|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Nowa możemy sobie podać ręce hehe.ja tez w 1 trym nie nadawalam sie do kuchni
![]() Podobna zapiekanke robie Sonia ![]()
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Nowa ja za to mialam mega ssanie i musialam jesc co pol h bo inaczej mnie mdlilo:/
Brawurka pycha nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Ja/dzis zrobilam podudzia duszone w/warzywach z ryzem. Czeka, na malza zaraz bedzie
![]() Te kokosanki chce zrobic ale malo kokosu bylo. Trzeba kupic jak nie zapomne ![]() W drugim trymestrze juz bylo ok. Wrecz mialam apetyt ![]()
Razem od: 28.01.2008 r. ![]() Zaręczeni od: 28.01.2010 r. ![]() Nasz dzień: 21.07.2012 r. ![]() 31.10.2014 ![]() ![]() 8.05. Pierwsze kopniaczki ![]() Fasolinka Edytowane przez nowa8686 Czas edycji: 2014-09-20 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
nowa to fajnie ze tylko +9,to akurat wszystko w dzidzie poszlo
![]() dajjjjjjjjj ![]() ale mi narobilas ochoty,za raz chyba wysle meza do sklepu ![]() a jaki sen boski ![]() Mlebi kochana bedzie dobrze,ja w to wierze,i mam nadzieje ze sie po tym usg uspokoisz ![]() kurcze to ja bede chyba miala pozno usg polowkowe,bo dopiero kolo 24tygodnia ![]() Magiusa ja tez bym wolala zeby tego antybiotyku nie bylo :/ ale co zrobic,nie jestem lekarze,a chce jej tylko pomoc dziewczyny jestem juz u tesciow,i nie mam juz sily mala sie rozlozyla na amen chyba w nocy goraczka wysoka,ale ja nie zajarzylam ze mnie za bardzo grzeje,rano ponad 39 stopni,nie moglam zbic tego,jak zbila sie do 37 tak teraz znow rosnie,ma na razie ponad 38 :/ mowi ze ja brzuszek boli,takie kupki robi luzniejsze ale nie biegunkowe noo czemu ona ciagle cos musi zlapac,nie mam sil juz,na prawde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Nowa to mam nadzieje ze i mi to jedzenie przejdzie bo zjadlabym wszystko co zobacze !
Buu hehe mam nadzieje ze beda smaczne ![]() wspolczuje ze mala chora znow ![]() ![]() biedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Buu szkoda mi twojej malej a juz myslalam ze wyzdrowiala ;*
Ja mam dzis strasznego dola. Poza tym wlosy mi sie cos elektryzuja i koltunia musze chyba szampon zmienic ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Ps wiem ze problem z wlosami glupi ale mnie doboja bo mam dlugie bardzo i dzis mialam z nimi jakas tragedie i leca mi jak szalone.eh |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
mi twz sie sttasznie eletryzowaly na poczatku w ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czyli będzie chłopak ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Sonia ale u mnie totalna tragedia zadna z was mnie nie ma na fb i nie widziala jakie ja mamwlosy dlugie jak sie wkurzr tosie chyba na lyso opitole
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja weszłam w etap podjadania.... głownie z nudów jem ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() a ona nie chodzi do przedszkola - prawda? może od jakiś dzieci na placu zabawa łapie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Mlebi chcialabym synka
![]() Agnes hehehe ;P podetnij jem chrupki orzechowe mniam |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Buu szkoda mi tej Twojej corci. Biedna się męczy
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
agnes ty moich nie widzialas
![]() tez dlugie,choc juz je obcielam,ale wygladaja tragicznie,leca garsciami,przyklapniete,c ienutkie sie zrobily i slabe, mlebi wlasnie nie chodzi sonia,brawurka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Ja jade podciac dzieciowi rozumrk heh czyli wlosy ah te glupie zabobony
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem albo cos zjadla albo od antybiotyku bo od tego moze brzuch bolec i sprawdz czy jako skutek uboczny nie ma temp. Bo u nas bylo napisane ze moze wystepowac. Mam nadzieje ze za chwile przejdzie. A moj Darus to glupolek. Zjadl spory obiad, jak bylismy u znajomycb to wolal o ciasto, na kolacje mm i oczywiscie zwymiotowal...no jakby nie mogl jednak mniej mm wypic. Biedny ale glupolek ze sie do tego stanu obkadl. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
MLEBI- trzymam kciuki za Twoje połówkowe
![]() myślisz, że ze snami to na odwrót jest? MAGIUSIA, BUU- ja będę miała usg w 22/3 wg owu, a wg usg pomiarowego 11-14 nieco później, bo lekarz powiedział, że woli później niż wcześniej robić to badanie. BUU- już miałam nadzieję, że Małej przechodzi to choróbsko... Trzymajcie się i powodzenia w pokonywaniu wirusów i bakterii ![]() BRAWURKA- ja w 1 trymestrze chodziłam do kuchni tylko jeść ![]() Moje włosy sięgały ostatnio do kości ogonowej ![]() ![]() Wychodzę z założenia, że akurat one odrastają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
No ja z 20 cm obcielam i przerzedzilam czuje sie lysa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Magiusa tylko czy by efekt uboczny nie byl od razu?a to jest juz 4dzien,sama nie wiem,niby wszyscy jedlismy to samo,wiem ze jej brzuszek moze miec juz dosc,jutro sie pewnie po obiedzie spakujemy i wracamy,i od razu do lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny wow...ale macie cierpliwosc do wlosow. Ja nigsy nie wygrwalam do pasa. Zawsze mi sie nudzily i scinalam szukajax odmiany i z przekonaniem ze i tak odrosna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1221 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a czemu miałaś zabieg na kolano? nie można było czekać do porodu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
MAGI- to, że moje były długie, nie znaczy, że ich ciągle nie podcinałam, cieniowałam, kombinowałam z grzywkami
![]() ![]() MLEBI-z operacją więzadeł i łąkotki czekam do porodu. Teraz to był zabieg usunięcia torbieli. Wpływa znacznie na komfort chodzenia- już miałam zarówno usunięcie torbieli bakera, jak i punkcję innych. Po prostu to wraca. Wiem, jak potrafi utrudniać życie i boleć nie usunięta w porę, więc im szybciej tym lepiej. Od piątku coraz normalniej chodzę ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- BUU- mi podobnie, jak Magiusi wydaję się, że to może po antybiotyku... Mi też się zdarza wymiotować, jeśli przyjmuję, a jak brałam kilka pod rząd to haftowałam częściej. Lekarz wtedy zwiększał mi dawkę probiotyku i brać jakiś czas po chorobie. Zazwyczaj kończyłam już wtedy antybiotyk, więc przechodziło, ale czy od probiotyku, czy braku antybiotyku - nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Wklejam jako ciekawostkę http://dzieci.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
#1224 |
Zakorzenienie
|
Fajny kalkulator
Ja dzis skoczylam kupic stanik juz mi miseczka jedna wskoczyla wiecej i przezywam bo juz nie moge ladnevo stanika miec tylko taki ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Simonee to wg tego ja tyje duzo wiecej niz powinnam.
bylam na 12 w kosciele i zaslablam. juz jestem w domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Ja wg kalkultora mam mniej niz minimum.
U mnie 2 mamusko z/watku urodziły w nocy... ![]()
#1227 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam mniej niz minimum
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
to ja waze tyle ile powinnam za 3-4tyg:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Magiusa moze byc tak jak mowisz,nie upieram sie ze nie,po prostu nie wiem a juz troche sily nie mam
w ulotce goraczka jako ostatni objaw uboczny,na 1 na 1000pacjentow ![]() no moze jest tym jednym akurat,nie wymiotowala,biegunki nie miala,jedna luzniejsza kupke zrobila,mowila ze ja boli brzuszek we wtorek i tak z nia ide do kontroli wiec zobaczymy,dzis jej sie poprawilo to sobie darowalismy lekarza,i tak nie jestem z tej swiatecznej pomocy do konca zadowolona wiec tam jedziemy w ostatecznosci Mlebidakin ciezko powiedziec,on tez duzo chorowal ostatnio,i zawsze on pierwszy a potem moja mala,tylko u niej od razu w powazniejszy stan to przechodzilo,a u niego sie rozmywalo i rozchodzilo po kosciach,choc on tez co chwile cos mial,a to zapalenie ucha,a to gardla,a to angine,a potem chyba przeziebienia aggo_di no musze sie pilnowac zeby pamietac o probiotykach wlasnie ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej,mam nadzieje ze mniej duzo boli ![]() soniuska o rany,nic Ci sie nie stalo tam?zemdlalas? ja dzis bylam z moim szwagrem w kosciele bo maz zostal z mala,ona czula sie lepiej ale humor miala nieciekawy,raczej by z babcia nie zostala a babcia z nia,ale moj maz sie bal ze cos mi sie stanie bo mi ostatnio ciagle slabo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- a wg tego kalkulatora tez waze chyba mniej niz tam jest napisane ale pewnie nadrobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.