![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Z moją samooceną jest różnie - raz siebie lubię, raz nie znoszę, niestety wciąż mam huśtawki nastrojów w tym względzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o kompleksy to pewnie też bym mogła tak wymieniać i wymieniać......i przesadzać bo tak naprawde to nie jestem jakąś brzydula To w sumie zależy tez jaki mam dzień, bo raz potrafie siebie uwielbiac a innym razem uważam że wyglądam okropnie......
![]() Jednak mam 2 największe kompleksy które.....no potrafią obniżyć moją samoocenę ![]() Są to : 1. moje zęby - które krzywo urosły i np kły okropnie mi wystają a do tego mam ułamanego kawałek siekacza ![]() ![]() 2. Jąkam sie - to jest moja największa tragedia ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
wypadają mi rzęsy, smaruje je juz olejkiem i nic ... boje sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
a, że mam dzisiaj taki zły dzień to się dopisze.. :
wszystkie wizażanki - głowy do góry. ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie raz wypadały rzęsy i przy tym łuszczyła mi się skórka na powiekach, to ponoć jakieś zapalenie i leczy je olejek rycynowy właśnie (tylko skórę powieki też trzeba smarować). Piszę o tym, bo może u Ciebie to też jest jakieś schorzenie i pomógł by tu dermatolog? ![]()
![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
A ja niedługo będę łysa- tak mi włosy wypadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie kiedys zeby wybrac sie do logopedy - moze faktycznie by pomogło. Ja jednak mysłałam o prywatnych lekarzach którzy prowadza specjalne kursy, obozy po którcyh naprawde sie mówie lepiej....bo jeśli chodzi o takie publczne kliniki to raczej wątpie zeby sie jakoś specjalnie mna zajeli wiec chyba sie nawet nie opłaca isc
![]() A na takie droższe leczenie to mnie raczej teraz nie stać. Moze kiedyś jak będe pracowac to sie nad tym zastanowie....teraz póki co musze z tym żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U logopedy byłam raz i jakoś zupełnie mi się nie podobało, w ogóle sobie do serca nie wzięłam tych ćwiczeń co mi pokazał, żeby robić. Przez dobry kolejny rok po tym nic nie robiłam i nadal nie mówiłam tej nieszczęsnej litery. Aż nagle..coś mi się zebrało, żeby porobić to co miałam zalecone - i zadziałało błyskawicznie ![]() ![]() A ponoć jak się śpiewa to się nie jąka, więc pewnie większość ćwiczeń jest śpiewających ![]()
![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
hmm./. uwazam sie za atrakcyjna osobe ale kilka rzcezy bym w sobie zmeinila
-pupa jest zbyt wystajaca mniejszylabym ja troche -ogolnie zrzucila ze 3kg -wielkszy biust -plaski brzuch -wezsze odrobine biodra -wieksze oczy -dlusze rzezy bym chciala -wieksze usta -ciemniejsza karnacja i to chyba na tyle wymienilam juz po ulepszeniu a nie same w sobie kompleksy ale chyba moze byc
![]() |
![]() |
#1210 |
Pamparampam
|
a ja chciałabym mniejszy brzuszek i porpawiła bym zgryz, ale niestety 5 tysiecy zł to bardzo dużo i chyba się nigdy nie doczekam. tyle by mi wystarczyło do szczęścia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć bielsze zęby, ale tak naprawdę moim głównym kompleksem jest.. brzuch
![]() Zawsze miałam ładny płaski brzuszek, pomimo, że nie należałam do najszczuplejszych.. Przyzwyczaiłam się do swoich dużych bioder i pupy, do różnych rzeczy, bo miałam je od zawsze, ale brzuch.. Bardzo mi z tym źle, właściwie przez ostatnie 2 lata stał się taki okropny, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze tylko i wyłącznie z powodu tego głupiego brzucha.. Wiem, że to głupie, ale.. Ehh ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
BAN stały
|
*włosy, cą cienkie i nijakie, marzy mi się burza loków
![]() *nos, krzywy (za młodu wpadłam twarzą na drzewo :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Mam wiele kompleksow... Najwiekszy to brzuch...Cierpialam na anoreksje wlasnie przez niego... nienawidze go, ale staram sie z nim zyc. Po wyleczeniu sie przytylam, nadal jak dla mnie jest za duzy... TZ powiedzial ze nie mam czym sie martwic i powiedzial ze przy nim pokochal ten brzuch
![]() ![]() Drugi kompleks to zeby... nie dosc ze nie sa zbyt proste to jeszcze zolte... stosowalam wiele past wybielajacych jednak na mnie to nic nie dziala... kawa i papierosy robia swoje... Trzeci kompleks to cera (ale walcze!!!!). Chodze do dermatologa, mam nadzieje ze bedzie lepiej. Hmmmm to wszystko co przychodzi mi na mysl ![]() ![]() Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1215 |
BAN stały
|
A u mnie nie jest tak dużo tych kompleksów :P
- rozstępy - kilka kilo za dużo - za duży nosek - drugi palec od stópki dłuższy niż pierwszy :P - niewyrazne R i to chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
Brzuszek...
![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
-Chude łydki.Mogły by być grubsze i zgrabniejsze.
-Jasna karnacja.Chciałabym mieć troszke ciemniejszą -Ciemne oczy.Zawsze marzyłam o niebieskich takich jak mój Tż ![]() -Nijakie włosy.Marzą mi sie wiecznie proste włosy, ale bez prostownicy nigdy nie będą takie proste ![]() Tyle....
![]() |
#1218 |
Przyczajenie
|
-male piersi
- zeby krywe i dosc zolte - wciaz blada
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
brzuch
okulary cera i zawsze ladniejsze kolezanki ,przyjaciolka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
-odstający brzuszek
-moje piersi by mogłyby być bardziej jędrne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
kompleksy ?? a no macie: nos jak skocznia narciarska, krzywe zęby, krótkie grube, nogi xd coś jeszcze??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
1. mały biust
2. odstający brzuch 3. blada cera
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Heh ja staram się zapominać o kompleksach i wmawiać, że jestem piękna i że mam za***iste życie.
Ale coś mnie podkusiło, by kilka moich kompleksów wymienić: :P Małe piersi, jestem niska, chciałam bym mieć szczuplejsze nogi, niby mam duże oczy, ale krótkie i rzadkie rzęsy,... mam cienkie włosy, łamią mi się paznokcie, brakuje mi pewności siebie i przez to chciałabym być często spontaniczna i nie przejmować się opinią innych, ale nie potrafię. Eh i tam moja nieśmiałość, z którą również walczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
![]() wstyd gadać. dużooo tego :/
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
hmm wzrostu .. 164 cm.
miałam tez kompleks na pkt. zebów ale już je uwielbiam... co zrobiłam? założyłam aparat ![]() ![]() Swoją figurę akceptuję i lubię ![]() Biust tez chociaż nie narzekałabym gdybym miała miseczkę C. Cery nie znosiłam kiedyś.. miałam okropny trądzik [ kaszkę taką] ale wyzbyłam się go. Przestałam używać pudru i jest ok. ![]() Dziewczyny ! Na wszystko jest sposób .. ![]()
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Moje kompleksy:
fatalnacera puszące się włosy duży nos krzywe żółte zęby rozstępy i cellulit mały biust z 5 kilo za dużo, choć wagę mam prawidłową- dla mnie to za dużo krzywe nogi krzywe paznokcie u rąk (bo kiedyś obgryzałam) To chyba alles, ale jak to czytam to chce mi się śmiać, bo powinnam w takim razie wyglądać jak jakieś obrzydlistwo, a przecież tak nie jest hehe Czasem patrzę na siebie z uwielbeniem w lustro, ale mam też takie dni, że aż chce mi się płakać, jak pomyślę o swoim wyglądzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
paznokcie, nie mogę oduczyć się obgryzać
nos ( jak byłam malutka upadłam i mam 'garbka'') kilka kilo za dużo i u mnie tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
* Również paznokcie
![]() ![]() * Usta.. Chcialabym by byly większe, i szersze.. * Nos. Jak dla mnie jest za duży i zbyt wystający. * Figura. Chcialabym mieć bardziej plaski brzuch, i dluższe i szczuplejsze nogi.. Ehh.....
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
ho ho to teraz kolej na mnie
![]() - mam duży, ziemniaczany nos - czy tylko ja go tak widzę? słyszałam, kiedyś od kogoś, że mam nos jak Kleopatra ![]() - mały biust - miseczka C, chociaż zawsze słyszę 'taka chuda a takie duże piersi" jak dla mnie mogłyby być większe - cera - krótkie rzęsiska - ząbki - są proste- męczarnie ze stałym aparatem w gim. ale warto było, są zółte znaczy ja tak twierdze, jetsem w trakcei wybielania i widze różnice ale chce wiekszą Biorąc sprawę bardzo ogólnie mam bardzo niską samoocenę, nie wiem co widzi we mnie mój mężczyzna,z którym jestem prawie 2 lata. Myślę, że właśnie przez swoje kompleksy jestem tak zazdrosna w stosunku o jego koleżanki - są takie śliczne i spędza z nimi więcej czasu niż ze mną (chodzi tu o koleżanki z klasy) ![]() Często próbuje sobie uświadomić, że mam skrzywiony obraz siebie samej, na jakis czas pomaga. Ok trzeba dziś znów zacząc terapie "nie jestem takim strasznym potworem za jakiego sie uważam" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.