Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-25, 11:54   #1201
koainka_
Czekoladożerca

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No chyba że martini z oliwką w małej ilości i koniecznie popijane raz na czas w pozycji siedzącej z nogą założoną na nogę i wyprostowanymi plecami

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dziołszki - nie mam karty kredytowej, ale zrobiłam rezerwejszyn na kartę płatniczą na bookingu - przyszło potwierdzenie rezerwacji i wygląda na to, że wszystko gra, ALE jak to ja - mam pewne wątpliwości (kiedyś zarezerwowaliśmy w Warszawie hotel, który jeszcze nie istniałi nie wyrobili się z budową do dnia naszego przyjazdu, o czym nie dowiedziałabym się do dotarcia na miejsce, gdybym dzień wcześniej nie zadzwoniła...). Pisaliśmy bezpośrednio do hotelu, ale nie odpisali - nie wiem, pewnie najlepiej byłoby zadzwonić. Ale mimo wszystko - miałyście takie sytuacje, że wszystko grało i hulało mimo braku kredytówki? To nie była oferta z zaznaczonym na zielono 'nie wymaga karty kredytowej', ale mimo tego przeszła karta płatnicza
Zawsze rezerwowałam z kartą płatniczą i było wszystko ok, a nie było przy ofertach zaznaczenia, że nie wymagają karty kredytowej.
Stary 2015-07-25, 11:56   #1202
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
brałam,ale zmywałam chyba wodą z mydłem, więc śłub chyba jest nieważny...

A tak serio,nie znacie Bogu?przecież ona to wszystko popakowała i wzięła,żeby się tym pochwalić
Zgadza się, Twój ślub jest nieważny i tak naprawdę nie masz męża

Ale po co się chwalić ogromną butlą płynu do higieny intymnej?
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 11:57   #1203
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Powinna zainwestować w książki o ekonomii albo prawie. One nie tylko wyglądają ładnie na półce, ale też wyglądają na mądre.
Podręczniki nt. prawa własności intelektualnej albo prawa mediów mogą wyglądać interesująco. Okładki są bardzo ładne! Bo te do karnego czy cywila już tak ni przypiął, ni wypiął.
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Sielanka? Dla mnie praca w domu brzmi jak koszmar.
Dla mnie też. Zresztą ja muszę mieć bat nad sobą, inaczej palcem nie ruszę. Moje studia wyglądają tak, że nie jest wymagana obecność na żadnym wykładzie, ani ćwiczeniach i cóż... Już sobie wyobrażam jakby to wyglądało... "- pani V, czy zrobiła pani już to i tamto?, - taaaak, właśnie kończę, szefie (otwiera Worda)!"
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Poczytałam o pakowaniu ANR i dałam sobie pełne rozgrzeszenie.
a ja głupia miałam wyrzuty, że mooooooże mało rozsądnie się spakowałam, bo skoro śpimy prawie codziennie gdzieś indziej, to mądrze by było zrobić z tżtem jedną małą walizkę i tylko ją sobie brać z samochodu do hotelu... A tu ludzie bez pardonu pakują pół litra płynu do higieny intymnej i trzy litry płynu do mycia pędzli. I kubeł kremu do depilacji. NA TRZY DNI!
Zwróćmy uwagę na to, że ona jechała do siostry. Przecież jakby moja wyimaginowana siostra (jestem jedynaczką) zobaczyła, że mam ze sobą tyle niepotrzebnych szpargałów, to już sobie wyobrażam jej minę.
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
W ogóle Bogusia bez kitu sie gubi. Tyle spotkan w Berlinie, ojacie, to nie byly wakacje:

Hey kochani! Meldujemy że szczęśliwie dotarliśmy do Berlina. Dziś z Bartkiem byliśmy na zakupach w primark i powiem Wam że zawiedliśmy się. Dużo fajniejsze rzeczy są w polskich sklepach a do tego nie jednokrotnie dużo tańsze. W DM kupiłam zapas żeli pod prysznic z Balea reszta naszego wyjazdu będzie przeznaczona na zwiedzaniu i spędzaniu czasu z siostrą

aniolnaresorach@pink_amel ka wiecie ja byłam tam tylko 4 dni wiec trudno mi było latać i szukać dobrego jedzenia czas poświęcaliśmy głównie na zwiedzaniu

i oczywiscie niezawodny bartek

bart2603Pierwsza degustacja niemieckiego piwa w domu przeprowadzona. Werdykt jeden na tak drugie na nie. Moja zona @aniolnaresorach powiedziala ze obydwa sa paskudne. Dlaczego dziewczyny nie lubia piwa?

z innej beczki, rozmowa o retuszu zdjecia do minaiturki filmu z makijażem:

aniolnaresorach@yankumii wiesz po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że masz w 80% racje. Sama odczuwam ogromne rozczarowanie gdy oglądam topowe makijażystki na yt i stwierdzam że obrazek w miniaturce był całkiem inny niż makijaż w filmie. Aczkolwiek w tym przypadku chciałam tylko podbić kolory i rozjaśnić bo zdjęcia były ciut za ciemne... musze też pogrzebać w aparacie bo być może mam włączona jakaś opcje w której bluruje się zdjęcie (nie pomyślałam nad tym bo zdjęcia zawsze mi się podobały) pozdrawiam

callmenonsenseOj Bogusia... Akurat pamiętam dyskusje pod jednym z twoich filmików, gdzie został poruszony temat wygładzonych zdjęć i zarzekałaś się wtedy, że takie już masz ustawienia aparatu i nie da rady tego zmienić. Nie trafiały do ciebie żadne argumenty dziewczyn, które pisały, że nie ma takiego aparatu który by blurował każde zdjęcie bez możliwości wyłączenia tego.

aniolnaresorach@callmenon sense właśnie po tamtej dyskusji szukałam tych opcji w aparacie a nawet byłam w salonie sony.

XDDDD

dobra, ide na sniadanie, bo hejter mi się włączyl, przepraszam :C
Po prostu - Boguśka usiłuje wszystkich przekonać, że ma ciekawsze życie, niż to w rzeczywistości i się gubi. Sorry, Aniele, ale kłamać trzeba umieć i przede wszystkim trzeba mieć genialną pamięć, żeby pamiętać co się mówiło. Polonistki, Munka, tu przed co powinien być przecinek?

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-25 o 12:22 Powód: walka z przecinkami
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 12:00   #1204
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba że martini z oliwką w małej ilości i koniecznie popijane raz na czas w pozycji siedzącej z nogą założoną na nogę i wyprostowanymi plecami

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dziołszki - nie mam karty kredytowej, ale zrobiłam rezerwejszyn na kartę płatniczą na bookingu - przyszło potwierdzenie rezerwacji i wygląda na to, że wszystko gra, ALE jak to ja - mam pewne wątpliwości (kiedyś zarezerwowaliśmy w Warszawie hotel, który jeszcze nie istniałi nie wyrobili się z budową do dnia naszego przyjazdu, o czym nie dowiedziałabym się do dotarcia na miejsce, gdybym dzień wcześniej nie zadzwoniła...). Pisaliśmy bezpośrednio do hotelu, ale nie odpisali - nie wiem, pewnie najlepiej byłoby zadzwonić. Ale mimo wszystko - miałyście takie sytuacje, że wszystko grało i hulało mimo braku kredytówki? To nie była oferta z zaznaczonym na zielono 'nie wymaga karty kredytowej', ale mimo tego przeszła karta płatnicza
Jakby nie grało to pewnie kontaktowaliby się z tobą w celu potwierdzenia rezy przez wpłatę zaliczki na konto bankowe. Jak wyjazd jest dalej niż za 14 dni to do tego czasu pewnie nawet nie zamrożą środków (o ile nie była płatna z góry bo wtedy od razu ściągają), bo zamrozić można tylko na 2 tygodnie. Możesz ostatecznie spróbować zadzwonić ale to jest tak, że jak przeszła twoja rezerwacja na bookingu i dalej coś z kartą byłoby nie tak, to hotel musi się z tobą skontaktować i dać ci też znać przez booking, że karta nie wchodzi. Od czasu maila z bookingu jest chyba dzień czy dwa na podanie nowych danych/ wpłatę zaliczki. Tylko to wszystko zależy od rodzaju rozerwacji, ile czasu pozostało itd.
Ogólnie jak coś nie gra warto się kontaktować z bookingiem (zwłaszcza w sytuacjach overbookingu kiedy hotel nie ma zarezerwowanego dla nas pokoju) bo oni wtedy większość kontaktu z hotelem za klienta załatwiają
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 12:00   #1205
TheDocha
Dossisława I

Boguśka właśnie napsała w komentarzach, że była u siostry, ale spała w motelu.
Stary 2015-07-25, 12:02   #1206
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeśli przeszło, to nie masz się o co martwić. Zobacz jeszcze, czy z konta pobrali Ci wszystko co mieli pobrać. Jeśli tak, to nie ma problemu.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 12:35   #1207
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
[

Dla mnie też. Zresztą ja muszę mieć bat nad sobą, inaczej palcem nie ruszę. Moje studia wyglądają tak, że nie jest wymagana obecność na żadnym wykładzie, ani ćwiczeniach i cóż... Już sobie wyobrażam jakby to wyglądało... "- pani V, czy zrobiła pani już to i tamto?, - taaaak, właśnie kończę, szefie (otwiera Worda)!"

brzmi jak ja :"D ale na studiach mialam obowiązkowe wszystkie ćwiczenia i większość wykładów (poza dwoma) wiec chodziłam :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-25, 12:50   #1208
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówisz? Zawsze miałam pofalowane i badziewne paznokcie. Nie chcę ich spiłowywac po płytce, bo to je własnie dobilo lata temu, i już nigdy nie powróciły do pierwotnego wyglądu. Boję się, że po hybrydach to mi odpadną Pamiętam, że Maxi wspominała, że nie piłuje pazurków pod hybrydę. Spotkałam się raz też z opinią, że hybrydy dają paznokciom odżyć, rosną szybciej, są twardsze itd. Nie wiem ile w tym prawdy.
Miałam hybrydy przez ostatnie 3 miesiące mniej więcej, potwierdzam - paznokcie rosną jak szalone, a do tego są mocne. Nigdy nie miałam takiego miesięcznego przyrostu. Minus to dla mnie to, że mi się szybko nudzi kolor i mam dość szybko odrost, ale ta wygoda - bezcenna.

Dla porównania - zdjęcie z malinowymi paznokciami to hybryda z 25 czerwca, dwa pozostałe z dzisiaj, zwykły lakier. Moje pazury chyba się nie zorientowały, że to nie hybryda, bo noszę ten sam lakier już od środy - to mój osobisty rekord, zawsze góra trzy dni wliczając dzień pomalowania Piłowałam je na migdał, więc to i tak jest lekko skrócona wersja, uważam że jak na miesiąc czasu to całkiem nieźle urosły. Najmniejszy był złamany na początku zapuszczania, stąd różnica w długości - wybaczcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG090.jpg (61,7 KB, 224 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0006.jpg (63,4 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0004.jpg (62,4 KB, 169 załadowań)

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2015-07-25 o 12:52
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 13:22   #1209
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Miałam hybrydy przez ostatnie 3 miesiące mniej więcej, potwierdzam - paznokcie rosną jak szalone, a do tego są mocne. Nigdy nie miałam takiego miesięcznego przyrostu. Minus to dla mnie to, że mi się szybko nudzi kolor i mam dość szybko odrost, ale ta wygoda - bezcenna.

Dla porównania - zdjęcie z malinowymi paznokciami to hybryda z 25 czerwca, dwa pozostałe z dzisiaj, zwykły lakier. Moje pazury chyba się nie zorientowały, że to nie hybryda, bo noszę ten sam lakier już od środy - to mój osobisty rekord, zawsze góra trzy dni wliczając dzień pomalowania Piłowałam je na migdał, więc to i tak jest lekko skrócona wersja, uważam że jak na miesiąc czasu to całkiem nieźle urosły. Najmniejszy był złamany na początku zapuszczania, stąd różnica w długości - wybaczcie
O kurde! Ale długie. Dla mnie to nieosiągalne ze względu na to, że ja czasami masuje i muszę mieć krótkie pazury. Chciałabym jednak żeby się wzmocniły.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 13:28   #1210
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem, może wielu tak ma, ja uwielbiam urodę Salmy Hayek czy Gwen Stefani, a wyglądam jak słowiańska szara mysz

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Co by było przy 2 tygodniach...

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Hejka

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Hahahahahaahahaha

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Mój niemonsz teraz uczy się niemieckiego z jakąś aplikacją i codziennie wieczorem tylko mnie dochodzą z oddali jakieś słówka, które powtarza za panią w słuchawkach brzmi to zabawnie dosyć.
Napisala, ze na 2 tyg wzielaby dokladnie tyle samo
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 13:52   #1211
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
brzmi jak ja :"D ale na studiach mialam obowiązkowe wszystkie ćwiczenia i większość wykładów (poza dwoma) wiec chodziłam :"D

Dla takich leniwców jak my to błogosławieństwo. Ja motywuję się dopiero jak mam sesję.
W tym roku większość egzaminów mam we wrześniu (pierwsze terminy, ciężkie egzaminy, w wakacje się douczymy, joł), no i wygląda to tak, że miesiąc przed zacznę się uczyć po kilkanaście godzin dziennie, wypiję tysiąc litrów kawy, egzaminy zdam, ale do zdrowia będę dochodzić pół roku. Nie no, serio - ja wiem, że to idiotyzm i nadaję się do psychiatry, ale niestety prokrastynacja to moje drugie imię. Sorki, musiałam się wyżalić, żem głupia.
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Napisala, ze na 2 tyg wzielaby dokladnie tyle samo
Tak, tak, oczywiście. 3 róże na 2 tygodnie? bicz plis, byłoby ich 14, tak samo pudrów, bronzerów. Cieni pewnie tak minimum 60, tyle samo pigmentów.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-25 o 13:56
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-25, 13:58   #1212
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Dla takich leniwców jak my to błogosławieństwo. Ja motywuję się dopiero jak mam sesję.
W tym roku większość egzaminów mam we wrześniu (pierwsze terminy, ciężkie egzaminy, w wakacje się douczymy, joł), no i wygląda to tak, że miesiąc przed zacznę się uczyć po kilkanaście godzin dziennie, wypiję tysiąc litrów kawy, egzaminy zdam, ale do zdrowia będę dochodzić pół roku. Nie no, serio - ja wiem, że to idiotyzm i nadaję się do psychiatry, ale niestety prokrastynacja to moje drugie imię. Sorki, musiałam się wyżalić, żem głupia.
nic nie mów xD
"ups, za trzy dni matura z historii, jak to zleciało, zapomniałam sie uczyc ;-;"
"miałam szukac mieszkania na erasmusa, nie chciało mi sie, jade pojutrze, jutro zaczne szukac"
"oh, miałam zrobic prezentacje na obrone *godzina 22 wieczór przed obroną*"
ja jestem absolutnie niereformowalna pod tym względem. Za kazdym razem mówie sobie, ze to juz ostatni raz, ze juz nigdy wiecej, bede sie uczyc i robic rzeczy regularnie. Nigdy wiecej próby ogarnięcia sie na egzamin w jeden albo dwa dni. Nie ma opcji, nie wiem, moze potrzebuje jakiegos specjalisty xD Inna sprawa, ze mam naprawde duzo szczescia i szybko mi wszystko wchodzi do głowy, bo od podstawówki, przez gimbaze, liceum i studia leciałam na piątkach i opcjonalnie czwórkach, nie umiem tego wyjasnic Nigdy w zyciu nie miałam wrzesnia nawet :"D

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-07-25 o 13:59
Stary 2015-07-25, 14:06   #1213
diorentynka
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi w sprawie serum. Chyba zdecyduję się na to z biochemii urody
Stary 2015-07-25, 14:16   #1214
201605301111
Konto usunięte

jeszcze co do wczorajszej rozmowy o ładnych jutuberkach
moim drugim typem, obok ciemnowlosych są rude. Uwazam osobiscie tę dziewczynę za ładną, chociaz IMO duzo lepiej jej było w naturalnym kolorze włosów. No i umalowałabym ją inaczej, bo po mejkapie tez mi sie tu nie podoba:
Stary 2015-07-25, 14:41   #1215
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Nowości od rosyjskojęzycznych youtuberek

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nowości od rosyjskojęzycznych youtuberek

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 15:06   #1216
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dziewczyny widziałyście nową opcję na yt? Dla mnie przynajmniej jest nowa i dopiero po aktualizacji mi się pojawiła. A mianowicie po wejsciu na kanał danej jtberki, przy ilości subów wyświetla się dzwoneczek. Po naciśnięciu, jest napisane, że od tej pory będziesz informowany o aktywnościach tego kanału. Skończy się " kochani dajcie łapkę w górę, nie dlatego żeby było mi miło, tylko to jest dla Was.. abyście byli informowani o moich kolejnych filmach"
Nie wiem czy na komputerze też jest ta opcja.
Stary 2015-07-25, 15:12   #1217
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny widziałyście nową opcję na yt? Dla mnie przynajmniej jest nowa i dopiero po aktualizacji mi się pojawiła. A mianowicie po wejsciu na kanał danej jtberki, przy ilości subów wyświetla się dzwoneczek. Po naciśnięciu, jest napisane, że od tej pory będziesz informowany o aktywnościach tego kanału. Skończy się " kochani dajcie łapkę w górę, nie dlatego żeby było mi miło, tylko to jest dla Was.. abyście byli informowani o moich kolejnych filmach"
Nie wiem czy na komputerze też jest ta opcja.
u mnie dzwoneczka niet.
Ale jak wejde w tę taką zębatkę przy ilosci subów, to mam do zaznaczenia " Chcę otrzymywać wszystkie powiadomienia z tego kanału" ale to chyba chodzi o email/sms
Stary 2015-07-25, 15:16   #1218
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie dzwoneczka niet.
Ale jak wejde w tę taką zębatkę przy ilosci subów, to mam do zaznaczenia " Chcę otrzymywać wszystkie powiadomienia z tego kanału" ale to chyba chodzi o email/sms
A ja właśnie weszłam czyścić suby i zwrócilam uwagę na coś nowego czyt. dzwoneczek. Lubię dostać maila, że jest nowy film na danym kanale, a czasami zapominam zostawić łape w górę.
Stary 2015-07-25, 15:36   #1219
Hadassah
Zadomowienie

No i mamy filmik od modelki Klossy
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 15:49   #1220
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 16:22   #1221
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Offtopowy filmik dla fanek Beyonce
KLIK Ostrzegam,że poczujecie zażenowanie
Boże, dlaczego w to kliknęłam. Dlaczego Beyonce?

Cytat:
Mówisz? Zawsze miałam pofalowane i badziewne paznokcie. Nie chcę ich spiłowywac po płytce, bo to je własnie dobilo lata temu, i już nigdy nie powróciły do pierwotnego wyglądu. Boję się, że po hybrydach to mi odpadną Pamiętam, że Maxi wspominała, że nie piłuje pazurków pod hybrydę. Spotkałam się raz też z opinią, że hybrydy dają paznokciom odżyć, rosną szybciej, są twardsze itd. Nie wiem ile w tym prawdy.
Ogółem we wszystkich tutorialach jakie widziałam były lekko matowione polerką ale spotkałam się na wizażu z opinią, że zamiast tego można wypolerować na błysk. Ja chyba będę tak robić bo nie mam wyczucia i zawsze za mocno je zmatowię.
Na hybrydach wyhodowałam długie paznokcie. Więc da się i również polecam. SallyHansen hybrydy bez lampy uv mogą possać prawdziwym hybrydom.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 16:33   #1222
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Boże, dlaczego w to kliknęłam. Dlaczego Beyonce?

Ogółem we wszystkich tutorialach jakie widziałam były lekko matowione polerką ale spotkałam się na wizażu z opinią, że zamiast tego można wypolerować na błysk. Ja chyba będę tak robić bo nie mam wyczucia i zawsze za mocno je zmatowię.
Na hybrydach wyhodowałam długie paznokcie. Więc da się i również polecam. SallyHansen hybrydy bez lampy uv mogą possać prawdziwym hybrydom.
Mogą possać mówisz hehe Ja bardzo lubię malować pazury i zmieniać kolory często, ale chciałabym mieć świadomość tego, że jadę na pare dni i pazur będzie w nienagannym stanie.
Stary 2015-07-25, 16:49   #1223
ewkaakwe
Raczkowanie

https://m.youtube.com/watch?v=MK4Yc-uXTFk
Katiuszka wrzuciła film z kosmetyczką wyjazdową chyba podeślę Bogusi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ewkaakwe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:07   #1224
diorentynka
Zadomowienie

Nad Mokotowem ściana deszczu Błyskawice, grzmoty
Stary 2015-07-25, 17:11   #1225
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Nad Ursynowem to samo, a ja chciałam do SP iść
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:15   #1226
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=SUMFVK810AY#t=151 4
Ojej, jaka ona sympatyczna, rozgadana :3

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Co do filmu CMB - dobra dobra, pitu pitu z tym zarabianiem, że w jej przypadku się nie da, że śmieszne pieniądze. Chyba nikomu nie chodziło o kasę z łapek w górę czy odsłon, tylko o wciskanie w filmy kitu w zamian za kasę ze współprac.
Btw ma ładne kreski
A ja naiwna dałam się nabrać.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:16   #1227
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość

Ty mi nie mów! Wracamy dzisiaj z zakupów (Kraków) a tu nagle wszędzie woda, nic nie widać, jazda na pamięć. I świadomość, że zapomniało się zamknąć okna O.o Na szczęście okazało się, że wiatr zacinał na stronę, gdzie nie mamy ani jednego okna i katastrofy nie było.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:22   #1228
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Nad Ursynowem to samo, a ja chciałam do SP iść
Ja na szczęście dosłownie chwilę przed tym, zdążyłam wrócić
Stary 2015-07-25, 17:23   #1229
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewkaakwe Pokaż wiadomość
https://m.youtube.com/watch?v=MK4Yc-uXTFk
Katiuszka wrzuciła film z kosmetyczką wyjazdową chyba podeślę Bogusi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bardzo przyjemnie mi sią oglądało. Taki film to rozumiem
Stary 2015-07-25, 17:24   #1230
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

Ty mi nie mów! Wracamy dzisiaj z zakupów (Kraków) a tu nagle wszędzie woda, nic nie widać, jazda na pamięć. I świadomość, że zapomniało się zamknąć okna O.o Na szczęście okazało się, że wiatr zacinał na stronę, gdzie nie mamy ani jednego okna i katastrofy nie było.
Współczuję Jazda w takich warunkach jak dla mnie jest najgorsza... A przed chwilą jeszcze było słonecznie Koty zdezorientowane, próbują spać po kątach

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-25 o 17:25
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości