|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
hehe pewno wszyscy spiochają
![]() Ale u mnie dzisiaj cieplutko Ubrałam skórę i kurde mało nie padłam z przegrzania
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-21 o 10:32 |
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziela
u mnie ziimno w nocy caly czas padalo a dzis pochmurno i zimno
|
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Hej
Ja zabieram się za sprzątanie. Są plany, żeby wieczorem jechac na kręgle, a później może jakaś "popitka" Zobaczymy... Cytat:
to nieźle Tobie się trafiło. Tak jak mi zresztą z tym stanikiem Cytat:
Ja może nie No cóż, każdy ma swój styl i widocznie tam nie ma ciuszków dla Ciebie ![]() A u mnie pochmurno, ale są przebłyski Robi się jaśniej i nie pada.
|
||
|
|
|
|
#1204 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
![]() mystery zwykłego co do pytania o piwo , nie pamietam nawet jak smakuje czerwony desperados Cytat:
skonczyłam już sprzątać czekam az mama pojdzie na zakupy bo nie ma mleka żebym kawy sie napiła, wchodzę na fejsa i jedna dziewczyna dodała sobie zdjęcie : w nowej bluzce wczoraj tez kupiłam jedna w bershce chyba też pora fote sobie strzelić
|
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawiaj fotkę Ale ona podpisała zdjęcie, że np. "w nowej bluzce" ? ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Dzisiaj wieczorem jade jednak z TŻ i ze znajomymi na kręgle Ale może mnie nauczą. Później może gdzies jeszcze sie pójdzie Także mnie już dzisiaj nie będzie. Miłego wieczoru |
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Konto usunięte
|
no tak dokładnie podpisała
bez obrazy ale ona ubiera się tragicznie , żeby jeszcze ładna była to "jakoś" zrozumiałabym to ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziela
robie krokiety :d
|
|
|
#1209 |
|
Konto usunięte
|
zjadłabym
od paru dni chodzą za mną krokiety i barszcz
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
za moim tz tez chodza ja w sumie tez dawno nie jadlam
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam krokiety z sosem czosnkowym
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
nie jadlam nigdy
![]() zazwyczaj jadlam albo z farszem z pokrojonymi parowkami albo miesem albo pieczarkami
|
|
|
#1213 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w
Cytat:
![]() ale mięsne polane wlasnie takim sosem to bym mogla codziennie jesc^^ cholera ale smaka sobie narobilam teraz ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- dzięki Po prostu u mnie sasiadka ma gastro, ma takie w karcie i najszybciej jej schodzą więc nie tylko mi smakują
|
|
|
|
|
|
#1215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity
Cytat:
Cytat:
![]() a z serem i pieczarkami nie jadlam ![]() Moja mama jakos robila farsz z parowka i z czyms jeszcze ale wole pieczarki
|
|
|
|
#1216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
migotka sa zayebiste zrób następnym razem ![]() chce pomalować paznokcie i nie wiem gdzie wpiepszyłam moj utwardzacz
|
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Lux Mundi
|
Właśnie powróciłam ze spontanicznego wyjazdu na balety
.Dobranoc
|
|
|
#1218 | |||
|
Zakorzenienie
|
heeej
Ja już na nogach. Wczoraj byłam z TŻ i ze znajomymi na kręgielni. Było świetnie Z początku oczywiście szło mi beznadziejnie, ale nabrałam wprawy i później prowadziłam Gdy wróciliśmy to poszliśmy do kumpla i tam spróbowałam Wyborowej Mango, która mnie już dłuższy czas kusiła Na ogół fajnie smakuje, pachnie, ale jednak na wódkę to słaba jest A jak u was wczoraj minął wieczor? Cytat:
A mi właśnie spodobała sie ta gra Z początku oczywiście beznadziejnie mi szło, ale wynajęliśmy tor na 2 godziny także miałam czas nabrać wprawy i już później szło mi dobrze, nawet prowadziłam Cytat:
![]() Cytat:
Śpij dobrze |
|||
|
|
|
|
#1219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekalismy na niego tyle w knajpie u nas plusem jest ze postawili mi 2 piwa ale wkurzyłam sie na tż bo dopiero co wraca i oczywiscie zawsze musi być taki dobry , pózniej mój tż też sie wkurzył bo zaczął mówic ze on liczył ze już będziemy z powrotem a tu nawet jeszcze nie wyjechalismy . Dziś z nim gadałam i dopiero sie wkurzył bo zwrócili mu kase za paliwo która zgubił , także wyszedł na tym ... . To fajnie że Ci się podobało sama przeszłabym się do prawdziwej kręgielni. Hehe to niezle jak bardziej czysta smakuje Ci od smakowej ![]() Cindypewnie odsypia a ja poszłam spać o 4 i juz o 7.30 na nogach byłam ![]() Wieczorem też się pewnie widzę z tż może zdjęcia mi pokaże pare pocztówek już widziałam i jakoś to zleci
|
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Lux Mundi
|
Cindy już od godziny na nogach
|
|
|
#1221 | ||
|
Rozeznanie
|
Matko! Ale sie opisałyście... a ja znowu nie będę nadrabiać bo za dużo
Przed chwilą wróciłam z 20 urodzin przyjaciółki więc troche zmęczona jestem.. a wy tyle piszecie że jestem w szoku ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Ja raz byłam na kręglach i tak nie za bardzo mi szło.. ale to trzeba troche potrenować żeby jako tako wychodziło.. tak jak mówisz Ale osobiście wole bilard niż kręgle..
|
|
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
heh to dobra impreza była skoro dopiero teraz wróciłaś
wyjaśniło sie coś ze studiami ? |
|
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
A ja je jem tylko z keczupem... I właśnie takie są dla mnie najlepsze.. .aż mi smaka na krokiety zrobiłyście ;(
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
A czy coś załatwie.. mam czekać aż wszystko sie wyjaśni Coraz mniej w to wierze no ale.. Przynajmniej zrobiłam wszystko co sie dało żeby sie dostać tam gdzie chcę chodzić
|
|
|
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
green w takim razie trzymam
mam nadzieje że wszystko sie ułoży tak jak będziesz chciała , mam nadzieje że jak coś to przekażesz nam pozytywną wiadomość ![]() a ja teraz jem pyszną chińską sałatke mama zrobiła z kurczakiem ananassem makaronem kukurydzą i sosem sojowym
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A za kciuki nie dziękuję żeby nie zapeszyć
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niedawno tż pojechał
Bardzo mu smakowały wczorajsze krokiety, a dziś razem robiliśmy pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym @ dostałam, ale na szczęście dziś, a nie wczoraj na wieczór
|
|
|
#1227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sałatka brzmi pysznie tylko ananasa bym wywaliła i |
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Cytat:
|
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

Ubrałam skórę i kurde mało nie padłam z przegrzania 

.
to nieźle Tobie się trafiło. Tak jak mi zresztą z tym stanikiem 

od paru dni chodzą za mną krokiety i barszcz 

Przed chwilą wróciłam z 20 urodzin przyjaciółki więc troche zmęczona jestem.. a wy tyle piszecie że jestem w szoku
mam nadzieje że wszystko sie ułoży tak jak będziesz chciała , mam nadzieje że jak coś to przekażesz nam pozytywną wiadomość