|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#12452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.kosmetyki-tanio.pl/index....e=1&katalog=15 http://www.kosmetyki-tanio.pl/index....e=1&katalog=18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#12454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to robisz że masz takie duże zamówienia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#12456 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4405455]Tak jak pisze pAtiŚ, wyslalam maila z pytaniem. Milagrosx cieszma sie
![]() ![]() Fajnie. Czyli szybciej dostaniemy zamówienie i mniej braków ![]()
#12457 |
Rozeznanie
|
Dzięki wszystkim za linki
![]() ![]() ![]() ![]()
#12458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś dziwnie avon to porobił ![]() ja dostałam info na fakturze, że mój dzien wysyłkowy zmienia się na C i zamówienia w Warszawie (czyli przez net) będą ode mnie przyjmowane w poniedziałki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12459 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12460 |
Raczkowanie
|
#12461 |
Rozeznanie
|
dziweczyny jak to jest z tym zetsawem blue rush dla niego - z wyprzedazy na str 118 07 - przychodzi czy nie, bo czytałam, żeby nie zamawiać a ja mam na niego zamówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#12462 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item198460315_avon...ajtaniej_.html
A to ci ciekawe ![]() Nie jestem producentem kosmetyków. Nie jestem konsultantem firmy Avon - dlatego też nie stosuję reklamacji zwrotu kosmetyków /produktów Avon/ jak w przypadku zakupu ich bezpośrednio u Konsultanta. Nie odpowiadam również za produkty pod względem ich 100% jakosci jaką gwarantuje Avon. To skad ma on to za taką cenę ? I aż 100 sztuk ![]() http://allegro.pl/item198460315_avon...ajtaniej_.html i to "swieza aukcja" tez od niego i też 100 sztuk. No tlyko tepić takich . Chybaa że ktoś z tu obecnych przedstawi mi racjonalne wytłumaczenie..była jakaś promocja o ktorej nie wiem ? ;/
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-05-22 o 21:19 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#12463 |
Raczkowanie
|
Składałam zamówienie 21-05 i tez mam na podgladzie że preparat do usuwania skórek przyjdzie.. wiec chyba jednak jest..
|
![]() ![]() |
![]() |
#12464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nie doczytałaś...albo on zmienił.. bo juz ma że pochodzą produkty od konsultanta.. i ma tez... "Produkty Avon! 100%jakości!!!".. obserwuje go juz dawno.. zawsze ma tak niskie ceny.. a może to znów próbki :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma cały czas tak samo jak wkleiłam ( ten fragment w mojej wypowiedzi skopiowałam z jego stronki). Uzytkownik - Avanti- Zresztą jak wół wielkimi literami jest napisane Gwarancja 100% jakosci a dalej w tekscie Nie odpowiadam również za produkty pod względem ich 100% jakosci jaką gwarantuje Avon. Albo ja jakaś nie ogarnięta dzisiaj jestem albo co ![]() ps a już widze na gorze tak ma jak ty napisalas a dalej w tekscie z enie jest konsultantem..no to ok ale skad ten konsultant ma az tyle i tlyko za tyle ?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-05-22 o 21:32 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12466 |
Czekam na Ragnarok
|
Pogłówkowałam dzisiaj trochę i złożyłam kolejne zamówienie z katalogu 06, które zawiera połowę zamówień klientek na 07. Od kilku dni obowiązuje już katalog 07 do bazy wyliczania upustu, więc jeśli złożyłam teraz zamówienie z 06, to w 07 już nie będę musiała robić zamówienia za 150zł, tylko na 50zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12467 |
Raczkowanie
|
Może jedzie po kosztach.. lub jakas promocja..łączona.. ja nie wiem.. ja mam dopiero zamówienie z 6. Ale zobacz ile on tych kosmetyków sprzedaje.. na jego komenatarze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#12468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item198461070_avon...rm_tanio_.html Przy zakupie dwóch kremów ("laser" i kuracja wyszczuplająca w dowolnej kombinacji) otrzymujesz Thermafirm gratis. I on (czy też ona) sprzedaje te kremy osobno. Pewnie nie ma jeszcze tych kremów, bo na aukcji napisane jest, że wysyłka w czerwcu ![]()
![]() |
#12469 | |
Zakorzenienie
|
oj to już są moje sposoby
![]() ![]() Cytat:
![]() ale byłam na tyle bezczelna ze zadzwoniłam na infolinie i spytałam jhak to jest ze jedne osoby maja je spakowane a ja juz nie wiec pani mi powiedziała ze nikt ich nie może miec bo ich nie ma w magazynie i że to ona jest kompetentna i ma wiedze ze zrodła i mam jej wierzyc troche bezczelna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no tak, ja miałam do tej pory D i zamówienia przez internet zawsze miałam do wtorku... więc C ma do poniedziałku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12471 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki temu to mu się opłaca, a jednocześnie oferuje wyjątkowo niską cenę. Do tej pory można kupić kosmetyki z jesiennej promocji Solutions kiedy to zamiast wag otrzymywało się krem. Allegro skutecznie niszczy sprzedaż zwykłym konsultantkom. Kiedy zaufanie do kupowania przez internet się powiększy a komputer w domu będzie codziennością Avon przejedzie się na tym, że nie walczył z wystawianiem swoich produktów na aukcjach. Na razie prezentują krótkowzroczną postawę i przymykają na to oczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12473 |
Wtajemniczenie
|
A ja się zastanawiam jaki u mnie będzie teraz dzien wysyłkowy, do tej pory miałam E, mam nadzieję, że nie spadnie na gorszy. A jestem z okręgu 121. Jest ktoś może tutaj z takiego samego okręgu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12474 |
Zakorzenienie
|
ja mam jak na razie dzień J, a jestem w okręgu 177. w sobote dostanę fakturę, to pewnie się wtedy dowiem, no chyba że mi wcześniej avon odpisze
![]() ![]()
#12475 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja jestem z okręgu 575 i mam dzień F, a od katalogu 08 zmienia się na D. Ale dla mnie to i tak bez różnicy, bo odbieram w COKu i pewnie niewiele się zmieni. Pobrali mi do realizacji paczkę z 06 (ale faktury jeszcze nie ma), 07 jeszcze czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ok ..ale kremów Therma firm ma 10 a "laserów na naczynka " sumując 2 aukcje ma 200 ![]() ![]() ![]() Ostatnio doszłam do wniosku - katalog 07 idzie mi marnie - ze nie podoba mi się ten pomysł z częstszymi katalogami..kto u mnie bedzie tyle zamawiał ? Albo zeby obniżyli cene małego zamówienia np 5 zł..to wtedy mogłabym składac zamówienia i najwyżej 5 zł dołożyć z właśnej kieszeni. yhh coś czarno widzę to wszystko..i jakoś nie licze ze nagle zdobede z 10 nowych klientek ![]() Po prostu nie chcę być stratna na tym Avonie..bo to zaden biznes...
![]() |
#12477 |
Czekam na Ragnarok
|
Mi też się zmiany nie podobają. Jak już ma być częściej katalog, to kwota zamówienia powinna być niższa. Choćby nawet 100zł pierwsze zamówienie, a kolejne niech już sobie będą 50zł. Upust też powinien być inny, bo teraz jeśli ktoś ledwo zbierał na 25% przez 4 tygodnie, to nie uzbiera w ciągu 3. Jedyne co jest dla mnie plusem, to to, że będę mogła oglądać nowe katalogi częściej. Jest to również minus, bo pewnie będę chciała korzystać z większej ilości promocji. Możliwe, że klientki też się pokuszą - dobrze by było. Dla klientki, która zamawia 1-3 rzeczy z katalogu nie będzie problemem zamawiać co 3 tygodnie tak małej ilości. Natomiast klientka, która bierze "wszystko na raz" może zamawiać niestety co 2 katalogi, bo nie zdąży wykorzystać kosmetyków.
Właśnie zaksięgowali mi zamówienie z 06. Przyjdzie wszystko, ale V1 (alternatywne?) próbka UCR Latte i Carnation, bo normalnych brak w magazynie. Przyjdą myjki kwiatki z netto, Pełnia Rzęs, Hydrofirming na noc, kilka produktów Bronze, krem do biustu, peeling z granatem i tym podobne. Część z nich to zamówienia z 07, ale już wzięłam w 06 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12480 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Możliwe, że tak została poinformowana i była pewna, że tak jest. Jeśli była natomiast niemiła, trzeba było poprosić o jej imię i nazwisko i zgłosić się do kogoś wyżej lub napisać maila ze skargą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.