Największy test w historii wizaz.pl - testowanie odżywki do włosów! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Konkursy na wizaz.pl

Notka

Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-26, 11:57   #1201
--Olka--
Zakorzenienie

Dot.: Największy test w historii wizaz.pl - testowanie odżywki do włosów!

Prezenty w porządku, ja jednak nadal czekam na linka do produktu - chcę wystawić recenzję, co również zgodnie z regulaminem konkursu miałam zrobić. Czyżby ktoś już jej nie chciał?
Stary 2014-07-27, 11:30   #1202
NoWayBack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
No przecież wiadomo, że wszystkie
To miało mieć wartość kilkuset zł, z tego co pamiętam.
120zł

Ej, ale w regulaminie piszą, że konkurs trwa do 3.08, dlaczego już niektórzy dostali przesyłkę?
NoWayBack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 11:32   #1203
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoWayBack Pokaż wiadomość
120zł

Ej, ale w regulaminie piszą, że konkurs trwa do 3.08, dlaczego już niektórzy dostali przesyłkę?
bo to nagroda za konkurs za fotkę włosów przed i po.
Ten "zgadnij co to za odżywka" to już inny konkurs
goldika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 11:33   #1204
navioe
Zakorzenienie

Dziwi mnie ta reklama.
"Cudowna! Piękny zapach! Rewelacyjna!" hahahaa, dobre.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 11:35   #1205
NoWayBack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
bo to nagroda za konkurs za fotkę włosów przed i po.
Ten "zgadnij co to za odżywka" to już inny konkurs
okok, już do tego doszłam

Swoją drogą to ciekawe jakim cudem można przez kilka dni widocznie poprawić stan włosów. :P No ale nie wnikam.
NoWayBack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 11:38   #1206
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez NoWayBack Pokaż wiadomość
120zł
No, byłam blisko

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Dziwi mnie ta reklama.
"Cudowna! Piękny zapach! Rewelacyjna!" hahahaa, dobre.
Mnie akurat nie dziwi. Po pierwsze: to reklama, ma być zachęcająca Po drugie: jednak sporo osób wypowiedziało się o niej pozytywnie. W tym np. ja, która z mało której odżywki bywam zadowolona
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 11:56   #1207
Inna_693
Raczkowanie

Link z jakatoodżywka pochodzi ode mnie. Wyswietlił mi się ten konkurs jak przeglądałam sobie zszywkę to wrzuciłam do koleżanek z "pochwal się nagrodami i konkursami". Widocznie postanowili zbić sobie jeszcze więcej osób zwłaszcza że ten test był dobrze nagłośniony.

Wybaczcie, ale trochę nie rozumiem waszego oburzenia tym całym testem. Tutaj zawsze są poślizgi co do wyników itd. No i o ile dobrze pamiętam testerek było 3000 więc trochę czytania mają. Oficjalne wyniki, myślę że na pewno się pojawią ale widocznie zrobili kolejny konkurs. Uważam ze chodzi o rozreklamowanie. A potem pojawi się BOOOM!!!! " To ta odżywka Łaaaaaa!! ". Chodzi o marketing. No i zwróćcie uwagę że z tego co się orientuję to wizaż jest współorganizatorem a oficjalnie to L'Oreal więc w dużej mierze to oni tutaj mają prawo "co, gdzie kiedy ogłosić".

Też wygrałam w tym konkursie na zdjęcie tylko że tą "mniejszą" nagrodę. Ale jest super i też mam zapas. I mi ta odżywka bardzo przypasowała, fakt faktem ta sklepowa którą kupiłam to może ma ciut wolniejsze działania ale nie jest to jakieś diametralne zmienienie.

Jeśli kogoś uraziłam to wybaczcie
Inna_693 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-27, 12:01   #1208
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Inna_693, myślę, że tu dziewczynom chodzi o nieprofesjonalną postawę organizatorów - najpierw wymagają wystawienia natychmiastowej oceny, popędzają, w regulaminie grożą sankcjami, a potem, kiedy okazuje się, że prawdopodobnie większość użytkowniczek jest niezadowolona, nie zdradzają co to za produkt, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów, ignorują całkowicie, a do tego szykują sobie nową akcję.

Cholera wie, co testowałyśmy - jakbym po tym wyłysiała albo miała jakieś ekstremalne problemy z włosami również chciałabym wiedzieć, z czym mam do czynienia
Stary 2014-07-27, 13:03   #1209
Sadunia
Zadomowienie

po 1, to moja pierwsza akcja na wizazu i argument "wszystkie sie spozniaja" w ogole do mnie nie przemawia
po 2, kontaktowala sie ze mna z prosba o recenzje AgaZ, przedstawicielka wizazu dla mnie jest to rowne z "biore za akcje odpowiedzialnosc"
po 3 od czasu testowania tego cuda swedzi mnie glowa, a przez 32 lata mojego zycia nie mialam z tym klopotow
po 4 komunikacja marketingowa, a nie marketing! to w czym bralysmy udzial to elementy kampanii w ramach komunikacji marketingowej, prosze nie mylic tych dwoch pojec
Sadunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 13:21   #1210
201607061212
Konto usunięte

Mogli uprzedzić, że będzie jeszcze jakiś konkurs, a nie tak nagle wyskakują.. Byłam pewna, że wraz z podaniem linku do KWC i ankiety dowiemy się co to za odżywka...

Poza tym widzę tu jakąś niespójność, bo najpierw dają te naklejki w marketach przez które wiadomo było co to za odżywka plus jeszcze ta reklama w tv z tymi małymi napisami o teście na wizażu a teraz jak gdyby nigdy nic robią konkurs jaka to odżywka?

Nadaję z telefonu, mogę robić błędy
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 15:16   #1211
Inna_693
Raczkowanie

Popędzanie? Wydawało mi się że to był mail z prośbą że jeśli to możliwe to żeby ankietę prędzej wypełnić. Ale ona byłą otwarta do tego dnia który był napisany pierwotnie w regulaminie.

Wizaż bierze część odpowiedzialności bo jest tylko współorganizatorem. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-27, 15:26   #1212
201607061212
Konto usunięte

Prosili o szybsze wypełnienie ankiet zamiast do 08 to chyba do 04.06 jeżeli dobrze kojarzę

Nadaję z telefonu, mogę robić błędy

Edytowane przez 201607061212
Czas edycji: 2014-07-27 o 15:28
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 16:57   #1213
chudelatte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Inna_693 Pokaż wiadomość
Popędzanie? Wydawało mi się że to był mail z prośbą że jeśli to możliwe to żeby ankietę prędzej wypełnić. Ale ona byłą otwarta do tego dnia który był napisany pierwotnie w regulaminie.

Wizaż bierze część odpowiedzialności bo jest tylko współorganizatorem. Tak mi się wydaje przynajmniej.
Obojętnie czy Wizaż jest za to odpowiedzialny w 100% czy w 10%, to powinien mieć jakieś stanowisko w tej sprawie, odpowiedzieć na pytania, skomentować jakoś chociaż tę sytuację jak widzą, że całkiem sporo osób jest zaniepokojonych. Chyba, że nie widzą, a to też dobrze o nich nie świadczy jeśli mają to gdzieś...

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaZ
Drogie Wizażanki

Jesteście uczestniczkami jak do tej pory największego testu konsumenckiego na Wizażu. Bardzo, bardzo Wam dziękuję za chęć przetestowania produktu, który jest w dodatku anonimowy.
Piszę do Was, ponieważ mamy jeden, dość poważny problem. Mianowicie, cała akcja była planowana na wizażu, ale wyniki tego testu mają być ogłoszone w TV. Niestety zmienił się termin nadawania audycji i muszę Was poprosić o szybsze wystawienie opinii w ankiecie.
Zgodnie z regulaminem macie czas do 8.06, ale ja Was OGROMNIE PROSZĘ o wystawienie recenzji najpóźniej do 4.06 (czyli do końca środy). Tylko przed wystawieniem recenzji. Tylko koniecznie musie spełnić jeden warunek – użyjcie co najmniej dwa razy tej odżywki.

Link do ankiety jest tutaj:
https://wizaz.pl/akcje/najwiekszy-test-odzywki/ankieta-wynikowa.php

Ta prośba nie brzmi jakby można ją było zignorować...
To nie jest proszę=jeśli zechcesz, to jest proszę=koniecznie powinnaś
"poważny problem", "muszę", "ogromnie proszę" - to nie jest popędzanie i wywieranie presji?

Edytowane przez chudelatte
Czas edycji: 2014-07-27 o 16:59
chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 18:55   #1214
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chudelatte Pokaż wiadomość
Obojętnie czy Wizaż jest za to odpowiedzialny w 100% czy w 10%, to powinien mieć jakieś stanowisko w tej sprawie, odpowiedzieć na pytania, skomentować jakoś chociaż tę sytuację jak widzą, że całkiem sporo osób jest zaniepokojonych. Chyba, że nie widzą, a to też dobrze o nich nie świadczy jeśli mają to gdzieś...

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Ta prośba nie brzmi jakby można ją było zignorować...
To nie jest proszę=jeśli zechcesz, to jest proszę=koniecznie powinnaś
"poważny problem", "muszę", "ogromnie proszę" - to nie jest popędzanie i wywieranie presji?
Ja poczułam presję, dzięki czemu wypełnioną przeze mnie ankietę można sobie... Szczególnie że szanowny pan listonosz nie włożył awizo do skrzynki. :/ Dostałam dopiero powtórne zawiadomienie, a byłam już pewna że odżywki nie dostanę. Odebrałam ją z poczty 3.06 I po co był ten pośpiech? Jak napisałam PW, że nie dotarła do mnie odżywka to nikt mi nie odpisał
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 19:47   #1215
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Inna_693, myślę, że tu dziewczynom chodzi o nieprofesjonalną postawę organizatorów - najpierw wymagają wystawienia natychmiastowej oceny, popędzają, w regulaminie grożą sankcjami, a potem, kiedy okazuje się, że prawdopodobnie większość użytkowniczek jest niezadowolona, nie zdradzają co to za produkt, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów, ignorują całkowicie, a do tego szykują sobie nową akcję.

Cholera wie, co testowałyśmy - jakbym po tym wyłysiała albo miała jakieś ekstremalne problemy z włosami również chciałabym wiedzieć, z czym mam do czynienia
100 procent racji!

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 14:50   #1216
Jeannee
Zakorzenienie

Dziwi mnie to, że nadal cisza Odżywkę już dawno skończyłam, co prawda mi akurat podpasowała i z chęcią bym kupiła, ale strasznie zraziłam się do marki garnier :/
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 16:39   #1217
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że nadal cisza Odżywkę już dawno skończyłam, co prawda mi akurat podpasowała i z chęcią bym kupiła, ale strasznie zraziłam się do marki garnier :/
Mnie już nie dziwi.
Swoją drogą chyba najgorszy wróg przygotowywał Garnierowi ten test, bo przechodzi ludzkie pojęcie, żeby sami strzelali sobie w kolano.

Nie prowadzę bloga, ale jeśli któraś z was tak, to rozgłoście wyniki tego "największego testu".
Stary 2014-07-28, 18:06   #1218
ema155
Przyczajenie

Całkowicie zapomniałam, że cokolwiek testowałam... Odżywka co prawda sprawdziła się u mnie bardzo dobrze, po jej zastosowaniu włosy są mięciutkie i łatwo się je rozczesuje (co przy objętości moich włosów jest dla mnie szalenie ważne). Chciałam sobie ją nawet kupić, ale rzeczywiście nie wiedziałam jaką odżywkę testowałam. A tu miłe zaskoczenie przychodzi paczuszka z kosmetykami Garnier. Tylko w tym konkursie brałam udział, dlatego szybko skojarzyłam fakty i znalazłam ten wątek, który tylko potwierdził moje przypuszczenia.
Szkoda tylko, że nie wysłali żadnej wiadomości odnośnie wygranej i w jakim konkursie.
ema155 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 21:01   #1219
stokrota1
Raczkowanie

Wy chociaż dostałyście tą odżywkę. Ja mimo tego, ze dostałam się do testów, wszystko pięknie, nie dostałam paczuszki. Monitowałam i u moderatorek i pisałam maila. Nikt nie raczył mi odpowiedzieć co z moim testowaniem. Choć garniera lubiłam, nigdy więcej nie kupię.
stokrota1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 21:56   #1220
agugu1989
Raczkowanie

Wow, niezłe poruszenie widzę wywołały wielkie testowania..
Też ją testowałam, dotarła szybko i w sumie byłam z niej zadowolona. Dzisiaj dowiedziałam się o konkursie i wzięłam udział chociaż możecie mi wierzyć albo nie ale nie oglądam telewizji i nie miałam pojęcia jakiej firmy to odżywka.
Mi generalnie testy i wystawienie opinii mimo szybszego terminu nie sprawiły problemu, ale dziewczyny które jej nie dostały albo dostały późno mogły mieć z tym problem- jasne. Tylko czy to warte takich nerwów? To że jesteśmy częścią akcji marketingowej czy komunikacji marketingowej (jak zwał tak zwał-mała różnica) to same się do tego zgłosiłyśmy, zawsze jest coś nie tak, zwłaszcza przy tak wielkich akcjach.
Nie mam na celu usprawiedliwianie organizatorów, tylko przekaz: wyluzujcie, nie spinajcie się- są wakacje!;D

http://agugupazdziernik.blogspot.com/
agugu1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 22:39   #1221
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrota1 Pokaż wiadomość
Wy chociaż dostałyście tą odżywkę. Ja mimo tego, ze dostałam się do testów, wszystko pięknie, nie dostałam paczuszki. Monitowałam i u moderatorek i pisałam maila. Nikt nie raczył mi odpowiedzieć co z moim testowaniem. Choć garniera lubiłam, nigdy więcej nie kupię.
Czyli nie jestem sama. Też nie dostałam odżywki

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 23:47   #1222
chudelatte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Czyli nie jestem sama. Też nie dostałam odżywki
coooooraz lepiej ten test wygląda

chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 08:57   #1223
Inna_693
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agugu1989 Pokaż wiadomość
Wow, niezłe poruszenie widzę wywołały wielkie testowania..
Też ją testowałam, dotarła szybko i w sumie byłam z niej zadowolona. Dzisiaj dowiedziałam się o konkursie i wzięłam udział chociaż możecie mi wierzyć albo nie ale nie oglądam telewizji i nie miałam pojęcia jakiej firmy to odżywka.
Mi generalnie testy i wystawienie opinii mimo szybszego terminu nie sprawiły problemu, ale dziewczyny które jej nie dostały albo dostały późno mogły mieć z tym problem- jasne. Tylko czy to warte takich nerwów? To że jesteśmy częścią akcji marketingowej czy komunikacji marketingowej (jak zwał tak zwał-mała różnica) to same się do tego zgłosiłyśmy, zawsze jest coś nie tak, zwłaszcza przy tak wielkich akcjach.
Nie mam na celu usprawiedliwianie organizatorów, tylko przekaz: wyluzujcie, nie spinajcie się- są wakacje!;D
Dobrze mówisz
Stary 2014-07-29, 10:46   #1224
Sadunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agugu1989 Pokaż wiadomość
To że jesteśmy częścią akcji marketingowej czy komunikacji marketingowej (jak zwał tak zwał-mała różnica) to same się do tego zgłosiłyśmy, zawsze jest coś nie tak, zwłaszcza przy tak wielkich akcjach.
po pierwsze napisalam, ze jest roznica miedzy marketingiem a komunikacja marketingowa i uwierz mi, jest. i denerwuje mnie jak ktos sprowadza marketing do dzialan promocyjnych. mam nadzieje, ze mam do tego prawo, skoro ty masz prawo do niewiedzy.
a po drugie, chyba nie udalo mi sie w tym watku ani w zadnym innymi przeczytac bardziej irytujacego zdania niz ostatnie w twoim poscie, agugu1989. gratuluje.
Sadunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 10:49   #1225
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ciekawe co do tego wszystkiego mają wakacje
Poza tym ja akurat wakacji nie mam od dawna, jeśli już to urlop

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 12:49   #1226
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ciekawe co do tego wszystkiego mają wakacje
Poza tym ja akurat wakacji nie mam od dawna, jeśli już to urlop
Ano niestety, wakacje zostały już tylko młodzieży. Ech, piękne czasy!
Stary 2014-07-29, 13:54   #1227
Jeannee
Zakorzenienie

Też już wakacji nie mam :P Niby same się zgłosiłyśmy, ale regulamin obowiązuje obie strony. To tak jakbyś do pracy przyszła, pracodawca obiecał Ci 100 zł premii. Dopytujesz się o to, a on Ci mówi: Nie spinaj się, są wakacje, sama się do pracy zgłosiłaś No sorry.

Ale dziewczyny co do teraz odżywki nie dostały i nic z tym nie zrobiono- masakra!!!! Jestem w szoku :/
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 14:28   #1228
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Też już wakacji nie mam :P Niby same się zgłosiłyśmy, ale regulamin obowiązuje obie strony. To tak jakbyś do pracy przyszła, pracodawca obiecał Ci 100 zł premii. Dopytujesz się o to, a on Ci mówi: Nie spinaj się, są wakacje, sama się do pracy zgłosiłaś No sorry.

Ale dziewczyny co do teraz odżywki nie dostały i nic z tym nie zrobiono- masakra!!!! Jestem w szoku :/
Ano właśnie, po to jest regulamin. Nam kazano się go trzymać, więc organizator tez powinien to zrobić. Zwyczajnie nas olano, bo nikt nie kwapi się czegokolwiek wyjaśnić. Opóźnienia mogą się zdazyć każdemu, ale porządna firma by się jakoś wytłumaczyła i tyle.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 14:44   #1229
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Ano niestety, wakacje zostały już tylko młodzieży. Ech, piękne czasy!
Bardzo piękne Marzy się dwa miesiące wolnego,a nie chwilowy urlop,na który trzeba pracować.. :P i to nie najlżej :P

Ciekawe czy się odezwą .......

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 22:11   #1230
agugu1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sadunia Pokaż wiadomość
po pierwsze napisalam, ze jest roznica miedzy marketingiem a komunikacja marketingowa i uwierz mi, jest. i denerwuje mnie jak ktos sprowadza marketing do dzialan promocyjnych. mam nadzieje, ze mam do tego prawo, skoro ty masz prawo do niewiedzy.
a po drugie, chyba nie udalo mi sie w tym watku ani w zadnym innymi przeczytac bardziej irytujacego zdania niz ostatnie w twoim poscie, agugu1989. gratuluje.
Dzięki
Właśnie o takich reakcjach piszę, spina z byle powodu i po co?

http://agugupazdziernik.blogspot.com/
agugu1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości