|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Wchodzę, a tu pusto znów
![]() Ja oglądam sobie Opole ![]() Dobrej nocki ![]()
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
hej ponownie
Agabi, ale łapania za kolanka to mi rehabilitantka powiedziała, że mogę się spodziewać po 4 miesiącu. więc szybko u Jaśki ![]() weekend i po weekendzie. poopalałam się, mleka szczęśliwie nie zważyłam. z marchewki lipa, jakoś się nie złożyło czasem. może jutro ![]() sąsiad pali na balkonie, aż postałam powąchać... ![]() Hanka poszła spać o 20.50 ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Ewciu,w szoku jestem. nie wiem co powiedzieć, runął mit idealnego tżta Ewki ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj cisza az dziwne. Ja dzisiaj jakos sie nie moglam z niczym wyrobic. Dopiero sie polozylam gdzie zazwyczaj juz spie. Natalia wieczorem juz ladnie zasnela teraz spi smacznie. Laski jak to wasi tzci nie spua z wami ze względu na dziecko? My we trojke przez trzy miesiące Spalismy razem w lozeczku tylko Natka pod sciana i kolo mnie bo tz sie bal ze jej cos zrobi. Nigdy nie bylo obcji zeby nas zostawil bo mu placz przeszkadza. To nasze wspolne dziecko wiec niech on tez słucha malutkiej w nocy.
Dobra ide spac dobranoc
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Mysia kochanie Ty nasze gdzie jesteś?
Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- A właśnie Kami my mieszkamy też nawet blisko siebie to może kiedyś uda się spotkać? ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
ja pindole, od ponad godziny było lewy cyc, prawy cyc, przykryć, odkryć, z kotem, bez kota...myślałam, że to zęby bo kopała i wierciła się tak, zabrałam ją z sypialni jak zaczęła wydawać dźwięki. a teraz po prostu bawi się w najlepsze
![]() co się z nią stało ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-09 o 01:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Hej
Natka wstala przed 6 i juz sie bawimy a mi oczywiscie dzis sie chce mega spac:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Ja mam nastrój do bani.Wczoraj tż gadał na skypie z kuzynem z Anglii i ten namawia nas na na wyjazd.A ja nie wyjade z moim tżtem..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Przepraszam, że się nie odzywałam ale chciałam się zresetować w weekend. Paintball udany, całkiem fajna zabawa ![]() Ruda, Ciebie tule kochanie bo czytałam w k. Nie wiem co powiedzieć.. ![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() aga,kluska nie kosiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ruda co tz odbiło ![]() ![]() biedny nasz Kostus,sie wycierpi. a co do " ![]() my jednak bylismy wczoraj w Nałęczowie ![]() ![]() ![]() ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
witam sie
Kluska jak po nocy ? Ewcia jak sytuacja z tż? i jak Kostus? Aga i jak laktacja ? Mysiu jestes ? odezwij sie ! martwie sie Arletko przykro mi z powodu zasiada no tak mialam jeszcze cos napisac ale mi wylecialo z glowy
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-06-09 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Iza a sam tz nie moze pojechac?czy w ogole nie bierzecie pod uwage takiej rozlaki?
Areltko moja tez placze na widok osob ktorych dawno nie widziala np moja siostre ostatnio:/ Mysiu super ze udala sie imprezka ![]() Basiu czesc ![]() Ewciu jak tam u was?mam nadzieje ze stanal na wysokosci zadania !jak Kostus? Ziajak tak wczoraj wieczorem odwiedzilam Sopot ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Kluska jak tam Hania? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce bo nie chce tracić czasu z małym.Uparty jest że on sam nie pojedzie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam! Na chwilę przed wyjazdem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No ja to trochę inaczej widzę, są oczywiście miłe chwile. Jednak więcej ostatnio jest tych negatywnych. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj wróciłam z pracy i znowu miałam te swoje migreny po zastrzykach. Nie umiałam się za nic zabrać, w końcu pospałam trochę i wróciły mi siły. Wszystko już posprzątane, kuchnia błyszczy. Spakowani też już prawie jesteśmy. TŻ wymyślał jakieś głupoty, żeby wyjechać o 6 rano. Jest u mnie po 8 a on nadal śpi. Zresztą agent mądry, siedział na kanapie i piffkował jak ja sprzątałam do późna. I jeszcze myśli, że wstanę o nieludzkiej godzinie i będę prowadzić 600 km. No nic tam, idę zaraz obudzić tą moją śpiącą królewnę. Odezwę się jak będę mieć możliwość, także mogę zniknąć np. do czwartku. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
siemanko
Mysiu miałam do Ciebie pisać tylko cały dzień się glowilam co napisać ![]() ![]() wiecie a wczoraj znów mama mi zwróciła uwagę na jedzenie - "ale bananów to ty powinnaś unikać" ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Iza a powiec mi na długo "byście" jechali ? I czemu nie chcesz jechac ?
#1216 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Arletko ale fajny weekend mieliście
![]() Iza mi się zdaje, że Wam by dobrze zrobiło jakby pojechał sam. w ogóle wkurza mnie takie, że sam nie chce jechać - sytuacja jest jaka jest i nie ma wyboru! na dobrą sprawę to tylko pół roku, potem Ty byś wróciła do pracy i mogłoby być jak dawniej. pewnie, że rodzina ważna, kontakt z dzieckiem etc ale jak nie ma wyjścia to powinien jak facet zacisnąć zęby i działać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-09 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
mysiu przykro mi z powodu @
kochane to wszystko przezemnie ze Mysia dostala @ . Caly czas mam takie mysli ze jak ja dostne @ to do Mysi nie przyjdzie i juz chce ja miec ( po porodzie) a tu nadal ![]() ![]() Wybacz Mysiu ale wkacu musialam to napisac bo mnie juz ****ra bierze K***a i znowu mam zawroty glowy
#1218 |
Zakorzenienie
|
Yss powodzenia i korzystaj z pobytu w PL
![]() Kluska poki karmisz to nikt nie powinien w ogole takich uwag rzucac bo karmisz Hanie i musisz jesc wartosciowe i witaminowe rzeczy kurde co z tymi ludzmi i tymi zlotymi radami :/ ty sama wiesz co najlepsze teraz dla ciebie;* Iza ja bym z nim rozm zeby najpierw pojechal sam a jak sie tam ogarnie znajdzie prace jakies lokum dla was to przeciez dojedziesz do niego z malym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
yss
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- kochane zmierzylam sobie cukier po kawie ( nie wiem czy godzina minela ) i mam 69
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Basiu no to bardzo dobry wynik , gratki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- A co wszyscy spia? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Gianka, my jeszcze tak
![]() szczerze to jak skończę karmić i mi będzie robić uwagi to tez się wku.wię. to moja sprawa czy i w jakim tempie będę się za siebie zabierała. miał być upał a takie fajne powietrze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się i powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() On też argumentuje to tym ze gdyby wyjechał tu straciłby by prace i nie miałby do czego wracać. Cytat:
Dostałam nagle takiego bólu głowy że mi się zrobiła ciemno przed oczami.Jest mi niedobrze i boli okropnie.Jestem sama z Domisiem z jeszcze on marudny ![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Basiu, chyba troszeczkę przesadzasz
![]() ![]() Gianna, paintball super sprawa. pobiegałam, poczołgałam, spocilam jak swinia ale było extra. Mam tylko dwa nieduże siniaczki, także jest ok ![]()
#1224 |
Zakorzenienie
|
Iza pewnie pogoda moze cis leci , a kawa nie pomoze?
Kluska ale wam dobrze ![]() Mysiu super ze sie tak dobrze bawilas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
kluska no wiesz co,ja tam byłam pierwszy raz i powiem szczerze ze Nałeczów tak okrzyczany a rewelacji nie ma,bylismy w tym parku,mnóstwo tam starszych ludzi bo tam te sanatorium kardiologiczne,i wiekszosc mi do wózka zagladała,jeden pan jak karmiłam podszedł i zagadał...no oczekiwałam wiecej od tego miejsca, no ale ładnie park-staw-łabędzie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Iza może przez upały organizm osłabiony, poza tym sytuacja z tż też pewnie wpływa na zdrowie. Gianka , Kluska myślę, że dzieciaki na upały wariują i wcześniej robi się widno, więc wstają. Od kilku dni Kubuś przebudza się ok 4 zje trochę i śpi, czyli tak jakby budził się bo chciało mu się pić. Wstaje po 5tej i rozgaduje się na całego , ani myśli przydrzemać. Kluska mama jako kobieta powinna wiedziec, że takie uwagi są przykre. Jeszcze jakbyś zjadła całą czekoladę, a za chwilę lamentowała pół godziny o wadze to mogłaby skomentować, ale tak ? I jeszcze za bananay ![]() Na pocieszenie dodam, że właśnie była mama na kawie i zjadłam trzy ciastka i nie żałuje. A od kilku dni na kolację zjadamy z tż banany, arbuza , jabłko i doprawiamy miską lodów! I czekam na to zawsze bo to moja chwila przyjemności ![]() Yss bezpiecznej podróży i owocnej przede wszystkim ![]() Basiu to tak nie działa z @ , a szkoda Mysiu dobrze, że odreagowałaś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Arletko fajnie,że wycieczka udana. Dobrze, że tż dotrzymał słowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Iza no wiem jak to jest jak nie ma drzemki w ciagu dnia w domu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Arletko nie znosze zagladania do wozka tych starych pierdow kurde jak mnie to irytuje no az mi cis skacze! Ja to nie pozwalam zagladac, zolza jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Arletko dziękuję! od nas to chyba ze 250 km to w takim razie zmieniam kierunek na ciechocinek
![]() Iza ojej a masz ciśnieniomierz? kurcze nie pomyślałam, że potem tu mogłoby mu być ciężko znaleźć pracę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
CZeść
![]() Za nami mega ciężka noc, mały cały czas popłakiwał i wiercił się, na pewno swędzi go, ale smaruję ciągle i to prawie nic nie daje ![]() Dzisiaj też strasznie marudny, nie dziwię mu się, ale zwyczajnie nie mam siły ![]() Iza porozmawiajcie o tym wyjeździe, bo skoro miałby od razu pracę tam, to moglibyście się odkuć finansowo ![]() ![]() ![]() Arletko a jednak wycieczka doszła do skutku? Brawo dla TŻa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.