![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Rose, super plan! Trzymam kciuki za realizację
![]() ![]() Ja też wciąż chcę zajść w drugą ciążę, ale jak tu czasem czytam o różnych przebojach, to boję się trochę...
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Nie chce dlugo zwlekac, bo po 1 primo mam 30 lat, a po drugie primo, nie chce wracac do pracy na chwile, bo za chwile musialabym znowu odchodzic albo odwlekalibysmy decyzje o drugim bobo w nieskonczonosc. Odchowam gromadke i moge wracac do aktywności zawodowej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nigdy nie było sytuacji ze została z Alą bez mojej obecności. Dla mojego zdrowia psychicznego mam zamiar przedłużać ten stan ile się będzie dało 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, a u bas nikt nie pali się do zostawania z Marysią ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Mam to samo. Ciągle mam poczucie, że ani jednym ani drugim nie zajmuję się dobrze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Troche wypadłam z obiegu przez ten nasz chrzest i wizytę rodziców, ale widzę, że pędzicie jak szalone. Starałam się podczytywać, ale TYLE stron do nadrobienia to nawet po porodzie nie miałam. PRRRR kochane. Jutro będę potrzebować utulenia jak rodzice pojadą. Więc szykujcie mi chusteczki, tony chusteczek i kawę, bo ekspres mi zabierają.
Ps. byłam dziś na szybkich zakupach w ikei, wybaczcie, ale nie miałam jak dać znać, że jadę. Następnym razem się poprawię. Wyhaczyłam fajny regał do łazienki za trzy dyszki. Akurat przyda mi się pierdołki młodego. Podeślę później linkę.
#1238 |
Zakorzenienie
|
Ech, Wojtul biedny nie może się przyzwyczaić, że to tata teraz śpi obok i co pośpi chwilę sam to popiskuje, żeby go przytulić. Nie powiem, słodko wygląda, jak tak śpią przytuleni, ale malucha mi szkoda, chociaż tak dla niego bezpieczniej - właśnie obudziłam się drapiąc po czole! A gdybym tak spała z małym i później go dotknęła? Jeszcze by mi na ospę zachorował!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Wtajemniczenie
|
Teraz w perspektywy czasu wcześniej zdecydowalabym się na drugie dziecko, tak więc dziewczyny dzialajcie
![]() Ja zafundowałam sobie oddech w postaci powrotu do pracy, jak córcia poszła do przedszkola poczułam wiatr we włosach 😂 życie towarzyskie wróciło na swoje tory, zaczęłam ćwiczyć i z decyzją było coraz trudniej. Cieszę się że mam już Frania ze sobą, za długo to trwało. Kobiety właśnie mają zawsze gorzej, myślicie że faceci mają takie rozterki? Z czasem będzie coraz lepiej, im franio starszy, na pewno jak skończe kp - ktoś będzie mógł nakarmić ![]() ---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Myślicie że wasze teściowe wyją do księżyca??? ![]() ![]() Kocie trzymaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rose...ehhh te tesciowe... lourose moja teściowa na pewno wyje.... Dziewczyny wprowadzacie już gluten? W jakiej postaci? Kasza manna do zupek? Mona mam 15 naklejek, ale naklejonych. Może da się odkleic? Mogę przesłać jeśli chcesz się pobawić ![]()
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wczoraj bylam ze starszakiem na szczepieniu na pneumokoki a Natka zostala znow obejrzana pod katem alergii i lekarka zaczela sie zastanawiac czy to jednak moze azs.. ale dermatolog orzekl wczesniej, ze nie. Do alergologa skierowania nie dala, diete profilaktycznie mam trzymac. Roses- powodzenia ![]() ![]() Ja tez mialam takie plany, jednak nie udalo sie. Wrocilam do pracy po macierzynskim na 4 miesiace. Zostalabym dluzej ale od razu byl krwiak, krwawienie, wiec l4 bylo konieczne od samego poczatku. No i spoznione gratki dla Emi ![]() Mona- u nas tez szal. Mamy truskawke, marchewke, brokula i uzbierane naklejki na pieczarke ale podobno skonczyly sie te pluszaki w Biedronce. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Wtajemniczenie
|
A Jezu jaka noc... :/
Co do swiezakow, mozna je kupic na alie jak bardzo komus zalezy ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
U nas nocka super jak na mega hiper pełnię
![]() Laski nie bójcie się drugich ciąż i dzieci. O ile o przebiegu ciąży nie wypowiem się bo są różne o tyle żadna z podwójnych mam nie powie że żałuję. Jest ciężko, podamy czasami na twarz no ale to życie z życia więc nie ma nic piękniejszego i cudownego jak dać rodzeństwo pierworodnym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
No_doubt, Kochana, dziękuję! Anika nas wspomogla I chyba już mamy komplet
![]() ![]() U nas noc pełna pobudek i pełna sukcesów! Dawno nie wstałam taka gotowa do działania i dumna z mojej córeczki ![]() Otóż pobudek bylo z 6, aleeeeee, tylko ta o 6tej skończyła się karmieniem ![]() ![]() ![]()
#1245 |
Z deszczem w butach
|
Ooo, śpią jeszcze? Nas Haniuta w swej łaskawości obudzila o 6:30, mlody i ja bylismy bardzo rozczarowani takim obrotem spraw, tym bardziej, że nocki ostatnio mocno nieciekawe.
Za to miałam wizażowy sen 😂 Martunia spotkaliśmy się na oddziale szpitalnym. Cykalysmy sobie razem fotki, ale potem się okazało, że pracujesz w gazecie i zdjęcie poszlo do gazety, akurat takie, na którym mialam skwaszona minę😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- PS. Napisalam tego posta godzinę temu i nie kliknelam wyslij 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Nie mam co do tego żadnych
wątpliwości ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
1. To 3 pokoje a wolelibysmy 4 w tym metrazu. 2. Nadal nie ma windy ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Cooo rooobi Maryysiaa??? Raaaczkuuujeee??? Ooo woow suuuper
![]() U nas noc niefajna. Jeszcze ojciec po tygodniu przylazl z nami spac i chrapac to juz calkiem mialam dosyc. Nie dosc ze jeden budzil sie milion razy ot tak to przez drugiego nie moglam zasnac. Niestety to sie nie sprawdza. Jedno glosne chrapniecie a jestem juz tak wsciekla ze mnie telepie to jak mam zasnac. Co do tesciowych kazdy zna moje zdanie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Rozeznanie
|
Mona napisałam piv
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Aga , nie wiem czy pisałam już , ale Marysia jest Zaje****a ![]()
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co my byśmy zrobili bez moich rodziców, dziś znowu jedziemy, pies się wybiega, będą naleśniki no i mąż odpocznie, bo znowu spał jak zając a Wojtul marudził i chciał tylko przytulony spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
No_doubt jak Mona nie chce, ja chętnie przyjme. Zbieram dla rodzeństwa
![]()
![]() |
#1252 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Zakładaj sobie jakieś konto, ale już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Iwonia, dawaj na fb, zobaczysz co dzieciaki już wyczyniają
![]() ![]() ![]() Chodź, dołączysz do matek dzieci lekko opóźnionych ![]() Aaaaaaaa i oczywiście Wojtus Ita i jego druga kocia natura ![]() No dobra, grono matek dzieci opóźnionych jest jednak sporo mniejsze niż mi się wydawało ![]() ![]() No I potrzebujemy zdjęcia Jogurtasa do naszej galerii bezzebnych uśmiechów ![]() Anika! J. W. ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-11-15 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Rodzice pojechali a mi tak cholernie smutno. Nie nawidze tych pozegnan, rozdran. I teraz jak mam swoje dziecko widze jakie to trudne dla rodzicow ze mieszkam na drugim koncu pl. Tesknie za nimi mocno.
Przytulcie. Synek zasnal, ja chyba pojde z nim spac. Do niczego sie nie nadaje ;(
#1255 |
Raczkowanie
|
Prosimy ładnie o majówkowe kciuki za dzisiejsze szczepienie i morfologię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1257 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mial krzywa pregrode. Ponad rok temu mial zabieg prostowania. Polepszylo sie wtedy a teraz znowu chrapie. Jak mu mowie zeby isc z tym do lekarza to patrzy jak na wariata. Mowi ze chrapie gdy jest zmeczony czy niewyspany. Faktycznie jakby ciszej spal jak jest w domu kilka dni i nie wstaje rano no ale pracuje wiec tak sie nie da. Szkoda ze tak jest. Bo sypialnia jest nasza a nie tylko moja. Dziwnie mi spac tyle bez niego ale strasznie mnie drazni w nocy. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ita tuuuli tuuuli ![]() Fasiek kciuki! Dooobra bede zakladac ale uprzedzam nie potrafie sie tam ogarnac bede bladzic! ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Musze sie faktycznie pospieszyc bo jeszcze pare dni i ten usmiech zrobi sie juz zębny. Druga jedynka sie przebila. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1260 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.