Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-03, 05:20   #1201
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Obudzilam sie.i jakos zasnac nie moge
Nadzieja moze byc po badaniach ale popqtrz jak to ilosciowo wyglada i w razie czgo do szpitala. Trzymaj sie kochana i nie denerwuj
Kiedy ja nie wiem ile ilościowo po badaniu może tego być.
Jak leże to ok nic nie wypływa, jak idę do łazienki to na papierze zostaje jednak... Mały się rusza, nic mnie raczej nie boli wiec postanowiłam poczekać do rana i wtedy do lekarza. Co prawda w panice torbę spakowałam, ale ostatecznie poczekam. Mało tego, w panice to ja się nawet ubralam do szpitala, ale położyłam się na łóżku, bo z nerwów aż się cała telepotałam i w końcu w opakowaniu zasnęłam...

Traf chce że TŻ dziś w domu wiec będziemy sprawdzać.

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Spróbuje się zdrzemnać jeszcze, bo lipna ta noc, trochę tylko spałam...
Stary 2015-03-03, 06:38   #1202
SzaraaMyszka
Zakorzenienie

GG do SzaraaMyszka

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Jak leże to ok nic nie wypływa, jak idę do łazienki to na papierze zostaje jednak... Mały się rusza, nic mnie raczej nie boli wiec postanowiłam poczekać do rana i wtedy do lekarza. Co prawda w panice torbę spakowałam, ale ostatecznie poczekam. Mało tego, w panice to ja się nawet ubralam do szpitala, ale położyłam się na łóżku, bo z nerwów aż się cała telepotałam i w końcu w opakowaniu zasnęłam...

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Oby wszystko było dobrze :-*

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Dziś moja mała kruszynka o 3 nad ranem zrobiła sobie w brzuchu boisko. Zaczęła kopać aż się obudziłam wystraszony że może coś się stało. No ale cały czas się wierci to jest ok. Ale już nie zasnęłam. O 5 jeszcze nie spałam bo patrzyłam która godzina. Dopiero może o 6 się udało a tu na 7 budzik. Jestem wykończona. Teraz jak mam iść spać to jestem normalnie chora.

17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm

Kasia
16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm

Wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546

Edytowane przez SzaraaMyszka
Czas edycji: 2015-03-03 o 06:59
SzaraaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 06:44   #1203
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymaj się, mam nadzieję, że już nie plamisz. Mi gin zawsze mówi, że może pojawić się plamienie po badaniu

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, dzisiaj zaczynam 3 trymestr i mam wizytę o 16.15

Poza tym, mąż przyniósł ciuszki i mam 15 pajaców, 17 body krótki rekaw, 7 body długi rękaw, 8 rampersow, 15 spodni/legginsow, 10 sukienek, 7 bluzek długi rękaw, 1 z krótkim, 1 ogrodniczki. Na pewno jest jeszcze jedna siatka ciuchów, bo wizualnie widzę, że brakuje kilku pajaców. To wszystko rozmiar od 0-3 miesięcy i na pewno body długi rękaw dokupimy i trochę z krótkim, bo część to się nadaje tylko po domu :/

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 06:58   #1204
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Baset mój też się nie popisał powiedzial że nie miał kiedy zajechać, ale coś mi kupi niedługo. No i coś nic nie widac. S dla niego też długo latałam za prezentem, niby głupota ale przykro jak my się staramy a ktoś nie..[COLOR="Silver"]

Oj dziewczyny.Facet jest tylko facetem - nie ma co od niego wiele wymagac
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:03   #1205
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:

A masz mozliwosc teraz zadzwonic.do.lekarza ? Dawaj znac co i jak

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:25   #1206
Iluzja00
BAN stały

Nadzieja daj znac co u Ciebie
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:32   #1207
Nadzieja87
Zakorzenienie

Narazie jestem jeszcze w domu, jak się podcieram, to papier albo czysty albo delikatnie różowy. Tak jakby faktycznie w nocy spływało ze mnie po badaniu. Chociaż dziwi mnie to...
Mały wariuje i czka właśnie

Dam znać po wizycie co i jak.
Stary 2015-03-03, 07:43   #1208
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Nadzieja a krew zywa czy taka brunatna? Mi lekarz mowil ze jak zywa to wtedy na ip sprawdzic.
Wspolczuje ci a moze to krwiak sie odezwal?

Teraz sie stresuje mam o 12 wizyte..trzymajcie kciuki

W ogole u was tez spadl snieg?
Stary 2015-03-03, 07:44   #1209
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lily
powodzenia u mnie spadł....

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dopiero wróciliśmy. Więc relacjonuję.

Najpierw pojechaliśmy do sklepu dzieciowego i kupilismy łóżeczko, materac kokosowo - piankowy, ochraniacz, prześcieradło, wanienkę, wkład i jeszcze jeden ręcznik z kapturkiem. Potem pojechalismy do C&A i tam kupiłam skarpetki x2, niedrapki x2, nie wiem jak to się nazywa ale to takie śpiochy z krótkim rękawem x3 i z długim rękawem x 5 biocotton rozmiar 62, spodenki do kolan r. 74, bodziak r. 80. Mama zakochała się w paru ciuszkach o rozmiarze 80 o też wzieła Potem pojechalismy do lekarza a tam nikogo nie było! Więc weszłam i ....

ciśnienie 110/80,
ważę 72 kg czyli od początku ciązy przytyłam juz 11 kg...
nie mam żadnych obrzęków, swędzenia itp więc stwierdził, że nic mu nie marudze to powiedziałam, że nie mogę się poruszać to mówi, że to normalne. Stwierdziłam , że jednak mąż mogłby powiedzieć co innego na temat marudzenia a on, że od tego jest i trzeba mu marudzić
potem słuchał serduszka i mówił, że tetno maluszka ksiazkowe - 140, 131 , 137 I nie dość, że buszmen to jeszcze głośny mama i tż na korytarzu słyszeli jak bije
potem dostałam skierowanie na 3 usg ale dopiero w czwartek 12 marca na 12.oo, na wtedy też mam przynieść zrobioną morfologię i znów przeciwciała.
teraz wizytę będę miała 23 marca, co 3 tygodnie
pytał sie, czy liczę ruchy a ja, że szczerze mówiąc to nie wiem kiedy to dziecko śpi. A on, że jak w jakis dzien stwierdzę, że jest o wiele mniej ruchliwe niż zwykle to od razu mam jechać do niego do szpitala.

To chyba wszystko, wiecej nie pamietam. No i dał mi dalej L4.
A teraz ide Was nadrabiac
za zakupy i wizytę

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Hej
Wpadłam na chwilę. My juz ogarniete troche z remontami ale jeszce troche sie pomęczymy bo troche nam zostało. Wyszlo pare niespodziewanych rzeczy i teraz myslimy co zrobić a co odlożyć na póxniej.
Ja do sprzatania musiałam wziąść panią do pomocy bo niestety wylądowalam w szpitalu. Na szczęście na jeden dzień ale mam zakaz noszenia cieżkich rzeczy i mam sie bardzo oszczędzać.
Jutro jadę na echo serca maluszka i mam nadzieje że będzie oki.
Przepraszam ale nie dam rady nadrobić
Czemu byłaś w szpitalu? Najważniejsze że wszystko już ok, uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Jak pierzecie ubranka dla maluszka to włączacie pralkę na większą ilość płukania czy jak? Ja nie mam specjalnego programu do prania dla dzieci wiec teraz mnie to tak zastanawia. No i jaki proszek używacie? Płyn do płukania tez?
Ja piorę w proszku Biały Jeleń, nie dodaję już płynów, mam program dla dzieciowych rzeczy ale trwa prawie 3h ;/ W zależności co piorę, daję albo pranie ręczne albo codzienne, temp 40 stopni, tetry w 60 prałam, płukanie 3 krotne

Nadziejka
spokojnie, ja też raz po badaniu krwawiłam. Gin już na palcu miała i kazała mi się nie denerwować, później w domu było ok i kolejnego dnia dopiero zaplamiłam. Dawaj znać co i jak

W planach na dziś mam dalsze prasowanko, zostały mi tetry i inne pieluchy. Poza tym domówię dziś kosmetyczne braki

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:49   #1210
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!!!
Nadzieja ja też myślę, że to może być po badaniu.... Daj znać koniecznie po wizycie.
Lily u mnie słońce piękne świeci

Jestem nie do życia... mojemu synkowi się przestawiło poranne wstawanie, wstaje przed 6 I oczywiście nie śpi w dzień

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 07:52   #1211
Crumble
Rozeznanie

Dzień dobry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 08:00   #1212
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam właśnie fb i widzę zdjęcie, patrzę i widzę baletnice, bo z tym mi się kojarzą te nogi... podsuwam Tżtowi i on widzi że nogi wiszą... I tym oto sposobem zaczynam się go bać

Załącznik 5927757
jestę psychopatą
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Rzucam świeżutkim jeszcze ciepłym chlebkiem z masełkiem
Upiekłam 2 bochenki wiec starczy dla każdej !
piszę się!!!!

Dzień dobry. U nas śnieg Na szczęście niewiele + rano jakieś grzmoty Mnie gardło nawala, od wczoraj faszeruję się podwójną dawką soku z aceroli i liczę na jego magiczne działanie

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:04   #1213
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dziewczyny jeszcze jedno, około 3 był skrzep krwi no i po tym jeszcze trochę plamienie i teraz raczej czysto, to serio może być po badaniu??

Chce doczekać do 11, bo wtedy mają lukę w pacjentkach...
Stary 2015-03-03, 08:04   #1214
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co jeszcze mnie spotka bo normalnie boję się, że coś się stanie małemu albo urodzę za wczas
Teraz co ? opryszczka .... ale nie zimno tak jak miałam wcześniej w kąciku ust tylko na dolnej wardze opryszczka typowa..bąble wypełnione płynem i cały czas to czuję i już się obawiam bo to groźne

mogę zrobić sobie papkę z ibupromu pomieszanego z wodą i nałożyć na to czy nie bardzo ?

Dodaję fotki moich ostatnich zakupów i szafy leosiowej

Oraz fotka brzucholka w klubie

Różowa koszula do porodu na pewno bo najgorsza ze wszystkich, ale cieszę się bo 15zł za 4 koszule więc przynajmniej nie będę bez sensu kasy wydawać, bo wręcz nie trawię koszul
Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
i reszta kosmetycznych rzeczy
ale pięknie czad po prostu

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
Hej. Ja po wizycie. Synek ma 1700 g ...a nóżki baaaardzo długie (2 tyg do przodu ) ale to do przewidzenia po nas. przepływy ok. Szyjka trzyma długa.
Jest jedno "ale" siedzi jak mały budda główką do serca mamy. ...czyli położenie miednicowe. Oby się przekrecil bo ja chcę SN
Następna wizyta 23.03.

Zdjęć nie zostawię w klubie bo po raz kolejny był nieportretowy a do tego dostał czkawki. Tak tu się matko dzieckiem chwalić. ......
gratki za wizytę

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Capriola - dolargan to środek narkotyczny i ogłupiający i może przejść przez łożysko - http://www.rodzicpoludzku.pl/Bol-por...ie-porodu.html
miałam podany przy porodzie ale mi było miło po nim i wszystko było mi takie obojętne ... ale niestety trwało to tylko chwilę

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dopiero wróciliśmy. Więc relacjonuję.

Najpierw pojechaliśmy do sklepu dzieciowego i kupilismy łóżeczko, materac kokosowo - piankowy, ochraniacz, prześcieradło, wanienkę, wkład i jeszcze jeden ręcznik z kapturkiem. Potem pojechalismy do C&A i tam kupiłam skarpetki x2, niedrapki x2, nie wiem jak to się nazywa ale to takie śpiochy z krótkim rękawem x3 i z długim rękawem x 5 biocotton rozmiar 62, spodenki do kolan r. 74, bodziak r. 80. Mama zakochała się w paru ciuszkach o rozmiarze 80 o też wzieła Potem pojechalismy do lekarza a tam nikogo nie było! Więc weszłam i ....

ciśnienie 110/80,
ważę 72 kg czyli od początku ciązy przytyłam juz 11 kg...
nie mam żadnych obrzęków, swędzenia itp więc stwierdził, że nic mu nie marudze to powiedziałam, że nie mogę się poruszać to mówi, że to normalne. Stwierdziłam , że jednak mąż mogłby powiedzieć co innego na temat marudzenia a on, że od tego jest i trzeba mu marudzić
potem słuchał serduszka i mówił, że tetno maluszka ksiazkowe - 140, 131 , 137 I nie dość, że buszmen to jeszcze głośny mama i tż na korytarzu słyszeli jak bije
potem dostałam skierowanie na 3 usg ale dopiero w czwartek 12 marca na 12.oo, na wtedy też mam przynieść zrobioną morfologię i znów przeciwciała.
teraz wizytę będę miała 23 marca, co 3 tygodnie
pytał sie, czy liczę ruchy a ja, że szczerze mówiąc to nie wiem kiedy to dziecko śpi. A on, że jak w jakis dzien stwierdzę, że jest o wiele mniej ruchliwe niż zwykle to od razu mam jechać do niego do szpitala.

To chyba wszystko, wiecej nie pamietam. No i dał mi dalej L4.
A teraz ide Was nadrabiac

kefi oszczędzaj się

nadzieja daj znać jak coś będziesz wiedziała, wydaje mi sie że to po wizycie

Chciałam się dzisiaj wybrać na miasto ale leci jakieś g.... z nieba, buuu co za pogoda
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:17   #1215
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Kochane,
Wszystkim kciuki za wizyty

Nadzieja daj znać co i jak, bo jak przeczytałam Twojego posta to się mocno zmartwiłam.
Ale ja myślę, że to od badania

Witam się w ten okropnie wietrzny i zimny dzień.

Dziś zaczęłam 28 tc

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:22   #1216
truskawkaxx
Zadomowienie

Ruska - jak Ty masz ślicznie to wszystko poogarniane już

Nadzieja - może być po badaniu. Idź sprawdzić, ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.

Kefii - oszczędzaj się i nadzoruj prace pokazując paluszkiem ! Nic więcej

Malwinka, Mimi - super wizyty I jakie dzieci już fajne konkretne 1700 gram toć to kawał człowieka

Baset - gratki za 28 tydzień

A ja wstałam i dziś czekam na kurierów Jedzie do mnie 5 paczek ! W tym wielki tapczan Pół apteki i klamoty ciążowo - obróbcze dla mnie

Poczyniłam z rańca fotencję (wycięłam więc twarz bo rano wyglądam mniej więcej tak : ).

Mój okruszek początkiem 30 tc

Edytowane przez truskawkaxx
Czas edycji: 2015-03-05 o 13:04
truskawkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:26   #1217
weron1
Rozeznanie

Hej
Cytat:

Nadzieja myślę, że to po badaniu. W ogóle jakiej ksiązki nie przeczytam o ciąży to w każdej jest napisane, że po badaniu ginekologicznym mogą zdarzać sie plamienia. No ale wiadomo dla swojego spokoju możesz sprawdzić i ginekologa. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Trzymaj się, mam nadzieję, że już nie plamisz. Mi gin zawsze mówi, że może pojawić się plamienie po badaniu

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, dzisiaj zaczynam 3 trymestr i mam wizytę o 16.15

Poza tym, mąż przyniósł ciuszki i mam 15 pajaców, 17 body krótki rekaw, 7 body długi rękaw, 8 rampersow, 15 spodni/legginsow, 10 sukienek, 7 bluzek długi rękaw, 1 z krótkim, 1 ogrodniczki. Na pewno jest jeszcze jedna siatka ciuchów, bo wizualnie widzę, że brakuje kilku pajaców. To wszystko rozmiar od 0-3 miesięcy i na pewno body długi rękaw dokupimy i trochę z krótkim, bo część to się nadaje tylko po domu :/
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Nadzieja a krew zywa czy taka brunatna? Mi lekarz mowil ze jak zywa to wtedy na ip sprawdzic.
Wspolczuje ci a moze to krwiak sie odezwal?

Teraz sie stresuje mam o 12 wizyte..trzymajcie kciuki

W ogole u was tez spadl snieg?
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytę. Sama mam dzisiaj dwie wizyty o 14:00 i o 17:00...Też się stresuję.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Truskawka ale gdzie ten Twój bobas w tym maleńkim brzuszku siedzi? Pewnie się owinął wokół kręgosłupa Ładnie wyglądacie
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:30   #1218
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytę. Sama mam dzisiaj dwie wizyty o 14:00 i o 17:00...Też się stresuję.
Mocne kciuki za wizyty

Nic się nie stresuj (taaaa.... łatwo się mówi aj noł...)

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:

Truskawka ale gdzie ten Twój bobas w tym maleńkim brzuszku siedzi? Pewnie się owinął wokół kręgosłupa Ładnie wyglądacie
Są dni, że też się nad tym zastanawiam, ale sądząc po USG i kopach to na nietoperza ze stopami w górze

Ja to się tylko czasami zastanawiam czy jej tam nie ciasno, albo niewygodnie, taki mały penthouse ma
Stary 2015-03-03, 08:31   #1219
jagodowa07
Zadomowienie

Nadzieja ja też myślę że to po badaniu Mi lekarz zawsze mówi że może być plamienie, zwłaszcza jak coś tam gmera i np. cytologię robi. Ścianki są bardziej ukrwione i wrażliwe - więc jak nic więcej nie było, tylko tak delikatnie to nie denerwuj się na zapas i obserwuj.

A ja dziś się wyspałam, aż do 9 ale w porównaniu z tym co musiałam wstawać do pracy to luksus i na na 12 idę do okulisty, sprawdzić co tam z moim dnem oka, oby było w porządku

za wizyty dzisiejsze!

Edytowane przez jagodowa07
Czas edycji: 2015-03-03 o 08:32
jagodowa07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 08:32   #1220
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Mocne kciuki za wizyty

Nic się nie stresuj (taaaa.... łatwo się mówi aj noł...)

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Są dni, że też się nad tym zastanawiam, ale sądząc po USG i kopach to na nietoperza ze stopami w górze

Ja to się tylko czasami zastanawiam czy jej tam nie ciasno, albo niewygodnie, taki mały penthouse ma
Jak lekarz mówi, że wszystko ok to spoko- nie masz się co przejmować. Każda z nas wygląda inaczej w ciąży.
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:33   #1221
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość

A ja dziś się wyspałam, aż do 9 ale w porównaniu z tym co musiałam wstawać do pracy to luksus i na na 12 idę do okulisty, sprawdzić co tam z moim dnem oka, oby było w porządku
Gad demet ! Przypomniałaś mi, że się nie umówiłam do oczologa !
Stary 2015-03-03, 08:33   #1222
capriola_87
Zakorzenienie

Nadzieja nie martw sie to pewnie nic takiego ja po cytologii plamilam kilka dni i gin mnie ostrzegal ze bede i to normalne ale w sumie tylko teraz tak mialam bo przed ciążą mi sie nie zdarzalo

COOO?? Jaki snieg u Was???
Stary 2015-03-03, 08:37   #1223
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Jak lekarz mówi, że wszystko ok to spoko- nie masz się co przejmować. Każda z nas wygląda inaczej w ciąży.
Ja tam uważam, że każda z nas pięknie wygląda w ciąży Kobiety w ciąży zawsze tak wyjątkowo wyglądają.

Aczkolwiek mam nadzieję, że doczekam się mojej małej piłeczki i będę mogła ją uwiecznić na jakichś fajnych fotach

A lekarz mówi, że guttt... No to jak gutt to gut

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

No taka cienka warstwa zalega mi na podjeździe. Daję jej jednak czas maks do obiadu

Aczkolwiek zdeczka się zdziwiłam rano jak ją ujrzałam
Stary 2015-03-03, 08:40   #1224
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Ruska - jak Ty masz ślicznie to wszystko poogarniane już

Nadzieja - może być po badaniu. Idź sprawdzić, ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.

Kefii - oszczędzaj się i nadzoruj prace pokazując paluszkiem ! Nic więcej

Malwinka, Mimi - super wizyty I jakie dzieci już fajne konkretne 1700 gram toć to kawał człowieka

Baset - gratki za 28 tydzień

A ja wstałam i dziś czekam na kurierów Jedzie do mnie 5 paczek ! W tym wielki tapczan Pół apteki i klamoty ciążowo - obróbcze dla mnie

Poczyniłam z rańca fotencję (wycięłam więc twarz bo rano wyglądam mniej więcej tak : ).

To jest zdjęcie z 30 tc:O Żartujesz sobie :O OMG Jaki czadowy mały brzusio!

Do mnie dziś jedzie paczka 5,4 kg z gemini mam nadzieję, że uda nam się ją dziś odebrać, to odhaczę sobie kolejne rzeczy na liście

Edytowane przez Crumble
Czas edycji: 2015-03-03 o 08:41
Crumble jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 08:43   #1225
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:

no jaki brzuszek kruszynka taka

Cytat:
Nadzieja nie martw sie to pewnie nic takiego ja po cytologii plamilam kilka dni i gin mnie ostrzegal ze bede i to normalne ale w sumie tylko teraz tak mialam bo przed ciążą mi sie nie zdarzalo

snieg i to jaki!!! normalnie zasypane na amen!

idę się szykować bo pewnie coś mi nie przyjedzie przez taką pogodę

ja się stresuję bo ostatnio widziałam moją kruszynkę w grudniu..
Stary 2015-03-03, 08:44   #1226
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:

ojeeeej jaki malutki

Cytat:

mało wymagająca, to dobrze wróży na przyszłość

Stary 2015-03-03, 08:48   #1227
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam uważam, że każda z nas pięknie wygląda w ciąży Kobiety w ciąży zawsze tak wyjątkowo wyglądają.

Aczkolwiek mam nadzieję, że doczekam się mojej małej piłeczki i będę mogła ją uwiecznić na jakichś fajnych fotach

A lekarz mówi, że guttt... No to jak gutt to gut

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

No taka cienka warstwa zalega mi na podjeździe. Daję jej jednak czas maks do obiadu

Aczkolwiek zdeczka się zdziwiłam rano jak ją ujrzałam
Hehe no ja niby widzialam prognoze i mowili ze ma zima wrócić ale nie wierze w to poki co u mnie piękne slonce
Stary 2015-03-03, 08:57   #1228
loluska
Zakorzenienie

truskawka
malusiany brzusio na przepuszczanie w kolejkach nie masz co liczyć

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Kochane,
Wszystkim kciuki za wizyty

Nadzieja daj znać co i jak, bo jak przeczytałam Twojego posta to się mocno zmartwiłam.
Ale ja myślę, że to od badania

Witam się w ten okropnie wietrzny i zimny dzień.

Dziś zaczęłam 28 tc

A moja mała dziś strasznie spokojna, mam nadzieję że się rozfika bo nie lubię jej nie czuć Rano miała czkawkę gdzieś przed 8, zasadziła jednego kopa i od tej pory spokój...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 09:02   #1229
capriola_87
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na tej SR i mimo że byłam "najstarsza" w 31 tc, to wydaje mi się że miałam jeden z mniejszych brzuchów
Stary 2015-03-03, 09:05   #1230
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj na tej SR i mimo że byłam "najstarsza" w 31 tc, to wydaje mi się że miałam jeden z mniejszych brzuchów
będzie mniej do pozbycia się po porodzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości