![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Izotek - cz.II
Cytat:
Przed kuracja tez dbalam mocno o wlosy bo mam na tym punkcie bzika , suple olejowanie, wcierki itp... Aktualnie przy izo derma zabronil mi brac suple wiec bipre tylko BIOTEBAL bo to nie supl a lek i wsumie pomaga ! ![]() Zaluje ze nie moge brac swoje merz spezial :/ ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Entanto mialam.. boze jak ja sie dusilam.. tak silnej substancji nigdy nie mialam.. robilam w domu.. i to bylo straszne.. tak mnie dusilo , ze momentami uciekalam na balkon bo juz nie moglam oddychac. Gdy kolezanka mi nakladala to to caly etap mialam poduszke na twarzy a potem koce.. przy suszeniu myslalam ze umieram ... robilam.dwa razy i nigdy wiecej tej firmy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z supli to biorę skrzyp i drożdże (2w1), żadnego tam tranu czy czegoś, co zawierałoby wit. A. Aczkolwiek dopytam go chyba na następnej wizycie czy nie ma przeciwwskazań. Wg ulotki teoretycznie nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Ja na izo mogłabym myć włosy rzadziej niż raz na tydzień... (oczywiście tego nie robię
![]() A co do suplementów to ja się jakoś boję brać cokolwiek dodatkowo. Ale co jakiś czas popijam sobie pokrzywę (właściwie to głównie dlatego, że lubię ![]() Nawilżacie buźkę codziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiem, że encanto dusi itd., ale tak to non stop muszę prostować włosy i mam tego już dosyć ![]() hydrolizowaną keratynę z chęcią bym kupiła, gdybym widziała ją gdzieś stacjonarnie a tak z kosztami wysyłki to nie opłaca mi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
A jak dbacie o cerę przy mrozie? (w Poznaniu aktualnie -10
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Stosuje kremy z filtrem i z intensywnym nawlozeniem z biodermy i iwostin.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Iwostin Sensitia i jakos daje rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Ja ten sam co kalinolistek uzywam przy aktualnej minud 14 stopni.. i mi sie sprawdza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Ale mówicie o Iwostin Senistia krem ochronny z lipidami na zimę czy jakimś innym z tej serii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
Ja mam takowy
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-02-28 o 16:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Mi dermatolog poleciła Dexeryl i jako nawilżacz używam i jest OK, zastanawiam się właśnie czy na mrozy też się nada...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Nawet nieslyszlalam nigdy o tym kremie ale po wklepaniu w google widze ze sporo osob poleca ktore biore izotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Czesc. Nam nie typowa sprawe i pytanie. Dostalam na swieta grupon na zabiegi do spa. Moja dermatolog mi powiedziala ze poki co niemam stosoqac zadnych peelingow itp itd ani nie robic zabiegow typu dermabrazja itp
I dzwonilam by to odwolac ale oni chca zaswiadczenka lekarskiego czy dermatolog wystawi cos takiego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Mi zostało ostatnie 19 dni kuracji. Izo przyjmuję od sierpnia 2014. Szczerze znowu cera mi się pogarsza, tzn wyskakuje coś pojedynczego od czasu do czasu. Miał ktoś tak na końcu kuracji? Boję się trochę nawrotu. To nie sa wielkie zmiany, ale zaczęły pojawiać się około miesiąc temu, wcześniej przez prawie pół roku było czysto. A teraz coś wyskakuje maleńkie ropne punkciki. Jeden-dwa. Wiem,że wiecej Izo mi nie wypisze dermatolog, bo już ostatnio nie chciała mi dać tego opakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Jeden-dwa w jakim odstępie czasu? codziennie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!, sama również stosowałam axotret ok. 2 lata temu przez ok. 8 miesięcy i mi pomógł bardzo. Oprócz suchości skóry i ust, terapie przeszłam raczej gładko a z efektów jestem zadowolona do dziś. Chciałabym zwrócić się z prośbą do osób, które leczyły się izotretinoiną doustną lub są już przy końcu terapii o wypełnienie dosłownie króciutkiej ankiety. Jest mi to bardzo potrzebne do mojej pracy licencjackiej, która dotyczy tego tematu.Wątek śledzę już od pewnego czasu i wydaję mi się, że byłybyście doskonałą grupą badawcza
![]() ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/21152...-tradziku.html Z góry bardzo dziękuję za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
Kochana nie dotykaj tego. Dzieki izo powinno sie szybciej goic a rozdrapując roznosisz bakterie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Nie, miałam na myśli,że jeden-dwa małe, naprawde małe takie ropne punkciki utrzymują mi się na policzku w zasadzie ciągle. Tzn jedne pojawiają się, są przez jakiś tydzień-dwa..po czym znikają i pojawiają się kolejne znów jeden-dwa. I tak ciągle od miesiąca, albo dłużej. Wiem,że niektóre z Was miały przepisane jakieś maści po zakończeniu kuracji, w razie ewentualnych "niespodzianek", ale ja nic takiego nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
Co do nawilżania - używam zwykłego kremu nawilżającego marki Himalaya za 5,50 i jak na razie starcza.
![]() Ale za to zaliczyłam wczoraj porządny krwotok z nosa. :/ Dzisiaj trochę boli głowa, ale to raczej przez stres. |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
Do osob ktorym cos wyskakuje pod koniec '
Jaki konkretnie lek bierzecie |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Curacne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Ja też Curacne
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
Nie straszcie,bo ja też jestem na Curacne i nie życzę sobie żadnych syfów na koniec,zwłaszcza,że od samego początku skora gladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
A czy bral ktos IZOTEK pod ta nazwa i skonczyl kuracje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.