![]() |
#1201 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() ![]() Ja nie umiem zaufać, nie tylko facetom, ogólnie jestem zdystansowana do ludzi, trochę jakbym sie ich bała. Choć z dnia na dzień otwieram się bardziej to jeszcze nie jest to to co bym chciała. Myślę, że to wszystko w swoim czasie się wyklaruje, że zaufamy jesli poczuejmy że to ten... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Komunikat: POSZUKIWANY ŚPIEWAJĄCY FACET ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie zostałam zdradzona, a z zaufaniem to też ciężko, w końcu był kiedyś taki ktoś któremu zaufałam bezgranicznie i kiepsko to wyszło.
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powoli zaczynasz wierzyc, ze moze znowu zaczniesz ufac. Wszystkie rany goja sie z czasem.
![]() |
#1205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz ide na grilla i... Gingersa :P To miłego wieczorku Jowis na gaduchu Ci zostawiłam cuś :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wtedy myślałam że już stanę się twarda, otoczę się takim kokonem, skorupą i nikogo do siebie nie dopuszczę, nie pozwolę żeby mnie ktoś znowu skrzywdził!! tylko z czasem zaczęło do mnie docierać, że przecież takim myśleniem mogę skrzywdzić ni potrzebnie kogoś innego, kogoś kto może mieć wobec mnie dobre zamiary. Nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora i myśleć że skoro jeden facet okazał się świnią to każdy inny też nią jest bo to nie prawda. Potrzebne jest tylko to szczęście żeby spotkać tego dobrego człowieka na swej drodze. Dziewczyny, mam nadzieję że nam się to uda ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest dokladnie tak : w pierwszym etapie czujesz zlosc i bunt wobec calego swiata. Ja czulam ogromny bunt wobec calej plci meskiej, nienawidzilam ich, nosilam nawet rozne koszulki okropne, stalam sie prawdziwa bojujaca feministka. NIenawidzilam szczerze facetow, uwazalam, ze wszyscy sa tacy sami. ALe teraz zaczelam dostrzegac, ze to nie jest do konca tak. Owszem, nadal uwazam ich za debili, ktorzy nie mysla glowa a swoim narzadem plciowym, ale wierze tez, ze sa gdzies tam- jest garstka facetow, ktorzy potrafia byc uczciwi, kochajacy, ciepli, cierpliwi, ktorzy potrafia kochac w takim znaczeniu tego slowa, w jakim ja to pojmuje. Cala ta zlosc zmalala dzisiaj. A poza tym.. przez to wszystko co sie wydarzylo, wiele tez nauczylam sie O Facetach. Zrozumialam ich tez troche. Zaakceptowalam, ze jest to nieco inny gatunek. I wierze, mimo tego calego bolu, ktory mi zadal, mimo, ze to nie bylo moje pierwsze, a drugie wielkie milosne rozczarowanie, wierze, ze w tej masie gnoju za przeproszeniem, sa jeszcze prawdziwi ksieciowie, a zreszta- zwykli, normalni, faceci... Z tym, ze teraz jestem ostrozniejsza. Znam ich juz te okragle usmiechy, kolorowe slowa. ALe poznalam tez wielu ciekawych facetow (niestety zajetych ![]() Bo - jak kochac to ksiecia, jak krasc to miliony.., nieprawdaz..? ![]() Sciskam ![]()
![]() |
#1209 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ło jezu jezu... uciekam stad bo jeszcze mi sie oberwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziewuszki zapomnienie przychodzi samo. Ja też nie wierzyłam, że jeszcze może mnie coś spotkać w życiu, że nie będę w stanie zaufać facetowi, uwierzyć w to, że ktoś mnie pokocha taką jaka jestem, zaakceptuje chorobę.
Ale stało się, mam nowego cudownego faceta, który daje mi siłę i wiarę na lepsze jutro. Czasem tylko nachodzą mnie smutki, czy aby to wszystko dzieje się naprawde, czy rzeczywiście on mnie kocha. I wtedy on robi coś takiego, że już mnie mam żadnych wątpliwości ![]() Także ja też jestem dla Was dowodem, że świat nie kończy się na eksie ![]() A tak na marginesie wczoraj go właśnie spotkalam po raz pierwszy od rozstania i z nim 'na żywo' rozmawiałam; dziwne to było uczucie spotkać jego, i nawet szkoda mi się chłopaka zrobiło bo jakiś taki smutny był; i stwierdziłam wczoraj, że mimo tych przykrych przeżyć związanych z rozstaniem pozostanie mi do niego sentyment. Kajuś a to ciacho od Aniołów ma boski głosik, jakim tenorem on potrafi śpiewać. ![]() ![]()
#1211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Froggi gratulacje
![]() ![]() Szczęściara ![]() ![]()
![]() |
#1213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Boże, Boże, Boże... czemu no??!! No ***** czemu??!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dawno nie byłam tak zapłakana i rozdygotana. Cały spokój poszedł w ****u ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu... nie mam już siły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() /ps/ mozna wiedizec o jakiej muzie wspominacie ? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
BAN stały
|
Jejku,Biri jak smutno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ściskam Cie mocno Kochana, jestem na gadu jeśli chcesz pogadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Biri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętaj po każdej burzy znowu wyjrzy słońce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
Biricchina
![]() ![]() Nochalek do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję. Ja sobie dam radę. Padam by wstać i wstanę na pewno tylko że... najgorsze w tym wszystkim jest to, że to jest tak za***iście wartościowy chłopak. Zawsze można na niego liczyć, pomocny, odpowiedzialny, ciepły, kochający i mogę tak jeszcze wyliczać...
![]() Straciłam swoją szansę i nie wiem jak mam się z tym pogodzić ![]() To to co ja robiłam od 4 tyg. to tylko jakaś marna mistyfikacja? ![]() Ok, koniec użalania się nad sobą. Podniosę się po raz kolejny chociażby i jemu na złość... chociaż jego to pewnie mało obchodzi... A niech to chuj strzeli a ***** poprawi!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosiaczku czy ja wiem czy twarda? Po prostu przez szybę spojrzeliśmy na siebie a potem odwróciłam wzrok i marzyłam żeby światła się już zmieniły... DOPISEK 00:15 Już mi dużo, dużo lepiej. Pomyślałam, pogadałam, popłakałam, powkurzałam się i czuję ulgę. Olałam go, jestem z siebie dumna. I w ogóle pragnę podziękować Wam wszystkim za pomoc, rady i wsparcie. To dla mnie bardzo ważne. Specjalne podziękowania dla Innauschi, Martuliii ![]() Kocham Was strasznie ![]() ![]() ![]() 01:15 Męczy mnie to... Nie wiem nawet dokładnie co, bo nic nie czuję. Jest we mnie jedna wielka pustka. 01:38 Jutro aerobik, do niedzieli mam do odrobienia 5 aerobikow i 2 siłownie. Już się uśmiecham na samą myśl o tym ![]() A w ogóle to zapomniałam Wam napisać. Z rzeczy zabawnych znalałam dziś w jednej z torebek kluczyki do samochodu M. Ach jaka szkoda że nie mam prawka, to bym się przejechała ![]() ![]() Martulaaa w maju może, może... Przecież Ty masz prawko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2006-04-26 o 00:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Całus wielki Dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Ja dzis w lepszym humorku... Moja przyjaciółka powiedziała, że nigdzie z Nim nie jedzie, na dodatek ta jego panna miała by tam być. Powiedziała, że to sensu nie ma, miła by dla nich nie potrafiła być, a nie będzie tam jechać by psuc sobie humor, powiedziała to swojemu facetowi a on przyznał jej racje i sam powiedział, że nie chce tam jechać. Niby oczywiste, ale jednak miło z ich strony. I staneło na tym, że wraz z przyjaciółka i jej chłopakiem, naszą kolejną przyjaciólką i kumplem jedziemy na 3 dni nad morze
![]() Biri rozumiem co czujesz... Czego oczy nie widza tego sercu nie żal... Boję się, że jak Go zobaczę, to też się zburzy wszystko, co buduję od paru tygodni... Ale co nas nie zabije to nas wzmocni, popłaczę, posmucę się, a jak przejdzie to będę jeszcze silniejsza ! Tak jak Tobie wrócił humor ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet dochodzę do wniosku że powinnam podziękować Bogu za to wszystko, za tego kopa w dupę - dzięki, zmienił mnie bardzo ![]() Trzeba widzieć plusy a nie minusy. I jeszcze jedna myśl, którą sobie powtarzam od wczoraj: "Weź się w garść. Im szybciej to zrobisz, tym lepiej dla Ciebie." |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Super !!
![]() ![]() Widze, że dzisiaj chyba większośc jest w dobrym humorku. Ja też mam dzisiaj wspaniały humorek i mam nadzieje, że tak zostanie jeszcze długo. Byłam na siłowni ![]() ![]() natisska masz wspaniałych przyjaciół. Życzę wspaniałej zabawy ![]() Biricchina jak to dobrze, że wrócił Ci humorek. Silna z Ciebie babeczka ![]() Buziole dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
Trzeba się hartować... dobrze powiedziane
![]() No ale koniec smętów, jak o tym zapominam to żyję ! ![]() Lecę sie uczyć, zaległości sobie narobiłam, pora zakasać rękawy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też płaczę. Co prawda od rozstania czyli od miesiąca tylko 2 razy ( raz jak się odezwał na gg po 2 tyg. i drugi raz wczoraj) ale jak już zacznę to jest powódź ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak trzymać ![]() ![]() Hmmm... Wiecie co? Przeraziłam się... wracam sobie z aerobiku. Wsiadłam do autobusu i tak stoję a jakaś babcia 70-letnia się na mnie patrzy. W którymś momencie pyta się mnie: -Czy chce Pani usiąść może? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szooook....!!!! Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2006-04-26 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.