Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Notka

Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove!

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 16:32   #1201
anula012
Przyczajenie

Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ja testuję serię Youthful Vitality, umyłam rano, rzeczywiście szampon bardzo wydajny, odżywke pominęłam bo brak czasu, za to nałożyłam krem na lekko "dmuchnięte" suszarką włosy, bardzo uważałam aby nie nakładać u nasady włosów. Efekt układania- czułam tak jak po nałożeniu niewielkiej ilości pianki, włosy poddawały się modelowaniu, co do błyszczenia nie zauważyłam różnicy ale zapewne dlatego że malowałam tydzień temu i są błyszczące po farbie. Włosy puszyste , naprawdę fajne- zobaczę jakie będą jutro dzień po umyciu.
Stary 2014-11-06, 18:16   #1202
daydreaming_
Zakorzenienie

Dzisiaj pod lupę wzięłam tylko szampon z serii O&M. Umyłam rano włosy, następnie wysuszyłam suszarką. Na włosach po wyschnięciu czuć było bardzo delikatny zapach. Włosy były i cały czas są bardzo fajne, miękkie, łatwe w rozczesaniu. Nie oklapły, tak jak to się stało wczoraj po użyciu odżywki i mgiełki (winę na oklapnięcie zwalam tutaj na mgiełkę).
Jutro w ruch idzie znowu szampon i myślę, że mgiełka. Zobaczę jak to się sprawdza w takim zestawieniu
Mimo nawilżenia nie zauważam zwiększenia objętości.

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 20:26   #1203
memos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Dzisiaj pod lupę wzięłam tylko szampon z serii O&M. Umyłam rano włosy, następnie wysuszyłam suszarką. Na włosach po wyschnięciu czuć było bardzo delikatny zapach. Włosy były i cały czas są bardzo fajne, miękkie, łatwe w rozczesaniu. Nie oklapły, tak jak to się stało wczoraj po użyciu odżywki i mgiełki (winę na oklapnięcie zwalam tutaj na mgiełkę).
Jutro w ruch idzie znowu szampon i myślę, że mgiełka. Zobaczę jak to się sprawdza w takim zestawieniu
Mimo nawilżenia nie zauważam zwiększenia objętości.
A u mnie właśnie zwiększenie objętości włosów jest znaczne. Nie są przyklapnięte mimo, ze włosy myłam wczoraj. Używając mojego poprzedniego szamponu, włosy byłyby już nieświeże i nadające się do mycia. A dzięki Dove zyskałam jeden dzień.
memos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:30   #1204
kosmetykovelove
Przyczajenie

[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;48826008]Testuję serię dry oil i po dwóch użyciach szamponu, odżywki i olejku jestem bardzo zadowolona Szampon jest bardzo wydajny, mala ilosc wystarczy na umycie włosów. Odżywka jest dość gęsta i przez to również wydajna. Po zastosowaniu całej serii włosy pięknie się błyszczą i są bardzo gładkie. Zgadzam się z innymi Wizażanki- produkty serii dry oil nie obciążają włosów, czego mówiąc szczerze trochę się obawiałam. Cieszy mnie, że zapach utrzymuje się na włosach przez cały dzień, jest przyjemny i delikatny) Podsumowując, moje pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Jutro spróbuję użyć samego szamponu i odżywki, ciekawa jestem jak będą wyglądać włosy jeśli nie użyję olejku, oraz jak sprawdza się olejek nałożony na suche włosy[/QUOTE]

Mam podobne wrażenia jak ty, czyli bardzo pozytywne Użyłam już całej serii Dry Oil dwukrotnie (szampon, odżywka, a potem na wilgotne włosy suchy olejek) i jestem zadowolona. Włosy są sypkie i gładkie. Często szampony Dove pachną bardzo intensywnie, ta seria ma ładny, nienachalny zapach, który delikatnie zostaje na włosach. Miałam obawy co do olejku, wiele z nich przetłuszcza mi włosy. Ten ma świetną formułę, wygładza bez uczucia lepkości. No i nie można nie wspomnieć o pięknych opakowaniach, śliczne są te tubki A olejek w szklanej butelce za co duży plus
Stary 2014-11-07, 10:42   #1205
daydreaming_
Zakorzenienie

Trzecie mycie za mną. Produktów używałam w kombinacji szampon i suflet. O szamponie już dwa razy pisałam, jestem zadowolona Dodam jeszcze, że wystarczy mała ilość szamponu, aby dobrze się pienił.
Suflet dzisiaj użyłam pierwszy raz, podoba mi się jego konsystencja, ładnie pachnie. Włosy są lekkie, nawilżone, ładnie pachną, dobrze się rozczesują. Niestety, cały czas brak efekty zwiększenia objętości.

Stary 2014-11-07, 10:59   #1206
memos
Raczkowanie

Testowanie sufletu jeszcze przede mną. Czy rzeczywiście nie obciąża zbytnio włosów?
Jesli chodzi o szampon, to rzeczywiście jest bardzo wydajny. W porównaniu z innymi wystarczy niewielka ilość aby umyć włosy. Fantastycznie się pieni.
Stary 2014-11-07, 11:23   #1207
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez memos Pokaż wiadomość
Testowanie sufletu jeszcze przede mną. Czy rzeczywiście nie obciąża zbytnio włosów?
Mimo, że nie jestem fanką wszelkich masek to tutaj jestem pozytywnie zaskoczona.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-07, 20:42   #1208
memos
Raczkowanie

Jutro i ja spróbuje tego "cuda". Mam nadzieję, ze i moim włosom przypadnie do gustu. Szczerze przyznam, ze z szamponu i odżywki jestem bardzo zadowolona. No i spray - rzeczywiście unosi włosy u nasady dodając przy tym objętości.
Stary 2014-11-07, 21:31   #1209
anklim70
Przyczajenie

.
anklim70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 21:32   #1210
macic
Raczkowanie

Uprzejmie donoszę, iż olejek spisuje się ponadprzeciętnie - myślałam, że olejek jak to olejek - przetłuszczy i przygniecie włosy a tu zonk. Włosy są sypkie (bardzo interesujące, bo cała seria jest oparta na olejkach - okazuje się, że wykazują one zdumiewające działanie) , końcówki wyglądają na ekstra zdrowe (nie mylić z pozlepianymi i tłustymi) a całokształt super się układa przez cały dzień - nawet wieczorem (totalne zaskoczenie, bo zazwyczaj wieczorem moje włosy nadają się jedynie do związania ich w kucyk bądź kok).
macic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 22:42   #1211
agnkat
Przyczajenie

U mnie oprócz dobrych kosmetyków, które stosuje codziennie doświadczam też olejowania. Wpływa ono bardzo korzystnie na kondycje moich włosów.
agnkat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:33   #1212
joannaolga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez macic Pokaż wiadomość
Uprzejmie donoszę, iż olejek spisuje się ponadprzeciętnie - myślałam, że olejek jak to olejek - przetłuszczy i przygniecie włosy a tu zonk. Włosy są sypkie (bardzo interesujące, bo cała seria jest oparta na olejkach - okazuje się, że wykazują one zdumiewające działanie) , końcówki wyglądają na ekstra zdrowe (nie mylić z pozlepianymi i tłustymi) a całokształt super się układa przez cały dzień - nawet wieczorem (totalne zaskoczenie, bo zazwyczaj wieczorem moje włosy nadają się jedynie do związania ich w kucyk bądź kok).
Potwierdzam w stu procentach! Olejek nie przetłuszczające, włosy lepiej poddają się układaniu, są miękkie, sypkie całą dobę! Mysle ze szampon i odżywka sa ok, ale to olejek jest rewelacyjny a zaskoczona pozytywnym efektem troche boje sie zastosować inne szampony i odzywki. Niedługo odważę sie zeby dac znać jak pojedynczo kosmetyki współgrają z innymi dla mnie hit sezonu!
Stary 2014-11-08, 09:28   #1213
I like avon
Raczkowanie

ja również dostałam się do testu dove i po pierwszym użyciu jestem zadowolona. Kosmetyki ładnie pachną i nie obciążają. Testuję zestaw pure care dry oil

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

olejek jest świetny pięknie pachnie i włosy są takie mięciutkie i gładkie polecam!
I like avon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:53   #1214
bbo
Przyczajenie

Marzył mi się zestaw do włosów dojrzałych i taki właśnie mam!
Jestem po kilku użyciach szamponu i odżywki.
Szampon: zaskoczył mnie swoją wydajnością, bo naprawdę niewiele trzeba by włosy były całe pokryte pianą.
Odżywka: jest aksamitna i z przyjemnością rozprowadzam ją po włosach. Pozostawia wyraźny, ale całkiem miły zapach.

Moje pierwsze spostrzeżenia są bardzo pozytywne. Przede wszystkim zauważyłam znaczne zwiększenie objętości po każdym użyciu. Układam włosy na lokówkosuszarce i tera muszę uważać, by włosy uniesione u nasady nie utworzyły mi większej szopy na głowie niż pierwotnie planowałam
bbo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:05   #1215
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez memos Pokaż wiadomość
Jutro i ja spróbuje tego "cuda". Mam nadzieję, ze i moim włosom przypadnie do gustu. Szczerze przyznam, ze z szamponu i odżywki jestem bardzo zadowolona. No i spray - rzeczywiście unosi włosy u nasady dodając przy tym objętości.
U mnie spray powoduje przyklap i zwiększa przetłuszczanie Ale pozostałym produktom nie mam nic do zarzucenia.

Stary 2014-11-08, 11:06   #1216
memos
Raczkowanie

Ja testuję serię O&M. Nie wiem jak w przypadku innych serii, ale tutaj zauważyłam, ze włosy są dłużej swieże, nie przetłuszczają się tak szybko. Super.
Stary 2014-11-08, 11:14   #1217
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
U mnie spray powoduje przyklap i zwiększa przetłuszczanie Ale pozostałym produktom nie mam nic do zarzucenia.
Ja testuje serię oxygen&moisture. Wczoraj użyłam ich po raz pierwszy i na lekko wilgotne włosy zastosowałam spray. Mam wrażenie ze przesuszyl mi on i oblepil włosy u nasady. A pożatym jak je dotykam to są klejące. Nie wiem czym to idzie. Normalnie włosy myje co 2-3 dni a dziś znów będę myć bo nie podoba mi się efekt oblepienia przez ten spray. Szampon jsk na razie myślę że będzie bardzo wydajny bp niewiele go trzeba aby się pienil
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:00   #1218
kiwi123kiwi123
Raczkowanie

Testuję Dry Oil i dzisiaj kolejne mycie włosów, tym razem czas na pełną pielęgnację wszystkimi trzema kosmetykami ostatnio użyłam samego szamponu, by sprawdzić jak działa w pojedynkę. Efekt był lepszy niż oczekiwałam, więc dzisiaj powinno być jeszcze lepiej
Stary 2014-11-08, 17:38   #1219
kosztelka
Przyczajenie

YOUTHFUL VITALITY. Otrzymałam zestaw z tej serii. Moje kłopoty z włosami zaczęły się dwa lata temu, kiedy wykryto u mnie poważną chorobę tarczycy. Bardzo wypadały mi włosy, w trakcie leczenia (będzie trwało do końca życia) jest już lepiej, ale moje włosy są takie bez wyrazu, po prostu oklapnięte Już dwa razy myłam włosy w nowej serii Dove Youthful Vitality. Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, a może raczej w nos, to przyjemny zapach. Druga bardzo ważna rzecz - to bardzo duża wydajność, co sobie bardzo cenię. Szampon ma idealną konsystencję - nie jest ani za gęsty, ani za rzadki. Po odżywce bardzo łatwo rozczesałam włosy. Widać, że włosy są jakby uniesione do góry, przez co optycznie jest ich więcej. Dobrze się układają i nie opadają po dwóch-trzech dniach. Są miękkie w dotyku i wierzę w to, że z czasem będą coraz ładniejsze. Bo włosy to wielka ozdoba kobiety - podobnie jak i uśmiech. Dlatego zależy mi na tym, by włosy ozdobą były i jak gwiazdy lśniły

kosztelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 18:43   #1220
AN NA
Przyczajenie

Już trzeci raz używałam, po zastosowaniu szamponu i odżywki Dry Oil, tego przecudownego olejku i zauważyłam, że super podkreśla skręt włosów no i uzależniam się od zapachu, jaki czuć długo długo na włosach Moje włosy wyglądają o niebo lepiej i w końcu jestem zadowolona
Stary 2014-11-08, 19:38   #1221
Doti1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AN NA Pokaż wiadomość
Już trzeci raz używałam, po zastosowaniu szamponu i odżywki Dry Oil, tego przecudownego olejku i zauważyłam, że super podkreśla skręt włosów no i uzależniam się od zapachu, jaki czuć długo długo na włosach Moje włosy wyglądają o niebo lepiej i w końcu jestem zadowolona
zgadzam się co do olejku, szłam spac z wilgotnymi włosami a rano zamiast szopy na głowie miałam lekkie fale a włosy nie sterczały. Pewnie i tak bym prostowała jakbym musiała gdzies wyjsc ale na odzień nie ma wstydu wyjsc z takimi włosami z psem czy do sklepu
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:56   #1222
kiwi123kiwi123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doti1987 Pokaż wiadomość
zgadzam się co do olejku, szłam spac z wilgotnymi włosami a rano zamiast szopy na głowie miałam lekkie fale a włosy nie sterczały. Pewnie i tak bym prostowała jakbym musiała gdzies wyjsc ale na odzień nie ma wstydu wyjsc z takimi włosami z psem czy do sklepu
Ja mam z kolei proste z natury włosy, ale zdarza się, że po nocy budzę się z lekko odkształconymi włosami. A tutaj, po zastosowaniu kosmetyków Dove rano włosy są idealnie proste, miękkie i puszyste, zostaje je tylko poczesać, rozetrzeć kropelkę olejku i fryzura gotowa
Stary 2014-11-09, 12:18   #1223
ALM007
Alchemy of Glam by A

Odebrałam mój zestaw Dove nawilżający. Piękny zapach kosmetyków, bardzo dobra konsystencja szamponu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 06:41   #1224
sweetmedi25
Zakorzenienie

A mój zestaw Dove Oxygen&Moisture prócz dodania objętości pięknie nawilża moje włosy
sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 09:18   #1225
ALM007
Alchemy of Glam by A

Dzisiaj przetestowałam szampon z odżywką. Juz to pisałam, ale napiszę raz jeszcze, zapach tych kosmetyków stanowi ich dodatkowy plus, bo zapewnia mi z rana aromaterapię i przez to świetnie pobudza Włosy po odżywce są bardzo miękkie i takie lżejsze, łatwiej je wystylizować, by zwiększyły swoją objętość.
Stary 2014-11-10, 10:13   #1226
rywalka
Przyczajenie

hmmm a ja dostałam wiadomość o tym że zakwalifikowałam się do testu produktów jednak jeszcze nie dostała paczki ktoś też tak ma??? czy może powinnam coś jeszcze zrobić???

rywalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:41   #1227
GosiuniaMP
Przyczajenie

Hej. Dziewczyny, mam straszny problem. Włosy bardzo szybko mi się przetłuszczają. Myję co drugi dzień, ale w dniu przerwy popołudniu nie wyglądają już dobrze. A do tego strasznie mi się elektryzują! Czasami, aż do przesady i później czego metalowego się nie dotknę to mnie takim prądem strzela. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.
GosiuniaMP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:02   #1228
tygrysek82bu
Przyczajenie

I do mnie zawitał zestaw Dove Oxygen&Moisture , z którego jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się forma opakowania szamponu i odżywki, tuba jest według mnie zdecydowanie wygodniejsza i praktyczniejsza od butelki. Szampon jest bardzo wydajny, wystarczy użyć go troszkę, by włosy pokryły się w całości pianą. Nie sprawdzałam jakie efekty daje sam szampon, czy też sama odżywka lub spray, bo od razu stosowałam całą serię, a w między czasie także suflet i jako całość efektu jestem bardzo zadowolona. Mam cienkie, przesuszone włosy, pozbawione puszystości, ale po zastosowaniu serii Dove O&M ich kondycja zdecydowanie się poprawiła. Włosy są lekko uniesione, nawilżone, dłużej utrzymuje się ułożona fryzura, nie pojawił się łupież, co niestety zdarza się często, gdy zastosuje jakieś nowe kosmetyki. W porównaniu z seriami do włosów zwiększającymi objętość, które do tej pory stosowałam, kosmetyki Dove jak do tej spisały się najlepiej, a jestem pewna, że dłuższe stosowanie, przyniesie jeszcze lepszy efekt, zatem testuję dalej
Stary 2014-11-10, 12:13   #1229
memos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GosiuniaMP Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczyny, mam straszny problem. Włosy bardzo szybko mi się przetłuszczają. Myję co drugi dzień, ale w dniu przerwy popołudniu nie wyglądają już dobrze. A do tego strasznie mi się elektryzują! Czasami, aż do przesady i później czego metalowego się nie dotknę to mnie takim prądem strzela. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.
Polecam serię Dove O&M. Sama mam problem z przetłuszczającymi włosami a dzięki tym kosmetykom zyskałam jeden dzień bez mycia. Ponadto rewelacyjnie nawilżają i wygładzają nie obciążając przy tym fryzury.
Stary 2014-11-10, 12:49   #1230
Katarynka19
Zadomowienie

GG do Katarynka19

Ja otrzymałam zestaw Dry Oil.Jestem pozytywnie zaskoczona.Forma tubki bardzo mnie zaskoczyła w szamponie i odżywce,ale jest bardzo wygodna.Nie trzeba wiele szamponu,a bardzo dobrze się pieni.Zapach bardzo przyjemny.Natomiast jestem super zaskoczona olejkiem.Na początku pomyślałam kurcze moje włosy będą przecież tłuste jak ja będę wyglądać.Poo umyciu włosów nałożyłam olejek wysuszyłam włosy i szok,nie są tłuste!Poszłam na miasto i ciągle mi coś pachniało,myśle sobie czyżby mój płyn do płukania,ale nie on nie ma takiego zapachu.Zorientowałam się w końcu że to moje włosy!Przyjemny,delikatny zapach utrzymuje się długo.Moje włosy są super mięciutkie,delikatne w dotyku,nie są obciążone.,fajnie się układają.Ta seria jest dla mnie na 5+ na pewno będę używać ,a w szczególności olejek dodaje do moich ulubionych kosmetyków!

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

właśnie miałam spytać o jakąś ankiete czy będzie a tu już jest na pw
Katarynka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości