![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
![]() U nas pora spania robi sie coraz pòźniejsza.
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Rozeznanie
|
U nas spanie od 20 a matka idzie marchewkę ogarniac do zamrozenia. Z jednej strony juz sie nie mogę doczekać jak Oliwka zacznie poznawac nowe pokarmy a z drugiej troche mnie to przeraża gotowanie, sniadanka itd teraz jak jest glodna to cyc na wierzch i lecimy no ale taka kolej rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Konto usunięte
|
![]() U mnie dzisiaj jak zwykle brak nudy... Najpierw byłam w kościele, bo przed tą komunią raz na jakiś czas trzeba się pojawić z dzieckiem, żeby ksiądz nie narzekał ![]() Teraz nareszcie spokój i cisza w domu. Trójca śpi, a ja się zastanawiam czy coś porobić czy olać i włączyć Outlandera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na basen mamy zamiar chodzić z Hania i lada dzień się,wybierzemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nie mogę się doczekać, wszyscy w rodzinie są zdziwieni "no jak to 4m-ce skończone ro marchewka, dynia, ziemniaki, jabłko i kaszki! Koniecznie kaszki" bo dłużej dziecko śpi ; nawet od kuzynki z ubrankami dla Hani dostałam 3opak kaszek.... Cytat:
![]() Idę spać, od 6 jestem na nogach. Jeszcze trasa rodzice-mieszkanie. Rozpakowywamie rzeczy itd zmęczona jestem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Oj jak ja bym chciała się ponudzić...
Idę jutro rano na glukozę i badania krwi. Bedzie czas dla siebie. Ojciec zostaje z 2 dzieci. Dziś dałam mu przedsmak, powiedziałam że ide spać a on ma się zająć i spałam do 11. Pod koniec przyniósł mi małego do karmienia i z nim jeszcze pospałam |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakupiłam body 5-pak za 33 zł 2 pary getrow za 20zł Dwa komplety getry body i czapeczka 17 i drugi 2xbody i czapeczka za 23. Rozmiary 74 i 80 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Ania, dzięki za info
![]() ![]() jejku, zakochana jestem w tym etapie rozwojowym Krzysia! Boskie to jest jak wkłada stópkę do buzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Surowa marchew mroze, pozniej i tak bedzie pieczona albo na parze, chyba nic jej nie bedzie? 😜
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała mieć czas na ćwiczenia ...bo ich mi brakuje ![]() Dziewczyny jutro idę do lekarza z Maja. Od wczoraj wydaje mi się ze ma płytki oddech ![]() Bardzo martwi mnie ten oddech ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() Tzn czeka aż Maja zacznie wkładać stopki do ust ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kasia86 mój Ignaś się jeszcze nie umie obrócić, a stópkami bawi się tylko w wiaderku podczas kąpieli, bo mu wtedy nie uciekają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Madzia kręgosłup? Jesli tak to witaj w tym nieszczęsnym klubie, chociaż ja od dłuzszego czasu już w porządku. Ciąża była pod wielkim znakiem poruszania się, ale życie miło mnie zaskoczyło, no i basenem się wzmocniłam.
W ogóle ciąza na mnie nieźle wpłynela. Jak narazie nie odczuwam aż takich dolegliwosci jak przed związanych z moim zespolem jelita drazliwego. Ania, u mnie ta sama godz sie zrobila. I tez nie umialabym isc pobiegac o takiej godzinie, bo po wysilku o tej porze nie śpie później pół nocy. Dobranoc ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapomniałam o wit D dzisiaj
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Ania
|
Cytat:
![]() daj znać co powie lekarz, oby to była tylko Twoja pannika ![]() Dobranoc mamusie ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Oby Haniu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Ania oby nic groznego
![]() My po chrzcinach. Gabrys wiekszosc imprezy przespal za to teraz nie moze ani usnac, ani pospac. Jak udalo sie go ululac, po 20 min pobudka. Brakuje mu rytualu mycia czy co. Ja padam bo poprzednia noc po godzinie 3 w nocy budzil sie co godzina. Jeszcze stary chrapie :/
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1219 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam tak samo ![]() U nas wczoraj gości a gości ![]() Kurtkę tez mam sportowa - dostałam od kolezanki jak w ciazy byłam XL :p jest wielka ale mi nie przeszkadza Ignas zrobił śpiewy o 4 rano ale teraz mnie olśniło ze pewnie czekał az mu z tz Sto lat zaśpiewamy urodził sie 4 miesiące temu o 3.55 <3 Zazdroszczę osobom które potrafią spac w dzien ..Ja nawet w ciazy nie spałam moj dzien zaczyna sie zwykle po 6 a kończy po 20 :p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Pisałam w nocy i patrzę że nie dodało mi posta, a byłam przekonana że wysłało
![]() Siedzę na glukozie. Jak jej nie zwrócę to będzie dobrze. Gorzej jak w ciąży. Jeszcze pani dr miała dać mi skierowanie na usg tarczycy ale przemknęła jak cień i chyba nic z tego nie będzie. Będę musiała się bujać kilka dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego dla Ignasia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie pamiętam co dostałam do jedzenia. Wiem tylko, ze polozne zatrzymaly dla mnie kolacje, bo urodzilam o 18.15 Ale moim pierwszym posiłkiem mimo wszystko był SNICKERS ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Agusia- straszna gównoburza o rozszerzanie diety. Wyzywanie się od paroli, po prostu masakra.
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Zabcia poważnie? Żeby dorosłe baby zachowywały się tak. Każdy ma swoje zdanie i swoje mądrości.
My mieliśmy na forum dziewczynę która dodawała vegety do zupek. Nie pamiętam dokładnie historii bo uważam że każdy ma swój rozum i karmi po swojemu więc się nie wtrącałam ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Teraz np czekam na pobranie ostatnie i jest babka z 4-5 letnią dziewczynką i dała jej MAMBĘ a mnie nóż w kieszeni się otwiera bo to jest tak sztuczne że szok. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gabryś miał dużo wrażeń i pewnie dlatego nie ógł spać. Cytat:
![]() Jeszcze raz najlepszego dla solenizanta ![]() Cytat:
![]() ______ U nas dzisiaj nienajlepsza noc... Ignaś cały czas kopał i popłakiwał. Myślałam że wyjdę z siebie. Rano poszła kupa i skończyły się problemy ale i tak jestem noc do tyłu... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Racja jest jak doopa, kazdy ma swoją
![]() Ja starsznie chcialabym zdrowo odzywiać Gabrysie, ale jestem przerażona ludzmi w kolo. Moja mama nr jeden! Wciskaczka gównianych lizaczków i cukiereczków:/ I jak dziecko gdziekolowiek zostawić? Wiadomo, ze zjemy ciacho, choc chcialabym piec duzo sama. Ale to jak bedzie miec wiecej lat. I chcialabym na cukrze kokosowyn.
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Nuda? Też bym się chętnie ponudzila
![]() ![]() Ja urodziłam 11:50 i położna zatrzymała dla mnie obiad. Leżałam na łóżku porodowym, mały przy cycu a tz karmił mnie zimną pomidorowa. Okropienstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Ania
|
Moje dziecko drugi dzień z rzędu budzi się rano gaworząc
![]() Leży sobie, gada ![]() Oczywiście od około 5 się kręci, wierci, trzeba wstawać jej smoczek dawać, ale ogólnie jest ok... Teraz wróciłyśmy ze spacerku(w chuście) i Hania śpi ![]() Cytat:
![]() Udało się wszystko?? Cytat:
Ja nie będę świrować z jedzeniem, ogolnie Hania będzie jadła to co my, nie będę jej gotować osobno(oczywiście w odpowiednim czasie, no i bez przesady). Ale unikać pewnych rzeczy będę się starać- czyt. słodycze, czy chemia w soczkach itp.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się wychowalam na mambie. I co moge na to poradzić? No nic. Też będę chciała żeby Franek się dobrze odzywial, ale nie wyobrażam sobie nie kupić mu batona. Też lubię, a nie będę przecież jadła po kryjomu. Byłabym hipkrytka ![]() Rano jadłam tosta z powidłami i myslalam że Franek mnie razem z tym testem zje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Marcelinka spała od 18 do 7 z karmieniami co 3godzinki... Soffinko najlepszego dka Ignasia ![]() ![]() ![]() Co do odzywiania oczywiscie każdy robi jak uważa. Ja staram się odzywiać w miarę zdrowo i tak będę dawać jeść dziecku.
#1230 |
Rozeznanie
|
Najlepszego Ignasiu! *.*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.