|
|||||||
| Notka |
|
| Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największy test w historii wizaz.pl - testowanie odżywki do włosów!
Prezenty w porządku, ja jednak nadal czekam na linka do produktu - chcę wystawić recenzję, co również zgodnie z regulaminem konkursu miałam zrobić. Czyżby ktoś już jej nie chciał
?
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie ta reklama.
"Cudowna! Piękny zapach! Rewelacyjna!" hahahaa, dobre. |
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
No, byłam blisko
![]() Cytat:
Po drugie: jednak sporo osób wypowiedziało się o niej pozytywnie. W tym np. ja, która z mało której odżywki bywam zadowolona
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
Link z jakatoodżywka pochodzi ode mnie. Wyswietlił mi się ten konkurs jak przeglądałam sobie zszywkę to wrzuciłam do koleżanek z "pochwal się nagrodami i konkursami". Widocznie postanowili zbić sobie jeszcze więcej osób zwłaszcza że ten test był dobrze nagłośniony.
Wybaczcie, ale trochę nie rozumiem waszego oburzenia tym całym testem. Tutaj zawsze są poślizgi co do wyników itd. No i o ile dobrze pamiętam testerek było 3000 więc trochę czytania mają. Oficjalne wyniki, myślę że na pewno się pojawią ale widocznie zrobili kolejny konkurs. Uważam ze chodzi o rozreklamowanie. A potem pojawi się BOOOM!!!! " To ta odżywka Łaaaaaa!! ". Chodzi o marketing. No i zwróćcie uwagę że z tego co się orientuję to wizaż jest współorganizatorem a oficjalnie to L'Oreal więc w dużej mierze to oni tutaj mają prawo "co, gdzie kiedy ogłosić". Też wygrałam w tym konkursie na zdjęcie tylko że tą "mniejszą" nagrodę. Ale jest super i też mam zapas. I mi ta odżywka bardzo przypasowała, fakt faktem ta sklepowa którą kupiłam to może ma ciut wolniejsze działania ale nie jest to jakieś diametralne zmienienie. Jeśli kogoś uraziłam to wybaczcie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Inna_693, myślę, że tu dziewczynom chodzi o nieprofesjonalną postawę organizatorów - najpierw wymagają wystawienia natychmiastowej oceny, popędzają, w regulaminie grożą sankcjami, a potem, kiedy okazuje się, że prawdopodobnie większość użytkowniczek jest niezadowolona, nie zdradzają co to za produkt, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów, ignorują całkowicie, a do tego szykują sobie nową akcję.
Cholera wie, co testowałyśmy - jakbym po tym wyłysiała albo miała jakieś ekstremalne problemy z włosami również chciałabym wiedzieć, z czym mam do czynienia
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
po 1, to moja pierwsza akcja na wizazu i argument "wszystkie sie spozniaja" w ogole do mnie nie przemawia
po 2, kontaktowala sie ze mna z prosba o recenzje AgaZ, przedstawicielka wizazu dla mnie jest to rowne z "biore za akcje odpowiedzialnosc" po 3 od czasu testowania tego cuda swedzi mnie glowa, a przez 32 lata mojego zycia nie mialam z tym klopotow po 4 komunikacja marketingowa, a nie marketing! to w czym bralysmy udzial to elementy kampanii w ramach komunikacji marketingowej, prosze nie mylic tych dwoch pojec
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
Mogli uprzedzić, że będzie jeszcze jakiś konkurs, a nie tak nagle wyskakują.. Byłam pewna, że wraz z podaniem linku do KWC i ankiety dowiemy się co to za odżywka...
Poza tym widzę tu jakąś niespójność, bo najpierw dają te naklejki w marketach przez które wiadomo było co to za odżywka plus jeszcze ta reklama w tv z tymi małymi napisami o teście na wizażu a teraz jak gdyby nigdy nic robią konkurs jaka to odżywka? Nadaję z telefonu, mogę robić błędy |
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Popędzanie? Wydawało mi się że to był mail z prośbą że jeśli to możliwe to żeby ankietę prędzej wypełnić. Ale ona byłą otwarta do tego dnia który był napisany pierwotnie w regulaminie.
Wizaż bierze część odpowiedzialności bo jest tylko współorganizatorem. Tak mi się wydaje przynajmniej. |
|
|
|
|
#1212 |
|
Konto usunięte
|
Prosili o szybsze wypełnienie ankiet zamiast do 08 to chyba do 04.06 jeżeli dobrze kojarzę
![]() Nadaję z telefonu, mogę robić błędy Edytowane przez 201607061212 Czas edycji: 2014-07-27 o 15:28 |
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
To nie jest proszę=jeśli zechcesz, to jest proszę=koniecznie powinnaś ![]() "poważny problem", "muszę", "ogromnie proszę" - to nie jest popędzanie i wywieranie presji?
Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-07-27 o 16:59 |
||
|
|
|
|
#1214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczególnie że szanowny pan listonosz nie włożył awizo do skrzynki. :/ Dostałam dopiero powtórne zawiadomienie, a byłam już pewna że odżywki nie dostanę. Odebrałam ją z poczty 3.06 I po co był ten pośpiech? Jak napisałam PW, że nie dotarła do mnie odżywka to nikt mi nie odpisał
|
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie to, że nadal cisza
Odżywkę już dawno skończyłam, co prawda mi akurat podpasowała i z chęcią bym kupiła, ale strasznie zraziłam się do marki garnier :/
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą chyba najgorszy wróg przygotowywał Garnierowi ten test, bo przechodzi ludzkie pojęcie, żeby sami strzelali sobie w kolano .Nie prowadzę bloga, ale jeśli któraś z was tak, to rozgłoście wyniki tego "największego testu" .
|
|
|
|
#1218 |
|
Przyczajenie
|
Całkowicie zapomniałam, że cokolwiek testowałam... Odżywka co prawda sprawdziła się u mnie bardzo dobrze, po jej zastosowaniu włosy są mięciutkie i łatwo się je rozczesuje (co przy objętości moich włosów jest dla mnie szalenie ważne). Chciałam sobie ją nawet kupić, ale rzeczywiście nie wiedziałam jaką odżywkę testowałam. A tu miłe zaskoczenie przychodzi paczuszka z kosmetykami Garnier. Tylko w tym konkursie brałam udział, dlatego szybko skojarzyłam fakty i znalazłam ten wątek, który tylko potwierdził moje przypuszczenia.
Szkoda tylko, że nie wysłali żadnej wiadomości odnośnie wygranej i w jakim konkursie. |
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Wy chociaż dostałyście tą odżywkę. Ja mimo tego, ze dostałam się do testów, wszystko pięknie, nie dostałam paczuszki. Monitowałam i u moderatorek i pisałam maila. Nikt nie raczył mi odpowiedzieć co z moim testowaniem. Choć garniera lubiłam, nigdy więcej nie kupię.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
Wow, niezłe poruszenie widzę wywołały wielkie testowania..
Też ją testowałam, dotarła szybko i w sumie byłam z niej zadowolona. Dzisiaj dowiedziałam się o konkursie i wzięłam udział chociaż możecie mi wierzyć albo nie ale nie oglądam telewizji i nie miałam pojęcia jakiej firmy to odżywka. Mi generalnie testy i wystawienie opinii mimo szybszego terminu nie sprawiły problemu, ale dziewczyny które jej nie dostały albo dostały późno mogły mieć z tym problem- jasne. Tylko czy to warte takich nerwów? To że jesteśmy częścią akcji marketingowej czy komunikacji marketingowej (jak zwał tak zwał-mała różnica) to same się do tego zgłosiłyśmy, zawsze jest coś nie tak, zwłaszcza przy tak wielkich akcjach. Nie mam na celu usprawiedliwianie organizatorów, tylko przekaz: wyluzujcie, nie spinajcie się- są wakacje!;D |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
coooooraz lepiej ten test wygląda
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po drugie, chyba nie udalo mi sie w tym watku ani w zadnym innymi przeczytac bardziej irytujacego zdania niz ostatnie w twoim poscie, agugu1989. gratuluje.
|
|
|
#1225 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ciekawe co do tego wszystkiego mają wakacje
![]() Poza tym ja akurat wakacji nie mam od dawna, jeśli już to urlop
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Też już wakacji nie mam :P Niby same się zgłosiłyśmy, ale regulamin obowiązuje obie strony. To tak jakbyś do pracy przyszła, pracodawca obiecał Ci 100 zł premii. Dopytujesz się o to, a on Ci mówi: Nie spinaj się, są wakacje, sama się do pracy zgłosiłaś
No sorry.Ale dziewczyny co do teraz odżywki nie dostały i nic z tym nie zrobiono- masakra!!!! Jestem w szoku :/ |
|
|
|
|
#1228 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy się dwa miesiące wolnego,a nie chwilowy urlop,na który trzeba pracować.. :P i to nie najlżej :PCiekawe czy się odezwą .......
|
|
|
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie o takich reakcjach piszę, spina z byle powodu i po co? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

?

.
おはよう!