|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
Nie znam się na tym, ale czy oni mogą odzyskać mieszkanie, jeśli był spisany testament?
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. Mam w rodzinie taka skomplikowana sytuacje z jednym testamentem w ktorym zostalo komus zapisane mieszkanie. Sprawa jest juz bardzo stara i osoba ktora to mieszkanie dostala juz dawno je sprzedala, ale nagle ktos sie o nie upomnial i ciagle sa jakies rozprawy w sądzie (na ktorych zawsze kogos brakuje i sprawa wciaz jest nierozwiazana )
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie że Kamil wróci
miło na niego patrzeć jeden z najmłodszych i przy tym świetnych aktorów spoko
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Że spisany bez świadków, pod przymusem, niepodpisany i takie tam prawnicze sztuczki... No jeszcze mogą próbować udowodnić, że Paweł opiekował się profesorem tylko dlatego, że wiedział o mieszkaniu i liczył na to, że coś mu skapnie A tu może być ciekawie. Tak czy owak, sprawa jest raczej dość długa i na kilku odcinkach raczej się nie skończy.
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
To pewne na 100%, że Kamil wróci?
|
|
|
|
#1206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marcin Bosak opuści nas na nieokreślony czas. To chyba daje jakąś nadzieję
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Może w niedziele się czegoś dowiemy, bo Marcin Bosak vel Kamil
będzie w programie Kuby Wojewódzkiego ![]() A widziałyście zapowiedź tego programu? Biedny
|
|
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
to obowiazkowo musze obejrzec w niedziele programik kuby wojewodzkiego z marcinkiem bosakiem
.
|
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
18.04. - odc. 405
Wszyscy Mostowiakowie spotykają się na Wigilii w Grabinie. Są też spóźnieni goście Teresa z Agnieszką. Paweł nie kryje uczucia, które żywi do kuzynki. Lucjan z Barbarą zaprosili również Simonę w przeciwnym razie spędziłaby wieczór sama, ponieważ jej mąż rozchorował się i musiał zostać w Niemczech. Madzia mówi przyjaciołom, że na święta wybiera się do rodziców. Naprawdę jednak zostaje w domu, bo nie udało jej się pogodzić z ojcem. Jerzy zjawia się w Wigilię w mieszkaniu dziewczyny i zabiera ją w góry.
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
znów ten Jerzy....
|
|
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie, że Paweł ma być z Teresą ?
I ona ma pracować w pubie u Marka..tylko dlaczego u Marka? Chyba komuś się pomyliło Norbert ma mieć propozycję wyjazdu w sprawie pracy do USA i będzie chciał zabrać Łukasza, ale Marta nie będzie zbyt przekonana Leszek ożeni się z Ewą, a Teodor spędzi święta z żoną i Janeczka będzie smutna To tyle co wiem, ale nie wiem czy to stuprocentowa prawda, w końcu mogą to być tylko plotki
|
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tereska w pubie była nawet pokazana kiedyś w "Kulisach..."
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Newsy
![]() Nowa miłość Madzi? Madzia narzeka na brak adoratorów. Chociaż jest związana z Jerzym, to powoli rozgląda się za jego następcą... Teraz wpada jej w oko Kuba, który po wyjeździe Kamila wprowadza się na Łowicką. Madzia coraz bardziej odsuwa się od Jerzego. Dochodzi do wniosku, że już nie kocha ojca Kamila. Coraz bardziej intryguje ją nowy współlokator, któremu najwyraźniej również ona się spodobała. Jednak Kuba jest osobą niezwykle tajemniczą. Nie wiadomo, czym się zajmuje, ani dlaczego w swojej szafie trzyma... broń. Może krewny właściciela mieszkania jest członkiem mafii? Madzia i Zduńscy nawet niepodejrzewają, że Kuba jest policjantem. Sielanka Małgosi i Grześka Gosia przyjmuje propozycję Grześka. Zamieszkuje z nim pod jednym dachem. Od pewnego czasu wciąż prześladuje ją pech. Najpierw w trybie ekspresowym musiała wyprowadzić się z mieszkania Marty, teraz mężczyzna, od którego miała wynająć mieszkanie, w ostatniech chwili się wycofał. Dziewczyna wprowadza się do Grzegorza, który oferuje jej połowę domu i niezależność. Małgosia utwierdza się w przekonaniu, że najlepszym przyjacielem kobiety jest... gej.
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Niebawem studenci poznają swoich nowych sąsiadów, Marzenę i Marcina. Niestety, nie przypadną sobie do gustu.
Informujemy, że po raz pierwszy nowi sąsiedzi pojawią w 408. odcinku "M jak miłość" (emisja pod koniec kwietnia). W roli Marzeny zobaczymy Marietę Żukowską (24 l.), znaną już widzom jako Joasia z "Pierwszej miłości", a w roli Marcina wystąpi Marcin Stec (26 l.), który wcześniej grał m.in. Krzyśka w "Bulionerach". Denerwujący remont Kinga (Katarzyna Cichopek, 24 l.) i Madzia (Anna Mucha, 26 l.) już od pierwszej chwili poczują do Marzeny i Marcina niechęć. Bo nie dość, że nowi sąsiedzi - choć w podobnym wieku - nie wyglądają zbyt sympatycznie, to jeszcze przeprowadzają wyjątkowo denerwujący i uciążliwy remont. Nocna awantura Ujawniamy, że wkrótce dojdzie do awantury z nowymi sąsiadami. Powód? Okaże się, że są wrażliwi na hałas. W środku nocy przyjdą uciszać studentów. Na dodatek poskarżą się właścicielowi mieszkania, panu Zioberowi (Jerzy Złotnicki, 72 l.), który wścieknie się i zagrozi podniesieniem opłat. A następnego dnia dojdzie do starcia między Marcinem a Piotrkiem (Marcin Mroczek, 24 l.). Marcin zarzuci studentom łamanie ciszy nocnej, a Piotrek wypomni mu hałasy przy remoncie. Skrywają tajemnicę W kolejnych odcinkach wyjdzie na jaw, że Marzena i Marcin skrywają jakąś mroczną tajemnicę. On okaże się wyjątkowo zazdrosny i zaborczy. Gdy Kinga będzie chciała porozmawiać z Marzeną, on zareaguje niegrzecznie: "Nie mamy czasu na pogaduszki". Później Madzia będzie świadkiem niemiłej sceny między nimi. Zobaczy, jak dziewczyna z płaczem wybiega z mieszkania, a chłopak siłą zaciąga ją z powrotem do domu.
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuba, nowy współlokator, pojawi się w 419 odcinku serialu
Poza tym Teresa przyjedzie na wigilię do Grabiny, Stefan przyzna się Markowi, że Małgosia była miłością jego życia, a w serialu pojawi się matka dziecka Egona - Elwira
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
no no w koncu cos sie bedzie dzialo...i jak zwykle watek studencki jest motorem serialu
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
O ciekawe co to za mroczną tajemnicę będa skrywać nowi sąsiedzi
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
heh tyle info na raz... aż ciężko mi sie pędzie połapać
a w super expresie napisali ze po śmierci Krzysztofa wzrosła oglądalność! zdziwiło mnie to z lekka... Ciekawe o ile by ogladalność wzrosła jakby tak gośke uśmiercili ... hehehehehe ale jestem wredna hehehehe nie to żebym źle życzyła aktorce czy coś ale po prostu nie lubie jak ktoś tak beznadziejnie gra:/ W ogóle... komu ona jeszcze do łożka nie wskoczyła? teraz z grzegorzem sie zadaje... fuj
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądalność wzrosła bo pewnie ludzie byli ciekawi co tam się będzie działo jak nie będzie jednego z głównych bohaterów. W końcu dawno nikt w polskich serialach/telenowelach nie kopnął w kalendarz
Wątpię, żeby to było związane z tym, że akurat Krzysztof zmarł.
|
|
#1223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mjakmilosc.jpg
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki "super" ten ekspres jak z koziej...
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
a widzialyscie marcina bosaka wczoraj u wojewodzkiego?
jakis kijowy byl ten ich dialog. ogolnie wojewodzki teraz kiepsko to prowadzi jak dla mnie. marcinek chcial powiedziec cos "normalnego", a ten paszczur w ogole mu nie pozwalal . a jak jeden z gostkow z publicznosci przytaknal, ze marcin bosak jest "zezowata, owlosiona malpa" to jakos zal mi sie zrobilo marcina - widac bylo, ze go to zamurowalo. pozniej z tego zartowal, ale na poczatku...
|
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejne nowości
24.04. - odc. 406 Tuż przed ślubem, w środku nocy, Ewę ogarniają wątpliwości. Martwi się, że nie jest w Leszku naprawdę zakochana. Rano jednak zmienia zdanie i ślub bierze w końcu w świetnym humorze tym bardziej że Leszek na każdym kroku okazuje jej miłość. Radość Nowickiej jest jednak niepełna, na ślubie jej córki nie zjawił się Teodor. Justyna prosi matkę o pozwolenie na spędzenie części świąt z ojcem i jego kochanką. Renia po rozmowie z Robertem zgadza się, choć robi to wbrew sobie. Na szczęście wsparciem i pocieszeniem służy jej Maria. 25.04. - odc. 407 Marek martwi się, jak zdobyć pieniądze na wykupienie udziałów Stefana, tym bardziej że po odejściu Egona może stracić klientów, którzy lubili jego dobrą kuchnię. Simona zapowiada, że przez jakiś czas będzie pomagać w pubie. Marek znowu sprzecza się z Sebastianem i w efekcie Kaśka rzuca pracę kelnerki. Paweł zapowiada, że nie będzie dłużej mieszkał ze studentami. W takiej sytuacji Piotrek z Kingą ostatecznie decydują się przeprowadzić "casting" na nowego współlokatora.
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj będzie sie działo w serialu będzie sie działo....
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Basia była rewelacyjna
)))))))))
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehehe
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ja dzis nie ogladalam...musze jutro powtorke obejrzec
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

.. 
miło na niego patrzeć
jeden z najmłodszych i przy tym świetnych aktorów spoko
A tu może być ciekawie. Tak czy owak, sprawa jest raczej dość długa i na kilku odcinkach raczej się nie skończy.

To tyle co wiem, ale nie wiem czy to stuprocentowa prawda, w końcu mogą to być tylko plotki