|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Witamy się
![]() Cynamonku Dla wszyskich chorych duuuuuzo zdrówka. My po porannym karmieniu i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy moje dziecie zrobiło samo wieeeeeelka pachnaca KUPE ![]() Dieta działa. A w nocy takie baki taką salwą waliła że az z TZ sie obudzilismy i śmialismy sie z biedulki. A ona nie świadoma spała w najlepsze i graaaaaaała sobie wesoło. ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- En widziałam zaproszenie.Dzięki . |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
cynamonku ale wiesci
![]() czekamy na dalsze adasiowe info![]() en, tos sie zalatwila, dobrze ze jest weekend i tz moze zajac sie tomeczkiem my dzisiaj mielismy super noc,, młody wstał przed 3 i o 7 przebudzal sie wczesniej, ja wstawalam zwarta i gotowa z mleczarnia a ten mi po wlozeniu smoczka zasypial
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym znowu mi sie chce wymiotować Cytat:
za kupę,D dieta działa ![]() To teraz czekamy w klubie na Wasze fotki ![]() Cytat:
za super nocke!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj tz ma 1 zjazd wiec dla odmiany jestem sama
juz nie lubie weekendow![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
az mi alek podskakuje na kolanach
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
Twee mój Tz 3 ostatnie weekendy na wyjeżdzie wiec łącze sie w bólu. Dzisuaj tez wyruszył ale caaały tydzien prowadzilismy negocjacje bo mam juz dosyc samotnych weekendow i stanelo na tym ze TZ w czwartek nie idzie na trening za to w sobote moze jechac ale zostawia mi samochod. Ico? Rano Tz wychodzi z domu i w drzwiach mówi ze wróci w niedziele wieczorem
![]() No ale mam samochod i idziemy dzisiaj na impreze do szwagra i mała zobaczy sie z kuzynka. ![]() A z TZ to sie smieje ze on chyba ma jakas druga rodzine i do niej to na weekendy jezdzi. |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No serio, jaka ja kiedyś zakochana byłam ze jeszcze rano na igraszki sie zgadzałam teraz najpierw go wysyłam do łazienki z tym smoczym oddechem
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do uwagi to staram się po równi nimi zajmować i póki co to mała zajmuje ciut wiecej uwagi bo teraz ten okres kiedy dużo się uczy mówić, rysować itd, ale jakoś rozumie że jest Igor i lubi go. Daje mu swoje misie, głaszcze po główce, woła do niego. Myślę, że nie mogę mówić o zazdrości żadnej ![]() A teraz spadam bo Igor znowu czkawki dostał |
|
|
|
|
#1208 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla adasiatrzymamy i dla kalisto też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie najwieszy był jak zapomniałam smoka na spacer Cytat:
Cytat:
witam my dzis jak zwykle 5karmień ehhh że mam siły trzeba by troche dom ogarnąć wiec bedzie trzeba tz poganiac i pojedziemy do mojej mamy auto wpucowac do sesji i wystwic ogłoszenie |
||||||||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"daj buzi" "ok ale umyj zeby
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
hejooo znow
![]() sniadanie wciagniete - tzn. Marysia ukradla mi kanapke, gardzi parowka, chociaz sama chciala i ja wyciagnela z lodowki Aleks zjadl - a ja pije kawusie Plan na dzis: walczymy z katarem moim i Marysi. Czy wszyscy widzieli w K. mojego blond anioła ?musialam sie pochwalic, tak fajnie udalo mi sie ja uchwycic.Margosia gdzie ty sie podziewasz kobieto???????????????? teskno mi za Toba en
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
W klubie najdroższy uśmiech, na który czekałam tyyyyyle lat
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Surka na 11 miejscu
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Fiazo, zamawiam Piortusiową mega kupe
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
fiazo a nie do 13 ? tak cos czytalam w regulaminie.
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
SHE, wszystkie dzieci nasze są i tak jak np. EV, czy Roxi, czy Oli, czy Skylie, czy Teso, czy Mela ... piszą o swoich starszakach, pokazują nam ich zdjęcia, tak i Ty przeciez możesz. Ciekawe jesteśmy jak dajesz sobie radę z dwójką dzieci po przejsciach jakie miałaś, jak Marika odbiera braciszka. Pokaż nam swoje dzieciaczki razem
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- no chyba do 13, też mi się ta data rzuciła w oczy
|
|
|
|
#1217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Antkowi chyba ciemieniucha sie objawila.
na czubku glowki cos w rodzaju lupiezu, to to? |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
może pomyliłam dzień z miesiącem
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla naszego dzielnego Twardego Adasia dalej zacisniete Ghia - dzięki wielkie Dzięki Wam dziewczyny wszystkim Umniejsza kiepsko. Nie wiem co mi jest i co jest małemu. Niby mleko mam on ssie. Najlepiej to jakby ma mnie wisiał ciagle. Dzis ledwo co zjadlam obiad o 20 dopiero na szybko. Przywieźli nam nowa lodówkę ja w ogóle zapomniałam o tym. Tz ogarna syf spod starej i zaczal wyjmowac rzeczy. Ja umylam tylko zeby. Wstalam późno. Potem zjadlam poszłam umyć kape i to tyle z mycia bo wieczorem zasnelam w opakowaniu ![]() Wstyd sie przyznać,ale cały dzien chodzę we wczorajszym make up tylko se lekko micelem pod oczami wytarlam spiochy ![]() Tz musiał iść do pracy. Ja zaczęłam soda myć nowa lodówkę zeby ten plastik jakoś tak nie capil. Szybko chciałam moje mleczko uratować. Tutaj mały kweka w zalewie garów pod sufit. Fuck! Wieczorem dzis , a raczej wczoraj mały znów swirowal. Po kąpieli zasnął mi na przewijaku. Nie ubralam go tylko zanioslam do lozeczka i nakrylam flanelka. U nas ciepło mocno jest. On sie obudził z rykiem ja bieg do niego, a on przez sen sie mota i walczy z czymś. Znudził sie i ch po spaniu. Ja zalamka. Wyciagnelam sierote z łóżka i oboje w ryk. No to cycek bierze i sie gapi na mnie, potem wku.rwa ma i kopie nogami i bach mnie w mordę, potem siebie. Mały moj wyglada jak masochista podrapany cały. Obcielam mu paznokcie na maxa. Piastki wsuwa równo az strach. Jak mały swirowal to sie wściekłam i dałam mu herbatki i zaczal pic lapczywie to ja mysle Boże on jest dalej głodny. Sciskam cycka, No a tam jest mleczko No to WTF , ze ten gnom nie ssie tylko albo walczy albo ciumka az zasnie az jak mu zabiore to wnerw. To ja mu poszłam mm nalalam, a on o fujcccc i kwasna mina i jezorkiem wypychal,ale mu na sile dałam i zassal i z laska 10ml zjadł. A potem nagle taka kupę walna znów musztardowa i dość wodnista az na plecy świeżego body zaszła ![]() Chyba od tej hierby. Nie bede mu juz dawać jej. Tz moj jedzie sobie na camping. W moje ulubione miejsce. Jestem zła i smutno mi. Do tego wkurza mnie. Mowie mu, ze jestem zmęczona, a on mi, ze powinnam zrezygnować z Wizazu to bede miec wiecej czasu ![]() No comment. Wybaczcie, ze znów nie nadrabiam i nie wiem o czym jest temat ![]() Ide sie umyć i pewnie niedługo karmienie bedzie. Miłego dzionka
|
|
|
#1225 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
Sam współczucia. a moze zapodaj małemu smoka. moze sie uspokoi,
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczka 1000 zł
Samantha, normalnie w łeb bym zdzieliła za wyjazd w ulubione moje miejsce, w momencie jeszcze jak jestem zmęczona... nie wyobrażam sobie, że mój Tż tak robi. I jeszcze ten komentarz o wizazu...
|
|
|
|
#1228 | ||||
|
Zadomowienie
|
Proszę
![]() Cytat:
ja po takiej akcji byłabym zrezygnowana i wróciłabym do domu ![]() Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
Cytat:
U nas noc kiepska spałam na raty 4 godziny ![]() Szymek wstał na jadło o 1.30 zjadł nie mógł zasnąć rzucał się jak gówno w trawie jak by to powiedziała Samanta Gluty dzis mi leca strumieniem z nosa |
||||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
A i zeby nie było to klikam dla Surki sumiennie. Wczoraj mi 10 razy az sie udało
![]() Wlasnie moj mały ma taka mega ciemieniuche ze nie macie pojęcia. Nie da sie niczym tego zdjąć i bede musiała kupić ten szampon z AHA chyba. Znalazłam cos z Mustelli i kupie jutro. A w ogóle dzis tesciowa zadzw.do Tz po cos tam i zapytała co u małego, wiec Tz jej , ze mały ma straszny "lupiez" itd., a ta zadzw.do mnie i mi zostawiła wiadomość, ze uwaga! "Ta skórka co zachodzi z głowy to nazywa sie ciemieniucha, wszystkie dzieci to maja. Najlepiej jak będziesz to oliwka smarowac i możesz zalozyc czapeczke, a potem weź szczotke i to zczesz i po jednym razie ci zejdzie i nie trzeba tam żadnych specjalistycznych szamponow" No poprostu ręce mi opadły No bo przecież ja idiotka tego nie wiedziałam i musiałam specjalna instrukcje od tesciowej dostać ![]() Aaaa i gada zebym to wziela i paznokciem zdrapywala Chyba ja popitolilo. Jak kp małego to czasem delikatnie mu masuje głowę i okruszam to,ale nie zdrapuje. Przecież moze go to boleć ![]() A u Alexa głowa to jest jedna wielka skorupa az tak ma. Dzis mu oliwa nasmarowalam az pływał na przewijaku i szczotka i w czapkę. Po kąpieli udało sie grubo zczesac sporo, a potem znów oliwa na grubo i czapka. Jutro szampon i moze sie uda zdjąć to z głowy. Strasznie on ma sucha skórę na buzi ten moj dziec. Kufa kocham te wszystkie świetne rady ![]() Ale jakbyscie to slyszaly jak ona na serio mi tłumaczyła , ze to nie lupiez tylko ciemieniucha i ze wszystkie dzieci to maja Serio? Ej niemożliwe
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cynamonku, Kallisto strasznie się cieszę, że operacje się powiodły! Kamień z serca.. Wczoraj w nocy aż musiałam przez tel na neta wejść, żeby sprawdzić czy już coś wiadomo, nie mogłabym spokojnie spać. Ufff..jak dobrze! ![]() ![]() A u nas noc masakra! 7 karmień, tak krótko spał!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

przebudzal sie wczesniej, ja wstawalam zwarta i gotowa z mleczarnia a ten mi po wlozeniu smoczka zasypial
za kupę,D dieta działa
juz nie lubie weekendow

i dla kalisto też 

Aleks zjadl - a ja pije kawusie
12.06.2010