Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-03, 09:12   #1201
Joanna
Raczkowanie

GG do Joanna
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Do dziewczyn uzywajacych kosmetykow Lush...a jak jest z datami waznosci?poniewaz sa to kosmetyki naturalne pewnie daty beda krotsze tylko ile czasu mam na zuzycie maseczki czy kremu?
Dzieki za odp.
Pozdriowionka
Joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 09:45   #1202
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilithin Pokaż wiadomość
jestem wsciekla!
wybralam sie do bootsa po probke total turnaround 15 minute facial. po wybobowaniu planowalam kupic pelnowymiarowe pudelko placac punktami nazbieranymi na karcie bootsa. nie chcac jednak wyrzucic ciulanych punkcikow przez caly rok, poprosilam grzecznie o probke. pani zrobila pelna wyzszosci i pogardy mine i powiedziala ze nie maja probek tego produktu. wrrrr...

chyba bede musiala zaryzykowac. mam nadzieje ze po Waszych zachwytach sie nie zawiode
mozesz smialo ryzykowac- krzywdy Ci ta maseczka nie zrobi <no moze malutka w portfelu> ale efekty zadowola Cie na dlugo i bedziesz szczesliwa ze dalas sie namowic
Stary 2007-08-03, 11:20   #1203
Olaola
Zadomowienie

Kbaga aha, właśnie olejki najbardziej mnie pociągają z ich asortymentu

Joanna, nie obawiaj się dat ważności, zwykle pozwalają na spokojne zużycie produktu. Np. "paćki" do mycia twarzy takie jak Angels on Bare Skin, Herbalism, który kupiła Kbaga, Aqua Mirabilis mają zwykle datę około trzymiesięczną od daty produkcji (podanej na opakowaniu razem z informacją, jaka osoba z firmy Lush zrobiła ten konkretny przez Ciebie kupowany produkt). 100g "paćki" jest lekko do zużycia w zalecanym czasie.

Maseczki świeże (leżą na lodzie) mają tylko trzy- lub czterotygodniową datę ważności. Ale to dlatego, że są bez żadnych konserwantów. Bo już Mask of Magnaminty ma bodajże jeden konserwant i też trzymiesięczną datę przydatności... małe opakowanie (to za 2.95) ja zużywam w podanym czasie, duże polecane jest, jeśli tę maskę kładziesz też na plecy, nie tylko na buziaka.

Kremy - chyba 14 miesięcy... , w każdym razie ja słoiczek Imperialisa zużywam w trzy .

Myślę, że nie powinno być problemu z tymi ograniczonymi datami
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 11:21   #1204
Kbaga
Raczkowanie

Hejka, kosmetyki Lush maja daty waznosci 2, 3 miesiace.....
Pieknie sie rozpisal sie Wizazanka Ola i chwala jej za to.Pozdrawiam.
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-03, 16:16   #1205
lilithin
Wtajemniczenie

Jade po ta maseczke clinique tt !!! Jak tylko zastosuje dam znac, jak sie spisala.
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 00:01   #1206
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apsik Pokaż wiadomość
Elfie, mam przeraźliwie wrażliwą buzię i jak dla mnie ten preparat jest świetny, z czystym serduchem polecam. Myślę, ze Tobie tez będzie slużyl
Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość

Zdam relacje jak sie sprawuje jak dostane

No i dostalam ten plyn i niestety nie jestem zadowolona
-zapach jest strasznie intensywny(jakbym sobie twarz perfumami przemywala,plyn troche sciaga skore i pozostawia taka lepiaca sie powloczke,pozatym wyskoczyly mi jakies dziwne krosty na skroniach-a nic nie zmienilam w pielegnacjii oprocz tego plynu,malo tego jest strasznie niewydajny i wkurza mnie opakowanie(wylewa sie plynu za duzo)
Moja cera jednak jest wybredna
Wracam do plynu dwyfazowego Boots'a -dzialal dobrze a mi sie zachcialo zmiany.
Jedyny plus plynu Avene to to ze zmywa dobrze makijaz oczu no ale to to i Boot's robi i kosztuje 3 razy taniej.

Korci mnie zeby sprobowac ta wersje ktora Wy macie-ta bez fragrance w skladzie-moze bedzie dobra.

Aha-kupilam sobie polecana przez Was dziewczyny ta maseczke blotna Boots'a -jest swietna-super oczyszcza pory

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2007-08-04 o 00:25
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 08:59   #1207
AniaWila
BAN stały

witam moj szeroki usmiech to z tego powodu, ze pisze do Was juz z Londynu lez w swoim lozku, ze swoim komputerem na kolanach

Brzydko mowiac ''przelecilam'' tylko ostatnie posty, ale miej wiecej wiem co jest grane, tak wiec:

co do serum EL to mnie troche przerazilyscie ale wychodze z zalozenia ze juz stara baba jestem wiec moglam sobie pozwolic. A tak serio, to mysle, ze to serum az tak uderzajacych wlasciwosci nie ma i raz na pol roku mozna sobie pozwolic na taka odswiezajaca, regenerujaca kuracje.

Lilithin co do TT clinique mozesz isc w ciemno. Jezeli spodziewasz sie takich rezultatow o ktorych mowi producent to sie nei zawiedziesz.....ja daje swoja skromna gwarancje

w poniedzialek ruszam w miasto, bo pewnie w ciagu miesiaca ''niebytu'' jestem daleko w tyle

edit: Aaliyah to EL ktore widzialas za 50f to niezly biznes nawet <wiem, bo tez obczailam :p> to byl zestawik - 50ml serum + 15ml serum pod oczy. Gdy tymczasem ja placilam 30f za 30ml a ten pod oczy <15ml> sprawdzilam i tez kosztuje 32f.

Edytowane przez AniaWila
Czas edycji: 2007-08-04 o 10:03
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-04, 20:49   #1208
Joanna
Raczkowanie

GG do Joanna

Dzieki dziewczyny za wyczerpujace informacje na temat dat waznosci kosmetykow lush.Czyli nie jest zle i spokojnie da je je zuzyc....zapytalam bo na amerykanskim forum przemknela mi informacja ze maseczki maja bardzo krotkie daty a ja jakos szybko tego nie zuzywam...no ale widze ze sa tez te z 1 konserwanem albo ze mozna sobie kupic male pudeleczko.Super...juz tworze liste .

A poza tym jezeli ktoras z Was dosyc czesto bywa w PL polecam kupowanie w kraju w aptekach internetowych kosmetykow Avene i Hauschka tez jest taniej.Ja np czekam teraz na diroseal Avene(51zl)a w bootsie 21funciakow wiec roznica jest spora.
Joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 21:10   #1209
lilithin
Wtajemniczenie

Jesli chodzi o TT, to albo go dalam za malo, albo zle starlam, albo na mnie nie dziala tak, jak powinien. Otoz jedyna roznica jaka zauwazylam, to bardzo gladka skora. Jednak zadnego rozswietlenia, zmniejszenia porow, eliminacji syfkow czy co tam jeszcze mialo byc. Wprawdzie buzia gladziutka jak pupa niemowlaka, ale nic wiecej.

Dlatego tez prosze o uswiadomienie mnie (moze to dziwne, ale to byla pierwsza maseczka w moim zyciu):
- jak gruba warstwe trzeba nalozyc? taka jak mniej wiecej, kiedy naklada sie krem na dzien, czy grubsza, jak krem do opalania (ja nalozylam cos pomiedzy )
- no i jak tego cholerstwa sie pozbyc??? wysarczy tak po prostu pocierac palcami az sie tak jakby luszczy i samo schodzi?

Mam nadzieje ze zrobilam cos zle i po Waszych wskazowkach TT odsloni swoje prawdziwe oblicze
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 15:29   #1210
aiso87
Rozeznanie

Hej
ale sie ciesze,ze Was znalazłam! jUż za tydzień będę w uk i zastanawiałam sie własnie czego by tam poszukac z kosmetycznych cacuszek,a Wasze uwagi są poprostu bezcenne
To zabieram sie do czytania...

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 15:35   #1211
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
Hej
ale sie ciesze,ze Was znalazłam! jUż za tydzień będę w uk i zastanawiałam sie własnie czego by tam poszukac z kosmetycznych cacuszek,a Wasze uwagi są poprostu bezcenne
To zabieram sie do czytania...
polecam ci ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72488

o avon nie pytaj bo nie używają

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 15:43   #1212
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

o avon już sie pytałm po cichu i tak jak mówisz,u nich nie jest to takie popularne jak u nas.

Hosenka,a to nie jest linku do tego właśnie wątku?bo ten właśnie mi wyskakuje

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 16:39   #1213
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

ooo jezzzu.... ale gafe popełniłam

byłam przekonana że twój post jest w wątku o Avonie - moze dlatego, że miałam go w drugim oknie otworzony

przepraszam

Też kiedyś pytałam tu o Avon, tak z ciekawości, bo moja koleżanka jest konsultantką w Londynie i byłam ciekawa jak wypada tam avon

Instagram

Stary 2007-08-06, 22:05   #1214
AniaWila
BAN stały

Cytat:

Stary 2007-08-09, 00:11   #1215
AniaWila
BAN stały

co tu taka cisza?????? nic w trawie nie piszczy?? co to strajk zakupowy?

u mnie tez w sumie stara bida, ale kupilam sobie takie male wakacyjne cacuszko oto ono:

http://www.helenarubinstein.com/_int/_en/catalog/HRproduct.aspx?PrdCode=09 4153&CategoryCode=AXE_Sun care^F1_Sun_Make_up^F2_Su n_Make_up

narazie tylko przetestowalam na kawalku skory i wyglada naprawde efektownie...zobaczymy jak sie wysmaruje na wiekszej powierzchni

jak widac szalu zakupowego u mnie nie ma z pielegnacji trzymam sie wytycznych kosmetyczki, czyli Bioderma i Rilastil a wszystko po to, zeby udobruchac troche moje pory i podregulowac sebum a u Was co nowego??

kurcze zapomnialam jak sie robi linki musicie sobie skopiowac i wkleic :P
Stary 2007-08-09, 20:13   #1216
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
co tu taka cisza?????? nic w trawie nie piszczy?? co to strajk zakupowy?

u mnie tez w sumie stara bida, ale kupilam sobie takie male wakacyjne cacuszko oto ono:

http://www.helenarubinstein.com/_int/_en/catalog/HRproduct.aspx?PrdCode=09 4153&CategoryCode=AXE_Sun care^F1_Sun_Make_up^F2_Su n_Make_up

narazie tylko przetestowalam na kawalku skory i wyglada naprawde efektownie...zobaczymy jak sie wysmaruje na wiekszej powierzchni

jak widac szalu zakupowego u mnie nie ma z pielegnacji trzymam sie wytycznych kosmetyczki, czyli Bioderma i Rilastil a wszystko po to, zeby udobruchac troche moje pory i podregulowac sebum a u Was co nowego??

kurcze zapomnialam jak sie robi linki musicie sobie skopiowac i wkleic :P
Aniu ten link nie dziala, trza bylo wstawic zdjecie lepiej Planuje Cie wyciagnac na zakupy, jutro moze, skusisz sie? Koniec tej kosmetycznej ascezy

Edit: Hehe, sprawdzilam inny watek i juz wiem co kupilas - suchy olejek z drobinkami...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 19:15   #1217
AniaWila
BAN stały

wiem,wiem, ze nie dziala przeciez sie przyznalam i zaproponowalam bardziej dociekliwym skopiowanie i wklejenie

na zakupy juz jestem wyciagnieta tylko tak sobie mysle co przy okazji naszego spotkanka kupic moge i nic mi do glowy nie przychodzi wierzysz w to ? zdam sie na pelen spontan

a moja suchy olejek jest super....duzo lepszy niz taki sam suchy olejek nuxe. Ja za swoj dalam 14f a za nuxe sobie zycza w sklepie 20f :/
Stary 2007-08-10, 20:16   #1218
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
wiem,wiem, ze nie dziala przeciez sie przyznalam i zaproponowalam bardziej dociekliwym skopiowanie i wklejenie

na zakupy juz jestem wyciagnieta tylko tak sobie mysle co przy okazji naszego spotkanka kupic moge i nic mi do glowy nie przychodzi wierzysz w to ? zdam sie na pelen spontan

a moja suchy olejek jest super....duzo lepszy niz taki sam suchy olejek nuxe. Ja za swoj dalam 14f a za nuxe sobie zycza w sklepie 20f :/
Wlasnie nawet skopiowany i wklejony nie dziala

W najgorszym razie skonczy sie na kawie, ale na pewno cos sie znajdzie do kupienia
Stary 2007-08-10, 20:33   #1219
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a może się myle smiej się, smiej - gdybyś w PL pracowała to tez byś Avonu używała (heheh co za rym)

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-10, 21:51   #1220
AniaWila
BAN stały

Cytat:
a może się myle smiej się, smiej - gdybyś w PL pracowała to tez byś Avonu używała (heheh co za rym)
eeeeeeee w Polsce pracowalam i avonu nie uzywalam. Tutaj nie pracuje i avon dalej bojkotuje chcialas rymy to masz
A tak serio Hosenko, to naprawde nie wynika to z mojego jakiegos pseudo-snobizmu. Nie kupuje avonu ze wzgledu na moje niskie zaufanie do produktow tej firmy a nie dlatego,ze stac czy nie stac mnie na drozsze kosmetyki. Tak jak juz kiedys pisalam - wolalabym uzywac szarego mydla i pokrzywowego szamponu niz kosmetykow z avonu czy oriflame.....

Aaliyah na czym sie skonczy jutrzejszy meeting to najstarsi indianie nie sa w stanie przewidziec

a co do linka :
Stary 2007-08-10, 22:19   #1221
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

Aaliyah na czym sie skonczy jutrzejszy meeting to najstarsi indianie nie sa w stanie przewidziec

a co do linka :
Ani Gorale

Stary 2007-08-10, 22:38   #1222
Kbaga
Raczkowanie

Witajcie, tu jak zwykle wesolo i z avonem w tle. Rowniez nie uzywam i na pewno nie ze wzgledów finansowych ale 'marnych wynikow' dzialania na moja skore. Ja tez jutro wybieram sie na zakupy, musze kupic kiecke na wesele kuzyna tak wiec zycze Wam udanych zakupow.Pozdrawiam
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-11, 17:15   #1223
monikary@onet.eu
BAN stały

ok
monikary@onet.eu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-11, 18:22   #1224
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
eeeeeeee w Polsce pracowalam i avonu nie uzywalam. Tutaj nie pracuje i avon dalej bojkotuje chcialas rymy to masz
A tak serio Hosenko, to naprawde nie wynika to z mojego jakiegos pseudo-snobizmu. Nie kupuje avonu ze wzgledu na moje niskie zaufanie do produktow tej firmy a nie dlatego,ze stac czy nie stac mnie na drozsze kosmetyki. Tak jak juz kiedys pisalam - wolalabym uzywac szarego mydla i pokrzywowego szamponu niz kosmetykow z avonu czy oriflame.....
Cytat:
Napisane przez Kbaga Pokaż wiadomość
Witajcie, tu jak zwykle wesolo i z avonem w tle. Rowniez nie uzywam i na pewno nie ze wzgledów finansowych ale 'marnych wynikow' dzialania na moja skore.
może w UK gorszy Avon niż w PL

A tak na serio AnaWila to fakt faktem zdarzają się buble, ale to jak praktycznie u każdej firmy. Są buble i perełki Z Oriflame przetestowałam dosyć sporo i kurcze trafiały mi sie same buble - nie byłam praktycznie z niczego zadowolona

A wracajac do tematu: TZ wraca już z Anglii na stałe - muszę mu przygotować listę zaskupów

Instagram

Stary 2007-08-12, 01:21   #1225
AniaWila
BAN stały

Hosenko nie bylo mi dane sprawdzac czy avon gorszy w PL czy w UK bo swoje doswiadczenia mam jeszcze za czasow mieszkania w PL.
A tak w ogole to polecam Ci ranking KWC -najgorsze kosmetyki. To chyba nie przypadek, ze 70% wymienionych na pierwszej stronie to Avon wlasnie ???

Ale, zeby nie bylo, ze jestem taka radykalna i nieugieta - wymien mi Hosenko jakies Twoje trzy mega hity z Avonu. Kurcze, az ciekawa jestem co fajnego maja w swojej ofercie

Aaliyah zeby nie wrocic do domu tak calkowicie z pustymi lapkami kupilam na Ealingu bibulki Shiseido koszulka lekko krotka-idealna na ogrodek<ale tylko swoj wlasny hahahaha> ...no ale wliczylysmy to ryzyko w koszta
aaaaaaaaaa! i musialam i tak sie wrocic bo z Piccadily centralka nie jezdzi :P
Stary 2007-08-12, 11:50   #1226
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko nie bylo mi dane sprawdzac czy avon gorszy w PL czy w UK bo swoje doswiadczenia mam jeszcze za czasow mieszkania w PL.
A tak w ogole to polecam Ci ranking KWC -najgorsze kosmetyki. To chyba nie przypadek, ze 70% wymienionych na pierwszej stronie to Avon wlasnie ???

Ale, zeby nie bylo, ze jestem taka radykalna i nieugieta - wymien mi Hosenko jakies Twoje trzy mega hity z Avonu. Kurcze, az ciekawa jestem co fajnego maja w swojej ofercie
sprawdzałam tą listę - tam akurat znalazły się naprawde marne kosmetyki z czego większości już nie ma w ofercie.

moje 3 kosmetyki które lubie i do których wracam:

- peeling do twarzy Clearskin - mocno chłodzi, dobrze ściera, napewno nei dla skóry wrażłiwej. Dla mnie bomba

- peeling kremowy z białą herbatą - delikatniejszy niż Clearskin - ma mnóstwo okragłych drobinek, przyjemnie pachnie

- szampon nabłyszczajacy 2 w 1 - mam z natury matowe, szorstkie włosy a tylko po nim sa miękkie i błyszczące

- tusz stylista - neistety go wycofali jedyny tusz z avonu który mi podszedł. Ma/miał mała szczoteczkę, supre wydłużał, pogrubiał, mozna było nim uzyskać teatralny efekt. dzięi szczoteczce bardzo łatwo można było wymalowąc zewnętrzne rzęsy

- seria foot works - bardzo dobre produkty, zwłaszcza płatki peelingujace do stóp i krem intensywnie zmięszający stopy

- błyszczyk mietaliczny Glazewear kolor Mauvelous Metal - fakt, troche śmeirdzi winem, ale ten kolor jest przepieny - brudny róż ze złotymi drobinkami. Nie wysusza ust. Nigdy nei kupiłam błyszczyka ponownie, a ten tak

bardzo lubie tez maseczkę peel-off z drzewem herbacianym.

No i w 13 katalogu ukaze się puder mineralny - napewno go wypróbuję nie ma talku, substancji olesitych i zapachowych.

za to przestrzegam zawsze przed:
- wszelkimi dezodorantami w kulce - zostawiają białe plamy na ubraniach i białe pachy
- szamponami z serii naturals - wabią tylko apetycznymi zapachami a niestety ich jakość jest mocno kiepska
- żelami i balsamami do ciała z serii naturals - podobnie jak w szamponach - pięknie pachną, ale za to wysuszają skórę niemiłosiernie ...

Instagram

Stary 2007-08-19, 12:22   #1227
Olaola
Zadomowienie

Witam dziewczyny . Ania chyba pytała co to za cisza, a z mojej strony dlatego, że nagle zupełnie nieoczekiwanie wyjechałam do Bułgarii. Wróciłam wczoraj w nocy opalona i mniej lub więcej wypoczęta , za półtora tygodnia powrót do Londynu! już się cieszę, że wrócę do pracy i na uniwerek
I... oczywiście... na zakupy...

A powiedzcie mi, czy jest coś w Polsce, co KONIECZNIE kupujecie przed wyjazdem do Anglii? Chyba już to pytanie się w wątku pojawiło, ale przecież dawno, wszystko mogło się zmienić . Mój od dłuższego czasu must have to błyszczyk Berryfun Gloss Lumene. Sekretnie pochlipuję, że Lumene w UK nie można dostać, bo przed każdym wyjazdem z Polski dostaję kociokwiku szukając Berryfun nr 6 . Zużyłam już chyba 4 opakowania. Dziś właśnie wybieram się na kolejne łowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 12:40   #1228
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny . Ania chyba pytała co to za cisza, a z mojej strony dlatego, że nagle zupełnie nieoczekiwanie wyjechałam do Bułgarii. Wróciłam wczoraj w nocy opalona i mniej lub więcej wypoczęta , za półtora tygodnia powrót do Londynu! już się cieszę, że wrócę do pracy i na uniwerek
I... oczywiście... na zakupy...

A powiedzcie mi, czy jest coś w Polsce, co KONIECZNIE kupujecie przed wyjazdem do Anglii? Chyba już to pytanie się w wątku pojawiło, ale przecież dawno, wszystko mogło się zmienić . Mój od dłuższego czasu must have to błyszczyk Berryfun Gloss Lumene. Sekretnie pochlipuję, że Lumene w UK nie można dostać, bo przed każdym wyjazdem z Polski dostaję kociokwiku szukając Berryfun nr 6 . Zużyłam już chyba 4 opakowania. Dziś właśnie wybieram się na kolejne łowy
W PL też ostatnio problemy z Lumene - przez długi czas nie było dystrybutora więc w sklepach pustki były, w większość drogerii wyprzedawali wszystko Lumene. Nie wiem, może coś sie zmieniło?

Instagram

Stary 2007-08-19, 12:44   #1229
Olaola
Zadomowienie

Hosenko*, widziałam tylko, że z Natury wszystko wyprzedawano - ale w GC Lumene zawsze było i ja tam właśnie Lumene kupuję. Nawet mnie nie strasz, że i z tym mogą wystąpić problemy!
Stary 2007-08-19, 12:48   #1230
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Hosenko*, widziałam tylko, że z Natury wszystko wyprzedawano - ale w GC Lumene zawsze było i ja tam właśnie Lumene kupuję. Nawet mnie nie strasz, że i z tym mogą wystąpić problemy!
Nie tylko w Naturze wyprzedawali Na wizażu było głośno o tym Jakieś problemy z dystrybutorem były (ok rok temu) . Możliwe, że juz się takowy znalazł, ale w GC w Krakowie nie było pełnej oferty Lumene - raczej pojedyncze egzemplarze

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości