|
|
#1201 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!
Cytat:
Podejrzewam shreda o wykończenie moich boczków na pewno po 30 dniach fajnie wymodelowały mi się ręce i nogi, brzuch troszkę też, ale tam mam za dużo tłuszczu. W każdym razie dla osób, ktore mają mało czasu w ciągu dnia to idealne ćwiczenia
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciężkie są te ćwiczenia?
|
|
|
|
#1203 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Level 1 i 3 są fajne, dla mnie dość łatwe, ale zmęczona po nich byłam. Za to na drugim są hardkorowe dla mnie ćwiczenia na ręce i nie zawsze byłam w stanie wszystko zrobić.
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
velika i teraz zaczynasz od początku? czy na tym skończyłaś przygodę ze shredem?
i tak ogólnie do wszystkich: czy jak ćwiczycie to w butach? czy zdarza się też boso? tak próbuje rozwikłać zagadkę moich stawów, czy to oby nie wina tego, że zawsze ćwiczyłam boso? co prawda po miękkim dywanie ale jednak.
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Tym bardziej, że dywanówki niespecjalnie mnie męczą, poza Zuzką light i ją na pewno włączę do treningu Ja ćwiczę boso i rozglądam się za jakimiś butami, bo jednak nie jest to najlepsze. Ze sportowych mam tylko buty do biegania i treki, żadne się nie nadają najchętniej bym kupiła proste i tanie buciki w biedronce czy lidlu
|
|
|
#1207 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ta lila i kokardka to mnie na początku naprawdę urzekły, ale potem, w kontekście sukienki jaką kupiłam, wydały mi się za cukierkowe (jak napisałaś) i niepasujące, także nie płakałam jak je zwracałam ![]() Cytat:
A co do stawów- niektórzy mają je niestety bardziej podatne na kontuzje. Ja np. nie mam najlepszych stawów kolanowych, a do tego muszę na nie dodatkowo uważać, bo kiedyś miałam ciężką kontuzję jednego z nich (wypadek na lodowisku) i do tej pory to kolano się odzywa, gdy je przeciążę, albo wystarczająco nie rozgrzeję przed ćwiczeniami, albo zbyt gwałtownie skręcę podczas ćwiczeń |
||
|
|
|
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
ewaden widzę, że z Ciebie miłośniczka sportów zimowych
a z tymi nartami to ostatnio szalejesz![]() chyba też rozglądne się za jakimiś butami do ćwiczeń, może uda sie coś na promocji upolować, w końcu niedługo już wielkie wyprzedaże niemal wszędzie pominęłam wczoraj cotygodniowe ważenie, bo ostatnio miałam niezłego doła przez nie. Dam sobie więcej czasu i zważę się dopiero 28-go
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w domu tez przewaznie cwicze na boso. I tez duzo sie nasłuchałam, ze to niedobrze. Dlatego wole ćwiczenia na siłowni
. Aktualnie mam na siłownie buty easytone, ale sa beznadziejne (conajmniej na siłownie) i od dłuższego czasu poluje na jakies inne fajne . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
jak macie jakieś pomysły gdzie można byłoby upolować coś fajnego na noworocznych promocjach to piszcie
oczywiście związanego ze ślubem Ja będę szukać przede wszystkim bielizny do ślubu i na noc poślubną, bizuterii, podwiązki, pościeli, świec, oświetlenia choinkowego.... trochę tego jest, dlatego liczę na jakieś oszczędności jeżeli zakupy zrobię po świętach
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
W Polsce niestety nie wiem gdzie cos mozna szukać, ale my wyjątkowo na święta zostajemy w UK, wiec liczę na ten boxing day
specjalnie mam wolne, zeby jechac na sklepy .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, Home&You i pewnie jakieś budowlane Castoramę czy L. Merlin (świece, oświetlenie). Ale gdzie dostać np podwiązkę czy jakąś ozdobę ślubną do włosów to nie mam pojęcia
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie w salonach typowo slubnych nie bedzie tez wyprzedaży?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszędzie były takie obleśne (przynajmniej mnie się już mega opatrzyły takie ) a ta z braku laku wpadła mi w oko bo się nie świeciła jak psu jajca no i ma kokardkę w moim kolorze przewodnim chociaż na kamerę się załapie a potem ją chyba zdejmę i przygarnę o północy do rzucania |
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w niektórych sklepach na wyprzedaży wystawiają produkty nawet z początku roku, które się nie sprzedały, więc wybór też jest w nich spory... czasem nawet większy niż na allegro.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką mam nadzieję
|
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przykładowo w madonnie ceny torebek zaczynały się od 600 zł i to takie byle jakie. dlatego kopertówkę ślubną mam zamiar kupić w Zarze
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze się zastanawiałam, czy któraś Panna Młoda serio używa torebki czy to tylko tak jest na zdj w magazynach ślubnych
to mam odpowiedź moją torebką będzie torebka mojej świadkowej już i tak będę mieć za bardzo ręce zajęte bukietem i tż |
|
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ex podobnie mam
tez dla mnie to była abstrakcja, ze PM faktycznie noszą torebki- nigdy sie z tym nie spotkałam (no oprocz tych katalogów wlasnie ).Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do mnie to nie przemawia ale torebkę kupie, bo po pierwsze: wygodniej mi kiedy mam swoje rzeczy przy sobie, a po drugie: niektóre wyglądają jak małe cudeńka i przyjemnie będzie taką mieć
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takich ozdobnych torebek za czesto nie noszę, a przewaznie takie cudeńka sa cudne, ale i drogie
. Szkoda mi wiec kasy . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie jakby dobrze poszukał to by nie takie cudeńka znalazł
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to będę mieć pod nogami kuferek taki jak są na kosmetyki bo mnie takie małe cudeńko niestety by nie wystarczyło pewnie nawet telefon by mi się nie zmieścił a takie bardziej rzeczy pierwszej potrzeby będzie mieć moja świadkowa siedzieć będzie koło mnie ale też nie będę co chwila jej tyłka na pewno zawracała bo nie będzie nawet na to czasu więc taka forma mi odpowiada
|
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie widziałam żadnej PMki z torebką
|
|
#1226 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w tym sezonie dłuższej sesji narciarskiej jeszcze nie zaliczyliśmy (2-3 godz. jazdy to pikuś), bo mężu testuje nowe buty (sklep gdzie je kupiliśmy ciągle je dopasowuje- szlifuje, termorozgrzewa, itp. bo cisną przy jeździe jak szlag! ), ale jak je dopieścimy to będziemy szaleć!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale moja mama powiedziała że chyba oszalałam chcąc zapłacić za takie maleństwo tyle, a do tego pewnie wykorzystam tją tylko kilka razy w życiu (i chyba miała rację )Do kościelengo podoba mi się ta: http://www.tejani.com/bridal-jewelry...bag-bhb01.html i ta: http://www.tejani.com/bridal-jewelry...bag-bhb09.html Ale ze wzg na cenę, i styl który też mi się podoba (prosta i elegancka moim zdaniem) myślę teraz o czymś takim, z rodzimego rynku: http://www.zuziagorska.pl/pl/p/MiniB...nk-Leather/695 można przebierać w kolorystyce, materiałach i wzorach A wracając do butów terningowych - ja skaczę w Nike Training Dual Fusion TR i bardzo je sobie chwalę- są super lekkie, wygodne i fajnie amortyzuję, a no i są w super kolorach (w Polsce zaś zostawiłam do treningów fitnessowe Reeboki)
|
||||
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Cały weekend byłam na uczelni. Jeszcze nie nadrobiłam Was, ale tak przeleciałam wzrokiem. ewaden dziękuje za odpowiedź odnośnie butów jak tylko wejdzie wiosenna kolekcja pójde pomierzyć te buciki, żeby zobaczyć jak moja noga będzie reagować. Mam nadzieje, że znajdę coś wygdonego ![]() velika zaciekawiłaś mnie tym shred chyba się za to wezmę i to tak porządnie. Do końca grudnia polecę dalej z Melb, a od stycznia spróbuje sobie to wyzwanie. Obym wytrwała ![]() fusaciola mój P. zawsze na mnie krzyczał, jak ćwiczyłam na bosaka, albo w byle jakich butach, że robię sobie krzywdę Że może teraz nie czuję, ale potem mi wyjdzie w stawach, zwłaszcza kolanach i skokowym.Polecić Ci mogę Decathlon i sezonowe obniżki. Ja mam buty z ASIC - typowo do biegania, ale biegam w nich rzadko, a najwięcej to ćwiczę. Gdy melb na macie to na bosaka, bo wcale nie opieram się na nogach, gdy inne - mimo, że miękkie podłoże to zawsze. Jutro poszukam nazwy mojego modelu - są mega wygdone, lekkie, przewiewne. Mają jakąś podwójną warstwę żelu, która amortyzuje wstrząsy. Normalnie jakbyć po chmurce chodziłam. Od kiedy je mam wzrosł komfort ćwiczeń I najlepsze cena - dałam za nie lekko ponad 100 zł, a ich cena pierwotna to było 459 zł. ![]() Mój kupowała tej samej firmy jakieś pół roku wcześniej, ale typowo do biegania (biega nałogowo). I za swoje dał 350 zł. A teraz mówi, że ja dałama 1/3 mniej, a model mam jeszcze lepszy niż on ![]() I generalnie buty - mierzyć, mierzyć, mierzyć. Bo to, że jakoś wyglądają na zdjęciu, czy na półce to nie znaczy, że do naszej stopy będą pasować ![]() Ja się mogę dzisiaj zważyć. Razem z moim portfelem Będzie niska, aj niska !Wydałam dzisiaj 5 stów Ale kupiłam dwa komplety bielizny, buty zimowe, kosmetyki z YR, sukienkę (czarną ) Wpierdzieliłam pucharek lodów piernikowych od Grycan.A jutro idę do frzyjera ![]() Dobrze, że wypłatę dostaję koło 25
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2013-12-15 o 20:36 |
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lody Grycan! |
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Była akcja na FB, że za rozwiązanie quizu był kod na świąteczny deser - miałam do wyboru pucharek lodów (piernikowe, czekoladowe, waniliove, pokruszony piernik, bita śmietana, sos czekoladowy, orzechy włoskie, cząstki pomarańczy i w to wbity piernik w czekoladzie I tak się dzisziaj obżarliśmy nie płacąc nic
|
|
|
#1230 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że znajdziesz coś co przypadnie do gustu Tobie i Twoim nogom ![]() Cytat:
takie zakupy to nielada sztuka!![]() Ja w piątek zrobiłam zakupy w Victoria Secret- było 50 % na wszystkie doły (zwane popularnie majtkami ), a do tego dorzuciłam sobie szlafrok na honeymoon z 30% obniżką ![]() Co do fryzjera- też muszę się umówić na ten tydzień- moje końcówki wołają o pomostę do Boga ![]() Ja wczoraj wchłonęłam smażone w panierce kalamary z dipem z pieczonych pomidorów, karczochy opiekane w cieście z cytrynow0- czosnkowym dipem, krem z dyni i grilowanych marchewek, pierś z kurczaka zapiekaną z serem podaną z pysznym! pure ziemniaczanym i grilowanymi brokułami z cytrynowym sosem- czyli to co wyjeździłam na nartach odbiłam sobie podczas kolacji Mieliśmy otwarcie włoskiej restauracji z winami w górach, w której z mężem jesteśmy partnerami- więc moje obżarstwo uważam za usprawiedliwione- toć muszę wiedzieć co będzie podawane klientom
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Codziennie takie same ćwiczenia, czy inne? Ile takie ćwiczenia w jednym dniu trwają? 
Podejrzewam shreda o wykończenie moich boczków
na pewno po 30 dniach fajnie wymodelowały mi się ręce i nogi, brzuch troszkę też, ale tam mam za dużo tłuszczu. W każdym razie dla osób, ktore mają mało czasu w ciągu dnia to idealne ćwiczenia 

Tym bardziej, że dywanówki niespecjalnie mnie męczą, poza Zuzką light i ją na pewno włączę do treningu 

, Home&You i pewnie jakieś budowlane Castoramę czy L. Merlin (świece, oświetlenie). Ale gdzie dostać np podwiązkę czy jakąś ozdobę ślubną do włosów to nie mam pojęcia

jak tylko wejdzie wiosenna kolekcja pójde pomierzyć te buciki, żeby zobaczyć jak moja noga będzie reagować. Mam nadzieje, że znajdę coś wygdonego 
Ale kupiłam dwa komplety bielizny, buty zimowe, kosmetyki z YR, sukienkę (czarną