Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 22:59   #1201
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Przyjaciółka poszła do domu, będę się z niej chyba śmiała do końca życia- ma skręcony łokieć jak można skręcić łokieć skacząc na trampolinie? + coś czuję, że już nigdy na imprezie nie pójdzie na żadne urządzenie niesłużące do siedzenia

Ja mam w okolicach piszczela siniaki i zdartą skórę, bo nie zsynchronizowałam z moim ex skoków i jak ja skoczyłam, to go tak wyrzuciło do góry, że zaczął wymachiwać nogami i mi przywalił. Tak, dać dzieciom trampolinę... mieszkam w bloku, ale dorobię się kiedyś swojej trampoliny, postawie ją sobie na działce, ale się dorobię. Ew. jak za milion lat będę na swoim, to sobie sprawię na urodziny
Stary 2013-08-18, 00:03   #1202
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Określenie grubości kości:
budowa drobna

Teoretycznie mogłam się tego spodziewać, praktycznie nie uważam się za szczególnie drobną osobę
ja mam niecałe 12cm na 174cm wzrostu, a generalnie to kawał baby ze mnie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
To zacznij robić coś wymierzonego w tyłek, na przykład 30DSC
robiłam, potwierdzam że działa

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ja jestem szeroka w barach i biodrach. Mam obfite uda, a mieseczkę noszę B/C.
ja mam tak samo, ni to ze mnie klepsydra, ni grucha

jutro dalszy ciąg przeprowadzki... więc chyba idę spać ale najpierw nałożę chyba jedwabnego Kallosa

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 01:41   #1203
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Drobną to nie powiedziałabym, ale nie uważam, że jest mnie za dużo Mięśnie jak kamienie mam na nogach, kiedyś miałam na rękach, ale na szczęście w dużej mierze się rozłożyły Podobno "grubość kości" można ocenić po tym, jaki się ma stosunek obwodu nadgarstka do wzrostu (u mnie: 18cm/152 cm).
Tutaj kalkulator: KLIK!

Albo - objąć nadgarstek ręki kciukiem i palcem środkowym drugiej dłoni. Jeśli "zachodzi nam" więcej niż opuszek - drobna budowa. Jeżeli zachodzi mniej niż opuszek palca - normalna budowa.
A jeśli nie łączymy palców - budowa mocna

Nie muszę mówić, że nie obejmę swojego nadgarstka
w szkole podstawowej jeden kolega powiedzial mi ze jak bede dorosla bede duza i gruba bo widac po mnie ze jestem grubokoscista....:brzydal :

zgodnie z tym testem to jestem bardzo drobnej budowy bo jak obejme nadgarstek kciukiem i palcem srodkowym drugiej reki to palce mi zachodza wiecej niz dlugosc paznokcia.....

Cytat:
Rybior, spokojnie, nie pali mi się nigdzie Ale świetnie, że masz coś takiego, może w końcu rozszerzę arsenał fryzur do labu
dla Ciebie, na ile potrafilam o tej porze zrobic fotki z ksiazki (nie moge czekac do rana bo maz jedzie na ryby wczesnie i zabiera aparat, a wczesniej dzisiaj nie moglam bo moje chore kocie mialo zly dzien, wymioty przy braniu tabletek od ktorych zalezy jego zycie niestety nie jest za dobre...o 23 udalo mi sie podac mu troche jedzenia i na razie jest dobrze, spi teraz obok mnie)

fotki dalam do albumu
zaczynajac od ostatniego zdjecia klikaj poprzednie to obejrzysz je w kolejnosci jak ksiazka leci
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=162968

padam na ryjek, musze sie poczolgac do lozka
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 06:22   #1204
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po hennie nic przez dwa tygodnie nałozyć nie mogę przed myciem.
Z całym respektem - kompletna bzdura ! Henna nienawidzi protein - to prawda, ale kocha oleje (poza wnikającymi) i nawilżacze.

Cytat:
Napisane przez Doliczi Pokaż wiadomość
Czy wy też nie mogłyscie domyć włosów po hennie?
Co to znaczy : nie mogę domyć ? Drobinki henny pozostały we włosach ?

Cytat:
Napisane przez Doliczi
Jak hennę zalewałam wodą to miałam przesusz, a jak ostatnio zalałam cytryną to od tego czasu mam 3xP. Od wtorku nie mogę ich domyć. Stosuję OMO- balsam kwiatowy+ szampon fitomed+odżywka fitomed do tłustych/ inna.
Czemu dziwisz się, że "przesusz" ? Już henna wysusza włosy, a Ty jeszcze dodałaś sporą ilość cytryny ("zalałam cytryną"), a do tego balsamy, szampony, odżywki na bazie ziół. Dziwiłabym się, gdybyś przy takim zestawie przesuszonych włosów nie miała. Dokarm je !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 07:48   #1205
XminorXlosX
Zakorzenienie

Padam wczoraj byłam tylko gościem w swoim domu po pracy obiad, kąpiel i pojechaliśmy z TŻ odwiedzić jego kuzyna, bo urodził mu się syn o jaki malutki, miesiąc przed terminem, jest słodki później prosto na dożynki na koncert Oberschlesien, do domu przebrać się w coś cieplejszego i na festyn znowu wróciłam o 12 i miałam dość, tak mnie nogi bolą zaraz muszę zrobić włosom dobrze

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 07:51   #1206
blondynaaa_91
Rozeznanie

Umieram po weselu i poprawinach x.x
Ale włosy raczej się spisały!
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 07:55   #1207
patu323
Wtajemniczenie

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Hej

Ale ja podziwiam te z was co tak regularnie potrafią ćwiczyć. Mi zawsze zapał mijał po tygodniu góra dwóch i stawały się okazyjne a potem znikały.
Całe szczęście że jeszcze jest względnie. Jeszcze

A domot widziałam, świetny sporo prawdy ale kocham moje wredne kręciolki

Zdjęc nie mogę otworzyć, potem na komputerze sprawdze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 08:09   #1208
izaa29
Zakorzenienie

A ja umieram z powodu @
Z tematu włosowego, wczoraj wieczorem nie miałam siły aby je umyć więc zrobię to dzisiaj, nie nakładam nic gdyż ostatnio były przejedzone, a muszą wyglądać dziś ładnie
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:24   #1209
Dolczi
Zakorzenienie

Hej :kwiatek:
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Z całym respektem - kompletna bzdura ! Henna nienawidzi protein - to prawda, ale kocha oleje (poza wnikającymi) i nawilżacze.

Co to znaczy : nie mogę domyć ? Drobinki henny pozostały we włosach ?

Czemu dziwisz się, że "przesusz" ? Już henna wysusza włosy, a Ty jeszcze dodałaś sporą ilość cytryny ("zalałam cytryną"), a do tego balsamy, szampony, odżywki na bazie ziół. Dziwiłabym się, gdybyś przy takim zestawie przesuszonych włosów nie miała. Dokarm je !
Nie mam drobinek henny, są przetłuszczone i stąd nie domycie.
Gdybyś doczytała to przeczytałabyś, że nie mam przesuszu tylko wręcz przeciwnie.
3P- przetłuszcz, przyklap, przyliz- dziewczyny używają tego skrótu.

Dziś znów nałożę nawilżającego mixa na skalp. Po 1h-2h wyrypię włosie i chyba pójdzie hegron. Zastanawiam się czym go wzbogacić- olejem czy humektantem.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-08-18 o 08:32
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:25   #1210
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
A ja umieram z powodu @
Z tematu włosowego, wczoraj wieczorem nie miałam siły aby je umyć więc zrobię to dzisiaj, nie nakładam nic gdyż ostatnio były przejedzone, a muszą wyglądać dziś ładnie
Zawsze co miesiac umierałam, że ledwo z łóżka wstawałam. Ketonal był mi wtedy za słaby. A odkąd zaczęłam pić pokrzywę to poprawa niesamowita. i odkryłam cudowe tabletki, co prawda na recepte i dość silne, ale przy nich wszystko normalnie mogę robić, funkcjonować. Wystarczy połówka. Ana-pran.
Ale jak nie próbowałaś pokrzywy to gorąco polecam
Stary 2013-08-18, 08:33   #1211
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
Zawsze co miesiac umierałam, że ledwo z łóżka wstawałam. Ketonal był mi wtedy za słaby. A odkąd zaczęłam pić pokrzywę to poprawa niesamowita. i odkryłam cudowe tabletki, co prawda na recepte i dość silne, ale przy nich wszystko normalnie mogę robić, funkcjonować. Wystarczy połówka. Ana-pran.
Ale jak nie próbowałaś pokrzywy to gorąco polecam
Ja umieram już od kilku lat, ostatnio śmiałam się do TŻ, że jestem jak feniks z Harrego Pottera co miesiąc umieram i po kilku dniach się odradzam jak ten feniks z popiołu
Tylko od roku doszły nudności czasami z bólu aż wymiotuję U mnie niby biorę nospy forte ale tyle że wezmę bólu nie uśmieżają..
Co do pokrzywy piłam w tamtym roku jako na włosy i zatrzymała mi się miesiączka na 2 miesiące no i obstawiam, że to przez nią gdyż nie zmieniałam nic w swoim trybie życia, a miesiączka przed jej zatrzymaniem była okropna boleści takie, że chodzić nie mogłam i pół dnia wymiotowałam. Dostałam leki na wywołanie no i od roku się nie zatrzymała, zatem boję się powrotu do regularnego picia pokrzywy.
Dziękuję za tabletki, na pewno o nich zaraz poczytam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 08:34   #1212
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
A ja umieram z powodu @
Z tematu

Pokrzywa może rozregulować cykl.
Zanim zaczełam brać tabsy, to brałam aulin (na receptę) na bóle okresowe. Smakuje jak mocz kota, ale działał. Żadne apapy i no-spy nie działały.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-08-18 o 08:38
Stary 2013-08-18, 08:39   #1213
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Padam wczoraj byłam tylko gościem w swoim domu po pracy obiad, kąpiel i pojechaliśmy z TŻ odwiedzić jego kuzyna, bo urodził mu się syn o jaki malutki, miesiąc przed terminem, jest słodki później prosto na dożynki na koncert Oberschlesien, do domu przebrać się w coś cieplejszego i na festyn znowu wróciłam o 12 i miałam dość, tak mnie nogi bolą zaraz muszę zrobić włosom dobrze
to co już nie śpisz?
żelem Diosminex nogi posmarować, mi bardzo pomaga

a ja zaraz jadę do domu po resztę rzeczy, ale będzie roboty... za to wieczorem jadę na dwa dni do TŻta

Stary 2013-08-18, 08:45   #1214
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
to co już nie śpisz?
żelem Diosminex nogi posmarować, mi bardzo pomaga

a ja zaraz jadę do domu po resztę rzeczy, ale będzie roboty... za to wieczorem jadę na dwa dni do TŻta

Ja jutro jadę
Przyjeżdża też jego siostra Akurat jej mi brakuje, dziwnie tak w domu jak sie wyprowadziła...

A co do pokrzywy, mi na szczęście wogóle nie rozregulowała. A każdy zawsze mnie pociesza, że jak urodzę dziecko to będzie mniej bolało z chęcią sprawdze, ale za kilka lat

A ten lek jest dla mnie genialny. Tylko na czczo nie bierz go przypadkiem, najlepiej zaraz po jedzeniu
Żadne no-spy czy standardowe przeciwbólowe nic mi nie dawały. też ból był az do mdłości. Jeść nie mogłam praktycznie.
Stary 2013-08-18, 08:48   #1215
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Już widzę Twoją noc z jakimś synkiem. Upał 30 stopniowy, Scar wskakuje do łóżka w skarpetkach, a biedny chłopina się dziwi i próbuje zedrzeć z niej kołdrę, a potem skarpetki.
Weź dziołcha nie pitol
Wyczuwam polewkę ze mnie.
Niestety- z chłopem czy bez- mnie wiecznie zimno w stopy, więc 2/3 roku autentycznie sypiam w skarpetkach.

Zdenkowałam masło orzechowe Isany, muszę przyznać, że to najbardziej niewygodne mazidło jakie stosowałam na włosy. Jak to zaschnie w nocy to robi się skorupa i jeden wielki kołtun.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 08:50   #1216
Dolczi
Zakorzenienie

Widzę, że mi posta skasowało. Izaa ja na bóle okresowe brałam aulin (na receptę). Smakuje jak mocz kota, ale działał. Mi żadne apapy, no-spy nie pomagały. Teraz biorę tabsy i od tego czasu nie mam boleści.
Stary 2013-08-18, 08:51   #1217
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Ja z tych co używałam:

bell mineral - całkiem fajny, dobrze kryje, z tym, że kolor nieco ciemnieje po niecałej minucie wiec trzeba poczekać przy testowaniu aż się utleni ale ogólnie moge polecić

Manhattan wake up - bardziej rozświetla niż kryje, fajnie odświeża spojrzenie,

essence stay all day - dobrze kryje ale może podkreślać zmarszczki

L'oreal true mach - najlepszy ale też najdroższy z wymienionych, bardzo dobrze kryje, dłuugo się utrzymuje, polecam najbardziej ze wszystkich

Sama mam ochotę na korektor pro long wear z maca no ale cały czas czuję opory przed wydaniem takiej kasy na kosmetyk
Chyba przytulę na początek Bella
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
moze nie straszne, ale odbiega od tego, co chcialabym na wlosach widziec
To je jeszcze naucz
Cytat:
Napisane przez Ronnea Pokaż wiadomość
Ja nie mam zielonego pojęcia, jak mi fryzjera włosy obcieła
Ogólnie włosy w wyproście przypominają kształt "u", więc krótsze włosy z przodu lecą mi do tyłu. W sumie góra z tyłu nie była w ogóle ruszana, włosy się tak puszą, niżej się tak kręcą, że wygląda, jakby były krótkie.

Czasami myślę o ponownym obcięciu się na króciutko, chociaż wszystkie włosy się kręciły
Nie przeczesujesz czasem włosów?
Cytat:
Napisane przez lemonadegirl Pokaż wiadomość
Wybaczcie moje niedouczenie, ale czy po farbowaniu henną nie można przez dwa tygodnie nakładać nic przed myciem?
Moje niedouczenie chyba też, bo jak najbardziej można nakładać (nie licząc protein i olei wnikających). Czego to ludzie nie wymyślą...

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Oto moja pierwsza próba ze stylizatorem stworzenia fal
Jak to wygląda? Mi się nie podoba.
Kaś co myślisz?
To jest pierwsza próba, a włosy muszą się nauczyć skrętu, to nie jest hop siup
Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
w szkole podstawowej jeden kolega powiedzial mi ze jak bede dorosla bede duza i gruba bo widac po mnie ze jestem grubokoscista....:brzydal :

zgodnie z tym testem to jestem bardzo drobnej budowy bo jak obejme nadgarstek kciukiem i palcem srodkowym drugiej reki to palce mi zachodza wiecej niz dlugosc paznokcia.....

dla Ciebie, na ile potrafilam o tej porze zrobic fotki z ksiazki (nie moge czekac do rana bo maz jedzie na ryby wczesnie i zabiera aparat, a wczesniej dzisiaj nie moglam bo moje chore kocie mialo zly dzien, wymioty przy braniu tabletek od ktorych zalezy jego zycie niestety nie jest za dobre...o 23 udalo mi sie podac mu troche jedzenia i na razie jest dobrze, spi teraz obok mnie)

fotki dalam do albumu
zaczynajac od ostatniego zdjecia klikaj poprzednie to obejrzysz je w kolejnosci jak ksiazka leci

Nie ma co wierzyć kolegom z Bożej łaski

Nie wyświetla mi się, ale wysłałam prośbę o zaprzyjaźnienie, może wtedy zacznie hulać
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:53   #1218
siiesta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Przyjaciółka poszła do domu, będę się z niej chyba śmiała do końca życia- ma skręcony łokieć jak można skręcić łokieć skacząc na trampolinie? + coś czuję, że już nigdy na imprezie nie pójdzie na żadne urządzenie niesłużące do siedzenia

Ja mam w okolicach piszczela siniaki i zdartą skórę, bo nie zsynchronizowałam z moim ex skoków i jak ja skoczyłam, to go tak wyrzuciło do góry, że zaczął wymachiwać nogami i mi przywalił. Tak, dać dzieciom trampolinę... mieszkam w bloku, ale dorobię się kiedyś swojej trampoliny, postawie ją sobie na działce, ale się dorobię. Ew. jak za milion lat będę na swoim, to sobie sprawię na urodziny
Ja na trampolinie lubię to, że moje ciało jest super podatne na lekkie kopniecia prądem! haha często jak skaczę z siostrą na trampolinie to ją kopię. Zresztą do tego stopnia przewodzę prąd, że w pracy dotykając ---KWIATKA kopało mnie i to nieźle. Plastikowe okna też mnie popieściły nie jeden raz!

Spałam w mokrych włosach i rano tragedia buuuu
Likwidujemy naczynka
siiesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:00   #1219
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Niestety- z chłopem czy bez- mnie wiecznie zimno w stopy, więc 2/3 roku autentycznie sypiam w skarpetkach.

Zdenkowałam masło orzechowe Isany, muszę przyznać, że to najbardziej niewygodne mazidło jakie stosowałam na włosy. Jak to zaschnie w nocy to robi się skorupa i jeden wielki kołtun.
mnie wiecznie było zimno dopóki nie przytyłam. przynajmniej tak to sobie łącze Bo też ciągle spałam w skarpetkach, po domu nie było mowy by chodzić boso, a teraz nawet po podłodze śmigam bez problemu i tylko przyszła teściowa wiecznie biega za mną żebym nałożyła kapcie bo przecież zimno i sie przeziębie
Swoją drogą do TŻ-ta mówię często kociuś i teraz teściowa mówi tak do mnie

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość

fotki dalam do albumu

Pozwoliłam sobie też wysłać prośbę o zaprzyjaźnienie by owe zdjęcia zobaczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 09:02   #1220
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:

Żadna polewka, jeno tylko obiektywne spojrzenie na sprawę
Ale rozumiem Cię, w skarpetkach też często śpię, oprócz letnich miesięcy. A w tym roku w upały powracały mi w dzień ataki zimna w stopy
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:03   #1221
justusia16
Wtajemniczenie

Wystylizowalam wlosy na noc i dzis sa okropne suche i krzywe fale..

Juz wole swoje kłaki bez stylizacji
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:05   #1222
luxorzyna
Raczkowanie

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

2 dni wolnego a ja nie poznaje tego miejsca. Byłam nad Morskim Okiem i wchodząc na Czarny Staw pod Rysami mijałam parę młodą z fotografem. Jak to zobaczyłam. Ja tam podałam, a oni? Suknia ślubna i garnitur.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:13   #1223
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

no ja w lato odpuszczam skarpetki, ale tak to twardo
o, dobrze że mi przypomniałaś o Isanie, dawno jej nie było grrr, akcja denko, akcja denko...

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Wystylizowalam wlosy na noc i dzis sa okropne suche i krzywe fale..

Juz wole swoje kłaki bez stylizacji
witaj w klubie, mam to samo znaczy nie stylizowałam, ale suche i krzywe fale

Stary 2013-08-18, 09:15   #1224
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez luxorzyna Pokaż wiadomość
2 dni wolnego a ja nie poznaje tego miejsca. Byłam nad Morskim Okiem i wchodząc na Czarny Staw pod Rysami mijałam parę młodą z fotografem. Jak to zobaczyłam. Ja tam podałam, a oni? Suknia ślubna i garnitur.
Dla takich zdjęć w ukochanych miejscach też jakoś dałabym radę Ale na prawde podziwiam... moze dopiero tam na miejscu się przebierali? Bo jednak w sukni nie wyobrażam sobie iść tyle, zabić się idzie. a jak makijaż i fryzura? Trzymało się jakoś?
Chociaż z drugiej strony widziałam kilka razy dziewczyny w górach w szpilkach i obcisłej mini, więc jak one żyją jakoś to wszystko jest możliwe tylko co trzeba mieć w głowie żeby w takich butach iść w góry??
Stary 2013-08-18, 09:16   #1225
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:

Pokrzywa może rozregulować cykl.
Zanim zaczełam brać tabsy, to brałam aulin (na receptę) na bóle okresowe. Smakuje jak mocz kota, ale działał. Żadne apapy i no-spy nie działały.
Dziękuję, również o nim poczytam
Stary 2013-08-18, 09:22   #1226
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybyś doczytała to przeczytałabyś, że nie mam przesuszu tylko wręcz przeciwnie. 3P- przetłuszcz, przyklap, przyliz- dziewczyny używają tego skrótu.
Wierzaj mi, że opryskliwość i obcesowość nie jest konieczna. Chciałam jedynie pomóc.
Z zasady czytam wypowiedzi, na które odpowiadam. Do tej pory miałam nadzieję, że czytam ze zrozumieniem. Jak widać – nie. Ale sama siebie usprawiedliwiam, bo żeby zrozumieć, że „3xP” znaczy : "przetłuszcz, przyklap, przyliz", to już nawet talenty Krzysztofa Jackowskiego nie wystarczą. Tu potrzeba umiejętności przynajmniej na poziomie Wernyhory czy wróżbity Macieja.
Zastanawia mnie jedynie jaką trudność sprawia pisanie bez takich, jak na mój gust - bezsensownych skrótów.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:44   #1227
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Wierzaj mi, że opryskliwość i obcesowość nie jest konieczna. Chciałam jedynie pomóc.
Z zasady czytam wypowiedzi, na które odpowiadam. Do tej pory miałam nadzieję, że czytam ze zrozumieniem. Jak widać – nie. Ale sama siebie usprawiedliwiam, bo żeby zrozumieć, że „3xP” znaczy : "przetłuszcz, przyklap, przyliz", to już nawet talenty Krzysztofa Jackowskiego nie wystarczą. Tu potrzeba umiejętności przynajmniej na poziomie Wernyhory czy wróżbity Macieja.
Zastanawia mnie jedynie jaką trudność sprawia pisanie bez takich, jak na mój gust - bezsensownych skrótów.
Nie chciałam Cię urazić- przepraszam.
Co do skrótu to nie ja go wymyśliłam, ale się przydaje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 09:44   #1228
luxorzyna
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
Dla takich zdjęć w ukochanych miejscach też jakoś dałabym radę Ale na prawde podziwiam... moze dopiero tam na miejscu się przebierali? Bo jednak w sukni nie wyobrażam sobie iść tyle, zabić się idzie. a jak makijaż i fryzura? Trzymało się jakoś?
Chociaż z drugiej strony widziałam kilka razy dziewczyny w górach w szpilkach i obcisłej mini, więc jak one żyją jakoś to wszystko jest możliwe tylko co trzeba mieć w głowie żeby w takich butach iść w góry??
Tak, szpileczki albo japonki. Nowe trendy górskie. Co do pary. Możliwe ze do Morskiego Oka jechali dorożką, ale potem na Czarny Staw to wchodzili normalnie ubrani ona w sukni on w garniturze. Babka miała tylko szpilki w rękach a na nogach adidasy. Musieli często postoje robić żeby wszystko się utrzymalo. Ze mnie tam się lało podziwiam ich

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:45   #1229
kascysko
Zakorzenienie

No nie...
Bicz plis, mam zapalenie płuc
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 09:54   #1230
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie...
Bicz plis, mam zapalenie płuc
ja się pytam jak ci się to udało?

ale tak na poważnie, zdrówka Kaś!

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości