![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Hej, mogę się dołączyć do wątku?
![]() ![]() ![]() A jako że rozwija się temat o amatorskiej fotografii, to postanowiłam napisać coś ![]() Ja niedawno zaczęłam przygodę z fotografowaniem. I zazdroszczę Waszych lustrzanek ![]() ![]() ![]() BTW, okolice trasy Złotoryja-Legnica są piękne do fotografowania, zwłaszcza w jesienne poranki, gdy mgła zalega na łąkach ![]()
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do koleżanki ze Złotej , często tam bywam na piwku (ach te czwartkowe karaoke) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Beata, a co to za pedzel ten chyba skosny? i do czego go uzywasz? ![]() 1-szy to kabuki? Ja mam FlatTopa, ale rozlecial mi sie troche i musze znow cos zamowic ![]() Ehh.. i po co Ci tyle gatków! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
z tego co pamiętam to ten drugi to właśnie kabuki. skośnym zazwyczaj nakładam róż. jakieś takie moje już przyzwyczajenie.
Gatki zamawiam bo one super są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
A skad zamawiasz? Podac mi tu link
![]() ![]() U mnie w sklepie sa zaje..fajne pidzamki i to w promocjach! ![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
http://www.lasenza.co.uk/
Jest o tym wątek na zbiorowych zamówieniach ![]() ![]() Muszę się do Ciebie wybrać, może coś mi w oko wpadnie. No i cały czas czekam na jakiś telefon od Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Anecka Pod Dębem to tam gdzie ten fajny zakład kosmetyczny ?
![]() Mieszkasz blisko 3 Lo ,chodziłaś tam może do liceum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Anecka pod dębem a ja "piętro niżej" czyli blisko przystanku tego co jest na złotoryjskiej a róg rataja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kierowniczka mowila ze beda przyjecia, ale nic wiecej nie powiedziala. Nie mniej Ty chyba do konca listopada tak czy siak musisz wytrwac w Avansie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i zawsze pada to pytanie, czy chodzilam do 3 ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-11-08 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to pozostaje mi tylko dalej czekać z utęsknieniem na telefon ![]() A ja jutro cały dzień w pracy i to do tego sama ![]() Jaby było tego mało przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie i strasznie się czuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie chodziłam często do kosmetyczki ,ale raz mnie mama zaciągnęła , ceny przystępne a ja zawsze wychodzę zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Zaraz się okaże że kojarzymy Cię z widzenia z Paulą
![]() Już nie raz okazało się że legnica wcale taka duża nie jest ![]() Lecę spać, rano o 7 budzik da o sobie znać a katar pewnie nie da mi się wyspać Miłych snów dziewczynki ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-11-08 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam praktycznie 3 dniowa wycieczke
![]() ![]() ![]() rzucam robote w mc doanld bo byc moze bede w Ksiazecym hotelu pracowac jak mi sie uda przetrwac prare imprez ![]() witma nowe kolezanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
maudy no to obyś przetrwała te imprezy. Tam napewno dostałabyś normalną umowę
![]() Abuuu jak ja się fatalnie czuję. W gardle kaktus, nos zawalony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
najpierw musze znalesc za siebie zastpstwo na sobote ;/ nawet jak by mi w ksiazecym dali by mi umowe zlecenie to i tak wolalabym tam pracowac niz w mc , nio i przedewszyskim tam mialabym prace ktora mi sie ze studiami pokrywa po czesci
![]() Beat@ to przed wyjsciem do pracy najedz sie czonsku i potem szoruj zeby , moze akurat pomoze ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-11-09 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
no i po czosnku tonę gumy do żucia trzeba do pracy brać bo to ciągle czuć
![]() mam nadzieję że sprzedam dziś kilka aparatów i będą ludzie choćby do pogadania bo inaczej oszaleję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Jeeny a ja jestem taka zmeczona ze szok, nogi mnie bola a jutro sie szykuje biba
![]()
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
u mnie biba tez bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Yeee
![]() ![]() Dobra, robie zamowienie z Pure Luxe na cienie ![]()
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
my ze szkola na ślęże jedziemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Łoooo to poszalejecie dziewczyny. Ja zasmarkana, już mnie nos piecze abuuuu. Jutro tylko do 15 na szczęście. Potem szybko do domku i do wyrka się leczyć do kicham i kicham. Bleeee jeszcze nochala kropić trzeba bo nie idzie oddychać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, co tutaj tak cicho.
Przyszło już do jednejk z wizażanek moje zamówienie z la senzy (jedno z 2) ![]() Oczywiście Paula jak wspominała ma doświadczenie z tymi rzeczami. Mojaj sister założyła sobie odpowiednią kartę więc jak byście chciały któregoś dnia, to możemy sobie większe zamówienie zorganizować, tak dla nas legniczanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Fajne zamowienia
![]() ![]() Ale fajnie by bylo jakies wspolne zamowienia robic, czy to odziezowe, bucikowe, minerałkowe ![]() aaaa... takie z panterką i ta falbanka mialam z Primarka ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-11-12 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Oj ja uwielbiam Primarka. Zawsze na zakupy do tego sklepu musiałam do Oxfordu jechać bo w Banbury gdzie mieszkałam akurat Primarka nie było. No ale wtedy nadrabiałam w Matalanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Ja jestem
![]() Wy też macie takie problemy z prezentami pod choinkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam problemow z prezentami, bo nie mam rodziny heh. Zawsze tylko prezent dla psiapsióły, ale nie mam zadnych trudnosci
![]() Ale jakbym miala chlopaka to w tym roku nie mialabym problemu bo fajne rzeczy sa u mnie w sklepie, np. USB w postaci ludzika ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.