|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ++Mangowy wątek:D++
Cytat:
Moka z Rosario + Vampire, Lala z To love-ru oraz Euphie z Code Geass
|
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Sakura z Naruto
Główna bohaterka anime Doremi Ran z Fushigiboshi no Futago Hime Miwako z Paradise Kiss Rena z Hack (takie blado różowe) Chibiusa z Sailor Moon Sumomo z Chobits Ichigo z TMM Ogólnie ponad połowa bohaterek anime ma różowe włosy haha
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki!
![]() Wszędzie szukam jakiejś fajnej postaci bo do cosplaya chce się zabrać no i w gre wchodzi rozowowłosa postac [bo peruke zamowilam juz ^^] lub z czarnymi kucykami a grzywka innego koloru [nawet nie wiem czy taka istnieje] . Obrazków w internecie jest dużo ale nie mam pojecia czy są one z jakiejś m&a czy nie? Jedyna rózowowłosa to przychodzi mi miwako ale ona ma loczki =.= Szkoda, że Kamikaze Kaitou Jeanne nie jest rózowa, bo to moja ulubiona postać i z checia bym sie w nia wcieliła ^^ A jakie z czerwonymi znacie dlugimi wlosami? Bo tyle róznych odcieni jest że mozna podpiać pod to ![]() Załaczam obrazki rózowych panienek, może wiecie skad sa one? ps.Co do mang, to własnie zaczynam czytać drugi tom Vampire Knight, dowiedziałam się o tym właśnie z tego wątku, jak narazie ciekawie się zapowiada, anime też jest ok, już niedługo kolejny episod sie pojawi ^-^ jeszcze zabieram sie za rozen maiden i karin, ale jak starczy mi czasu ^^ co do mang to rysuje takie cus podobne, troche koślawe,[walnęłam sobie na scianie 2 aniołki-troche nie mangowe wyszły i KKJ-ta juz lepiej wyszła ^^] może potem coś wkleje ^___^ zawsze mnie zachwycały te obrazki mangowe, zwłaszcza ze rozwiane włosi i duże oczyyy, ah! pozdrawiam!!
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem skąd są te różowowłose...
Na cosplay...no to może ta Chibiusa Albo właśnie wybierz sobie którąś z tych, nie musisz być koniecznie jakąś osobą, a poprostu stylizacja
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
SUNAO/RAN z Sukisyo!
tyle że to facet ![]() ale możesz przecie i za faceta! ![]() Cholera, ja też bym chciała cosplay'ować! nawet mam pewnego osobnika w myślach, za którego przestrasznie chciałabym się przebrać....
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze. One są z takiego anime co kiedyś na Hyperze leciało chyba. Tylko nie pamiętam jaki tytuł
|
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-Holly, you're drunk. -True. I don't want to own anything until I find a place where me and things go together." Edytowane przez aga87 Czas edycji: 2008-04-26 o 21:10 Powód: literóoóóóówka |
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie...to nie jest Chii, zupełnie nie ona.
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
no nie ona, bo uszek chociażby nie ma, ale jednak jakoś mi się z Chii skojarzyła
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
No tak,te raczej mają krótkie, ale Ran czy Chibiusa już trochę dłuższe ^^'
Jakby się zastanowić to zaraz bym dopisała jeszcze trzy razy tyle, bo tak jak wspomniałam, pełno mangowych lolitek ma różowe włosy =D |
|
|
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Miwako to wertowałam mangę wczoraj i jest jedno jak ma dwa długie kuce, tylko ta nieszczęsna grzywa na garnek =.= szkoda mi obcinać peruki... A za faceta to mi sie nie widzi przebrać ^-^ Czy wybiera sie ktoś z was na animatsuri? Ja sie przymierzam, byłby to mój pierwszy konwent. A cosplay chciałabym jakiś lolitkowy wytrzasnąć, żeby tez normalnie po ulicach w tych ciuchach mogła śmigać. Cosplay'e to fajna sprawa, ja się uwielbiam przebierać jakoś dziwacznie ^^ Wklejam fotkę peruki, może jak na nią spojrzycie to sie z czymś wam skojarzy Bo jest ona czerwono-różowa, zależy jak światło pada ^-^I załączam tez fotkę mojej kamikaze którą narysowałam na ścianie, jest tylko ołówkiem na razie nie chce mi się jej kolorować ![]() oraz moj rysunek princess ai
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Hmm.. pierwsze co mi sie skojarzylo to Utena ale odcien zupelnie do niej nie pasuje
Moze glowna bohaterka Wedding Peach albo Puni Puni Poemi? ![]() Zapodaje pomocnego linka: http://members.aol.com/animepet/r_h_g.html
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że większość ma grzywki...
Ja się wybieram na Animatsuri ^^ |
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
A oglądała któraś z was(wiem,że to raczej anime,niż manga,ale zapytam)"Nausicca z Krainy Wiatrów"?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy na żadnym konwencie nie byłam (sic!) i aż mi wstyd z tego powodu... a bardzo bardzo chętnie bym się wybrała... Rysunki mi się podobają, masz więcej? od kiedy rysujesz?Ja może niedługo zamieszczę coś swojego^^
|
|
|
#1217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nie do cosplaya to 'na codzien' ^^tez bym sie chetnie wybrala na konwent ^^ ale nie wiem czy wypali... rysunkiii, hmmm, mam pare niedokonczonych pewnie gdzies, bo nie umiem rysowac dłoni i stóp no tragedia po prostu uwielbiam za to włosy rysowac ^^ nie duzo tego rysuje, musze miec chec zeby rysowac, bo jak z przymusu to nic nie idzie... no ale wklejam jakies poucinane, tam gdzie nie skonczyłam konczyc itd... a ja tak na prawde rysowac nie umiem, i nie lubie nawet czasem mi cos wyjdzie, ale tylko czaaaasem. ^^ [ta princes ai [przedostatni pic] mam na scianie tylko ja zmodyfikowalam, m akucyki a nie loczki, no i gitary nie chciało mi sie rysowac ^^]Dzisiaj muszę skończyć Vampire Knight, po prostu zakochałam się w tej mandze Jestem ciekawa jak to wszystko się skończy, jak narazie jestem polowa 5 tomu. Na początku nie mogłam znieśc tego kiryuu, ale teraz mi go szkoda, i czekam kiedy[i czy w ogole] sie cos wydarzy ciekawego pomiedzy nim a yuuki. a kaname juz nie lubie...
|
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
Te różowe to większość z nikąd
takie zwykłe twórczości Ale tam Chobitsy widać też A może Linę ze Slayersów? Albo Rei/Sailor mars z Sailor Moon?? Albo Czarną Damę z Sailor Moon
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Eeeeeej kochane ocenicie mnie jak wkleje jakieś pracki swoje???
Bo taka się niedoeceniona troszkę czuje żarcik
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuj kochanie
![]() Lina ma rude włosy, ani czarne ani różowe =P Kto wydaje to Vampire Knight??? |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
No jasne. Świetne są z pewnością
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się kupuje na ebay tak w ogóle ^^' ?
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oh, ja też mam problem z dłońmi... :/ ale muszę kiedys się przemóc i nauczyć, o. nie lubisz rysować? hmmm, jakoś ciężko w to uwierzyć ![]() tak sie wszystkie tym Vampire Knight zachwycacie... no nie ma bata, muszę zassac i ogarnąć ![]() A ja zaraz pokażę coś mojego, również będę wdzięczna za komentarze, bo tak ogoólem to się wstydzę i nie wiem co myśleć o tym... ![]() ale chciałabym się dobrze wyszkolić, bo rysowanie to jedna z moich pasji, uwielbiam, zwłaszcza szkice!
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
wlasnie przez przypadek wpadl mi w rece ten watek i pomyslalam ze pokaze rysunki mojego tz, ktore cos z mangi maja )
|
|
#1225 | ||
|
Raczkowanie
|
hmmm, ja jeszcze nigdy nie kupowałam, zawsze albo znajomi, albo rodzina za granica. To jest jak allegro, tylko że większość rzeczy się płaci przez paypala.
Cytat:
ale najblizszy to on chyba nie jest, nie wiem, nie orientuje sie w tym. a vampire knight na onemanga. com jest podoba mi sie tam kreska, śliczne postaci są ^^jakbym lubiła rysowac zapewne miałabym wiecej prac [a jest ich tylko kilka], a ja wole sobie popatrzec na te piekne rysunki pozachwycac sie i mi starczy... dla mnie szkoda czasu, bardziej interesuja sie muzyka niz rysowaniem :P bo wiem ze i tak nei bd rysowac tak super jak te wszystkie japonce *____* Cytat:
o widze, ze tez na scianie, hehe tak jak ja ^^Dziewczyny wklejajcie swoje prace!! Btw. znacie jeszcze jakas m&a o vampirach, czy jakas magia i zeby było fajnie wszystko uwikłane + jakis watek miłosny? ^______^
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
O wampirach to Vampire Princess Miyu
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja wczoraj aż sobie dev'arta założyłam^^" póki co dałam jeden mój szkic (Yatena z Sailor Moon), zapraszam serdecznie do oglądania i komentowania: http://saorimarie.deviantart.com/ wszelkie komentarze mile widziane, bo ja początkująca w zamieszczaniu swoich prac opinii publicznej i tak się wstydzę
|
|
|
#1228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaaa, SUPERRR! Szczena mi opadła na ziemie!! przeczytalam juz Vampire Knight, i czekam na następne... bo strasznie ciekawa jestem co bd dalej, chyba nie staneli na 8 tomie? Może ktos wie kiedy wyjdzie 9? ^^
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi w końcu powie o czym jest Vampire Knight? :P
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
No o Vampirach
![]() Jest taka szkoła, i są Day i Night Classes, w Night są same vampiry, i one maja w nocy zajęcia, a w tej Day to normalni ludzie, i tam jest głowna bohaterka która jest strażniczką , pilnuje, żeby nikt z vampirów nie zaatakował człowieka i żey nikt sie nie dowiedział, że ci uczniowie to vampiry [tylko straznicy o tym wiedza], ta szkoła ma pokazac, że sa dobre vampiry i ludzie moga z nimi życ. Głowna bohaterka została uratowana przez dobrego vampira jak była mała i została adoptowana przez dyrektora szkoły... nie pamieta swojej przeszłosci... Razem z nią strażnikiem jest Kiriyuu, chłopiec którego rodzina została zabita przez vmapirzyce, pochodził z rodziny łowców vampirów i sam był tez łowca... No i to tyle, reszte zdradzać nie chce ^^ dużo się będzie działo. ciekawa jest... ja się zakochałam w tej mandze, czuje nie dosyt ^________^
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

no i w gre wchodzi rozowowłosa postac [bo peruke zamowilam juz ^^] lub z czarnymi kucykami a grzywka innego koloru [nawet nie wiem czy taka istnieje] . Obrazków w internecie jest dużo ale nie mam pojecia czy są one z jakiejś m&a czy nie? 

Bo taka się niedoeceniona troszkę czuje

o widze, ze tez na scianie, hehe tak jak ja ^^