|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Mam nadzieję, że ze świąteczną się uwinę
Będzie taka jak u Ciebie ;P
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya super Ci to wyszlo
![]() Ik myslalam ze masz smaka na inna kielbaske ![]() Jutro zaczynam 37tydz
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-10 o 12:00 |
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia widzę, że masz głoda
U mnie mrozek wciąz trzyma. Tak wygląda krzew zaoknem : |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas przymrozek niby tylko -3 a tez wszystko biale jak by bylo z -15
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
aaa myślałam że nie możesz bo jak się karmi to są jakieś tam rzeczy zabronione chyba
Takaya jakie piękne i w końcu się doczekałam bloga Ewka za kolejny tydzień---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Oj Ewka, Ewka ty niegrzeczna dziewczynko
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Super wyszło, bo chyba nie będę musiała kupowac tkaniny na płaszczyk dla M
Mięciutkiego misia dostałam wczoraj od koleżanki a dziś mama wyciągnęła czerwony flausz wełniany musze tylko kupić pikowana ocieplinę na podszewkę Czyli M będzie czerwonym kapturkiem
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze czerwona czapeczka i będzie pięknie wyglądać
Kurczę przeglądałam szafy do zabudowy ale ceny nadal się trzymają tak jak 3 czy 4 lata temu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaluje ze sobie takiej nie zrobilismy bo ta nasza wydaje mi sie lipna ![]() Kuleczka Nie niegrzeczna a zdrowa ![]() ![]() Takaya juz sie nie moge doczekac az pokazesz gotowy plaszczyk
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
No jeszcze można postawić ściankę z płyty i same drzwi tylko zamówić
znowu mnie bierze
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Sie wkurzylam
Dzwoni dzwonek do drzwi Raz...... drugi nikt nie wychodzi(tescie maja pokoj obok drzwi wejsciowych) Wiec schodze z lozka tocze sie po schodach z pietra otwieram drzwi... A tesciowa wyleciala z pokoju"a co to nikt nie otwiera" Tylka ruszyc nie mogla Sie pozalilam
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze co tu taka dzisiaj cisza, gdzie wszystkie pouciekaly, dzisiaj sroda nie piątek
![]() Ide kąpać Tosie, meble wystawilam na sprzedaż zobaczymy czy ktos sie skusi Ewka no to faktycznie lenia chyba miała troche za pozno sie ruszyla Jeszcze komode musze wystawic ale cos mi nie chce dodac na tablecie
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-12-10 o 20:22 |
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka, moze jest za duza
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu cisza.. Spakowalam torbe do szpitala ![]() Kurde musze jeszcze jakies ciuszki pokupic malej bo mam malutko Moze tz sie da wyciagnac w niedziele
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-11 o 09:39 |
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka
![]() Monitka hehe no tak źle sformułowałam Witam u nas coś słońce wychodzi
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia! Brawa za torbe! A ciuszkow na poczatku przydaje sie spooooro, bo duzo wypadkow przy takim malenstwie i ciagle trzeba przebierac.
Kulecza, dobrze napisalas, tak tylko sie smieje
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka dowcip się wyostrzył
Nie mam pomysłu na prezent dla Tż doradźcie coś
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ost tz sie oburzyl bo kupilam popielate body w rozowe kwiatki ![]() Powiedzial ze jak bedzie chlopak to ja bede w nich chodzic ![]() Cytat:
![]() Ja kupilam na mikolaja spodnie ale oddalam bo sie nie podobaly ja nic nie dostalam wiec nic nie kupuje
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Eeechh u nas szaro i ponuro
No i skończył się luz bluz bo szef wczoraj dzwonił i prosił bym jednak była te 2xtyg w biurze ;/ Nie uśmiecha mi się bo dojazdy długie i kosztowne... Jak już pojadę to posiedzę te 8-9godz i będę miała jeden dzień w tyg wolny |
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
ee nie Ewka tylko dostał dezodorant od mikołaja, a tak to nic. Pod choinkę myślę o czymś ale nie wiem co
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze bluza koszula krawat zegarek lancuszek bransoleta majty swiateczne (moj tz ma pelno takich i juz zaczal w nich chodzic )Nic mi wiecej nie przychodzi do glowy A moze portfel
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Jak tam? Dychacie?Ewcia widzę już torba spakowana. To fajnie. Ja też powoli kompletuję wsio. A Ty możesz szaleć w fioletach zieleni szarym pomarańczu Też uniwersalne. Kuleczko na pewno coś wymyślisz ![]() Wczoraj przyszła pościel rożki i do łóżeczka wyposażenie. Jakie to wszystko słodkie ![]() Hmmm co jeszcze z nowości... Odebrałam dowód z nowym nazwiskiem Ta i chyba tyle.Jakby ktoś potrzebował w Biedrze Lovela już po 11,99. Wzięliśmy bo się nie zmarnuje. Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-12-11 o 10:56 |
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tylko ciezko cos znalesc w "tych" kolorach Albo roz albo niebieski ![]() Oo to faktycznie tani ten proszek
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka koszuli ma w cholerę, krawatów też, portfel ma dobry bo dostał kiedyś ode mnie, łańcuszki, zegarki nie chodzi w tym. Nie wiem majtki to jako dodatek chyba
przeglądnę jeszcze może coś znajdę---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Joasia, Ewka jak się wogóle czujecie przy końcówce ??
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Asia pochwal się zakupami
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakos dycham Mimo iz mam 8kg+ to jest mi ciezko nie wyobrazam sobie jak sie czuja kobiety ktore przybraly 20 czy 30kg
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Jeee
Jest za.☠☠☠biaszcza |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia no tani tani.Ja kupilam plyn.Proszku nie widzialam. Swoja droga wkurzajace takie przypisanie kolorow. Wszystko w rozu albo w niebieskim.
Kuleczko ja mimo moich 12+ nie czuje sie jakos ciezko. Owszem przy schylaniu mi zle bo brzuszek przeszkadza czy szybciej sie mecze ale naprawde nie mam na co narzekac A te bole sobotnie to heh szybko szybko sprzatanie podzwigalam sobie odkurzacz naschylalam sie i takie tego skutki Musze sobie dac na wstrzymanie po prostu.Takaya jutro cykne fotki ok? Mam ochote kupic materialow kawalki i uszyc do lozeczka maskotki Moze mi wyjda Ale i Ty pokaz kurtke. Najlepiej na modelce ![]() A gdzie pozostale dziewczyny... Monitka gdzies na dniach wyjezdza. A Passion? T`ai pewnie czasu nie ma. Badzia tez. I_K ze swoimi przystojniakami Kuleczko jak poszukiwania prezentu? |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jestem, ale dziś u nas jakiś beznadziejny dzień. Mały w nocu znówprzesikał pieluszkę, w pól do 3ciej mnie obudził. Przebrałam go w suche rzeczy i położyłam ze mną i usnął sobie, ale ja nie mogłam chyba do 4tej zmrużyć oka. Poza tym dziś cały dzień wymiotuje. Zmieniałam mu ubranko ze 4 razy, prałam dywan.... w końcu nie poszliśmy na spacer, bo jak juz wyszykowałam siebie i jego to znów zwymiotował i ja już nie miałam siły. Ale pobeczałam sobie trochę, zjadłam ciasteczko i mi lepiej.Z dobrych rzeczy dziś był mój szef i przywiózł nam świąteczna paczkę od firmy (dostaliśmy dwa winka, cydr, słodycze i troszkę konserw z delikatesów) i prezent firmowy dla Pawełka: taką gąsienicę-stonogę z Lamaze. Bardzo fajna Asiu, oszczędzaj się! Ja też co sięza coś nie zabrałam pod koniec ciązy, to potem gorzej się czułam. No ale człowiek jak się nie przekona, to nie wie Kuleczka, pisałam pomysły na prezenty, ale coś mi nie dodało. Nie pamiętam co tam ponawypisywałam, chyba: perfumy, piżama, pasek lepsiejszy, porządny szlafrok(albo taki zestaw: piżama, szlafrok i kapcie), jakaś książka, płyta czy film na DVD, ramka z Waszym ładnym zdjęciem....
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2014-12-11 o 19:10 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ale u nas piękne słoneczko
![]() Monitko jak Mały? Już nie wymiotuje? No i miło ze strony szefa. O mnie niestety szefowa nie pamięta... No ale cóż. Trudno się mówi. Za tydzień ma imieniny to idziemy życzenia złożyć niech wie,że my o Niej pamiętamy. Dziewczyny jaki szlafrok do szpitala? Mam gruby taki z polaru, ale obawiam się, że się w nim rozpłynę. Może jednak cieńszy kupić? Aj i strasznie podobają mi się te kocyki minky Kusi mnie, żeby kupić, ale zobaczę jak będzie kasowo ![]() Buziaki miłego dnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Będzie taka jak u Ciebie ;P
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i w końcu się doczekałam bloga

znowu mnie bierze 

Jak tam? Dychacie?