Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-28, 18:12   #1201
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
A ten zestawik z białą bluza to skąd?
W Kiku w Niemczech kupiłam
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:13   #1202
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Najkosztowniejszy zakup dzisiaj to leginsy Lilki i bluzeczka dla P z metką z FF za 7 zł A to coś ni to szare ni to jakie to namiot dla mnie
Namiot Szalona
Super łowy

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość

Ja teraz w ciąży oprócz durnowatych snów mam mnóstwo erotycznych . Jak na złość kiedy mam ochotę, mamy zakaz stosunków, buuu... Mąż się ze mnie śmieje, jak się budzę taka napalona .
No to fakt, ciąża wzmaga..to i owo
Stary 2015-10-28, 18:15   #1203
kaaasi
Zakorzenienie

Motyl już rozumiem po prostu bałaś się o no taką sytuację materialną bytową no wiesz o co chodzi, ale dobrze, że wszystko się skończyło dobrze
dziewczyny uprzedzam żadnych zdjęć czopów nie wstawiamy no bez jaj opisy drastyczne na jasny kolor i uprzedzić co by nie wprowadzać niemiłej atmosfery tutaj

aga zakupy fajne
ja Pola chora się robi ?

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:15   #1204
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
rześko
A na wrześniowych kiedyś też był ten temat i jedna mądra na ich wąciu na fb wrzuciła podobno zdjęcie swojego czopa
Tak, był. Widziałam tą fotkę nawet Jeżeli o tym samym przypadku piszemy
Stary 2015-10-28, 18:16   #1205
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Najkosztowniejszy zakup dzisiaj to leginsy Lilki i bluzeczka dla P z metką z FF za 7 zł A to coś ni to szare ni to jakie to namiot dla mnie
Bardzo udane zakupy
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:17   #1206
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dlatego ja nigdy przenigdy nie pytam, nawet bliskich kolezanek bo wiem ze to musi byc strasznie bolsene jak ktos chce a sie nie udaje. Jak ktos mi sie chce wyzalic to jasne ze pogadam, ale sama takich tekstow w zyciu..

Ja za kazdymr azem myslalam ze bedzie dlugo ze staraniami bo zawsze te cykle jakies z czapy, dlugo bralam tabletki anty, tylozgiecie macicy niby utrudnia i w ogole zycie mi sie bardzo ukladalo wiec twierdzilam ze pewnie w tym fakcie sie zj*bie bo gdzies musi ale na szczescie w obu przypadkach udalo sie za pierwszym podejsciem. Chociaz w 1 ciazy to bylo mega zaskoczenie bo monitorowalam cykl i wyszlo mi ze akurat pare dni przed owu TZ sie pochorowal i nie bylo opcji, ale jakos chyba plemniki przetrwaly no i jest 2 latka za scianą i spi dlatego wtedy cały czas spozniajacy sie okres i bole podbruzsza łaćżylam z nieregularnym cyklem po odstawieniu tabsow. Za drugim razem bylismy na wakacjach w chorwacji i udalo sie od razu i caly czas mialam nadzieje choc pierwszy test nie wyszedl ale chyba za szybko zrobilam po prostu. Bardzo ciesze sie ze sie udalo i teraz tylko marze zeby donosic ciaze i urodzic zdrowe dziecko

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Masz racje, kopnij go w tylek bo w koncu dziewczyna sie wkurzy i ona go kopnie w tylek i znajdzie innego a on wtedy sie obudzi pewnie..
A u mnie to taka śmieszna sprawa, bo akurat w piątek miałam wizytę u gina, bo coś mnie bolał brzuchol i wystraszyłam się, że to może torbiel na jajniku (a kiedyś miałam 2 torbiele na jajniku) i gin zrobił mi usg dopochwowe, żeby sprawdzić, czy wszystko ok. I mówi do mnie ooo widzę, że Pani przed owulacją, stąd ten ból. Powiedział mi, że z tego, co widzi na usg, to powinno dojść do uwolnienia jajeczka za 2, 3 dni. W tym samym dniu co wizyta u gina dostałam tel. z centrali (Poznania) firmy, w której pracuję, że muszę przyjechać na 2 dniowe szkolenie, które zaczyna się w poniedziałek o 8.00. Dla mnie z Bielska-Białej to około 6 godzin jazdy samochodem, więc zawsze na delegację do Poznania wyjeżdżałam dzień wcześniej. W tym wypadku musiałam wyjechać w niedzielę, więc mówię do męża - jedziesz ze mną na delegację
Najlepsze było jak dzwoniłam do hotelu zarezerwować nocleg i mówię do babki, że dzwonię z takiej firmy i chciałam zarezerwować pokój 2-osobowy, łoże małżeńskie, ze śniadaniem i parkingiem. Po drugiej stronie cisza. A ja dalej ciągnę, bo wie Pani zabieram na delegację męża. I proszę za 1 osobę fakturę na firmę, a za 2 będzie dopłata gotówką. W hotelu pewnie robiły zakłady jakie nazwiska będą na dowodach osobistych hahaha
Ale jak czas pokazał była to dobra decyzja, bo na tej delegacji spłodziliśmy nasze bobo
Mój tż się cały czas śmieje, że to dlatego, że miał klimatyzację i nie było mu w końcu gorąco.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:17   #1207
agaczilla21
Zakorzenienie

Mam zamiar się w niego wcisnąć w święta mam nadzieję że się zmieszczę...Łowy zaliczam do średnio udanych gdyż ponieważ wiele razy były lepsze
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-28, 18:20   #1208
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Wiecie tak mi się dzisiaj skojarzyło i wpadło mi zdjęcie z mojego dzieciństwa przy tym malowaniu ze urodziłam się prawie łysa :P i nie byłam włochatym dzieckiem a ja od 3 mies ciąży walczę ze zgagą ciekawe jaka się urodzi wiem że to nie ma nic wspólnego ale śmieszny ten zabobon i nie tylko u nas bo gadałam z moją koleżanką portugalką i u nich to samo
Nie wiem, jaki to miałoby związek ale moja rzeczywiście była kudłata a ja zgagę miałam okropną. Na usg 3D lekarz mi powiedział, że już mała ma włosy, gdzie jeszcze normalnie w brzuchu dzieciom nie rosną. Wiedziałam, ze będzie kudłata i że będzie miała długie nogi.
Stary 2015-10-28, 18:21   #1209
agaczilla21
Zakorzenienie

Obalam mit ze zgagaą...u mnie była mega a dzieci łysolki...
Stary 2015-10-28, 18:23   #1210
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Ja dziś też byłam na małych zakupach i przyszły bodziaki z Chin dla synka
Piękne , zaraz ale jak to dla synka takie różowe z falbankami?!
Stary 2015-10-28, 18:24   #1211
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Agata super zakupy Ja nie potrafię kupować w ciucholandach :/ No chyb że ciuszki wiszą posegregowane na wieszakach
Rudziutka mój Kuba ma różowe bodziaki :P Gender górą

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kra...aign=onetsg_fb Przeczytałam i się załamałam.... komu oni tę kasę chcą dać Zamiast zapewnić więcej miejsc w przedszkolach, dofinansować obiady, wyprawki szkolne to będą utrzymywać z dzieci też rodziców
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-28, 18:25   #1212
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
rześko
A na wrześniowych kiedyś też był ten temat i jedna mądra na ich wąciu na fb wrzuciła podobno zdjęcie swojego czopa
O fuu... to już przesada
Stary 2015-10-28, 18:27   #1213
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Motyl już rozumiem po prostu bałaś się o no taką sytuację materialną bytową no wiesz o co chodzi, ale dobrze, że wszystko się skończyło dobrze
dziewczyny uprzedzam żadnych zdjęć czopów nie wstawiamy no bez jaj opisy drastyczne na jasny kolor i uprzedzić co by nie wprowadzać niemiłej atmosfery tutaj

aga zakupy fajne
ja Pola chora się robi ?
Dokladnie, zadnych czopow ok ? gwarantuje ze nie bedziecie miec watpliwosci ze to to jak sie pojawi

No chyba cos z brzuszkiem Mam nadzieje ze po nocy przejdzie. Nie chodzi spac tak wczesnie raczej kolo 19:30-20 a teraz o 18 sama powiedziala ze nie chce sie myc ani nic tylko isc spac i usnela w mig. A w dzien 2h spala. Bidula
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:27   #1214
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Cytat:
Piękne , zaraz ale jak to dla synka takie różowe z falbankami?!
Bo najpierw lekarz mówił że dziewczynka, to zaczęłam kupować dla dziewczynki, a z Chin idzie ponad miesiąc, i dopiero dziś doszły. No a ostatnio okazało się że jednak chłopiec;P
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:27   #1215
agaczilla21
Zakorzenienie

Justynka u mnie są na wieszakach...ale grzebologia też była to 4 takie ogromne pojemniki są z małymi ciuszkami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-28, 18:29   #1216
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A u mnie to taka śmieszna sprawa, bo akurat w piątek miałam wizytę u gina, bo coś mnie bolał brzuchol i wystraszyłam się, że to może torbiel na jajniku (a kiedyś miałam 2 torbiele na jajniku) i gin zrobił mi usg dopochwowe, żeby sprawdzić, czy wszystko ok. I mówi do mnie ooo widzę, że Pani przed owulacją, stąd ten ból. Powiedział mi, że z tego, co widzi na usg, to powinno dojść do uwolnienia jajeczka za 2, 3 dni. W tym samym dniu co wizyta u gina dostałam tel. z centrali (Poznania) firmy, w której pracuję, że muszę przyjechać na 2 dniowe szkolenie, które zaczyna się w poniedziałek o 8.00. Dla mnie z Bielska-Białej to około 6 godzin jazdy samochodem, więc zawsze na delegację do Poznania wyjeżdżałam dzień wcześniej. W tym wypadku musiałam wyjechać w niedzielę, więc mówię do męża - jedziesz ze mną na delegację
Najlepsze było jak dzwoniłam do hotelu zarezerwować nocleg i mówię do babki, że dzwonię z takiej firmy i chciałam zarezerwować pokój 2-osobowy, łoże małżeńskie, ze śniadaniem i parkingiem. Po drugiej stronie cisza. A ja dalej ciągnę, bo wie Pani zabieram na delegację męża. I proszę za 1 osobę fakturę na firmę, a za 2 będzie dopłata gotówką. W hotelu pewnie robiły zakłady jakie nazwiska będą na dowodach osobistych hahaha
Ale jak czas pokazał była to dobra decyzja, bo na tej delegacji spłodziliśmy nasze bobo
Mój tż się cały czas śmieje, że to dlatego, że miał klimatyzację i nie było mu w końcu gorąco.
dobra historia
Stary 2015-10-28, 18:29   #1217
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość

aga zakupy fajne
ja Pola chora się robi ?
ja też mam taki apel

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Tak, był. Widziałam tą fotkę nawet Jeżeli o tym samym przypadku piszemy
a to nie wiem, pisały,że na fb było

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:33   #1218
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Agata super zakupy Ja nie potrafię kupować w ciucholandach :/ No chyb że ciuszki wiszą posegregowane na wieszakach

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kra...aign=onetsg_fb Przeczytałam i się załamałam.... komu oni tę kasę chcą dać Zamiast zapewnić więcej miejsc w przedszkolach, dofinansować obiady, wyprawki szkolne to będą utrzymywać z dzieci też rodziców
No to juz stary projekt jest przecie
Ja i tak nie do konca wierze w te obietnice. Dla mnie sa dwie opcje - albo jej nie spelnia, albo naloza dodatkowe podatki i inne opalty na ludzi ciezko pracujacych (czyli wszystkich nas) zeby miec kase na te 500zł. Takze dla mnei nic z dobrego z tego nie wyniknie. To kupa kasy, skads ja musza wziac i pewnie z naszych portfeli
Stary 2015-10-28, 18:33   #1219
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
[img]] [img]] [img]] http://[img]http://zmniejszacz.pl/zd.../140[/img] [img]] [img]] [img]] [img]]
Udane łowy

Cytat:
skopiowałam z wikipedii
Pokładziny stanowiły zasadniczy rytuał obrzędów związanych z zawieraniem małżeństwa na wsi polskiej – polegały na dokonaniu stosunku płciowego podczas trwania przyjęcia weselnego mającego miejsce zazwyczaj w domu rodziców panny młodej, lub rzadziej pana młodego. Taki stosunek seksualny był nieomal publiczny: zwykle obserwowali go (lub tylko podsłuchiwali) goście weselni, w tym krewni młodej pary. W zwyczaju było pokazywanie białej odzieży panny młodej splamionej krwią jako dowodu jej dziewictwa – od tej chwili uznawano małżeństwo za zawarte. Jednak gdy pokazywana odzież nie nosiła śladów krwi wesele przerywano, a goście zazwyczaj demolowali dom weselny, wyrażając w ten sposób wielkie niezadowolenie z wyniku pokładzin.
Łooo matko, słyszałam o tym, ale nie kojarzę tego określenia. Ja to bym chyba za mąż nie wyszła jakby miało mnie coś takiego czekać

Cytat:
Ja dziś też byłam na małych zakupach i przyszły bodziaki z Chin dla synka
hahaha ale będzie słodki synek
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-28, 18:34   #1220
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
No dobra- to i ja się przyznaję , przy segregowaniu ubranek po córce znalazłam ukochany przeze mnie pajacyk, pomarańczowo - różowy ( nie brzmi ciekawie ale jest śliczny) i go odłożyłam dla synka z myślą, że chociaż na noc mu założę . a co tam , mały się jeszcze nie będzie znał na kolorach a po ciemku i tak nic nie zobaczy .
Stary 2015-10-28, 18:35   #1221
Zakorzenienie

Dziewczyny czuje sie juz tak duzo lepiej ze az nie wierze. Taka poprawa w ciagu jednej doby dalej mnie katar meczy ale juz gardlo nie boli, glowa nie boli o ogolnie ok. Tylko jakas taka zadyszana jestem is zybko sie mecze ale to pewnie od lezenia w lozku 3 dni. No i dzis w dzien spalam z 3h wiec to pewnie tez mnie troche podleczylo.

Mocze wlasnie ciecierzyce, jutro bede robic peirwszy raz zupe z ciecierzycy. A na drugie skromnie bedzie miesko z rosołu i zimniaki z brokulem na parze. Malo wymyslnie ale w miare zdrowo.
Stary 2015-10-28, 18:35   #1222
himbeere
Rozeznanie

hej nie dziewczyny nie dam rady 20 stron przeczytać .

Mam pytanie do Was, może już wcześniej poruszałyście ten temat
czy robicie "doświadczenia" na Waszych maluszkach np. puszczacie cały czas tą samą piosenkę albo zabawa z latarką?
Ja od 10 tyg puszczam blisko brzucha tą samą piosenkę raz dziennie, dziś gdy ją puściłam mała tańcowała jak nigdy, też jestem ciekawa jak zareaguje na nią jak już będzie na świecie, a jak z Wami??
himbeere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:37   #1223
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra- to i ja się przyznaję , przy segregowaniu ubranek po córce znalazłam ukochany przeze mnie pajacyk, pomarańczowo - różowy ( nie brzmi ciekawie ale jest śliczny) i go odłożyłam dla synka z myślą, że chociaż na noc mu założę . a co tam , mały się jeszcze nie będzie znał na kolorach a po ciemku i tak nic nie zobaczy .
Oj tam oj tam, jemu i tak bedzie wszystko jedno

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez himbeere Pokaż wiadomość
hej nie dziewczyny nie dam rady 20 stron przeczytać .

Mam pytanie do Was, może już wcześniej poruszałyście ten temat
czy robicie "doświadczenia" na Waszych maluszkach np. puszczacie cały czas tą samą piosenkę albo zabawa z latarką?
Ja od 10 tyg puszczam blisko brzucha tą samą piosenkę raz dziennie, dziś gdy ją puściłam mała tańcowała jak nigdy, też jestem ciekawa jak zareaguje na nią jak już będzie na świecie, a jak z Wami??
ja nie robie, zeslzym razem z piosenka robilam ale na maja nie dzialalo. chociaz niektore znajome mowily ze u nich sie sprawdzilo i dziecko np uspokajalo sie przy jakims dziweku (jedna miala jakas tam piosenke, a druga miala taki dzwoneczek)
Stary 2015-10-28, 18:38   #1224
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

nawert nie mam szans nadrobic, tyle poleciałyscie dzisiaj

u mnie straszny dzień w pracy, dopiero wróciłam - dzisiaj zrobiłam 10 godzin :conf used: i jeszcze ludzie zostali ale ja juz powiedziałam dość .

Jutro mam na 7 czyli musze wstać o 5

jak normalnie mamy np 700 rzeczy dowysyłki tak dzisiaj było razczej
7 tys

a niech sobie pakuja i wysylaja cała noc

ide wstawić chcleb do upieczenia bo skonczyl sie a nie kupilam nowego, poczytam niemiecki i ide spac

Dobrego wieczorku dziewczynki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:41   #1225
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokladnie, zadnych czopow ok ? gwarantuje ze nie bedziecie miec watpliwosci ze to to jak sie pojawi

No chyba cos z brzuszkiem Mam nadzieje ze po nocy przejdzie. Nie chodzi spac tak wczesnie raczej kolo 19:30-20 a teraz o 18 sama powiedziala ze nie chce sie myc ani nic tylko isc spac i usnela w mig. A w dzien 2h spala. Bidula
Moja też jak była niewyraźna szybciej padała i taka osowiała była. Ale zazwyczaj rano budziła się jak nowo narodzona .

Na pewno nie wspominałam, ale moja córka uwielbia leki, rzadko bardzo choruje, ale nigdy nie mieliśmy problemu, żeby jej cokolwiek podać, często też oszukiwała, aby choć syrop dostać . W tamtym tygodniu najpierw poszła do męża się pożalić, że na pewno ma gorączkę, i trzeba dać jej syrop- mąż się śmiał, że pewnie, że ma aż para idzie uszami. To przyszła do mnie, ale widzę, że nic jej nie jest, w końcu- no dobra, to gardło mnie boli, daj mi coś . Czasem daję jej propolka jak ją drapało w gardle a ona je uwielbia.
Tak próbuje coś wycyganić .
Jak miała ospę, to heviran, mimo iż gorzki brała chętnie, ale smarować pudrem w płynie się nie dawała- jakbyśmy dali jej go do wypicia, to by wypiła , ale smarować nie.
Stary 2015-10-28, 18:42   #1226
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

nawert nie mam szans nadrobic, tyle poleciałyscie dzisiaj

u mnie straszny dzień w pracy, dopiero wróciłam - dzisiaj zrobiłam 10 godzin :conf used: i jeszcze ludzie zostali ale ja juz powiedziałam dość .

Jutro mam na 7 czyli musze wstać o 5

jak normalnie mamy np 700 rzeczy dowysyłki tak dzisiaj było razczej
7 tys

a niech sobie pakuja i wysylaja cała noc

ide wstawić chcleb do upieczenia bo skonczyl sie a nie kupilam nowego, poczytam niemiecki i ide spac

Dobrego wieczorku dziewczynki
Oj bidulo, oszczedzaj sie troche! Mam nadzieje ze jutro bedzie lzejszy dzien. Dlugo jeszcze pracujesz?
Stary 2015-10-28, 18:42   #1227
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziecko- podróżnik od plemnika i jajeczka .
Stary 2015-10-28, 18:43   #1228
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też jak była niewyraźna szybciej padała i taka osowiała była. Ale zazwyczaj rano budziła się jak nowo narodzona .

Na pewno nie wspominałam, ale moja córka uwielbia leki, rzadko bardzo choruje, ale nigdy nie mieliśmy problemu, żeby jej cokolwiek podać, często też oszukiwała, aby choć syrop dostać . W tamtym tygodniu najpierw poszła do męża się pożalić, że na pewno ma gorączkę, i trzeba dać jej syrop- mąż się śmiał, że pewnie, że ma aż para idzie uszami. To przyszła do mnie, ale widzę, że nic jej nie jest, w końcu- no dobra, to gardło mnie boli, daj mi coś . Czasem daję jej propolka jak ją drapało w gardle a ona je uwielbia.
Tak próbuje coś wycyganić .
Jak miała ospę, to heviran, mimo iż gorzki brała chętnie, ale smarować pudrem w płynie się nie dawała- jakbyśmy dali jej go do wypicia, to by wypiła , ale smarować nie.
Dobra agentka
Moja tez lekomanka, ale jeszcze nie umie tak naciagac
Stary 2015-10-28, 18:44   #1229
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Oj bidulo, oszczedzaj sie troche! Mam nadzieje ze jutro bedzie lzejszy dzien. Dlugo jeszcze pracujesz?
jeszcze 1,5 tygodnia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 18:45   #1230
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo najpierw lekarz mówił że dziewczynka, to zaczęłam kupować dla dziewczynki, a z Chin idzie ponad miesiąc, i dopiero dziś doszły. No a ostatnio okazało się że jednak chłopiec;P
To wszystko wyjaśnia . moja siostra przy porodzie dowiedziała się, ze chłopiec, bo cała ciążę miała być dziewczynka , szok przeżyła. a garderoba różowa przydała sie dla drugiego dziecka, tym razem lekarz zgadł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości