|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Dzien dobry
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Roux o jakich ty porach wstajesz,jejciu..... Ja wlasnie za chwilke zjem sniadanko, wezme jakis lunch i jade do pracy. Przydaloby sie isc na silke,ale nie wiem czy kumpelka wrocila z Polski a samej sie nie chce Buziaki Odezwe sie z pracy
|
|
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ja lecę pojutrze do TŻ na weekend. Jak zwykle przed wyjazdami jestem zmęczona, wkurzona i mam pierdyliard rzeczy do zrobienia w pracy. Na poprawę humoru zrobiłam sobie fioletowe ombre na włosach ![]() Mam nadzieje, że mam dystans do siebie i nigdy nie skoncze jak dzidzia-piernik (na razie mam fioletowe odcienie wlosow, tatuaze, dziwne kolczyki w uszach i podkówkę w przegrodzie nosowej. Ratuje mnie to, że nie wyglądam na swoj wiek i ubieram się wyzywająco - moja mama mówi, że ja nawet w szpilkach i ciuchach z Zary wyglądam jak kloszard) |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Stupid girl a ile Ty masz lat jak można spytać? Bo na zdjęciu co kiedyś dodalas to na młodziutka wyglądasz
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Bo nie wyglądasz
mi niby tez mówią ze na swoje 35 nie wyglądam ale ja tez nie czuje sie na tyle. Tyle ze co innego sie czuć a mieć wygląd taki ile sie ma lat. Na lata sie nie czuje ale bardziej ze jestem ,, zniszczona" w sensie wyglądu ogólnego mogłoby być lepiej jak na ten wiek. Zresztą Marty może sie wypowiedzieć bo jako jedyna mnie na żywo widziała ( fakt ze 2 lata temu ale jednak Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-05-27 o 10:29 |
|
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() wczoraj mi się humor polepszył tym listem, a zaraz potem znów zdechł, TŻ mnie podkurzył i się pokłóciliśmy. Nie odzywam się do niego ;p Wczorajszy dzień level hard. |
|
|
|
|
#1208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() aczkolwiek chciałabym się zestarzeć jak ta pani z załącznika - mieć nadal szaloną fryzurę, piercing, jeździć sobie harleyem, pić dobre drinki i mieć wywalone na wszystko
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Harika, jak on smial Cie wkurzyc!???
![]() Kurde szkoda ze nie moge ogladac zdjec na telefonie, glupi tapatalk...:/
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
aż sobie wstawiła tę panią w avek - wygląda wakacyjnie - może mnie nastroi bardziej wyjazdowo
![]() mnie mój wkurzył w weekend - w Genevie byly dni otwarte w winnicach - wiec oczywiscie przesadził z winem a potem rzucil focha, ze sie smieje i do niego nie odzywam. Z pijanymi nie gadam
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
A bo opowiadałam mu jak mi minął weekend ze znajomymi.Przyznałam, że na piciu i.. paleniu :p A on nie lubi jak palę... tylko, że ja rzuciłam rok temu całkowicie palenie, jak się dowiedziałam, że jestem chora i po prostu nie mogę, a wcześniej i tak dymek był okazjonalnie raczej, rzadko mi się zdarzyło kupić paczkę... taka to mi na tydzień starczała. Na imprezach to więcej, wiadomo. No, ale od roku nic a nic, teraz miałam okazję, bo to był też taki wyjazd pożegnalny no i chciałam się wyluzować na maxa, więc pozwoliłam sobie na więcej. No i to nie były fajki ;p
Ale mój TŻ to przeciwnik dymu w każdej postaci...Więc na mnie naskoczył. W sumie takiej reakcji się spodziewałam, ale liczyłam, ze doceni moją szczerość, bo przecież mogłam mu nic nie mówić i byłby spokój. Koniec końców napisałam, że żałuję, że mu powiedziałam |
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano bylam na szybkim spacerze
55 min i moje zakwasy to masakra Wrzucam Wam widoki
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Harika skad ja to znam!!
Moj tz sam pali, rzuca, pali, rzuca... I ja sie rzucam jak pali. Heh... Ale poki jest ze mna na diecie to niech pali... I tez nawet slyszec nie chce o moim paleniu- papierosy jeszcse pol biedy, tego i tak nie tykam, ale lepszy stuff... Omg koedys malo ze mna nie zerwal ![]() Ale mamy nowy deal, ja mu nie robie wojen jak pali papierosy, bo w sumie nie mam prawa i on mi nie bedzie zabranial ziola. Ale zeby go nie denerwowac nawet mu nie wspominam o tym... Dla jego dobra. Ale racja, Twoj Tz powinien docenic szczerosc Choc ...martwi sie o Twoje zdrowie, urocze to ))Stupid-girl ide o zaklad, ze kiedys Cie zobacze na lotnisku tak czesto latasz, a ja czesto jestem w Gvie albo po znajomych, albo po Tz albo sama... haha Twoja postac z pewnoscia nie umknie mojej uwadze :tak sobie mysle, moze pojade Tz zrobic niespodzianke i odebrac go w niedziele z lotniska.. Jedyny minus, on wraca ok 9..:/ musialabym stad wyjechac o 8. W niedziele... Eeeee...
|
|
#1214 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podpisuje sie rekami i nogami. Mialam wrazeni ze wyglada duuuuuzo mlodzien i zastanawialam sie jak to taka mlodsza odemnie a juz po rozwodzie. jakies wiesci o koncertach rammstein w paryzu? Moze w koncu bedzie pretekst zeby sie tam wybrac.Cytat:
dla swietego spokoju.Ja nienawidze palenia czegokolwiek. Zapach papierosow, trawki i wszystkiego innego przyprawia mnie o mdlosci. Pewnie dlatego nie palilam. Kilka razy na studiach z kolega papieros przy wodce ale to tyle. Cytat:
Musicie tyle stukac jak ja jestem w pracy i nic nie moge poczytac? A potem na przerwie nadrabiam. Musze obejrzec zdjecia w domu na lapie. Z |
|||
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Roux chłopak sie ucieszy pewnie
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Ojc pani z tatuazami jest niezla.
Pozwolilam sobie pokazac twoje tatuaze chlopakowi mojej siostry,tez ma kilka,no i jemu sie podobaly. Kurcze myslalam ze przetrwam do 14 no ale niestety glodna sie zrobilam,ale to i moze lepiej,bede jesc 4 razy dziennie. Wcinam awokado,cambera i mam jeszcze krewetki gdyby mi bylo malo ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Moj Tz pali i to sporo,dochodzi do dwoch paczek dziennie. Nie walcze juz z tym, wypic tez lubi. Nie marudzi,tyle ze mnie gryzie i ojc boli wtedy niesamowicie. Moje 4 litery, rece i policzki cierpia wtedy.... U nas grali Albo zagraja Stonsi. Mase fanow w podeszlym wieku widzialam wczoraj w centrum. Dobra,wracam znowu do pracy.
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rzucilam palenie z mezem ponad dwa miechy temu
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dzieki Marty.
Moj rzuca rzuca i rzucic nie moze. Ja paliłam kiedys a potem jakies takie od czasu do czasu ( szczegolnie jak mnie w robocie ostro dobili albo przy ciezkich momenach przy chorobie brata ale to akurat mądre nie było. Moj tz to niewiem jak mocnego argumentu by potrzebował. Juz wiele razy to przerabialiśmy i rozmawialiśmy i chyba ostrego argumentu jak moj brat. Jak palił to palił aż wyniki przyszły z biopsji i juz nie tknąć fajki. To był moment. Chociaż wiele razy mi opowiadał jak na oddziale z nim leżeli tacy co na fajkę wychodzili. Oczywiście takich ,, rozwiązań" nie chcemy Szczescie ze moj wie ile moze wypić i to raczej taki typ ze dla towarzystwa porto czy piwa sie napije niz zeby robił 0,7 wódki z kolega. Co do koncertów ... Marty ja nawet od przyjazdu laptopa nie włączyłam moze raz to zrobiłam nie sprawdziłam nawet czy cos fajnego bedzie. Narazie to udało mi sie kable do tel kupic do właściwego gniazdka Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-05-27 o 13:05 |
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast lubię trawkę i shiszę - palę okazjonalnie przy imprezach. TŻ wie o tym i mi zazdrości - bo on kiedyś dużo palil, rzucil z dnia na dzien i wie, że gdyby zaczal nie potrafilby sie ograniczac. Mówi, że wroci do palenia (trawki) jak bedzie mial 65 lat - bo wtedy juz mu bedzie wszystko jedno ile pożyje i czy mu mózg wyżre no i na szczescie nie pije za duzo (żadnych mocnych alkoholi i piwa) - tylko wino, ale uwielbia. Nigdy nie byl jakos bardzo pijany - w ten weekend pewnie tez nie (bo on lkohol bardzo odchorowuje - bardziej niz ja) , ale i tak nie chcialo mi sie z nim dyskutowac jak mu sie literki mylily w komunikatorze ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Moja pierwsza zagraniczna podróż ''na zachód'' to była miejscowosc na południe od Almerii - Roquetas de Mar
|
||
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkalam w Roquetas de Mar
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co wszystkie mieszkamy czy przebywamy za granica,jakie sa wasze spostrzezenia na temat zachwania mlodziezy???????
Mi brakuje czasem slow na te male swinie. Doslownie. Przychodza na przerwie,kupuja jedzenie w sklepie obok ,siadaja na lawki w centrum,przy lawkach stoja smietniki,sama jeden przytargalam. A wszystko rzucaja dookola. Kosci po kurczaku,orzeszki,pojemni ki od roznego jedzenia,folie....... Tak jest codziennie. Szlak mnie czasem trafia,dzis jak zwrocilam uwage i spytalam czy laska robi tak samo w domu,to sie obrazila.... Wczoraj zas przyszly troszke mlodsze moze 11 letnie , sztuk 3. Cos tam sobie szeptaly do ucha. Jedna wziela pojemnik na platki, gdzies go porzucila na podlodze. Nazbierala pelno slodyczy, wziela wiaderko do lodu i znoknela za regalami. Podejrzewalam ,ze je wypchala tymi slodyczami i czekalam co zrobi. Pochodzila ,pokrecila sie i odstawila je zaladowane na podloge. Alez bylam wsciekla,kazalam jej to wszystko odlozyc na miejsce i spytalam czy mam zadzwonic do rodzicow,to nie bylo zamierzone. No ciekawe czym to bylo...... Rozszarpac mam czasem ochote ....
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() roux, a jak ci mija ten czas bez TŻta? tęsknisz trochę?Co do picia to ja mam problem z głowy, piję od wielkiego dzwonu, bo po prostu nie mogę Winko, czasem piwo. Mój TŻ jak wypije raz na tydzień 1 małe piwo to jest szał, on raczej z tych niepijących i chwała Bogu, bo jeszcze po pijaku miałabym się z nim użerać Ale u nas burza we Wro!! W ciągu chwili zalało ulice: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...76974114_n.jpg Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-05-27 o 16:13 |
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Harika ale widok!!
![]() Btw to jest pierwsze zdjecie na wizazu ktore widze i otwiera mi sie w tej aplikacji, jak je dodalas? ![]() Troszeczke mi sie teskni... Ale troszeczke tylko Lubie byc sama tez, cisze .. Moja sis mi doniosla ze Tz dodal na fb zdjecie z toną lasek w knajpie! Ohoohoo juz imprezuja tam z kumplem. Ja tego nie wiezialam, bo my nie jestesmy znajomymi na fb z Tz. Oczywiscie sis mi wyslala zdjecie i oczom nie wierze jaki zbieg okolicnosci: wsrod lasek jest dziewczyna, ktora jest siostrą mojej kolezanki z Norwegii, ktora poznalam6 lat temu we Francji jak bylam au pair. Niesamowite!!!
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w mieście dramat i paraliż.No to ładnie TŻ imprezuje ;p mojego bym chyba prześwięciła za takie fotki ;p dobrze, że masz tam wtyki w postaci tej siostry świat jest faktycznie mały
|
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to tez pierwsze zdjęcie co sie dobrZe otwiera na iPhonie. Bling... Nie powiem nic na temat tej hmmm mlodziezy. Pracowałam 6 lat w fazy foodzie Ma sa kra. A do tego 9 latki umalowane i ubrane jak u nas panie na autostradzie
Przynajmniej taki widok miałam w Irlandii. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-05-27 o 18:07 |
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam lubie szwajcarskie dzieciaki- wszystkie kulturalne i wychowane
nawet w nocy pijane w autobusie sa spokojne i ciche, w sklepach czy na ulicy: przepraszam, dziekuje..![]() Jak jakies rozboje to obcokrajowcy, najpredzej portugalczycy...
|
|
#1227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aczkolwiek pamiętam z jak z okazji mistrzostw Europy w piłce nożnej w Polsce kupiłam synowi TŻ trochę gadżetów (koszulki, smycze itp - u nas to było w każdym sklepie), to koszulke ukradli mu w szkole na wuefie - a w klasie ma samych ''rdzennych'' szwajcarów. ![]() Natomiast po pijaku najczęściej łapią i powodują wypadki Rosjanie ;-) |
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
omg wczoraj mojej mamie zalozylysmy z siostra skrzynke.
niedawno nauczyla sie pisac na klawiaturze i korzystac mniej wiecej z internetu. od wczoraj dostalam juz mase maili...rozwalily mnie dwa, cytuje fragmenty `no to ja juz koncze ide to wyslac mam nadzieje ze jeszcze dzis to do ciebie dotrze` ![]() ![]() a dzis kolejny `jestem sama w domu i pisze do ciebie ale nie wiem jak to wyslac ale jaja`- maila oczywiscie dostalam ![]() zastanawiam sie, czy powinnysmy mamie mowic o Facebooku.. ![]() :edit: moja mama jeszcze nie wie o istneiniu interpunkcji na klawiaturze i Caps Locku ![]()
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2014-05-27 o 19:44 |
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w Irlandii trafiłam na spory przegląd społeczny. Tak jak w Polsce. Od małolatów, obok których strach przejść na ulicy po niesamowicie kulturalną młodzież. Najgosi są travellersi czyli tutejsi cyganie.
Na YT znajdźcie sobie my big fat gypsy wedding.- bez komentarza. Tak się ubierają i zachowują. |
|
|
|
|
#1230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- urocze ![]() moi rodzice w miarę skomputeryzowani są - używają maila, skype - ojciec nawet ma fejsa no i jest uzależniony od allegro. a za niecaly miesiąc lecą sami do Moskwy na tydzień - zabukowali sobie sami lot, hotel przez internet a ojciec spędza czas czytając blogi podróznicze, planując zwiedzanie i oglądając moskwę w google streetview
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.