|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Dzień dobry
![]() Witam Was- mówię dzień dobry i miłego dzionka ![]() ![]() Jasz ![]() ![]() ![]()
#12512 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry również
![]() nadam więcej z domu ![]()
#12513 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że Mafia odżywa
![]() ![]() Patrzcie, jaką perełkę znalazłam: http://a-x.pl/graphics/przypinki/male/1230.gif ![]()
#12514 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochaniuśkie
![]() Ale mi się (przez to wstawanie o szóstej rano) wieczorami chce spać ![]() ![]() Już mam dość tej szkoł, chociaż na przerwach jest super ![]() ![]() ![]()
#12515 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko Tobie, kochana
![]() Wstałam dziś rano o 7.35 i zszokowana popędziłam do szkoły, żeby nie spoźnić się na 8 ![]() ...a na miejscu okazało się, że mam dziś na 8.50 ![]()
#12516 |
Zakorzenienie
|
niezła przypinka
![]() podobuje mnie sięęęę ![]() dziewczyny moje kochane, szkoła nie jest taka zła. cieszcie się, póki możecie - potem jest już tylko praca, praca, praca.... i nie można pójść na wagary ![]() i być niedysponowaną ![]() ![]()
#12517 |
Zakorzenienie
|
Apropo niedysponowania to ja mam jutro dwa wf-y
![]() ![]() ![]() Wrr ![]()
![]() |
#12518 |
Zakorzenienie
|
łojjjj, nieźle Was tam męczą, to fakt
![]() ![]() ![]()
#12519 |
Zakorzenienie
|
to się nazywa nadrabianie zaległości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#12520 |
Zakorzenienie
|
ach, zapomniałam, jeszcze przygotowanie inforamcji o królu arturze, jego TŻce, jakimś czarodzieju i św. Graalu
![]() ![]() EDIT: nie czarodzieja a rycerza ![]()
![]() Edytowane przez Anul3k Czas edycji: 2006-09-25 o 21:12 Powód: tak to jest, jak się anul nie wyśpi :rolleyes: |
![]() ![]() |
![]() |
#12521 |
Zakorzenienie
|
Anul, opowiedz im o świętym Graalu na podstawie Monty Pythona
![]() ![]() Dzień doberek ![]() chyba jeszcze śpię. ![]()
![]() |
#12522 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do szkoły - fakt faktem zła nie jest ![]() ![]() ![]() A na wuefie jestem niedysponowana cały czas, bo mam zwolnienie ![]() ![]() ![]() Spadam robić zadanko. pa ![]()
#12523 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór i dobranoc
![]()
#12524 |
Zakorzenienie
|
uuuła, jaki tu ruch dzisiaj, cięzko się dopchać!!
![]() co tam babsztyle wstrętne parówkowe? ja mam potwornego lenia, spałam znowu po południu. jakaś jestem wiecznie zmęczona nie wiadomo czym...
#12525 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#12526 |
Zakorzenienie
|
i ja sie dopchalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bridek ja za to spie do 11 rano ![]() ![]() no nie marudze juz, bo generalnie to gonka jest szczesliwa. jest ktos kto ja kocha i to jest fantastyczne uczucie ![]() ![]() ![]() Bridulek ![]() ![]() ![]() Misiolek slonce czy TY moze sie nie przepracowywujesz za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaszek potworze kiszony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulek zobaczysz jak bedziesz w moim wieku jak zatesknisz za szkola ![]() ![]() ![]() Paulinka TY tez ![]() ![]() ![]() ![]()
#12527 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie siedze w pracy i jest burza
![]() ![]() jeszcze tylko pare dni i koncze robotke Misia ![]() ![]() ![]() ![]() Bridzolku ![]() ![]() ![]() teskno za Wami ![]() Jaszek bez paszek ![]() ![]()
#12528 |
Zakorzenienie
|
Heja hej
![]() Gonka, 3 tygodnie szybko miną, zobaczysz!!! ![]() Miruśka, mi też tęskno ![]() Juda gdzies z Turkami się gania, jak wynika z opisu na gg, a Jaszmurencja to dostanie naganę z wpisem do akt! o! ![]()
#12529 |
Zakorzenienie
|
Gonuś kochanie Ty moje
![]() ![]() A ja chodzę sobie do LO Nysie. Na profil dziennikarski, ale w sumie jest fajnie ![]() Dzisiaj się fatalnie czuję. Coś z zatokami. Biorę Ibubrom Zatoki, ale nie wiem czy to coś da. A mam w planach fajną sobotę, tylko jak się rozchoruję to... ![]() ![]() ![]() ![]() kocham Was ![]()
#12530 |
Zakorzenienie
|
Hehehe Turasów już pogoniłam że hej hej
![]() Wczoraj wróciłam z moich wakacji i ulala laaa... Było bosko pięknie i very good ![]() Tak właściwie to chcę wracać ![]() A zakupów zrobiłam więcej niż ustawa przewiduje :P No ale cóż... Warto było ![]() Co u mnie? Jakoś mijają godziny dni i noce ![]() Nadal wytrwale z moim TŻ chociaż czasem aż się dziwię, że ten biedak jeszcze się psychicznie nie podłamał ![]() Jutro jadę do... .uwaga uwaga.... Wyższej Szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa ![]() Co prawda zaoczne studia ale w końcu politologia na wydziale dziennikarskim ![]() dodatkowo jeśli nie jest Wam obcy temat psa Ozzy'ego to chciałam napisać że zorganizowałam wieeeelką akcję w swoim mieście i ukazał się mój pierwszy artykuł w miejscowej prasie ![]() Tak poza tym to czasu nie mam ![]() Wklejam Wam kilka zdjęć z Turcji ale to za chwilkę :P Acha no i ps. jestem teraz zafascynowana turecką muzyką i fajkami wodnymi :P Nawet sobie z TŻ kupiliśmy jedną dużą hy hy hy ![]() Jak narazie po powrocie do Polski złapał mnie katar i gorączka... Walczę, walczę i się nie dam mam nadzieję ![]() Jaszuś ![]() ![]() Brydzisławie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#12531 |
Zakorzenienie
|
Kilka fotek
![]() 1. Pink Team ![]() ![]() ![]() Od lewej mój TŻ Krzyś, Syluś (kumpela) Ja, Paula, Julita, Łukasz 2. Głupawka z Sylusią ![]() 3. Widok na riwierę turecką ![]() 4. Nasz hotel z daleka- Riva Diva 5. Widok z samolotu 6. TŻ i Ja przed samolotem ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#12532 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka tych które udało mi się załadować bez zmniejszania ich...
![]() 1. Z Krzysiem na skuterach ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Krzysiek w naszym pokoju ![]() 3. Syla, Ja, Paula- no coment :P Chwilowa utrata rozumu ![]() 4. Jakby nie było to dużo nie wypiłam ![]() 5. Tureckie kocie jajka ![]() ![]() ![]() 6. Ja, Paula, Julka, Syla w łaźni tureckiej haman albo hamam jakoś takoś :P
![]() ![]() |
![]() |
#12533 |
Zakorzenienie
|
Ha! Jesio troszeczkę :P
1. TŻ & Ja 2. Nasza szalona ekipa na fajce tureckiej :P 3. Od lewej stoi nasza friend od areobicu ![]() ![]() 4. Chajnis chinoooos ! ![]() 5. Jednorazowa kolacja w restauracji chińskiej ![]() A niby w Turcji byliśmy ![]() 6. Najlepsi kucharze! ![]() ![]() Idę spać ![]() Tak właściwie nie mamy zdjęć z jakiś wycieczek czy czegoś bo tydzień to my nura z hotelu nie wynurzyliśmy ![]() Nad morzem siedzieliśmy, albo nad basenem i piliśmy ![]() Czas leciał jak głuuuupi ![]() Teraz drugi tydzień muszę wracać i zwiedzać ![]() Oki uderzam do wyrka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12534 |
Zakorzenienie
|
Judeuszku!!!!!!!
Super fotki!! Widać, ze się dobrze bawiłaś! I o to chodzi! ![]() Paula007, kuruj się bejbe, bo faktycznie zapowiada Ci się niezły weekend! Ja dziś będę się piwkować troszeczkę, a jutro to się jeszcze okaże, chociaż przed wypłatą jestem ![]()
#12535 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.... uwaga
![]() Zostałam 100% studentką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12536 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
#12537 |
Zakorzenienie
|
Juduś śliczne fotki
![]() ![]() A co Ty będziesz studiować? ![]() Bri Kuruje się, kuruję. Nawet już się lepiej czuję ![]() ![]()
#12538 |
Zakorzenienie
|
co tam babsztylice? jak tam plany weekendowe? udały się?
![]()
#12539 |
Zakorzenienie
|
Tia bałdzo... W sobotę wyjechałam do Niemiec
![]() Kupiłam sobie z mamą mercedesa klasa A ![]() ułaaa cudeńkooooo ![]() zakochałam się w tym samochodzie ![]() Tak poza tym to leżę chora- chyba Polska mi szkodzi ![]() Jedyne co mogę zrobić by być zdrową to wrócić do Turcji ![]() Moje lekarstwo na całe zło ![]() A tak poza tym to chyba wszystko okej ![]() Paula jestem na politologii na wydziale dziennikarskim ![]() Dobrze, że chociaż to mi się narazie układa. Tak właściwie odezwał się ktoś z bardzo starych znajomych z którymi w dość okropny sposób pokłóciłam się ![]() No i ta osoba zaczepiła mnie na jednym portalu ->fotka.pl i że tak powiem chce wyjaśnień a ja nie wiem czy umiem wracać do tego co było i czy jak opowiem o wszystkim jak naprawdę było to czy coś to da ![]() nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12540 |
Zakorzenienie
|
Judeuszu
![]() mam nadzieję, że nasza rozmowa jakos Ci pomogła w tym wszystkim ![]() całusy dla mafii ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.