M jak Miłość:) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-06, 10:44   #1201
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Tiaa... Ale tak naprawde to to jest samo życie. Często tak sie dzieje... Ktoś umiera i nagle jakas daleka rodzina sobie o tej osobie przypomina... I to zawsze wtedy, kiedy w gre wchodzi jakis spadek
Dokładnie... Kiedy ta osoba żyje - mają ją w nosie i nie pamiętają nawet o jej istnieniu, ale kiedy umrze i zostawi po sobie coś wartościowego - natychmiast zjawiają się, żeby przypomnieć, że są rodziną i to czy tamto im się należy. Przykre...
Nie znam się na tym, ale czy oni mogą odzyskać mieszkanie, jeśli był spisany testament?
Stary 2006-04-06, 11:00   #1202
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam się na tym, ale czy oni mogą odzyskać mieszkanie, jeśli był spisany testament?
Nie wiem dokladnie jak to jest, ale na pewno mogą nieco zamącić ..
Mam w rodzinie taka skomplikowana sytuacje z jednym testamentem w ktorym zostalo komus zapisane mieszkanie. Sprawa jest juz bardzo stara i osoba ktora to mieszkanie dostala juz dawno je sprzedala, ale nagle ktos sie o nie upomnial i ciagle sa jakies rozprawy w sądzie (na ktorych zawsze kogos brakuje i sprawa wciaz jest nierozwiazana )

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-06, 16:17   #1203
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

ciesze sie że Kamil wróci miło na niego patrzeć jeden z najmłodszych i przy tym świetnych aktorów spoko
Stary 2006-04-06, 18:38   #1204
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
Napisane przez natka_pietruszki
Wydaje mi się, ze jeśli jest testament to sprawa jest raczej przesądzona z punktu widzenia tej rodziny, ale zawsze można spróbowac podważyć testament.

Że spisany bez świadków, pod przymusem, niepodpisany i takie tam prawnicze sztuczki... No jeszcze mogą próbować udowodnić, że Paweł opiekował się profesorem tylko dlatego, że wiedział o mieszkaniu i liczył na to, że coś mu skapnie A tu może być ciekawie. Tak czy owak, sprawa jest raczej dość długa i na kilku odcinkach raczej się nie skończy.

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-06, 21:31   #1205
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

To pewne na 100%, że Kamil wróci?
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-06, 21:39   #1206
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
Napisane przez magrest
To pewne na 100%, że Kamil wróci?
Trudno powiedzieć, czy pewne, ale myślę, że możliwe. Zobacz tu: http://www.m-jak-milosc.blog.pl/
Marcin Bosak opuści nas na nieokreślony czas. Zyskamy za to na Łowickiej nowego mieszkańca. Będzie to Kuba.

To chyba daje jakąś nadzieję

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-06, 22:26   #1207
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Może w niedziele się czegoś dowiemy, bo Marcin Bosak vel Kamil będzie w programie Kuby Wojewódzkiego
A widziałyście zapowiedź tego programu? Kamil chyba czytał na wizażu wypowiedzi niektórych dziewczyn, bo mówił, że nazywa się go zezowatą, owłosioną małpą
Biedny
Stary 2006-04-06, 23:13   #1208
Kobieta21
Raczkowanie

GG do Kobieta21
Talking Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez magrest
Może w niedziele się czegoś dowiemy, bo Marcin Bosak vel Kamil będzie w programie Kuby Wojewódzkiego
A widziałyście zapowiedź tego programu? Kamil chyba czytał na wizażu wypowiedzi niektórych dziewczyn, bo mówił, że nazywa się go zezowatą, owłosioną małpą
Biedny
Nio ja widziałam tą zapowiedz, musze oglądać na pewno będzie śmiesznie. Bo tak się zapowiadało. Nio z tego Kamila biedactwo
Kobieta21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-07, 10:29   #1209
AaniaA
Zakorzenienie

to obowiazkowo musze obejrzec w niedziele programik kuby wojewodzkiego z marcinkiem bosakiem .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 11:47   #1210
miu miu
Wtajemniczenie

18.04. - odc. 405
Wszyscy Mostowiakowie spotykają się na Wigilii w Grabinie. Są też spóźnieni goście Teresa z Agnieszką. Paweł nie kryje uczucia, które żywi do kuzynki. Lucjan z Barbarą zaprosili również Simonę w przeciwnym razie spędziłaby wieczór sama, ponieważ jej mąż rozchorował się i musiał zostać w Niemczech. Madzia mówi przyjaciołom, że na święta wybiera się do rodziców. Naprawdę jednak zostaje w domu, bo nie udało jej się pogodzić z ojcem. Jerzy zjawia się w Wigilię w mieszkaniu dziewczyny i zabiera ją w góry.
Stary 2006-04-08, 11:49   #1211
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

znów ten Jerzy....
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 12:00   #1212
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia
znów ten Jerzy....
Ach... Może to jedyna aktualna rola tego aktora? W końcu musi z czegoś żyć
Stary 2006-04-08, 12:30   #1213
icee_dissy
Raczkowanie

A wiecie, że Paweł ma być z Teresą ? I ona ma pracować w pubie u Marka..tylko dlaczego u Marka? Chyba komuś się pomyliło Norbert ma mieć propozycję wyjazdu w sprawie pracy do USA i będzie chciał zabrać Łukasza, ale Marta nie będzie zbyt przekonana Leszek ożeni się z Ewą, a Teodor spędzi święta z żoną i Janeczka będzie smutna To tyle co wiem, ale nie wiem czy to stuprocentowa prawda, w końcu mogą to być tylko plotki
icee_dissy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-08, 12:38   #1214
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez icee_dissy
A wiecie, że Paweł ma być z Teresą ? I ona ma pracować w pubie u Marka..tylko dlaczego u Marka? Chyba komuś się pomyliło Norbert ma mieć propozycję wyjazdu w sprawie pracy do USA i będzie chciał zabrać Łukasza, ale Marta nie będzie zbyt przekonana Leszek ożeni się z Ewą, a Teodor spędzi święta z żoną i Janeczka będzie smutna To tyle co wiem, ale nie wiem czy to stuprocentowa prawda, w końcu mogą to być tylko plotki
Wiemy.
Tereska w pubie była nawet pokazana kiedyś w "Kulisach..."
Stary 2006-04-08, 13:02   #1215
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miu miu
18.04. - odc. 405
Wszyscy Mostowiakowie spotykają się na Wigilii w Grabinie. Są też spóźnieni goście Teresa z Agnieszką. Paweł nie kryje uczucia, które żywi do kuzynki. Lucjan z Barbarą zaprosili również Simonę w przeciwnym razie spędziłaby wieczór sama, ponieważ jej mąż rozchorował się i musiał zostać w Niemczech. Madzia mówi przyjaciołom, że na święta wybiera się do rodziców. Naprawdę jednak zostaje w domu, bo nie udało jej się pogodzić z ojcem. Jerzy zjawia się w Wigilię w mieszkaniu dziewczyny i zabiera ją w góry.
Ooo nieeee ja juz nie moge patrzec na tego Jerzego aaaa feeeeee
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 12:54   #1216
miu miu
Wtajemniczenie

Newsy

Nowa miłość Madzi?

Madzia narzeka na brak adoratorów. Chociaż jest związana z Jerzym, to powoli rozgląda się za jego następcą...

Teraz wpada jej w oko Kuba, który po wyjeździe Kamila wprowadza się na Łowicką. Madzia coraz bardziej odsuwa się od Jerzego. Dochodzi do wniosku, że już nie kocha ojca Kamila. Coraz bardziej intryguje ją nowy współlokator, któremu najwyraźniej również ona się spodobała.

Jednak Kuba jest osobą niezwykle tajemniczą. Nie wiadomo, czym się zajmuje, ani dlaczego w swojej szafie trzyma... broń. Może krewny właściciela mieszkania jest członkiem mafii? Madzia i Zduńscy nawet niepodejrzewają, że Kuba jest policjantem.

Sielanka Małgosi i Grześka

Gosia przyjmuje propozycję Grześka. Zamieszkuje z nim pod jednym dachem.

Od pewnego czasu wciąż prześladuje ją pech. Najpierw w trybie ekspresowym musiała wyprowadzić się z mieszkania Marty, teraz mężczyzna, od którego miała wynająć mieszkanie, w ostatniech chwili się wycofał. Dziewczyna wprowadza się do Grzegorza, który oferuje jej połowę domu i niezależność.

Małgosia utwierdza się w przekonaniu, że najlepszym przyjacielem kobiety jest... gej.
Stary 2006-04-09, 12:55   #1217
miu miu
Wtajemniczenie

Niebawem studenci poznają swoich nowych sąsiadów, Marzenę i Marcina. Niestety, nie przypadną sobie do gustu.

Informujemy, że po raz pierwszy nowi sąsiedzi pojawią w 408. odcinku "M jak miłość" (emisja pod koniec kwietnia). W roli Marzeny zobaczymy Marietę Żukowską (24 l.), znaną już widzom jako Joasia z "Pierwszej miłości", a w roli Marcina wystąpi Marcin Stec (26 l.), który wcześniej grał m.in. Krzyśka w "Bulionerach".

Denerwujący remont

Kinga (Katarzyna Cichopek, 24 l.) i Madzia (Anna Mucha, 26 l.) już od pierwszej chwili poczują do Marzeny i Marcina niechęć. Bo nie dość, że nowi sąsiedzi - choć w podobnym wieku - nie wyglądają zbyt sympatycznie, to jeszcze przeprowadzają wyjątkowo denerwujący i uciążliwy remont.

Nocna awantura

Ujawniamy, że wkrótce dojdzie do awantury z nowymi sąsiadami. Powód? Okaże się, że są wrażliwi na hałas. W środku nocy przyjdą uciszać studentów. Na dodatek poskarżą się właścicielowi mieszkania, panu Zioberowi (Jerzy Złotnicki, 72 l.), który wścieknie się i zagrozi podniesieniem opłat. A następnego dnia dojdzie do starcia między Marcinem a Piotrkiem (Marcin Mroczek, 24 l.). Marcin zarzuci studentom łamanie ciszy nocnej, a Piotrek wypomni mu hałasy przy remoncie.

Skrywają tajemnicę

W kolejnych odcinkach wyjdzie na jaw, że Marzena i Marcin skrywają jakąś mroczną tajemnicę. On okaże się wyjątkowo zazdrosny i zaborczy. Gdy Kinga będzie chciała porozmawiać z Marzeną, on zareaguje niegrzecznie: "Nie mamy czasu na pogaduszki". Później Madzia będzie świadkiem niemiłej sceny między nimi. Zobaczy, jak dziewczyna z płaczem wybiega z mieszkania, a chłopak siłą zaciąga ją z powrotem do domu.
Stary 2006-04-09, 12:58   #1218
miu miu
Wtajemniczenie

Kuba, nowy współlokator, pojawi się w 419 odcinku serialu

Poza tym Teresa przyjedzie na wigilię do Grabiny, Stefan przyzna się Markowi, że Małgosia była miłością jego życia, a w serialu pojawi się matka dziecka Egona - Elwira
Stary 2006-04-09, 13:07   #1219
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

no no w koncu cos sie bedzie dzialo...i jak zwykle watek studencki jest motorem serialu

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-09, 14:53   #1220
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

O ciekawe co to za mroczną tajemnicę będa skrywać nowi sąsiedzi
Stary 2006-04-09, 18:08   #1221
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

heh tyle info na raz... aż ciężko mi sie pędzie połapać a w super expresie napisali ze po śmierci Krzysztofa wzrosła oglądalność! zdziwiło mnie to z lekka... Ciekawe o ile by ogladalność wzrosła jakby tak gośke uśmiercili ... hehehehehe ale jestem wredna hehehehe nie to żebym źle życzyła aktorce czy coś ale po prostu nie lubie jak ktoś tak beznadziejnie gra:/ W ogóle... komu ona jeszcze do łożka nie wskoczyła? teraz z grzegorzem sie zadaje... fuj
Stary 2006-04-09, 19:16   #1222
miu miu
Wtajemniczenie

Oglądalność wzrosła bo pewnie ludzie byli ciekawi co tam się będzie działo jak nie będzie jednego z głównych bohaterów. W końcu dawno nikt w polskich serialach/telenowelach nie kopnął w kalendarz Wątpię, żeby to było związane z tym, że akurat Krzysztof zmarł.
Stary 2006-04-10, 06:42   #1223
rkalinow
Raczkowanie

GG do rkalinow

Cytat:
Napisane przez natina2
heh tyle info na raz... aż ciężko mi sie pędzie połapać a w super expresie napisali ze po śmierci Krzysztofa wzrosła oglądalność! zdziwiło mnie to z lekka...
ja tez sie dziwie. nie widze zeby ogladalnosc wzrosla

mjakmilosc.jpg
Stary 2006-04-10, 09:20   #1224
taszkin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natina2
a w super expresie napisali ze po śmierci Krzysztofa wzrosła oglądalność!
W Super Ekspresie pisali, ze Doda jest w ciązy, że Orłoś jest gejem, a Gembarowski zgwałcił E. Górniak. ;-)
taki "super" ten ekspres jak z koziej...
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 09:41   #1225
AaniaA
Zakorzenienie

a widzialyscie marcina bosaka wczoraj u wojewodzkiego?

jakis kijowy byl ten ich dialog. ogolnie wojewodzki teraz kiepsko to prowadzi jak dla mnie. marcinek chcial powiedziec cos "normalnego", a ten paszczur w ogole mu nie pozwalal . a jak jeden z gostkow z publicznosci przytaknal, ze marcin bosak jest "zezowata, owlosiona malpa" to jakos zal mi sie zrobilo marcina - widac bylo, ze go to zamurowalo. pozniej z tego zartowal, ale na poczatku...
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 10:46   #1226
miu miu
Wtajemniczenie

Kolejne nowości

24.04. - odc. 406
Tuż przed ślubem, w środku nocy, Ewę ogarniają wątpliwości. Martwi się, że nie jest w Leszku naprawdę zakochana. Rano jednak zmienia zdanie i ślub bierze w końcu w świetnym humorze tym bardziej że Leszek na każdym kroku okazuje jej miłość. Radość Nowickiej jest jednak niepełna, na ślubie jej córki nie zjawił się Teodor. Justyna prosi matkę o pozwolenie na spędzenie części świąt z ojcem i jego kochanką. Renia po rozmowie z Robertem zgadza się, choć robi to wbrew sobie. Na szczęście wsparciem i pocieszeniem służy jej Maria.

25.04. - odc. 407
Marek martwi się, jak zdobyć pieniądze na wykupienie udziałów Stefana, tym bardziej że po odejściu Egona może stracić klientów, którzy lubili jego dobrą kuchnię. Simona zapowiada, że przez jakiś czas będzie pomagać w pubie. Marek znowu sprzecza się z Sebastianem i w efekcie Kaśka rzuca pracę kelnerki. Paweł zapowiada, że nie będzie dłużej mieszkał ze studentami. W takiej sytuacji Piotrek z Kingą ostatecznie decydują się przeprowadzić "casting" na nowego współlokatora.
Stary 2006-04-10, 14:55   #1227
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

Cytat:
Napisane przez taszkin
W Super Ekspresie pisali, ze Doda jest w ciązy, że Orłoś jest gejem, a Gembarowski zgwałcił E. Górniak. ;-)
taki "super" ten ekspres jak z koziej...
hehehe a tu sie z Tobą zgodze akurat :P

oj będzie sie działo w serialu będzie sie działo....
Stary 2006-04-10, 21:00   #1228
malenka17
Zadomowienie

Basia była rewelacyjna )))))))))

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 21:36   #1229
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

Cytat:
Napisane przez malenka17
Basia była rewelacyjna )))))))))
hehehehe na jasne że dały normalnie czadu hehehe
Stary 2006-04-11, 00:17   #1230
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

kurcze ja dzis nie ogladalam...musze jutro powtorke obejrzec

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości