![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Bu super że meble już będą
Gratulacje 31 tygodnia ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
ja mam krecika takiego wewnątrz
![]() ![]() a dzisiaj wierciło się wierciło, i nagle na tym fotelu bum , ruch za ruchem, konkretne poruszenie. I teraz jakiś mi się brzuch mniejszy zrobił, nie jest twardy, jakieś pukania delikatne czuję. Normalnie nowe doznania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Konto usunięte
|
Aggo ale akrobata
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Maciejka to wzięło wszystkich na te mandarynki
![]() Ja kupiłam w auchanie ale nie są takie jak w Biedronce... tam najlepsze ![]() co do maty to nie wiem ![]() Ja właśnie też się rozglądałam za takimi rzeczami a później stwierdziłam, że na od razu tego nie potrzebuje a może akurat ktoś będzie chciał coś kupić w prezencie Młodej ![]() Cytat:
![]() To miałaś ciekawie ![]() Aż jestem ciekawe jak moja Nadula leży ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Ja tez na razie nie kupuje, poloze mlodego na mate troche pozniej
![]() ale mam wypatrzona : Fisher price Rainforest ta wieksza <3 uwielbiam ją ![]()
#1206 |
Rozeznanie
|
Agata ja miałam degeneracje kraciaste i szroniaste siatkówki oka, laserem mam tak jakby to wszystko załatane żeby się siatkówka nie odkleiła podczas wysiłku przy porodzie..wg okulistki po miesiącu od zabiegu można bezpiecznie rodzić.. no i jak mi ta 2 lekarka nagadała, że to duże ryzyko..że chyba ważniejsze żeby dziecko miało zdrową matke itd...to mi ręce opadły..bo tak na prawdę to co ja mogę... ja nie wiem co będzie lepsze..i jak trzeba cc to trzeba..jak sn to tez dam rade (mam nadzieje
![]() Dziewczyny długo czekałyście na przesyłke z gemini? bo ja w poniedziałek kliknęłam, zapłaciłam a oni nadal nie wysłali paczki... Edytowane przez d_a_r_i_a Czas edycji: 2014-12-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ciekawe jak Ewa po wizycie bo nie dała znać
![]()
#1208 |
Zakorzenienie
|
Daria ja czekalam tydzien- zamawialam chyba w czwartek ? i jakos sroda mialam
![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
Kasiulka to widzę, że udane zakupy
![]() ![]() emdzikto fajnie,że masz juz prezent dla męza, ja nie mam nic, dobrze że jutro jest 5 ![]() buu007ja myślę, że w 2 tygodnie to Twoja mała tez moze miec juz taka wage, tym bardziej, ze pierwsza core duza urodziłaś. Nie martw się ![]() A widaomo, ze usg to mowi tylko orientacyjnie jaka waga, wiec tez na 100 procent nie wiadomo, czy Twoja corcia nie byla wieksza. Ja właśnie musze pomyslec nad jakas choinka i ozdobami, ale ciagle mi sie wydaje ze tyle czasu do swiat... Jakaś nieogranięta jestem :P Już ją sobie wyobrazam w tym pajacyku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Daria ja dostałam chyba jakoś po 3-4 dniach..
#1212 |
Zakorzenienie
|
Cudny ten pajacyk
![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
Martula oj piękny pajac ! Na pewno córcia będzie w nim ślicznie wyglądać
![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
emdzik wstępny plan miałam taki, że rozdzielę parę tych większych potrzebnych "drobiazgów" aby któreś z rodzeństwa kupiło ... ale nie wiem czy to jest dobry pomysł . Karuzelę już kupiliśmy, została mata i leżaczek i wiesz ja siedzę w necie i oglądam te różne rzeczy i wiem co bym chciała ... I np. karuzelę taką chciałam, wstępnie wypatrzyłam ją w tesco i była po 160 zł , a dziś kosztuje 250 zł ;/ zła bym była jakby któreś wydało to 250 zł na nią... albo jakby kupiło coś co kompletnie mi nie pasuje,,,,
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jesteś pewna co chcesz, wiesz, co Ci się podoba... i cena też jest okazyjna to trzeba tylko brać ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Dobra.. tak myślę, że czas sie myć i kłaść do łóżeczka.. Bo zanim zasnę i tak będzie pewnie po 24 albo i 1. ![]() A więc Kochane życzę Wam dobrej nocy i kolorowych snów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
emdzik jakimi porzadkami? toz to tylko dwa male okna
![]() a kocyk minky z kotami gdzies mam linka ![]() Agata nie no milo,najwyzej Ci sie pogorszy ![]() maciejka sama mata fajna,ja mam po mojej corci to juz nie kupuje napewno martu_la mialam licytowac na all identyczny pajac,ale przegapilam akcje ![]() a bo ja juz troche swiruje,jeszcze zrobilam wykres na belly,a nie na kazdym usg byly wszyskie pomiary ![]() kurde no martwie sie troche,serio,nie chce wam smecic ale mi to spokoju nie daje ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- emdzik ale emotke żeś trzasnela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Nie spieszy się im.. Ide chyba spać.. Dobranoc wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
No ja z jednej strony to bym juz tez kupila mate czy karuzele, ale i tak w pierwszym miesiacu dziecko raczej z tego nie skorzysta, to jak ktos bedzie chcial kupic, to bede miala co zaproponowac.Kurcze musze porobic zamowienie z allegro i zamowic chuste, bo mama to musi spakowac i przyslac tu bo inaczej bede bez podstawowych rzeczy...A wiadomo, ze Swieta to i przesylki ida dłuzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
A mi się przypomniało, że mam pranie do powieszenia.. Nieźle co.. Dobrze ze otworzyłam pralkę to nie zgnilo. Wkurzyłam się na męża bo gadałam coś do niego. Nie słuchał i.mówił ze jest zmęczony, wiec mu powiedziałam ze ma sobie iść i tyle. no u coś tam pomruczal pod nosem... Grrr niech się buja. Nie moja wina ze do remontowa jedzie. Powiedział mi ze w sobotę jedzie na chwilę to się poryczalam ze są mikołajki a ja znowu będę sama.
Dobrze ze zagryzlam zęby i nie powiedzialam mu gdzie mam tą kuchnie T. Grrrrr Idę wieszać pranie,myć się i spać. Dobranoc ![]()
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
BUU z mężem to grzeszyć można do woli tylko że nam gin zalecił wstrzemięźliwość... Chyba sam dawno nie pukał i zapomniał jak to jest...
ILONKA wyglądasz przecudnie! Ja nie widzę u Ciebie tych 15 kg! KASIULKA super że Kamilek się przekręcił. Jedno zmartwienie mniej ![]() Czy moje dziecko da mi zasnąć? Znów dyskoteka w brzuchu od półtorej godziny... Nie wiem jak zwykle co Wam napisać chciałam... kupiłam dzisiaj nianię... Poza tym szaro, nudno i takie tam...
#1221 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, Dziewczyny!
AGATA2605 a Ty jesteś zdecydowana na cesarkę czy sama masz wątpliwości? martu_la brawa za wizytę! świetne, że Młoda dołem - oby tak dalej. A pajacyk prześliczny - uwielbiam takie wykończenia jak ta lamówka. Kasiulka22 dla Ciebie też ![]() aggo_di ale dziś wizytowy dzień - gratulacje. Ale Ci zazdroszczę tego obrotu na wizji ![]() Ja od wczoraj zajadam biedronkowe mandarynki - faktycznie smaczne. A w nocy śniło mi się, że musiałam nasikać do buta. Mimo tego, że drzwi do łazienki miałam tuż obok, to musiałam wziąć jakiegoś zimowego botka z futerkiem w środku i do niego sikać. Zdjęłam majtki, a tam pełno krwi. Patrze na brzuch - pusty! Zaczęłam się w tym śnie hiperwentylować i tak się obudziłam. Także tego - dziewczyny - nie sikajcie do butów! |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
Hej
Pospalam dziś cale 3 godziny..:banghead: od północy do 3... :banghead: Maly kopie jak leże na boku... Kręgosłup boli jak leże na płasko... Chyba natura chce mnie przygotować do bezssenych nocy:banghead: Zjadlam z mezusiem sniadanko i popędził bidulek do pracy... Za kilka dni ma 30... Bardzo chciałam zrobić imprezę ale on stanowczo protestuje ze nie chce.. I tak mi szkoda jakoś..bo to okrągłe urodziny.. Ehh..no ale chyba nic na sile..nie? Odowska ojjj nie fajny ten sen..ale ja ostatnio tez miewam jakieś takie popaprane..oczywiście jak juz w ogóle uda mi się usnac... |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Mam to samo ze spaniem - na prawym albo lewym boku Młody się mocno buntuje, na plecach długo nie wytrzymam, a jak siedzę, to mi twardnieje brzuch. Stania na głowie jeszcze nie próbowałam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Konto usunięte
|
Odowska straszny sen.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję dziewczyny za komplementy ![]() ![]() Buu faaaajnie, że będziesz miała już meble do salonu, nie dziwię się, ze przebierasz nogami ![]() Kasiulka super, że Kamilek się obrócił już główką do dołu ![]() Odowska głupi sen, ja nie wiem co z nami jest w ciąży, że nam się takie sny śnią Ogólnie dziewczyny gratki za wizyty ![]()
#1226 |
Zadomowienie
|
Na szczęście był ten motyw z butem, to się zrobiła bardziej groteska niż horror z tego snu. Ale tak sobie myślę, że pojawił się dlatego, że wczoraj sobie uświadomiłam, że kocham tego małego człowieka we mnie. Może dla Was, to jest oczywiste, ale dla mnie, to było jak wielkie odkrycie i bum - mózg musi człowieka sprowadzić na ziemię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w DDTVN o uprzejmości wobec kobiet w ciąży
![]()
#1228 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Odowska - ale sen... Glupotka taka... Mi się śniło, żeby Castoramie były te iRoboty Roomba co mi się marzą, wiedziałam że jest kasa na koncie i mówię do męża, że kupujemy, a on na to,że nie ma mowy, bo kupił przecinarke do drewna za 60 tys i forsy nie ma... Aż się poryczalam przez sen hahaha, ![]()
#1229 |
Zakorzenienie
|
Witam sie na chwilke z rana
Duszona ja pamietam o waszych zaleceniach dlatego napisalam ze pogrzeszylas ![]() ![]() Odowska ale sen ![]() Rany ja na dzien dobry rozwalilam rolete w kuchni,kiedys mi juz spadla i dzis to samo,niby ja jakims cudem powiesilam na nowo ale czuje ze trzeba ja wymienic |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie myślałam wcześniej o cesarce, wolałam naturalny poród, ale teraz ta okulistka mnie nastraszyła że mogę później mieć problemy po porodzie i zaczęłam się zastanawiać co lepsze. Zresztą jak tu któraś dziewczyna słusznie zauważyła że lepiej jednak swoje dziecko widzieć i jestem teraz w kropce. Nauczyłam się zbiorowego cytowania, troche prób i błedów i wszystko się da ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.