![]() |
#1201 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Ja testuję serię Youthful Vitality, umyłam rano, rzeczywiście szampon bardzo wydajny, odżywke pominęłam bo brak czasu, za to nałożyłam krem na lekko "dmuchnięte" suszarką włosy, bardzo uważałam aby nie nakładać u nasady włosów. Efekt układania- czułam tak jak po nałożeniu niewielkiej ilości pianki, włosy poddawały się modelowaniu, co do błyszczenia nie zauważyłam różnicy ale zapewne dlatego że malowałam tydzień temu i są błyszczące po farbie. Włosy puszyste , naprawdę fajne- zobaczę jakie będą jutro dzień po umyciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pod lupę wzięłam tylko szampon z serii O&M. Umyłam rano włosy, następnie wysuszyłam suszarką. Na włosach po wyschnięciu czuć było bardzo delikatny zapach. Włosy były i cały czas są bardzo fajne, miękkie, łatwe w rozczesaniu. Nie oklapły, tak jak to się stało wczoraj po użyciu odżywki i mgiełki (winę na oklapnięcie zwalam tutaj na mgiełkę).
Jutro w ruch idzie znowu szampon i myślę, że mgiełka. Zobaczę jak to się sprawdza w takim zestawieniu ![]() Mimo nawilżenia nie zauważam zwiększenia objętości.
![]() |
#1203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Przyczajenie
|
[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;48826008]Testuję serię dry oil i po dwóch użyciach szamponu, odżywki i olejku jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() Mam podobne wrażenia jak ty, czyli bardzo pozytywne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Trzecie mycie za mną. Produktów używałam w kombinacji szampon i suflet. O szamponie już dwa razy pisałam, jestem zadowolona
![]() Suflet dzisiaj użyłam pierwszy raz, podoba mi się jego konsystencja, ładnie pachnie. Włosy są lekkie, nawilżone, ładnie pachną, dobrze się rozczesują. Niestety, cały czas brak efekty zwiększenia objętości.
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Testowanie sufletu jeszcze przede mną. Czy rzeczywiście nie obciąża zbytnio włosów?
Jesli chodzi o szampon, to rzeczywiście jest bardzo wydajny. W porównaniu z innymi wystarczy niewielka ilość aby umyć włosy. Fantastycznie się pieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Jutro i ja spróbuje tego "cuda". Mam nadzieję, ze i moim włosom przypadnie do gustu. Szczerze przyznam, ze z szamponu i odżywki jestem bardzo zadowolona. No i spray - rzeczywiście unosi włosy u nasady dodając przy tym objętości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Przyczajenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Uprzejmie donoszę, iż olejek spisuje się ponadprzeciętnie - myślałam, że olejek jak to olejek - przetłuszczy i przygniecie włosy a tu zonk. Włosy są sypkie (bardzo interesujące, bo cała seria jest oparta na olejkach - okazuje się, że wykazują one zdumiewające działanie) , końcówki wyglądają na ekstra zdrowe (nie mylić z pozlepianymi i tłustymi) a całokształt super się układa przez cały dzień - nawet wieczorem (totalne zaskoczenie, bo zazwyczaj wieczorem moje włosy nadają się jedynie do związania ich w kucyk bądź kok).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Przyczajenie
|
U mnie oprócz dobrych kosmetyków, które stosuje codziennie doświadczam też olejowania. Wpływa ono bardzo korzystnie na kondycje moich włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
ja również dostałam się do testu dove i po pierwszym użyciu jestem zadowolona. Kosmetyki ładnie pachną i nie obciążają. Testuję zestaw pure care dry oil
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- olejek jest świetny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Przyczajenie
|
Marzył mi się zestaw do włosów dojrzałych i taki właśnie mam!
Jestem po kilku użyciach szamponu i odżywki. Szampon: zaskoczył mnie swoją wydajnością, bo naprawdę niewiele trzeba by włosy były całe pokryte pianą. Odżywka: jest aksamitna i z przyjemnością rozprowadzam ją po włosach. Pozostawia wyraźny, ale całkiem miły zapach. Moje pierwsze spostrzeżenia są bardzo pozytywne. Przede wszystkim zauważyłam znaczne zwiększenie objętości po każdym użyciu. Układam włosy na lokówkosuszarce i tera muszę uważać, by włosy uniesione u nasady nie utworzyły mi większej szopy na głowie niż pierwotnie planowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Ja testuję serię O&M. Nie wiem jak w przypadku innych serii, ale tutaj zauważyłam, ze włosy są dłużej swieże, nie przetłuszczają się tak szybko. Super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Ja testuje serię oxygen&moisture. Wczoraj użyłam ich po raz pierwszy i na lekko wilgotne włosy zastosowałam spray. Mam wrażenie ze przesuszyl mi on i oblepil włosy u nasady. A pożatym jak je dotykam to są klejące. Nie wiem czym to idzie. Normalnie włosy myje co 2-3 dni a dziś znów będę myć bo nie podoba mi się efekt oblepienia przez ten spray. Szampon jsk na razie myślę że będzie bardzo wydajny bp niewiele go trzeba aby się pienil
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Testuję Dry Oil i dzisiaj kolejne mycie włosów, tym razem czas na pełną pielęgnację wszystkimi trzema kosmetykami
![]() ![]()
#1219 |
Przyczajenie
|
YOUTHFUL VITALITY. Otrzymałam zestaw z tej serii. Moje kłopoty z włosami zaczęły się dwa lata temu, kiedy wykryto u mnie poważną chorobę tarczycy. Bardzo wypadały mi włosy, w trakcie leczenia (będzie trwało do końca życia) jest już lepiej, ale moje włosy są takie bez wyrazu, po prostu oklapnięte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Przyczajenie
|
Już trzeci raz używałam, po zastosowaniu szamponu i odżywki Dry Oil, tego przecudownego olejku i zauważyłam, że super podkreśla skręt włosów
![]() ![]() ![]()
#1221 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się co do olejku, szłam spac z wilgotnymi włosami a rano zamiast szopy na głowie miałam lekkie fale a włosy nie sterczały. Pewnie i tak bym prostowała jakbym musiała gdzies wyjsc ale na odzień nie ma wstydu wyjsc z takimi włosami z psem czy do sklepu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1223 |
Alchemy of Glam by A
|
Odebrałam mój zestaw Dove nawilżający. Piękny zapach kosmetyków, bardzo dobra konsystencja szamponu
![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
A mój zestaw Dove Oxygen&Moisture prócz dodania objętości pięknie nawilża moje włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Alchemy of Glam by A
|
Dzisiaj przetestowałam szampon z odżywką. Juz to pisałam, ale napiszę raz jeszcze, zapach tych kosmetyków stanowi ich dodatkowy plus, bo zapewnia mi z rana aromaterapię i przez to świetnie pobudza
![]()
#1226 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Przyczajenie
|
Hej. Dziewczyny, mam straszny problem. Włosy bardzo szybko mi się przetłuszczają. Myję co drugi dzień, ale w dniu przerwy popołudniu nie wyglądają już dobrze. A do tego strasznie mi się elektryzują! Czasami, aż do przesady i później czego metalowego się nie dotknę to mnie takim prądem strzela. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Przyczajenie
|
I do mnie zawitał zestaw Dove Oxygen&Moisture , z którego jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się forma opakowania szamponu i odżywki, tuba jest według mnie zdecydowanie wygodniejsza i praktyczniejsza od butelki. Szampon jest bardzo wydajny, wystarczy użyć go troszkę, by włosy pokryły się w całości pianą. Nie sprawdzałam jakie efekty daje sam szampon, czy też sama odżywka lub spray, bo od razu stosowałam całą serię, a w między czasie także suflet i jako całość efektu jestem bardzo zadowolona. Mam cienkie, przesuszone włosy, pozbawione puszystości, ale po zastosowaniu serii Dove O&M ich kondycja zdecydowanie się poprawiła. Włosy są lekko uniesione, nawilżone, dłużej utrzymuje się ułożona fryzura, nie pojawił się łupież, co niestety zdarza się często, gdy zastosuje jakieś nowe kosmetyki. W porównaniu z seriami do włosów zwiększającymi objętość, które do tej pory stosowałam, kosmetyki Dove jak do tej spisały się najlepiej, a jestem pewna, że dłuższe stosowanie, przyniesie jeszcze lepszy efekt, zatem testuję dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
Ja otrzymałam zestaw Dry Oil.Jestem pozytywnie zaskoczona.Forma tubki bardzo mnie zaskoczyła w szamponie i odżywce,ale jest bardzo wygodna.Nie trzeba wiele szamponu,a bardzo dobrze się pieni.Zapach bardzo przyjemny.Natomiast jestem super zaskoczona olejkiem.Na początku pomyślałam kurcze moje włosy będą przecież tłuste jak ja będę wyglądać.Poo umyciu włosów nałożyłam olejek wysuszyłam włosy i szok,nie są tłuste!Poszłam na miasto i ciągle mi coś pachniało,myśle sobie czyżby mój płyn do płukania,ale nie on nie ma takiego zapachu.Zorientowałam się w końcu że to moje włosy!Przyjemny,delikatny zapach utrzymuje się długo.Moje włosy są super mięciutkie,delikatne w dotyku,nie są obciążone.,fajnie się układają.Ta seria jest dla mnie na 5+ na pewno będę używać ,a w szczególności olejek dodaje do moich ulubionych kosmetyków!
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- właśnie miałam spytać o jakąś ankiete czy będzie a tu już jest na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.