czapek,.ale nie myśl o tym tym. Korzystaj z ostatnich chwil urlopu. Brawa dla Jasia za stanie i mu ![]() Ulubionym zwierzatkiem mojej corci jej wąż. Na hasło jak robi wąż od razu się uśmiecha a potem sama robi sssss ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Hej noe mogę uwierzyć ze moje dziecko ma dzisiaj urodziny
![]() Rok temu o 20.24 przyszla na świat. A dzis skrzeczy w lozeczku i macha do mnie :rycze-smarkiem: Mala z tej okazji pospala nam do 7.40. O 9 muszę odebrać tort. Pogode mamy cudowna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Wszystkiego najlepszego dla Ami, rośnij zdrowo promyczku
![]() Eninka pewnie, że pamiętamy, fajnie, że się odezwałaś ![]()
#1215 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Amelki!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
Eninka ja również pamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Amelci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co znacie dobrego na ból gardła???? Po tym antybiotyku 1,5 tyg nie bolało teraz boli znowu, ale tylko troszkę , w sumie raz boli raz nie boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym miód świetnie łagodzi, najlepiej z letnią wodą i cytryną
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- ale taki do psikania tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
Nadalka potwierdzam,tantum verde do psikania. Są też tańsze zamienniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Hej! Witam z plazy! Ostatni dZien dzis, tz zapowiedzial ze jutro wieczorem juz siada do pracy wiec wraca codziennosc:/
Nadalka ja rowniez polecam tantum verde, nawet dla jasia juz uzywalam go jak mial czerwone gardlo, jeat jeszcze hasco sept lub natur sept ktorys z nich, taki zaminnik ponoc to to samo. Wogole jestem w szoku ktos sie do mnie odezwal z propozycja pracy, jak wroce to dowiem sie wecej co i jak! ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Najserdeczniejsze zyczenia dla slicznotki Amelci, buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy
![]() Czestujcie sie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Wtajemniczenie
|
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Amelci
![]() śliczny torcik ![]() pumcia 2o min inhalacji??? matko jedyna cierpliwa ta Twoja córcia, mój nie wytrzymałby 5 min w jednym miejscu eninka ja też Cię pamiętam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Wanilka, tyle że właśnie na mnie żadne tabletki do ssania nie działają :/
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- A mówiłam Wam kto się zaoferował do pilnowania małej żeby mogła iść do pracy? Tż babcia. Spoko, tyle że ona ma 80 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() 100 lat w zdrowiu i szczęściu dla Amelki:roza: ![]() ![]() u Nas spokojna i długa nocka ![]() ![]() a ja o 9.30 ruszyłam na shopping-wróciłam z czterema koszulkami z których jedna się nadaje, bo kupowałam bez mierzenia ![]() ![]() dla Lilki kupiłam opaskę ![]() upalnie dziś okropnie, Lilka zalicza już drugą drzemkę, a potem trzeba ruszyć na jakiś spacerek Miłego dnia ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Hej
Najlepsze życzenia dla Amelki Mamci ![]() Pozdrowionka z gór ![]() Jestem juz zdrowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.