![]() |
#1201 |
Gang Iren
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
#1202 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miszka, Gosia, Eva, Aussie - blond tak? Kama nie. Ja też. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Miszka- z młodym rozmawiałam rano, zaraz po śniadaniu. Był nieżywy i w złym humorze, bo się nie wyspał. Wieczorem byli na basenie z którego wrócili po 23....umyli się, położyli spać, ale niektórym się spać nie chciało więc rozrabiali...no i rano pobudka o 7
![]() ![]() Ilana- priv ![]() Gosia- ty jeszcze musisz poczekać na zmarszczki i zmianę owalu twarzy itd. Za młoda jesteś, ale tak za 10 lat i więcej zobaczymy czy nie zmienisz zdania ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Gosia, Beata- ja niby szatynka, tyle że niestety coraz więcej platyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Gang Iren
|
Aussie, nie pisałam, że nie zrobię zabiegów, bo nie chcę. Nie rozważam tego, bo nie pozwala mi na to stan finansów. I wcale nie pisałam, że jestem na nie. Nie wnikałam jakoś w to, więc nawet za bardzo zdania nie mam. Jak wygram w totka, to zacznę rozważać czy sobie poprawić w przyszłości co nieco
![]() Beata, no ja blondi. W dodatku mój mózg dał za wygraną, bo włosy mam naturalne ![]()
#1205 |
Zadomowienie
|
Ja też 10 lat temu nie zakładałam potrzeby interwencji med. est. - i ze względu na to, że zmarszczki "uszlachetniają" i nie ma co przesadzać, i ze względu na finanse.
Natomiast z biegiem czasu na twarzy pojawiają się nie tylko ślady po uśmiechach, ale zaczyna lekko opadać owal i twarz wygląda po prostu smutno. Więc jeśli można "przegrupować środki" - np. nie kupić dwóch bluzek, nie iść do kosmetyczki na nic nie dające głaskanie, kosmetyki kupować rozsądnie, bo z biegiem czasu okazuje się, że drogo to niekoniecznie dobrze, to dlaczego nie wydać 500 zł raz na rok np. na usieciowiony kwas hialuronowy, który powoduje, że znów twarz jest weselsza, młodsza i mniej zmęczona wizualnie? I jasne, że każdy ma inne priorytety i wybory - np. w przeciwieństwie do Miszki ja z czasem przestałam chyba szukać św Graala w podkładach. Już wiem, że nic nie będzie świetnie wyglądać na zmęczonej i poszarzałej cerze, że główkować (a nie przepłacać) trzeba nad pielęgnacją, a jak ta jest ok, to świetne są Kanebo/Sensai i Guerlain, ale prawie równie dobre krem BB It's skin, czy Bourjois Healthy mix ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Hm, jak napisze, że w pełni popieram Dircik to wystarczy...? Bo bym napisała bardzo podobnie
![]() Wiek to tylko jedno z załozen, ważniejszy jest stan skóry i tkanek pod nia - kości, mięsni, tkanki tłuszczowej...Dopiero całość daje efekt - twarzy zmęczonej, starszej, poddającej się grawitacji. Może to się zdazyc w 40 a może i w 34 roku zycia ![]() ![]() Nie jest kwestia - wypełniac zmarszczki czy nie, ale, jak powiedziały dziewczyny - odwiedzić sprawdzonego lekarza który właśnie spojrzy całościowo i uczciwie doradzi, co naprawdę jest potrzebne. I tak, lepiej nazbierać na estetyczna niż kupic paręnaście dupereli. No, znowu powtarzam za Dircikiem ( Dircik, Dircikową...?)... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Sama pielęgnacja to i tak po 40 ce za mało by być zwartą i jędrną.W to nie uwierzę,ze kremy czy sera czynią nas młodsze.Tu tylko do pary z estetyką..i genami dobrymi..Wspomagają tą nierówną walkę z czasem..
Nie mam parcia na gólnopólkowe podkłady.Akurat te dwa mi podeszły,a jak trafiłabym na tani,a dobry-nie pogardzę.Bell swego czasu ukochałam...Ale czas był łaskawszy..Teraz nie jest..Wahania hormonów ,które zaserwowało mi zycie ,w ciągu ostatniego roku,odbiły sie na mojej cerze.. I zachodze w głowę jak kobieta pomalowana,a z widocznym tym makijażem,może mówić,ze jest boski..??Spogladam w te twarze,szczególnie te starsze i wstrętem napawa mnie widok masek,jakie same sobie fundują.. Mnie trudno dogodzić,fakt..Z Douglasa wychodzę na światlo dzienne..Kręcę tym lusterkiem na prawo i lewo,by dostrzec -widać fluid czy nie widać?Ułozył się z tą moją kapryśna cerą czy odstaje ode mnie o lata świetlne ![]() Z reguły, w 99% pasują mi typy Ilany. Ja mam toffifi kolor.. Trudno go okreslić..Ni to blond ni to karmel..A może jedno i drugie? ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-05-19 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witajcie
![]() Miszka, mialam PRP, tu to opisuje w poprzednim watku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=442 W przeciwoenstwie do Kamy, ja nie mialam siniakow I nic mnie nie bolalo, najwiecej strachu przy pobieraniu krwi, no ale ja juz tak mam. W pierwszym dniu wygladalam lekko zmartretowana ale maseczka jaka mi dali po PRP chyba goila uklucia igiel bo nie bylo ich technicznie widac. Buzia byla lekko spuchnieta I pod oczami tez, ale na drugi dzien prawie sladu po zabiegu nie bylo. Trzeba powtorzyc 3 razy aby byl efekt I jest efekt. Komorki z osocza sa lecznicze, I gdy zapytalam lekarza, czy moze po zabiegu powinnam jakis anybiotyk wziac, to ten stwierdzil, ze moje komorki teraz dzialaja jak antybiotyk. Po 2 miesiacach moj partner zauwazyl roznice I pozytywnie skomentowal. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Anyz, tak jest u nas Bulgur. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Kama, wyobrazilam sobie ten widok wiosenny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Przez przypadek wedrujac po starym watku, zobaczylam ze Danusia zlikwidowala konto. Mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku.
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w pochmurny czwartek, ale nie marudzę
![]() ![]() Fajna nam dyskusja się nawiązała ![]() ![]() Beata- też zrobiłam test. Wynik mnie przeraził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
|
Beata, ale test
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Przychylam sie do odpowiedzi Gosi ![]() Witaj Matylda, nie wiesz co robic? Brzmi to troche histerycznie, nieprawdaz? Nie istenieje granica wieku, to ze skonczylas 40+ to nic nie znaczy, kazdego uplyw czasu dopada w innym momencie, mam kolezanki, ktore juz po 30+ aplikuja Botox. Piszesz, ze korzystasz z pomocy kosmetyczki, wiec co ona Tobie radzi? W koncu jest profesjonalistka I widzi skore Twojej twarzy w przeciwienstwie do nas, gdzie jej nie widzimy, I nie wiemy w jakim jest stanie. Dodaj zdjecia to ocenimy I doradzimy. No I najwazniejsze, bez paniki, jak jedno nie pomaga, to inne pomoze. Luz ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Ja nawet ciemnych odrostow nie mam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Gang Iren
|
Eva, zdrówka
![]() Zrobiłam ten test... 35 % ![]() Idę do książek, bo mam ewidentne braki ![]() Najgorsze jest to, że wydawało mi się proste i byłam taka pewna odpowiedzi ![]()
#1213 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() zaginął mi post ![]() ![]() Aussie, nie mam nic na priv ![]() ![]() Miszu, nie ma podkładu tzw.drugiej skóry...światło naturalne jest brutalne, a skóra pomalowana, nawet ta zaledwie muśnięta podkładem, zawsze będzie innaczej wyglądać niż niepomalowana...może to też kwestia pudru, którego używasz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Konto usunięte
|
Uziemiona w domu jestem, obcy faceci mi się kręcę, rozwalają balkon.
Miało być do jutra, ale coś im słabo idzie, pewnie do soboty, czyli kawałek łikendu do d...;( Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-05-19 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Ilana- próba nr 2 poszła. Jak nie to musimy się skontaktować inaczej. Może na fb ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
Skusiłam się na ten test, co wkleiłyście i wyszło mi 65% ![]() Miszka na chore gardło polecam kisiel ![]() Gosia, jestem pełna podziwu, że przeczytałaś już tyle książek ![]() Możesz polecić coś ciekawego? Dziewczyny, ja jakoś nigdy nie mogłam trafić na dobry podkład. Zawsze miałam później jakieś wypryski i dziwne krostki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Gang Iren
|
Maskotka jasne, że mogę polecić książki. Napisz tylko co cię interesuje.
Co do podkładów, to jak wiecie używam niedrogich. Jednak miałam próbki tych z górnych półek i różnicy nie widzę. Bardzo odpowiadał mi Bourjois Healthy Mix. Teraz używam Astor Perfect Stay i też jestem zadowolona.
#1218 |
|
W temacie ksiazek, wlasnie skonczylam Stephen King - Mr. Mercedes
Podobno pierwsza nie-Kingowska ksiazka detektywistyczna. Rozbudowanie akcji, profile bohaterow, sama idea jest calkiem w pozadku, ale... jest cos, co mi sie nie podoba. Zwrcam uwage na detale, lubie gdy autor dobrze przygotuje sie do napisania ksiazki, kozysta z wielu technicznych I merytorycznych pomocy, za to cenilam Kinga do tej pory, wlasnie do tej pory bo mam po Mr. Mercedes niesmak. Samochod z tytulu, ktory odgrywa dosc wazna role w calej tej historii to wedlog Kinga Mercedes SL500 - tylko, ze opisuje ten samochod jako potezny niemiecki sedan, 12V z tylnymi siedzeniami, czyli powinien napisac, ze to Mercedes S600 lub S63, bo SL500 to po pierwsze samochod sportowy, a nie sedan, ma tylko 2 siedzenia, co jest ogromna roznica. Kolejne 2 ksiazki tej serii nawet nie biore do reki, zaluje, ze siegnelam po Mr. Mercedes I zawiodlam sie na Kingu na calej linii. Jestem na niego obrazona ![]() Zeby oczyscic atmosfere szybko w 2 dni przeczytalam Maxime Chattam - Otchln Zla - mam to po polsku ![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
Gosia, interesują mnie powieści obyczajowe, kryminały.
Eva, nie czytałam żadnej z tych książek, o których piszesz. Zobaczę Otchłań zła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Gang Iren
|
Eva, sama niewiele książek Kinga przeczytałam (6-7) i to tych starszych, ale słyszałam wiele opinii, że to już nie ten King, że się wypalił.
#1222 |
Konto usunięte
|
Ja czytam to:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/23981...la-coco-chanel może potem sięgnę po perfumy Les Exclusifs de Chanel Misia Chanel chociaż u nas z tej serii w sklepach chyba nie ma...Skończę na odlewce ![]() i to: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/272888/zero Blackout tego autora mi się podobał, sięgnęłam po drugą. I jakieś dwie do mnie jadą, jedna znam, drugiej tytuł mi się spodobał ![]() Chyba mi schody na tym balkonie będą robić ![]() ![]() Bo skuli część kafli, na reszcie-druga warstwa. I pojechali po kafle. Jakby wcześniej nie wiedzieli, co mają robić. Ręce opadają, czy nic się od lat 80-tych nie zmieniło?!? Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-05-19 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | ||
|
Cytat:
Maskotka, Chattam ma kilka ksiazek, - Otchlan Zla - jest pierwsza z trylogii, mam je wszystkie zaraz zabiore sie za - W Ciemnosci Strachu - a potem - Diabelskie Zaklecia - to juz drugi raz jak ta trylogie zalicze. Cytat:
Jest bardziej komercyjny od McDonalda i robi ten sam efekt co junk food, odbija mi sie zgaga. Pomylka opisu samochodu MA znaczenie, bo to swiadczy o lekcewazacym stosunku do czytelnika, ktory pryjmie wszystko na wiare, wszak oczekuje profesjonalizu. To juz trzecia wpadka Kinga w moich oczach, pierwsza byl serial na podstawie Dome - koszmarny, naprawde nie wiem jakim cudem obejzalam te 6 odcinkow, chyba tylko majac nadzieje, ze jednak cos bedzie dobrzem nic nie bylo dobrze. Druga to zgoda aby Rewolwerowca z Dark Tower zagral Idris Elba... bardziej idiotycznego i rasistowskiego pomyslu chyba nie miëli?! Rewolwerowiec o niebieskich oczach to postac zbudowana na rolach Clit Eastwood. Bardzo prawdopodobne, ze nie bejze tego szmacianego filmu. Bulwers ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Gang Iren
|
Maskotka, z kryminałów (z humorem, z wątkami obyczajowymi) oczywiście Chmielewska!!
Niedawno czytałam trylogię kryminalną Miłoszewskiego. Niezła. I jeszcze tego autora "Domofon", ale to bardziej horror. Do tego moja ulubiona seria o Harrym Hole, autorstwa Jo Nesbo (10 tomów). Z takich babskich ![]() No i tak patrzę na LC, co ja wysoko oceniłam: "Źródło" Ayn Rand (czytałam po polsku, a teraz kupiłam po angielski i znów będę czytać). Dotąd nie przeczytałam lepszej. Niedawno też poznałam się z Remarque'm. Przeczytałam "Łuk Triumfalny" i "Na zachodzie bez zmian", obie świetne. "Chłopiec z latawcem" Hosseini. "Król szczurów" Clavell. "Czarodziejska góra" Manna, mnie zachwyciła, ale to nie jest zbyt łatwa lektura. Tzn. nie mówię, że ty nie czytasz takowych, tylko ja np. mam czas na cięższe lektury, ale czasem potrzebuję czegoś lekkiego ![]() Steinbeck, Dostojewski - zawsze polecam, bo wielbię ![]() Cherezińska pisze bardzo ciekawie, czytałam "Korona śniegu i krwi" i "Niewidzialna korona". To trochę historia, trochę fantastyka. Nie wiem czy takie lubisz.
#1225 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Konto usunięte
|
Dawno temu chyba tylko Misery czytałam.
I oglądala, Kathy Bates przerazała A potem tylko Pod kopuła i Dallas 63. Podobały mi się,acz o 100 stron krótsze mogły być. ![]() Serialowo - Pod kopułą tylko 1 sezon dało się ogladać, chociaż nie pasował mi główny bohater, moim zdaniem, za mało poobijany w serialu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję
![]() W pierwszej kolejności będzie "Źródło". Aż wstyd się przyznać, że do tej pory nie słyszałam o tej książce. Gosia, z tych pozycji, które wymieniłaś przeczytałam tylko "Chłopca z latawcem". |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Konto usunięte
|
Kama, Miszka,
testowałyście już ten hydrabio? Bardziej do Miszki pytanie, bo Kama to pewnie dopiero za pare miesięcy do niego dotrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
guuuupi..
![]() ![]() ![]() ![]() Kama musiała otworzyć Hydrabio, by dzielic się z Miszką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
A ja bym powiedziała, że pytania w teście są tendencyjne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.