![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 cz. 5
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- To ja tez mam do Was pytanie. Szukam inspiracji. Czy macie jakies pomysly, co mozna zalozyc na wierzch na tego typu bluzki: link1 link2 Chodzi mi o cos, co by nie bylo marynarka. Dodam, ze bardzo marzne z odkrytymi ramionami, wiec kamizelka odpada. Mam sporo takich bluzek, a ich w ogole nie nosze, bo jestem zmarzlak. :<
![]() |
#1203 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zakochana w stylu skandynawskim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
na przekór do celu
|
Bo to dotyczy tylko "wybrańców"
![]() ![]() ![]() A, chyba że tak ![]()
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;61146011]Zamawiała któraś z Was może buty z born2be?
Ja zlozyłam zamówienie 17 maja za pobraniem, zapomniałam o tym calkiem a przed chwilą dostałam smsa ze paczka w drodze. Lepiej późno niż wcale? ![]() ![]() jakość bym powiedziała taka se, ale da się chodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Hmm, i tak siedziec w kurtce w biurze? Bo niestety w lecie od klimy tez marzne. Czesto w pracy siedze w swetrze i szalu, a na dworzu sie rozbieram do krotkiego rekawka.
#1209 |
Zakorzenienie
|
Właśnie napisałam do sobotniej PM'ki, że nie wiem czy będę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Magda,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
u nas znowu leje i zalewa miejscowości
![]() TŻ pojechał i nie wiadomo kiedy wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Madzia
![]() ![]() Co gorsza, gdybysmy od razu wiedzieli, ze ci nasi popaprancy beda mieli takie opoznienie, to bym spokojnie zdazyla poleciec w maju na oba wesela i z zapasem wrocic na nasza rozmowe w konsulacie i przeprowadzke, bo wesela minely, a my ciagle bez wiz. I kogo to obchodzi? Nikogo. :<
#1213 |
Zakorzenienie
|
TRZYMAJCIE MNIE, BO ZARAZ COS ROZNIOSE!!!
TZ wlasnie uslyszal od swoich prawnikow, zebysmy nie jechali do Stanow, poki nie dostaniemy wiz. Kurna teraz sie obudzili. W momencie gdy ja juz umowilam ogladanie mieszkan w 7 budynkach. W jednym z budynkow 3 razy zmienialam date naszego przyjazdu, bo juz od dawna nam sie podobaly tam mieszkania. Teraz znowu bede musiala wszystko odkrecac. Ile jeszcze razy bede musiala swiecic oczami za tych popaprancow???? (Magda, to slowo jest po prostu idealne.) Oczywiscie wydarlam sie na TZa przez tel, gdy mi to przekazal, on zaczal sie na mnie drzec, bedac w pracy. Milutko. Jakims kurde wielkim fartem nie kupilismy jeszcze biletow na busa za 200$, a mielismy to zrobic wczoraj. NIENAWIDZE takiego braku zdecydowania, umre ze wstydu odwolujac te wszystkie umowione spotkania. No i znow mieszkania, ktore ogladalam, maja szanse zniknac, a ceny wzrosnac. Mam na maxa ochote cos rozwalic.
#1214 |
Zakorzenienie
|
TZ za mnie napisal i wyslal maile anulujace te spotkania. Na szczescie krotki trening pozwolil mi sie uspokoic. A teraz jestesmy na kolacji w knajpce, bo dopiero, gdy ze mnie zeszla zlosc, poczulam glod, a w lodowce pustki.
Mam juz dosc tej calej biurokracji i problemow z ta przeprowadzka... :/
#1215 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Pierwszy dzień w pracy po urlopie - żałoba ![]() Mam nadzieję, że chociaż ten urlop pozwolił mi się zdystansować w stosunku do pracy i nie będę tak nią żyła. Ale nie wiem czy to nastawienie tylko na dzisiaj, że byle przetrwać i móc wrócić do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Moja motywacja sięgnęła zera a może nawet i poniżej. Dostałam wypowiedzenie i mówiąc prawdę niezbyt się przejęłam bo tak miało być wypowiedzenie do 30.06 a od 01.07 nowa umowa. Ale wczoraj zapytałam kierowniczki czy ta nowa umowa będzie też umowa na stałe tylko mniej godzin (czy aby na pewno nie na zastępstwo czy tzw extra pomoc) i co się okazało? Że ona nic nie wie.... ba ona nawet nie wie czy będzie mieć dla mnie pracę bo patrząc na prawo to dziewczyna która dłużej pracuje ma pierwszeństwo do tego aby zabrać moje zlecenia a że pracuje mniej niż ja to... kierowniczka wierzy że ta dziewczyna odmówi, ale ja od tej dziewczyny ostatnio usłyszałam że to nie fair że ona pracuje dłużej a ma mniej niż ja... także ten... coś czuję że to mój ostatni miesiąc ![]() Nie cytujcie. Potem usunę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Konto usunięte
|
Justuus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Justus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Kurcze no ale miałaś rozmowę coś zostało ustalone... Kurcze zacznij szybciutko szukać
![]()
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Justuus może coś sie wyjaśni. Może kobieta nic nie wie a umow dla Ciebie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Justus a może ta informacja po prostu do niej jeszcze nie dotarła?
![]() Dzień dobry!
#1222 |
Zakorzenienie
|
Justys
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Jest tak ze kierowniczka chce mnie zostawić za wszelką cenę. Bo to widać. Zresztą bardzo to przeżywa bo to jej pierwsze zwolnienia w karierze.
Niestety trzyma ja prawo które chroni osoby z dłuższym stażem i to prawo nakazuje jej zapytać ta drugą dziewczynę czy chce te zlecenia. Według mnie kierowniczka chciałaby abym została chociaż na extra pomoc żebym tylko była.... Tu też chodzi dla mnie o kwestie finansowa. Bo i kredyt i opłaty za prąd i do spółdzielni... itp. Kierowniczka ma się pytać tej dziewczyny w piątek. Prosiła abym poczekała bo spróbuje to wszystko ułożyć żeby zobaczyć co i jak. Dziś mam więcej optymizmu. Wczoraj płakałam. W tym tyg pisze cv i czekam do przyszłego na info. Zacznę wysyłać cv w przyszłym tyg. Może coś znajdę. Najsmutniejsze jest to że się zastanawiamy nad sprzedaniem mieszkania. Bo kryzys widać coraz bardziej a my boimy się że ceny mieszkań spadną tak że będziemy musieli dopłacić do kredytu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Justys :-( trzymam kciuki aby się wszystko wyjaśniło pozytywnie..
#1226 |
Zakorzenienie
|
Aneta, ja mam ten..
https://m.morele.net/product/details/706800/0 Z mojego polecenia już kupiły 4 osoby a dziś kolejne 2 zamawialam dla moich sióstr ![]() ![]() No i sloiczki przyszły mi wczoraj ![]()
#1227 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
Justus kciuki, żeby się ułożyło! Ja odnoszę wrażenie, że w Polsce mamy bardzo bogatych studentów ![]() Wczoraj trafiła się fucha, malowanie buziek dzieciom przez 2 h z tym że w takim miejscu ze jak się 10 dzieci umaluje to wszystko.Mało tego klient świadomy ze zadzwonił za późno więc godziny dowolne byle w przedziale 11-19 i uwaga płatne 300 zł!!! Normalnie nikt tyle nie płaci! Na 9 dziewczyn obdzwonionych żadna nie może bo : -Musiałaby podjechać do firmy po farbki -Bo tylko 2h -Bo tylko jedna osoba -Bo nie wiadomo co. No jak komuś 300 zł za 2h pracy to mało czy nie pasuje to ja nie mam pytań ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja będąc studentką nawet w czasie sesji bym tymi 300 zł nie pogardzila ![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Ja ulotki rozdawalam za 5 zł/h :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.