![]() |
#1201 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 cz.8
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Sq, to tesciowa pojechala :/. Ona chyba nie widziala otylych kobiet(w ciazy). Chyba ze to z zazdrosci, ze coraz dalszy miesiac a Ty dalej zgrabna z malym brzusiem, a ona miala inaczej :p.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, na Hawajach było znacznie łatwiej zamówić w knajpie gorącą czekoladę niż w zimnym Stanie Waszyngton. ![]() Na razie pilnuję ścisłej diety, ale jest coraz lepiej z brzuchem. Za tydzień mam wyrwanie ósemek, chyba muszę się na razie przemęczyć głównie na ryżu i waflach ryżowych, żeby antybiotyki i leki przeciwbólowe mnie nie zabiły. ![]() sQ, nic się nie bój. Moja znajoma była super szczupła przed ciążą, w ciąży przytyła niby sporo, chyba ze 20 kg, a po urodzeniu dziecka znów jest mega szczuplutka, nie podejrzewałabym jej o bycie świeżo upieczoną mamą. Dziewczyny mają rację, że u wysokich osób kilogramy inaczej się rozkładają. A tekst teściowej... No cóż, ja się nie zdziwię, jak coś takiego usłyszę w przyszłości. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Juz nie mowiac o tym, ze jesien i zima to czas duuuzych ilosci przytulania i rozgrzewania sie w sypialni. ![]() ![]() I przynajmniej nikt na mnie teraz nie patrzy jak na glupka, ze mi ciagle zimno. :P
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Krolewna przypomniałaś mi ta wyliczanką o grzańcu
![]() Tutaj jest świetna "przyprawa" w płynie do wina w skali 1:2(3) - oczywiścię więcej wina ![]() Mnie w takie wieczory pomaga tez kominek, jak trzaska drzewo to od razu lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
... choć nie Westwood
|
Mnie to jakos nic nic nie pomaga, ani cieplo, ani kominki, swieczki, koce, herbarki, grzance, przytulanki..
jak slysze deszcz za oknem to mi słabo, jak widze snieg to chce mi sie plakac. Dopiero w grudniu robi mi się lepiej, bo święta. Ale ogolnie perspektywa najbliższych miesięcy nie napawa mnie optymizmem. Nienawidze zimna, warstw, chodzenia w deszczu, elektryzujących sie włosów, braku slonca i tej szarosci. No coz, byle do grudnia na razie.
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
U nas teraz zaczyna się czas sztormów, ulew itp, itd.
Ale gdy nie musze wychodzić i siedze w cieplutkim domku to mi to nie przeszkadza, nawet miło mi że w takim ciepełku itp :P Gorzej jak mam wyjść :P chociaż ja wole deszcz i ulewe niż śnieg i ślizgawice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Średnio mi się podoba jak ktos piszę, że cmentarz zaliczony.. Chyba nie o to dziś chodzi by sie pokazać i przeparadować...
Sq, ja Ci mówiłam, że wieloryb ![]() ![]() ![]()
#1208 |
Zakorzenienie
|
No i zrozumieliśmy pierwszy raz naprawdę problem z odwiedzeniem wszystkich cmentarzy jednego dnia.O ile u M. Ładna pogoda i ok to jak Ryłko ruszyliśmy w stronę Warszawy to zaczęło padać i na cmentarz warszawski ruszyliśmy w deszczu, trochę nas zaskoczyło ale odwiedziliśmy mojego tatę i dziadka oraz pradziadkow...potem do mamy na kugiel i już w domu trochę odpoczywamy po intensywnym weekendzie i jutro do pracy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Ja pierwszy raz w życiu nie byłam dziś na cmentarzu i niby wiem że lepiej będzie ze pojadę na spokojnie pojutrze Ale jakoś mi dziwnie :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1210 |
Zakorzenienie
|
Magic u nas było to samo. Mielismy isc na spacer ale deszcz nam pokrzyzowal plany. Jak wieczorem mowie do Franusia że chyba pierwsY raz w. Życiu nie byłam dzis na cmentarzu to mąż zarządził zostawienie syna z wujem i po kąpieli podjechalismy na chwilę. Od razu mi lepiej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie cierpię deszczu, ale w Vancouver zdążyłam się do niego przyzwyczaić. Ludzie nas straszyli, że tu będzie gorzej, ale jak na razie nie jest źle. Mam kalosze, kałuże mi niestraszne. ![]() Nie lubię mrozów, ale jednak łatwiej wyjść z domu nawet gdy jest -20 st C i sucho (czego doświadczyłam, gdy byłam w zimie w Polsce) niż gdy non stop leje. Zobaczymy, jak będzie wyglądała zima tutaj. Śniegu poza górami raczej nie zobaczę. Kolibry znowu przylatują do karmnika, przedwczoraj go wywiesiłam. ^^ Podobno mogą przylatywać cały rok, bo jeden gatunek tu zimuje.
![]() |
#1212 |
... choć nie Westwood
|
Dzień dobry.
Dwa poniedziałki w jednyn tygodniu to już przesada ![]() Królewna, snilas mi sie ![]()
![]() |
#1214 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Proszę o kciuki- dziś pierwszy dzień w nowej pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1215 |
Zakorzenienie
|
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bry ![]() Wczoraj rozbolał mnie ząb ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
wczoraj obskoczyliśmy cmentarze bez małej. Powiem wam, ze odkąd zostałam matką strasznie mi się płakać chce jak widzę groby dzieci. Jeszcze bardziej niż wcześniej, Przy jednym małym grobie stała kobieta (pewnie matka) cała roztrzęsiona, ledwo się na nogach trzymała i aż zanosiła się od płaczu. Jakoś nie moge wymazać teraz tego obrazu z przed oczu. ![]() Może coś uda mi sie nadrobić póki mała śpi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za 4 dni druga rocznica śmierci babci ![]() Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-11-02 o 07:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
... choć nie Westwood
|
Byłyśmy w jednym hotelu i mialysmy włamywacza
![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tekst o rodzinie otyłych najlepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
My z Franusiem przejdziemy sie dzisiaj.
Ja nie mogę słuchać o pbiciu dzieci, o chorobach. Kiedys nie robilo to na mnie aż takiego wrażenia. Jak slysze o porazeniach mozgowych, hospicjach dla dzieci to patrzę ba to moje dziecię i myślę sobie ile my mamy szczęścia. Ile Franulek ma szczęścia że nie cierpi. Przed naszym ślubem ktos zabil dziecko. Przyjaciółka (wtedy mama id 5 miesiecy) płakała jak tylko słyszała w wiadomościach o tym. Wtedy nie wiedziałam o co jej chodzi. Teraz już wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
ja pracuję w tym tyg do niedzieli
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Eh jaka pogoda straszna...ja sie dołączam do Viv, listopad to mój najbardziej znienawidzony miesiąc od bardzo dawna a jeszcze od 2 lat tz wyjeżdża wtedy na targi do Niemiec na tydzień, dla mnie to strsznie długo, nie lubię być tyle sama:-( Bazgram z telefonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Witam.
No ja tez. Nie lubie listopada w sumie. Ale oby szybko przelecial. Juz niedlugo swieta ![]() Kilka dni odmiany i znowu rzeczywistosc... Krolewna mi to Hawaje zawsze kojarzyly sie z plazami goracem itp a jak Ty piszesz ze wiatry i deszcz to czesty bywalec to juz zmieniam zdanie 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Grania
![]() ![]()
#1225 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pralka niestety zdechła ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! Jeszcze tylko jutro i weekend ![]()
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
![]() My też wczoraj zmokliśmy strasznie po południu na cmentarzu. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia! ![]() Viv true, nie dosc ze 2 niedziele to 2 poniedzialki... ![]() jakies 2 piatki i 2 soboty to bym rozumiała,,,
![]() |
#1230 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.