![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Justyś cieszę się że Ci smakował
![]() Jeszcze nie daję radę całego skalpela, ale miałam sporą przerwę przez święta. Dodatkowo po świętach jestem jeszcze pełna no i jest ciężko ![]() Na razie robię tylko skalpel bo wydaje mi się najłatwiejszy jak na początek. Z biegiem czasu będę chciała spróbować coś innego. No i jutro chciałabym zacząć biegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula- też mi się wydawało, że jest najłatwiejszym ale koleżanka która ma bzika na punkcie zdrowego jedzenia i ćwiczeń uświadomiła mnie, że wcale najłatwiejszy nie jest! Chodź turbo wyzwanie jest zdecydowanie tą wersją jeszcze trudniejszą
![]() Ja od 20 kwietnia (wtedy będzie miesiąc ćwiczeń z Ewą ![]() ![]() ![]() Właśnie przygotowałam płatki jaglane na jutro, na śniadanie w środku nocy :P (pierwszy posiłek jem około 5:20 ![]()
![]() |
#1203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byłam wczoraj i nic z tych produktow nie widziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jestem zaraz po Tobie ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- ![]() Wiecie że ja chyba też zacznę cwiczyć z Ewą. Podoba mi się jej figura i wole ją od napakowanych lasek typu Mel B, niechciałabym tak wygladać jak ona, zupełnie nie mój typ ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego dzisiaj nie poszłam na zajęcia. No i w ogole jestem w dooopie bo koncze prace o 20 i nie ma juz innych zajęc w moim zasiegu oprócz zumby, jest tylko raz tbc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladka kupiłam pomidory suszone, kasze jaglana, płatki jaglane i płatki orkiszowe
![]() Zaraz cały wątek będzie chodakowska ćwiczyć ![]() ![]()
![]() |
#1205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skalpela dzis nie było, bo zabrakło mi czasu, ale jutro będzie czas to i skalpel będzie. Buty do biegania też nabyłam nowe. Znajdę chwilę to potruchtam. może rzeczywiście trzeba wstać o 5 rano to się wyrobię ze wszystkim. Rozważę to chyba na poważnie. Dieta dzisiejsza raczej ok, poza cukiereczkiem ![]() Kiedyś nienawidziłam kotów a teraz je lubię.
![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Ha ha! Nie, nie! Za zupę z kota to ja się nie biorę!!!
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Chodakowskiej to myslalam o skalpelu własnie i tym nowym secret, bo sobie sciagnełam. Ciekawe w ktorym treningu jeszcze nie ma skoków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaliczyłam dziś godzinny marszobieg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Dzien Dobry!
Dzien rozpoczynam od owsianki. Z wiórkami kokosowymi obstartymi orzechami włoskimi! Mniam!
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja przy sniadanku, 2 jajka sadzone z sałatą z jogurtem ![]() Co się własnie okazało sałatą nie mytą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
![]() czekoladko trochę piachu nie zaszkodzi ![]() od wczoraj spadło mi 0,5 kg ![]()
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
Eliza brawo
![]() Ja dzisiaj zgrzesze! Koleżanka jest ostatni dzień w pracy, przyniosła ciasto... Jeden kawałek wezmę, ciężarnym sie nie odmawia ![]() ![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
zmykam do pracy, miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie poszalałysmy w tabelce ale narzekac nie możemy jak na święta to aż tak źle nie było też tak uważacie ??
widzę że każdej woda się też zatrzymała bo zmiana jedzonka na tłuste i kcl Elizka : ja też się objadałam sałatką warzywną dzięki bogu waga wróciła na norme .. i widze po dzisiejszym spadku i tobie wraca ![]() pomysł na tabelke w środe jednak był dobry ![]() ![]() Yenna : najlepsze jedzonko u mamusi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- a MELDUJĘ : rano : trucht 1h Mam zapytanko czy słyszałyście coś o "babka płesznika" czy coś takiego babcia kazała mi to pić dziennie rano że niby poprawi się moja praca jelit ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mój dzisiejszy planowany jadłospis: I. 2 kromki chleba wieloziarnistego, 50 g polędwicy łososiowej, pół ogórka zielonego, troszkę margaryny, herbata z 0,5 łyżeczki cukru II. zupa krem z brokuła III. sałatka (mix sałat, pierś z kurczaka smażona na odrobinie oleju, ogórek, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula, olej) IV. jogurt 0% V. brokuł, jajko na twardo, polędwica łososiowa, pestki słonecznika Do tego planuję: spacer z dzieciaczkami, pierwsze podejście do biegania, skalpel, hula hop. Ciekawe co z tego uda mi się zrealizować ![]() Czekoladko a doliczyłaś ten piasek do bilansu kcal? ![]() ![]() Gangola ja jakoś nie mogę przekonać się do owsianki. Niby mam ochotę ją spróbować ale jeszcze nigdy jej nie robiłam. Chyba muszę się w końcu przemóc i spróbować ![]() Justyś jak zjesz ciacho w ramach II śniadania i obetniesz trochę kcal ze śniadanie i obiadu to nie powinno być źle. Tym bardziej jak dzisiaj solidnie poćwiczysz ![]() Masz rację! Ciężarnym się nie odmawia bo Cię myszy zjedzą ![]() Yenna ![]() ![]() ![]() Eliza gratuluję spadku wagi ![]() Dzisiaj jadę z malutką na szczepienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
anka nie wiem czy kotori nie pisała czasem o tej babce płesznik
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
Anka tak słyszałam o tej babce. Jest bardzo polecana na zaparcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Bardzo was przepraszam za niemal 2 tygodniową nieobecność na forum, ale niestety wyskoczył mi mało planowany lot do Dubaju i głównie przez zmianę klimatu, temperatury, strefy czasowej i nawału obowiązków nie mogłam się tutaj stawić. Później święta i tak zleciało. Wybaczcie. Jeżeli chodzi o dietę to się pilnowałam tyle ile mogłam, zawaliłam tylko wysiłek fizyczny no i w święta zaszalałam kompletnie :-( Waga dzisiejsza : 73,300 kg Jadłospis: 1) Kasza manna z żurawiną 2) sok warzywny 0,5 l + 4 kromki pieczywa wasa 3) pierś z kurczaka z razowym makaronem i szpinakiem 4) 100 g chudego twarogu + 0,5 mango + suszona żurawina i siemię lniane 5) ? (wciąż na etapie planowania) Postanawiam poprawę i postaram się nadrobić stracony czas. Ściskam i życzę miłego dnia ![]()
![]() |
#1220 | |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Jadło dziś: I. Serek wiesjki (200 g, normalny, nie light), ogórek, pomidor, szynka drobiowa 3-4 plasterki, 0,5 kromki chleba żytniego, sok pomidorowy 330 ml II. Zupa ogórkowa III. Sałatka z roszponką, serem pleśniowym blue, słonecznikiem, jabłko IV. Mus jabłkowy z cynamonem ( własnej roboty) V. Zupa krem ze szpinaku z serkiem plesniowym blue. Dziś stanęłam na wagę 86,5 kg... bieda...Mam nadzieję, że w poniedziałek chociaż zobacze wagę z 30.03...
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2015-04-09 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-04-09 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
2 śniadanie było po 5h dopiero od pierwszego bo zapomniałam wziąć ze soba cos do jedzenie.
2 kromki chleba orkiszowego i 1/2 twarożku z orzechami Pilos Obiad - kurczak z warzywami orientalnymi i 1/3 woreczka ryżu
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Melduję dzisiaj 1 godz szybki spacer z wózkiem
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie może być za pięknie i musiał mi się przytrafić pech podczas biegu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Coś wizaz znowu szwankuje ![]() Anaitis też chciałabym żeby przytrafił mi się nieoczekiwany wyjazd do Dubaju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula, brawo
![]() Tez chce zacząć biegac, chidajowska plus bieganie dobre połączenie ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Kasiula wymiatasz, super że podjełas w ogole takie wyzwanie! Dla mnie jest to zupełnie nie osiągalne, tak nienawidzę biegać że głowa mała
![]() ![]() Telefonu szkoda jak cholera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Biegać te nie lubię, więc KASIULA podziwiam.
Byłam dzisiaj w Lidlu i kupiłam fajne musli z duża zawartością owoców. Mam ochotę je juz jutro otworzyc ale wpierw chce inne skończyć. Jutro, jak mi sie uda, pójdę do Biedronki ![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Nie cwiczyłam juz tydzień, wszystko przez te świeta i po świetach
![]() ![]() I wszystko mimo trzymania idealnie diety już trzeci dzien ![]() Ale narazie dam sobie luz z chodzeniem na cwiczenia, postaram pokatować Ewkę ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2015-04-09 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ja też zero ćwiczeń przez tydzień,ale to przez chorobę.Mam nadzieję,że od poniedziałku już zacznę.
KASIULA ![]() ![]()
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() Mój dzień zaczął się źle... Zapomniałam wziąć sniadania do pracy i drugiego śniadania.... ![]() ![]() ![]() Na szczeście przychodzi do Nas facet z róznymi kanapkami, jasne pieczywo,ciemne, z różną zawartościa ![]() ![]() ![]() Na obiad wybieram się z koleżankami, bo później jakieś małe zakupy... musze jakąś koszulę do pracy kupic, bo te co mam są za duże, źle prezentują się i leżą.... Wieczorem, po powrocie biorę się za Ewkę ![]() ![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- U mnie wkońcu spadek -0.4kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.