|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Jak któraś z Was szuka bucików ślubnych rozmiar 37 to zapraszam do mojego wątku
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
kobietki czy któraś wie co to za butki? albo miała takie? znalazłam tylko informację, ze to firma TopBut ale w necie nie mogę ich znaleźć a nawet podobają mi się
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
ja brałam slub w te wakacje
![]() i wystapiłam w butkach na bardzo wysokim obcasie gdyż mój mąż ma około 200 cm ale miałam również zapasowe jak by mi sie nózki zmęczyły jednak takiej potrzeby nie było by zmieniac ![]() Nogi zaczeły mnie dopiero bolec nad ranem jak zdjełam buciki
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
ładne butki- jakiej firmy?
ps. pozazdrościć wysokiego męża- ja nie moge pozwolić sobie na zbyt wysokie buty
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne te buciki z 2 i 3 zdjecia gdzie kupiłas, byly inne kolory? np czarne?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
buciki jedne i drugie były kupione na stadionie 1000- lecia na wysokim kosztowały 50 zł a te na niższym 15 zł były inne kolory
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rewelacyjne sa te na nizszym obcasiku ale poszukam u mnie w miescie na bazarkach , choc pewnie o tej porze roku raczej mi sie juz ich nie uda kupic
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podobają buty w takim stylu: okrągłe przody, niewysoki obcas, mógłby być nawet taki fason (wysypane koralikami, bo suknię mam koronkową, więc gładkie odpadają, też koronkowe odpadają z uwagi na możliwość przesadzenia koronką). Tylko ciut jaśniejsze ecru.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1222605395
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała takie:
Zaogrąglone, na masywnym obcasie, do tego dokupie chyba sobie na bazarku jakieś białe balerinki, bom nie nauczona na obcasach
|
|
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zamówiłam buty ze strony białe buty.pl. Teraz czekam, aż mi je przyślą i już nie mogę się doczekać
Mam nadzieję, że będą na mnie dobre. Mają tylko 2,5 cm obcasa, bo bardzo mi zależało żeby były niziutkie, gdyż mój TŻ jest niewiele wyższy ode mnie i nie chciałabym być od niego większa na ślubie. Oto one:
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne, ciekawe czy będą wygodne
![]() jak już je będziesz miała to podziel się opinią, będę wdzięczna, ja też muszę mieć niski obcas ale z uwagi na przebytą niedawno kontuzję |
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie przegladam strony i spodobały mi sie takie . O to moje typy : choć te dwie ostatnie to raczej odpadaja.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2008-12-04 o 13:57 |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie szczególnie podobają te z drugiego zdjecia _sliczne
|
|
|
|
#1214 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jest tam coś podobnego |
|
|
|
|
#1215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za odpowiedź, jak juz je wypróbujesz to daj znać
|
|
|
|
#1217 |
|
Przyczajenie
|
przeglądam Wasze wypowiedzi, przeglądam wklejane przez Was zdjęcia i zaglądam na linkowane strony.... i nigdzie mi się nic nie podoba
![]() na codzień uwielbiam nosić białe baletki, i myślałam, żeby na TĘ okazje też mieć baletki... ale jakieś bardziej wyjątkowe :/ widziałyście wogóle jakieś tego rodzaje buty (zero obcasa!!!), które nadawałyby się do ślubu? już wiem, że powinny mieć jasną podeszwę, ale czy musi być biała?? |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko no to czekamy na fotki jak dojdą już te w odpowiednim rozmiarze
mala ola moga być na jasnobrązowej podeszwie. Czarne już za bardzo się rzuca w oczy. ![]() A gdzie takich szukać.... yhm.... sklepy sieciowe oraz niestety przy okazji... może w większym meiście. na stadionie w warszawie itp. Trudno powiedzieć. Na allegro. http://www.butyk.pl/index.php?action...iar=0&x=11&y=8 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-17 o 07:55 |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
stadionu w Warszawie już nie ma
![]() a balerinki z tej strony co podałaś to nawet fajne
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2008-12-17 o 17:26 |
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
andziat stadionu nie ma ale kupcy są
więc gdzies oni tam są ;]
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie parę budek jeszcze się ostało
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jakie buty proponujecie dla osoby, która po godzinie czasu chodzenia w butach na obcasie ma obolała "poduszki" to miejsce na stopie zaraz pza palcami...Musze miec wyższe buty bo Tż 20cm ode mnie wyższy, ale zawsze szybko bolą mnie stopy...Próbowalam żelowe poduszeczki, pomagajką, ale nie na długo;/ Moze jakis szerszy pbcas?
|
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
ja mam buty witt'a, nie mam zdjecia wiec zalaczam z netu, twz z koralikami ale w kolorze ecru, bardzo wygodne
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz tego zamierzam jeszcze kupić drugie buty wygodniejsze i założyć je jak już w tamtych nie dam rady dłużej moja koleżanka na swoim weselu po 24 założyła białe tenisówki na koturnie i nikt się nawet nie zorientował
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
...
Kobieta ma jedyny świat- miłość... Edytowane przez kasia_woo Czas edycji: 2008-12-23 o 23:39 |
|
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
dziewczyny, chciałam Was prosić o pomoc w doborze butków do mojej sukienki slubnej - mam na to tylko miesiąc, więc czasu nie za dużo. W dużym skrócie - ślub jest w czerwcu, więc optuję za jakimiś lekkimi butami (najchętniej bez piętki - ale gdzie w styczniu takie kupić ), zreszta takie najbardziej będa pasować do sukienki, bo też z takich "lekkich" jest. Nie przepadam za butami zapinanymi dookoła kostki..mam kilka par butków na oku (których foty załączam), ale może Wy mi coś innego podpowiecie? ps. sukienka na fotce of kors niedopasowana - za długa i za mała ![]() aha, i w kolorze śmietanki, więc i butów w takim szukam... |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem pierwsze butki pasują idealnie, ewentualnie coś w tym rodzaju(wszystkie z Allegro):
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Albo takie:
|
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te pierwsze z drugiej linijki fotek też brałam pod uwagę, ale boję się, że za ciężkie nieco mogą być..ale z drugiej strony takich z odkrytymi palcami trochę się obawiam, bo moje palce mogą tego wesela zbyt dobrze nie wspominać dlatego skłaniałam się ku odkrytej piętce, ale takich butków za dużo nie ma..znalazłam jedynie takie, ale jakoś nie jestem do końca przekonana czy ten pasek z tyłu to wystarczająco mocno utrzyma bucik na nodze..a wolałabym, żeby mi nie kłapały w drodze do ołtarza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

więc gdzies oni tam są ;]
), zreszta takie najbardziej będa pasować do sukienki, bo też z takich "lekkich" jest. Nie przepadam za butami zapinanymi dookoła kostki..mam kilka par butków na oku (których foty załączam), ale może Wy mi coś innego podpowiecie?
....