chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-14, 19:18   #1201
velika
Winter is coming

Dot.: chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Nie słyszałam nigdy o tym 30 day shred (znaczy jakieś urywki mogłam słyszeć, ale nic konkretnego). Co to jest? Codziennie takie same ćwiczenia, czy inne? Ile takie ćwiczenia w jednym dniu trwają?
Są 3 levele - każdy ćwiczy się 10 dni (ja robiłam sobie w piątki przerwy). Każdy level trwa 25 minut, to przeplatane ćwiczenia z hantlami, na brzuch i cardio Podejrzewam shreda o wykończenie moich boczków na pewno po 30 dniach fajnie wymodelowały mi się ręce i nogi, brzuch troszkę też, ale tam mam za dużo tłuszczu. W każdym razie dla osób, ktore mają mało czasu w ciągu dnia to idealne ćwiczenia

velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-14, 19:22   #1202
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Są 3 levele - każdy ćwiczy się 10 dni (ja robiłam sobie w piątki przerwy). Każdy level trwa 25 minut, to przeplatane ćwiczenia z hantlami, na brzuch i cardio Podejrzewam shreda o wykończenie moich boczków na pewno po 30 dniach fajnie wymodelowały mi się ręce i nogi, brzuch troszkę też, ale tam mam za dużo tłuszczu. W każdym razie dla osób, ktore mają mało czasu w ciągu dnia to idealne ćwiczenia
Czyli, robisz level 1 przez 10 dni, level 2 przez 10 dni i level 3 przez 10 dni. Każde ćwiczenia mają po 25 minut, są to ogólne ćwiczenia. Ten dzień przerwy to sama sobie wstawiłaś, czy jest zalecany po prostu? A ciężkie są te ćwiczenia?
Stary 2013-12-14, 19:24   #1203
velika
Winter is coming

Cytat:
Czyli, robisz level 1 przez 10 dni, level 2 przez 10 dni i level 3 przez 10 dni. Każde ćwiczenia mają po 25 minut, są to ogólne ćwiczenia. Ten dzień przerwy to sama sobie wstawiłaś, czy jest zalecany po prostu? A ciężkie są te ćwiczenia?
dokładnie Dzień przerwy sama sobie wstawiłam, bo uważam, że trzeba się raz w tygodniu zregenerować.
Level 1 i 3 są fajne, dla mnie dość łatwe, ale zmęczona po nich byłam. Za to na drugim są hardkorowe dla mnie ćwiczenia na ręce i nie zawsze byłam w stanie wszystko zrobić.

Stary 2013-12-14, 20:01   #1204
fusiacola
Wtajemniczenie

velika i teraz zaczynasz od początku? czy na tym skończyłaś przygodę ze shredem?

i tak ogólnie do wszystkich: czy jak ćwiczycie to w butach? czy zdarza się też boso? tak próbuje rozwikłać zagadkę moich stawów, czy to oby nie wina tego, że zawsze ćwiczyłam boso? co prawda po miękkim dywanie ale jednak.

fusiacola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-14, 20:02   #1205
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
velika i teraz zaczynasz od początku? czy na tym skończyłaś przygodę ze shredem?

i tak ogólnie do wszystkich: czy jak ćwiczycie to w butach? czy zdarza się też boso? tak próbuje rozwikłać zagadkę moich stawów, czy to oby nie wina tego, że zawsze ćwiczyłam boso? co prawda po miękkim dywanie ale jednak.
ja z Mel B boso na karimacie
Stary 2013-12-14, 20:08   #1206
velika
Winter is coming

Cytat:

teraz chcę zacząć ćwiczyć bardziej siłowo, mam porządne hantle, więc ogarnę sobie jakiś trening. Nie ma się co bawić w dywanówki w moim przypadku, tylko mięśnie budować Tym bardziej, że dywanówki niespecjalnie mnie męczą, poza Zuzką light i ją na pewno włączę do treningu
Ja ćwiczę boso i rozglądam się za jakimiś butami, bo jednak nie jest to najlepsze. Ze sportowych mam tylko buty do biegania i treki, żadne się nie nadają najchętniej bym kupiła proste i tanie buciki w biedronce czy lidlu

Stary 2013-12-15, 06:38   #1207
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
może to głupie co napiszę, ale chyba dobrze, że te buty nie pasowały bo te co masz teraz są o niebo lepsze bardziej stylowe i z klasą! podoba mi się w nich wszystko, łącznie z idealnym odcieniem ta lila już za cukierkowa jak dla mnie.
dziękuję ta lila i kokardka to mnie na początku naprawdę urzekły, ale potem, w kontekście sukienki jaką kupiłam, wydały mi się za cukierkowe (jak napisałaś) i niepasujące, także nie płakałam jak je zwracałam
Cytat:
Ja ćwiczę w butach, praktycznie zawsze. Ponoć to chroni przed kontuzjami, a ja osobiście ćwicząc w butach mam uczucie, że one naprawdę amortyzują podskoki i wypady (joga, stretching- bez butów, ćwiczenia bardziej stateczne na macie- brak butów dopuszczam, choc raczej nie stosuję)
A co do stawów- niektórzy mają je niestety bardziej podatne na kontuzje. Ja np. nie mam najlepszych stawów kolanowych, a do tego muszę na nie dodatkowo uważać, bo kiedyś miałam ciężką kontuzję jednego z nich (wypadek na lodowisku) i do tej pory to kolano się odzywa, gdy je przeciążę, albo wystarczająco nie rozgrzeję przed ćwiczeniami, albo zbyt gwałtownie skręcę podczas ćwiczeń
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-15, 14:27   #1208
fusiacola
Wtajemniczenie

ewaden widzę, że z Ciebie miłośniczka sportów zimowych a z tymi nartami to ostatnio szalejesz

chyba też rozglądne się za jakimiś butami do ćwiczeń, może uda sie coś na promocji upolować, w końcu niedługo już wielkie wyprzedaże niemal wszędzie Jeszcze 3 tyg bez ćwiczeń, które obciążają stawy, potem pomału będę mogła wracać do tych lżejszych skakanki co prawda nie będzie przez dłuższy czas, ale jakieś na stojąco np boczki tiffany od nowego roku już tak

pominęłam wczoraj cotygodniowe ważenie, bo ostatnio miałam niezłego doła przez nie. Dam sobie więcej czasu i zważę się dopiero 28-go

Stary 2013-12-15, 14:30   #1209
magda_mjt
Zakorzenienie

Ja w domu tez przewaznie cwicze na boso. I tez duzo sie nasłuchałam, ze to niedobrze. Dlatego wole ćwiczenia na siłowni . Aktualnie mam na siłownie buty easytone, ale sa beznadziejne (conajmniej na siłownie) i od dłuższego czasu poluje na jakies inne fajne .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-15, 14:34   #1210
fusiacola
Wtajemniczenie

jak macie jakieś pomysły gdzie można byłoby upolować coś fajnego na noworocznych promocjach to piszcie oczywiście związanego ze ślubem Ja będę szukać przede wszystkim bielizny do ślubu i na noc poślubną, bizuterii, podwiązki, pościeli, świec, oświetlenia choinkowego.... trochę tego jest, dlatego liczę na jakieś oszczędności jeżeli zakupy zrobię po świętach

Stary 2013-12-15, 14:36   #1211
magda_mjt
Zakorzenienie

W Polsce niestety nie wiem gdzie cos mozna szukać, ale my wyjątkowo na święta zostajemy w UK, wiec liczę na ten boxing day specjalnie mam wolne, zeby jechac na sklepy .

Stary 2013-12-15, 14:42   #1212
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
W Polsce niestety nie wiem gdzie cos mozna szukać, ale my wyjątkowo na święta zostajemy w UK, wiec liczę na ten boxing day specjalnie mam wolne, zeby jechac na sklepy .

w planach mam przejechać się po prostu do galerii handlowych w Krakowie, ale nie chciałabym chodzić bez celu, tylko mieć zaplanowane co gdzie zobaczyć, co przymierzyć itp. Wiadomo jak coś wpadnie dodatkowo to ok, ale na pewno będę najpierw wstępnie szukać w internecie. Na pewno chce zaliczyć Apart, Yes i Kruka pod kątem biżuterii, Intimissimi - choć wstępnie nie widzę nic dla siebie, Home&You i pewnie jakieś budowlane Castoramę czy L. Merlin (świece, oświetlenie). Ale gdzie dostać np podwiązkę czy jakąś ozdobę ślubną do włosów to nie mam pojęcia

Stary 2013-12-15, 14:46   #1213
magda_mjt
Zakorzenienie

A wlasnie w salonach typowo slubnych nie bedzie tez wyprzedaży?

Stary 2013-12-15, 15:07   #1214
existence
Zakorzenienie

Cytat:
w planach mam przejechać się po prostu do galerii handlowych w Krakowie, ale nie chciałabym chodzić bez celu, tylko mieć zaplanowane co gdzie zobaczyć, co przymierzyć itp. Wiadomo jak coś wpadnie dodatkowo to ok, ale na pewno będę najpierw wstępnie szukać w internecie. Na pewno chce zaliczyć Apart, Yes i Kruka pod kątem biżuterii, Intimissimi - choć wstępnie nie widzę nic dla siebie, Home&You i pewnie jakieś budowlane Castoramę czy L. Merlin (świece, oświetlenie). Ale gdzie dostać np podwiązkę czy jakąś ozdobę ślubną do włosów to nie mam pojęcia
ja dorwałam na allegro przypadkowo podwiązkę z intimissimi wszędzie były takie obleśne (przynajmniej mnie się już mega opatrzyły takie) a ta z braku laku wpadła mi w oko bo się nie świeciła jak psu jajca no i ma kokardkę w moim kolorze przewodnim chociaż na kamerę się załapie a potem ją chyba zdejmę i przygarnę o północy do rzucania
Stary 2013-12-15, 15:17   #1215
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja dorwałam na allegro przypadkowo podwiązkę z intimissimi wszędzie były takie obleśne (przynajmniej mnie się już mega opatrzyły takie) a ta z braku laku wpadła mi w oko bo się nie świeciła jak psu jajca no i ma kokardkę w moim kolorze przewodnim chociaż na kamerę się załapie a potem ją chyba zdejmę i przygarnę o północy do rzucania
sęk w tym, ze nie opłaca się przez internet zamawiać takich drobiazgów bo przesyłka nierzadko przewyższa ich wartość w niektórych sklepach na wyprzedaży wystawiają produkty nawet z początku roku, które się nie sprzedały, więc wybór też jest w nich spory... czasem nawet większy niż na allegro.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-15, 15:22   #1216
existence
Zakorzenienie

Cytat:
sęk w tym, ze nie opłaca się przez internet zamawiać takich drobiazgów bo przesyłka nierzadko przewyższa ich wartość w niektórych sklepach na wyprzedaży wystawiają produkty nawet z początku roku, które się nie sprzedały, więc wybór też jest w nich spory... czasem nawet większy niż na allegro.
ja strasznie dużo na all zamawiam, już nie patrzę nawet na te przesyłki a wydaje mi się, że podwiązka z przesyłką za 23zł to nie jest zła cena taką mam nadzieję z metką i wgl więc ja się cieszę
Stary 2013-12-15, 15:22   #1217
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
A wlasnie w salonach typowo slubnych nie bedzie tez wyprzedaży?

nie wiem, ale chyba nie zresztą tam nawet po znacznej przecenie te rzeczy będa drogie przykładowo w madonnie ceny torebek zaczynały się od 600 zł i to takie byle jakie.

dlatego kopertówkę ślubną mam zamiar kupić w Zarze mam nadzieję, że znajdę jakąś białą podobną do tej http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...5p1293955.html w połowie wakacji była cała wysadzana perłami różnej wielkości nie ma już jej na stronie, ale może się trafi w Zarze obnizka cen od 27.12

Stary 2013-12-15, 15:27   #1218
existence
Zakorzenienie

zawsze się zastanawiałam, czy któraś Panna Młoda serio używa torebki czy to tylko tak jest na zdj w magazynach ślubnych to mam odpowiedź moją torebką będzie torebka mojej świadkowej już i tak będę mieć za bardzo ręce zajęte bukietem i tż ale te torebeczki bywają piękne
Stary 2013-12-15, 15:31   #1219
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze się zastanawiałam, czy któraś Panna Młoda serio używa torebki czy to tylko tak jest na zdj w magazynach ślubnych to mam odpowiedź moją torebką będzie torebka mojej świadkowej już i tak będę mieć za bardzo ręce zajęte bukietem i tż ale te torebeczki bywają piękne
ja zamierzam torebkę trzymać głównie zawieszoną na krześle podczas wesela - wolę mieć tam jakieś drobiazgi przy sobie. To nawet wygodniej niż prosić kogoś o przechowanie błyszczyku czy chusteczek. Ale do kościoła nie planuje, pewnie zostanie w samochodzie

Stary 2013-12-15, 15:43   #1220
magda_mjt
Zakorzenienie

Ex podobnie mam tez dla mnie to była abstrakcja, ze PM faktycznie noszą torebki- nigdy sie z tym nie spotkałam (no oprocz tych katalogów wlasnie ).

Stary 2013-12-15, 15:50   #1221
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Ex podobnie mam tez dla mnie to była abstrakcja, ze PM faktycznie noszą torebki- nigdy sie z tym nie spotkałam (no oprocz tych katalogów wlasnie ).

ale ja tej torebki nie zamierzam nosić nie wyobrażam sobie, zebym ubierała ją do zdjęć czy coś te stylizacje w katalogach często są mocno przerysowane, zagracone dodatkami, żeby PMka wydawała się bardziej modna chyba do mnie to nie przemawia ale torebkę kupie, bo po pierwsze: wygodniej mi kiedy mam swoje rzeczy przy sobie, a po drugie: niektóre wyglądają jak małe cudeńka i przyjemnie będzie taką mieć

Stary 2013-12-15, 15:52   #1222
magda_mjt
Zakorzenienie

Ja takich ozdobnych torebek za czesto nie noszę, a przewaznie takie cudeńka sa cudne, ale i drogie . Szkoda mi wiec kasy .

Stary 2013-12-15, 15:57   #1223
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja takich ozdobnych torebek za czesto nie noszę, a przewaznie takie cudeńka sa cudne, ale i drogie . Szkoda mi wiec kasy .
mi też było szkoda i temu w wakacje nie kupiłam była za coś ok 300zł, ale jak znajdę obniżoną o 50% to wezmę w Bershce widziałam kiedyś taki krój kopertówki z beżowego aksamitu, ze złotymi okuciami - też była śliczna i cenowo już bardziej dostępna: 49zł pewnie jakby dobrze poszukał to by nie takie cudeńka znalazł

Stary 2013-12-15, 16:15   #1224
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja tej torebki nie zamierzam nosić nie wyobrażam sobie, zebym ubierała ją do zdjęć czy coś te stylizacje w katalogach często są mocno przerysowane, zagracone dodatkami, żeby PMka wydawała się bardziej modna chyba do mnie to nie przemawia ale torebkę kupie, bo po pierwsze: wygodniej mi kiedy mam swoje rzeczy przy sobie, a po drugie: niektóre wyglądają jak małe cudeńka i przyjemnie będzie taką mieć
no to że Ty ją będziesz miała na krześle to ja rozumiem ale właśnie tak jak pisałam nigdy się nie spotkałam na żywo z PM z torebką tak właśnie żeby ją nosiła albo szła z nią do kościoła ale nawet po prostu, żeby ją fizycznie posiadała ja to będę mieć pod nogami kuferek taki jak są na kosmetyki bo mnie takie małe cudeńko niestety by nie wystarczyło pewnie nawet telefon by mi się nie zmieścił a do kuferka nawet butki na przebranie mi się zmieszczą a takie bardziej rzeczy pierwszej potrzeby będzie mieć moja świadkowa siedzieć będzie koło mnie ale też nie będę co chwila jej tyłka na pewno zawracała bo nie będzie nawet na to czasu więc taka forma mi odpowiada
Stary 2013-12-15, 17:26   #1225
fusiacola
Wtajemniczenie

ja też nie widziałam żadnej PMki z torebką widziałam tylko raz z bukietem w kształcie torebki - nie podobało mi się strasznie tandetnie wyszło, chociaż założenia prawdopodobnie były zgoła inne

Stary 2013-12-15, 18:13   #1226
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
ewaden widzę, że z Ciebie miłośniczka sportów zimowych a z tymi nartami to ostatnio szalejesz
gdy jade w góry na narty to cieszę się jak małe dziecko z lizaka na szczęście mężu też lubi jeździć, więc mam z kim się dzielić przyjemnością w tym sezonie dłuższej sesji narciarskiej jeszcze nie zaliczyliśmy (2-3 godz. jazdy to pikuś), bo mężu testuje nowe buty (sklep gdzie je kupiliśmy ciągle je dopasowuje- szlifuje, termorozgrzewa, itp. bo cisną przy jeździe jak szlag! ), ale jak je dopieścimy to będziemy szaleć!

Cytat:

ja mam nadzieję, że gdy wrócę 28-go grudnia na stały ląd to jeszcze coś dla siebie (i TŻ) znajdę na wyprzedażach- szalone Amerykanki nie rozgrabią wszystkiego

Cytat:
Na pewno chce zaliczyć Apart, Yes i Kruka pod kątem biżuterii, Intimissimi - choć wstępnie nie widzę nic dla siebie, Home&You i pewnie jakieś budowlane Castoramę czy L. Merlin (świece, oświetlenie). Ale gdzie dostać np podwiązkę czy jakąś ozdobę ślubną do włosów to nie mam pojęcia
Jak w Krakowie polujesz to możesz zaglądnącc po bieliznę do Etam- na pewno są w Galerii Krakowskiej, i bodajże też w Bonarce jest ich sklep; z pościeli to bym podeszła, poza Home&You, do Zary Home i Almi Décor (kocham ten sklep! )

Cytat:
dlatego kopertówkę ślubną mam zamiar kupić w Zarze mam nadzieję, że znajdę jakąś białą podobną do tej http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/torebki/evening/kopert%C3%B3wka-na-kryszta%C5%82owy-zatrzask-c269205p1293955.html w połowie wakacji była cała wysadzana perłami różnej wielkości nie ma już jej na stronie, ale może się trafi w Zarze obnizka cen od 27.12
ja nadal myślę nad małą torebką, choć Pani w salonie ślubnym mi odradzała- powiedziała żeby druhny albo świadkowa wzięły większą torbę i zapakowały tam rzeczy dla mnie. Mi się kiedyś spodobała taka do cywilnego: http://www.tejani.com/bridal-jewelry/wedding-handbags/pearl-handbag-bhb04.html?cm_sp=ODB-_-accessories-_-viewwebsite&utm_source=Th e%2BKnot&utm_medium=Acces sories%2BGallery&utm_camp aign=View%2BWebsite
ale moja mama powiedziała że chyba oszalałam chcąc zapłacić za takie maleństwo tyle, a do tego pewnie wykorzystam tją tylko kilka razy w życiu (i chyba miała rację )Do kościelengo podoba mi się ta: http://www.tejani.com/bridal-jewelry...bag-bhb01.html i ta: http://www.tejani.com/bridal-jewelry...bag-bhb09.html
Ale ze wzg na cenę, i styl który też mi się podoba (prosta i elegancka moim zdaniem) myślę teraz o czymś takim, z rodzimego rynku:
http://www.zuziagorska.pl/pl/p/MiniB...nk-Leather/695
można przebierać w kolorystyce, materiałach i wzorach

A wracając do butów terningowych - ja skaczę w Nike Training Dual Fusion TR i bardzo je sobie chwalę- są super lekkie, wygodne i fajnie amortyzuję, a no i są w super kolorach (w Polsce zaś zostawiłam do treningów fitnessowe Reeboki)
Stary 2013-12-15, 20:32   #1227
Lg_ago
Zadomowienie

Witam się
Cały weekend byłam na uczelni. Jeszcze nie nadrobiłam Was, ale tak przeleciałam wzrokiem.

ewaden dziękuje za odpowiedź odnośnie butów jak tylko wejdzie wiosenna kolekcja pójde pomierzyć te buciki, żeby zobaczyć jak moja noga będzie reagować. Mam nadzieje, że znajdę coś wygdonego

velika zaciekawiłaś mnie tym shred chyba się za to wezmę i to tak porządnie. Do końca grudnia polecę dalej z Melb, a od stycznia spróbuje sobie to wyzwanie. Obym wytrwała

fusaciola mój P. zawsze na mnie krzyczał, jak ćwiczyłam na bosaka, albo w byle jakich butach, że robię sobie krzywdę Że może teraz nie czuję, ale potem mi wyjdzie w stawach, zwłaszcza kolanach i skokowym.
Polecić Ci mogę Decathlon i sezonowe obniżki. Ja mam buty z ASIC - typowo do biegania, ale biegam w nich rzadko, a najwięcej to ćwiczę. Gdy melb na macie to na bosaka, bo wcale nie opieram się na nogach, gdy inne - mimo, że miękkie podłoże to zawsze.
Jutro poszukam nazwy mojego modelu - są mega wygdone, lekkie, przewiewne. Mają jakąś podwójną warstwę żelu, która amortyzuje wstrząsy. Normalnie jakbyć po chmurce chodziłam. Od kiedy je mam wzrosł komfort ćwiczeń
I najlepsze cena - dałam za nie lekko ponad 100 zł, a ich cena pierwotna to było 459 zł.
Mój kupowała tej samej firmy jakieś pół roku wcześniej, ale typowo do biegania (biega nałogowo). I za swoje dał 350 zł. A teraz mówi, że ja dałama 1/3 mniej, a model mam jeszcze lepszy niż on
I generalnie buty - mierzyć, mierzyć, mierzyć. Bo to, że jakoś wyglądają na zdjęciu, czy na półce to nie znaczy, że do naszej stopy będą pasować

Ja się mogę dzisiaj zważyć. Razem z moim portfelem Będzie niska, aj niska !
Wydałam dzisiaj 5 stów Ale kupiłam dwa komplety bielizny, buty zimowe, kosmetyki z YR, sukienkę (czarną ) Wpierdzieliłam pucharek lodów piernikowych od Grycan.
A jutro idę do frzyjera
Dobrze, że wypłatę dostaję koło 25

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2013-12-15 o 20:36
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-15, 20:40   #1228
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie widziałam żadnej PMki z torebką widziałam tylko raz z bukietem w kształcie torebki - nie podobało mi się strasznie tandetnie wyszło, chociaż założenia prawdopodobnie były zgoła inne
nie umiem sobie tego jakoś wyobrazić

lody Grycan!
Stary 2013-12-15, 20:49   #1229
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
nie umiem sobie tego jakoś wyobrazić

lody Grycan!

Była akcja na FB, że za rozwiązanie quizu był kod na świąteczny deser - miałam do wyboru pucharek lodów (piernikowe, czekoladowe, waniliove, pokruszony piernik, bita śmietana, sos czekoladowy, orzechy włoskie, cząstki pomarańczy i w to wbity piernik w czekoladzie ) latte piernikowe lub kawałek miodownika I tak się dzisziaj obżarliśmy nie płacąc nic

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-15, 21:47   #1230
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
ewaden dziękuje za odpowiedź odnośnie butów jak tylko wejdzie wiosenna kolekcja pójde pomierzyć te buciki, żeby zobaczyć jak moja noga będzie reagować. Mam nadzieje, że znajdę coś wygdonego
nie ma za co mam nadzieję, że znajdziesz coś co przypadnie do gustu Tobie i Twoim nogom

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Ja się mogę dzisiaj zważyć. Razem z moim portfelem Będzie niska, aj niska !
Wydałam dzisiaj 5 stów Ale kupiłam dwa komplety bielizny, buty zimowe, kosmetyki z YR, sukienkę (czarną ) Wpierdzieliłam pucharek lodów piernikowych od Grycan.
A jutro idę do frzyjera
Dobrze, że wypłatę dostaję koło 25
Za 5 stów to nieźle się obkupiłaś takie zakupy to nielada sztuka!
Ja w piątek zrobiłam zakupy w Victoria Secret- było 50 % na wszystkie doły (zwane popularnie majtkami ), a do tego dorzuciłam sobie szlafrok na honeymoon z 30% obniżką
Co do fryzjera- też muszę się umówić na ten tydzień- moje końcówki wołają o pomostę do Boga

Ja wczoraj wchłonęłam smażone w panierce kalamary z dipem z pieczonych pomidorów, karczochy opiekane w cieście z cytrynow0- czosnkowym dipem, krem z dyni i grilowanych marchewek, pierś z kurczaka zapiekaną z serem podaną z pysznym! pure ziemniaczanym i grilowanymi brokułami z cytrynowym sosem- czyli to co wyjeździłam na nartach odbiłam sobie podczas kolacji Mieliśmy otwarcie włoskiej restauracji z winami w górach, w której z mężem jesteśmy partnerami- więc moje obżarstwo uważam za usprawiedliwione- toć muszę wiedzieć co będzie podawane klientom
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości