|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. V
Namarelle aż tak zakompleksiona nie jestem😊
Gdybym jechala na plaze ze znajomymi pewnie troche bym sie wstydzila celulitu ale gdybym jechala sama z tz i m czy rodzeństwem na basen czy plaze to żaden problem i wiem ze ludzie na plaży wyglądają nie zawsze "atrakcyjnie"😁 Jelonek a to mam i podklad i puder i nawę używam Aczka 32rozmiar?? Lol! U M dalej katar leje sie na p otege w nocy miała 39.2 i zero chęci do jedzenia
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
To masz szczęście ewka1368
![]() Ja na avon jestem uczulona, na większość produktów w tym tusze, swego czasu Bell za 9 zl tez mial super ale kupiłam go 2-3 razy i już nie widziałam go.. Wera ma katar ale ma tez mega opuchniętą gruba poduszkę z dziasla przy dolnych trojkach, jakby jej ktoś gumę do życia nakleił wiec łudzę się, ze to zęby.
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kaszel
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
lilijka - zdrówka!
u nas dziś znów to samo rano katar, potem nic ![]() poza tym ok, tylko wierzchołki trójek coraz więkze aczka - jakbyśmy się w realu kolegowały to zawsze to np. w komunikacji miejskiej mogłabym cię na kolana wziąć, czy przez kałużę przenieść, w sumie to może nawet jedną ręką. od wiatru bym cię zawsze zastawiła, a i pod pachę bym cię wzięła w razie deszczu ![]() o ty szczawiku ty Ewka1368 zresztą też mikrus jesteś rozm 38, jak taka foczka ma na plaży mieć kompleksy, to co ma począć foka jak ja ? ![]() ludzieee nic mi się nie chce.....
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-04-23 o 19:41 |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś na imieninach. Mała już wymęczona usypia. Ja pochłonełam skandaliczne ilości jedzenia i jeszcze dostałam ciasto na wynos. Chyba zacznę chodzić w ciążowych ciuchach
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jestem dziwolag ,gora rozmiar 36,dół 40
![]() sukienkę dobrać to wyczyn. u nas idą 4 trzonowe,jeden sie przebił a reszta napuchnieta |
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Jelonku, ja mysle ze wktotce to bedziesz musiala i tak chodzic w ciazawych 😉 trzymam kciuki za Ciebie i Namarelle. U nas nic nowego w tym temacie. Dzis sie dowiedzialam, ze kuzynka sporo starsza ode mnie i po bardzo dlugich staraniach jest w ciazy 😊
mi pisalam nic, bo nudy u nas. Rozkrecam sie z szydelkiem, w najblizszych planach trampki dla chlopca i swinka Peppa. N ma juz ktoras noc z kolei przytkany nosek, rano kilka razu kichnie, raz lub dwa wytre jej now, a tak nic jej mi jest. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Linda hahhaa rozwalilas system. Wyobraziam to sobie 😂
U nas dzis tez katar. Moze będzie taki jak ostatnio? 2-3dni i sam przeszedł? Taki znikający katar jak u Lindy 😁 Ewka zdrowka dla M! Jak teraz? Katerina no heeej, co tam?! Jelonek, dobrze, przyzwyczajaj sie do ciążowych ubrań 😁 powiem Wam, ze brzuch mam tak ogromny, ze spodnie ciążowe, w których smigalam z Zuza do konca, nie wejdę. No cisną mnie w brzuch i koniec. A maly niby na USG na 50centylu jest, a Zuzia zawsze 2,tyg do przodu byla. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- No i z jednej strony to jeszcze nie chce rodzic, bo wiadomo jest czas i nieprzygotowane wszystko, ale z drugiej strony teskno mi za normalnymi ubraniami, normalnymi ruchami, bo póki co to przypominam slonia i wszystko mi z rak leci. A chodzę tylko w leginsach. |
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
U mnie rozmiarami odwrotnie niz u Kateriny, dol 36, gora 40.
czapka wyszla troche za szeroka, na jesien powinna byc oki. Edytowane przez biedro87 Czas edycji: 2016-04-23 o 20:16 |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka555 będziesz zadowolona z tego joggera,raczej ma dobre opinie
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka dzieki ze pytasz
Teraz M śpi ale obstawiam ze to od zębów wychodzą 2 kły jeszcze nie przebite ale juz schodza coraz niżej Chodzisz dzis oczy miała napuchnięte i czerwone juz sama niewiem... Zobaczymy jak będzie w nocy Bo tamtej nocy malo co spalam Ewka do porodu szybko zleci A ponoć w drugiej ciąży zawsze brzuch wiekszy😊 ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Biedro super
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jade z koksem z burakiem, mam ochotę zrobić paznokcie ale mala pewnie się obudzi zaraz ;/
Ewka555 pewnie wody dużo w brzuchu :p Biedo dzięki za kciuki Piękne rzeczy zrobilas.. Marzy mi się sukienka na ramiączkach na szydelku robiona, taka bardziej pod strój kąpielowy zamiast pareo! Ale ceny strojów z szydelka powalają a nie ma mi kto zrobić, moja mama robi na drutach, dla Werki jej się chce, ale dla mnie już nie ;p Dziś mnie caly dzień podbrzusze bolalo :/ do tego stopnia że jak mi Werka polozyla na nim rękę to zabolało..
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Namarelle u mnie sie najpierw ubiera strój a na niego sukienkę a widzę ze u Ciebie na odwrot😁
![]() Musiałam:p
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka1368 pod Krakowem jest inaczej.. Tu już inaczej się nosimy, pareo pod strój
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Rozeznanie
|
Kiedys Dusiolka pisala o jakiejs dobrym serum do rzes i nie wiem czy to nie byla ta, no ale dawno to bylo wiec moga mi sie nazwy kickac
Cytat:
Kurde Biedro zdolniacha z Ciebie, super te szydelkowe wyroby! Aaa Jelonek przepraszam gacie na spodnie to juz nasz region- nawet ostatnio kolezanka mi przypomniala o tym. Jak odchodzilam na l4 ciazowe to dostalam 'wyprawke' z pracy- jednym z elementow byly obrzydliwe gacie jak dla 60 starej baby- tak w razie jakbym sie roztyla i nie miala co wlozyc na sexi noc, oczywiscie musialam przymierzyc- co zostalo uwicznione gacie nawet nalozone na spodnie wisialy hahah obrzydlistwo pierwszej wody, az sie ostatnio zaczelam zastanawiac co ja z nimi zrobilam...![]() Ewka no nie wywoluj porodu myslami, jeszcze troszke musisz sie wymeczyc, ale potem nagroda bedzie slodziutka Nie straszcie dziewczyny glutami i chorobami, bo my chyba we wt na szczepienie idziemy... ile dziecie powinno zostac w domu po szczepieniu zanim ja do dzieci puszcze? |
|
|
|
|
#1217 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
myslalam ze tylko ja tak mam![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- a wogóle Aczka wiesz dobrze ze napisalas o tych waszych poczatkach na foteliku na rowerze, bo ja sie tak napalam na ten fotelik, szukam i szukam, a przeciez moje dziecko na bank nie da sobie załozyc kasku , dopiero Twoja historia mi to uswiadomila ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ciekawa jestem jeszcze reakcji u Paulineczki , to znaczy u malego
|
||||
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilismy dzisiaj 2 podejscie z wyprawa rowerowa. bez sukcesu. jutro ma padac wiec ten week odpadnie.
lindzia, ale calineczke ze mnie zrobilas. a z siebie smoczyce. ojoj. ale bardzo opiekuncza smoczyce - dziekuje Ci ![]() ewka, faaajny ten wozek! lubie takie nowoczesne fury! ale cena miazdzy! a czas zapitala, zaraz bedziesz malego bączka tulic biedro, ja to Cie podziwiam za te dlubanine. oczko po oczku. ja to cierpliwosci nie mam. tak samo do lepienia pierogow. jelonku, tez dzisiaj na imieninach bylam i tez sie objadlam. az mam zgage. że ja 2 trymestry ze zgaga przezylam w ciąży. no paskudztwo. zdrowka dla pociagajacych i kaszlacych! cos dzisiaj zjadlam, mnie uczulilo i mi usta spuchly. mam pontony za darmoche ![]() spaaac, dobrej nocki! |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Pepa wiem wiem, to tylko jeczenia slonicy :p
Aczka no mnie ta cena boli, ale z drugiej strony jak mam wziac uzywke, ktora mi nie wejdzie do auta albo nie wjadę do glupiej biedronki to bez sensu. Pocieszam sie, ze powinien sie dobrze sprzedać... Zgaga to paskudztwo. Mnie tez cos uczula, w sensie pylki, choc w testach mi kiedys nie wyszły. Mam gesty katar od przeziębienia, a jak wyjdę na dwór lub otworze okna to leci mi z nosa i kicham jak głupia, obstawiam brzozę bo chyba pyli a mam pod oknami... :/ Zrobiłam listę w końcu. No brawo ja Ciagle zylam w przeświadczeniu, ze malo co będzie do kupienia bo wszystko po Zuzi, a tu psikus. Z ☠☠☠☠☠☠☠ek sie piekna suma uzbierala 😤 Tez lecę w kimono., mam nadzieje ze tej nocy pośpię... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziś obudziłam z zawalonym gardłem. Nie wiem jak jutro będę w pracy mówiła.
Aczka ja całą ciążę miałam zgagę. Na razie nie wraca. |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wera spala cala noc ale katar wodnisty mega.. Boje się ze splynal, dobrze ze wzielam siatę buraków wczoraj. Endzi już myslalam ze z kąpielą to tylko ja mam takie szczęście ![]() Ewka555 nie okropna alergia wziela w 7 mcu ciąży.. Calcium musialam pic rano i wieczorem, jak już urodzilam i wiedziałam ze nie bede karmic to wzięcie cetalerginu i ta ulga to było cos pięknego! Ceny wózków w ogóle sa czasami porażające a najgorsze jest to jak traca na wartości.. Jak widzę na grupach na fb ze sprzedaja po 300 zl to az mi się plakac chce, tyle kasy a później przedac za grosze.. Ale ten jogger ma b.dobre opinie, można wziąć na raty zawsze to tyle dobrze ![]() Ja z Wera kupowalam wszystko ok 7 mc i bylo grubo, teraz jakbym wiedziala to rossman i gemini systematycznie co miesiąc bym odwiedzala lozeczka mam dwa także luz bluz i orzeszki by byly ![]() I jeden plus ciąży którego teraz mi brakuje.. Na aukcjach allegro zamienialam się w Lwice i potrafilam z takim refleksem cos ustrzelić ze teraz tak nie potrafię
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-04-24 o 08:57 |
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Pogoda u nas średnia - niby ciepło ale wiatr wieje więc na razie przekładamy przejażdżkę rowerową . Założyliśmy mu kask to próbował go zdjąć - ale czapki też nie lubi a musi nosić :P
Ewa - Ja dostałam tą odżywkę - i jedynie to dostałam uczulenia od niej oczy czerwone i zaropiałe jak przy zapaleniu spojówek, ale opinie ma bardzo dobre ! Aczka - Ty szczypiorku ! ja noszę 36 tylko w Orsay spodnie 34 bo z numeracją mają coś nie tak :P Miesiąc pracuje a już mam 1,5 kg na plusie ...bleh. Ewka - zapomniałam napisać, tatuaż super a mój tż ma to samo zdanie co i twój ! pewnie reakcja była by ta sama.Biedro - może pomyśl o sprzedaży małe cudeńka !
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nic się nie wyspalam, do tego łeb mi pęka. Jelonku
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Pepa co do sczepienia i przetrzymywania dziecka, to u nas w żłobku niektórzy szczepili w czwartek czy piątek i trzymali do poniedziałku dziecko a niektórzy zabierali dzieci na czas szczepienia i po już wracali z nimi do żłobka... Wiec chyba zależy od ciebie., jak ty czujesz..
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Namarelle haha co kraj to obyczaj😁
Chyba M zamówię jakies baleriny albo espandryle w h&m aby miała na komunie za rydz aa do dzis on linę jest jest chyba znizka 25%na jedna rzecz
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uwierzycie. ....
![]() Kuba zamiast drzemki miał atak kaszlu. Szybko taxi i do lekarza. Mamy zapalenie krtani. Gdybym do jutra czekała, to murowane zapalenie oskrzeli.
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Lilijka dobrze ze szybko zareagowalas!
Zdrówka dla Kubulka😘
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Lilika ty to masz czuja. Zdrowia Kubuś!
Ewka555 od 5 maja w Lidlu ciążowe ciuszki, biustonosze do karmienia i ciuszki niemowlęce. Może coś sobie i synkowi wybierzesz. |
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam!
Ehhhh... Podczytuję Was stale ale nastroju nie mam nic a nic Ostatnio wszystko się p...prze.Ważne, że choć dzieci zdrowe (odpukać w niemalowany łep). |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
lilijko, ale mialas nosa! zdrówka dla synka!
babo, cmok! u mnie tez sie pokielbasilo w paru dziedzinach... duzo czasu minelo zanim sobie poukladalam to i owo. sily! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

oczy czerwone i zaropiałe jak przy zapaleniu spojówek, ale opinie ma bardzo dobre !
nic się nie wyspalam, do tego łeb mi pęka.