![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
U mnie też się pojawił taki biały śluz ale czytałam że od 7 czy 8 tyg to całkowicie normalne
![]() Ja jestem w trakcie pichcenia ciast, stoję od rana i nie boli mnie brzuch jestem szczęśliwa ![]() ![]()
#1232 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w te Święta. Spokoju radości miłości i cudownego rodzinnego czasu spędzonego z najbliższymi.
![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Rozeznanie
|
Mnie też ciągnie brzuch, trochę kłuje, pobolewa. Dopóki nic więcej się nie dzieje, staram się nie martwić.
Odkąd pojawiła się córka, moje relacje z teściową stały się dosyć napięte. Wszystko krytykuje, wtrąca się i uważa, że jej sposoby są najlepsze na świecie. Nauczyłam się na szczęście sobie z tym jakoś radzić. Najważniejsze to nie przejmować się i robić swoje ![]() Wszystkiego najlepszego na te Święta, dziewczyny! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Kobietki wszelkie sluzy, kulki sluzowe itd to norma i nie ma sie czym martwic jesli nic nie piecze lub swedzi i jesli nie ma krwi.
Klucia, bole i rozpieranie tez sa normalne. Wszystko sie rozrasta i musi sie rozciagnac oraz zrobic sobie miejsce. Podobno okolo 2 lat trwa zanim wszystkie organy wewnetrzne po ciazy powroca na swoje miejsce wiec wyobrazcie sobie co sie dzieje w tych naszych brzuchach. Ja dzisiaj pieczenia ciast ciag dalszy i mam w planach zrobic salatki. Jutro zostanie tylko ryba i jajka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Raczkowanie
|
Alleluja, że ja nie muszę nic szykować na święta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1236 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Nie miałam czasu nawet do Was wpaść. Stoję non stop przy garach. Jeszcze sie z moim poķłocilam. Miał wieszać u góry karnisze i firanki a on się zabrał i pojechał do kolegi. 5 godzin go nie bylo. Tak sie na niego wydarłam ,że w nocy montował wszystko. Musze spowrotem się wziąć za niego bo w tym roku odpuściłam mu z obowiązkami domowymi przez remont domu ,który zrobił sam w 50 % . My jeszcze nikomu z rodziny nie powiedzieliśmy. Wie tylko moja kuzynka i mój TŻ. A no i w pracy powiedziałam. Jestem dziś ostatni dzień w pracy. Od jutra L4 ![]() Mnie też lekko ćmi brzuch lub tak dziwnie rozpiera, ale to nie ból raczej taki mały dyskomfort. Śluzu też troszkę mam i też ze 2 razy wyleciala mi taka mała kuleczka śluzu . Narazie mdłości i wymiotów nie mam. Jedyne co mnie wkurza to to ,ze na wieczór mnie wzdyma i serio wyglądam na jakiś 5 miesiąc a rano znowu jesr brzuch normalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też już taki balon mam , no ale to muszą być wzdęcia bo co innego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1238 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzie kupowałas spodnie? ![]() ![]() Mi teraz najwygodniej w legginsach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tesciowa z glowy. Od poczatku mnie nie lubila. Ja tez jakos za nia nie przepadam i zamieniamy ze soba max 2 zdania w miesiacu na skype jak maz z nia rozmawia.
Nawet jesli bedzie chciala sie wtracac do sposobu wychowania dziecka, to ja zignoruje. Nie lubie jak ktos wciska mi na sile "dobre rady" bo co ja tam moge wiedziec, skoro mloda jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Raczkowanie
|
Moi tesciowie się w ogóle nie wtracaja na szczęście
![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Raczkowanie
|
Teścia widzę raz na 2 lata . A teściowa że 2 razy do roku na święta
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1243 |
Rozeznanie
|
To ja znowu szanuję innych zdanie ale gdy przychodzi do mojego dziecka to robię po swojemu, ale gdy ktoś mi powie że czegoś nie powinnam robić i da medyczny argument za tym to rozpatrze te opinię. Wszystkiego przecież nie wiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dobijcie mnie. Wymiotuje pół dnia A cały dzień mam mdłości. Tylko się pochlastac.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Raczkowanie
|
Mi mdłości minęły.
![]() ![]() Ja czasem chętnie bym posluchala dobrej rady ale nie ma mi kto dac. Rodzicow niestety juz nie mam A inni to jednak nie to samo. Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więc.to.dosc slabe pocieszenie ![]() Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
U mnie połowa 6 tygodnia i zero mdłości
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś rano były lekkie mdłości, teraz już jest dobrze. Wymiotów nie ma.
Czuje, że jutro będzie dobrze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę ! U mnie do 6,0 nic Tylko zawroty głowy i zaparcia. Od.6 I 1 D. Się zaczęło, z dnia na dzień gorzej... modlę.sie żeby po 12 tygodniu przeszło. Bp słowo daje nie wytrzymam do 30 tygodnia. Znowu depresji się zabawie, A mam przecież.córeczkę.
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1255 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wymyślliśmy, że damy dziś rodzicom w srebrnym pudełku po różowym i niebieskim buciku, wylozymy to białymi piórkami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zadomowienie
|
Hej piękne te Wasze wszystkie pomysły żeby poinformować rodzinę
![]() Pisałyscie dużo o tesciowych i wtracaniu się w wychowanie dzieci, też przez to przeszłam u mnie podziałało jak powiedziałam "mamusia już swoje dzieci wychowała i ja też mam wiele zastrzeżeń" tż prawie pękł ze śmiechu a z teściową dalej się lubimy ![]() Czytam Was cały czas ale mało się udzielam, mam nadzieję że jak gin potwierdzi ciążę to trochę wyluzuje i uwierzę w to wszystko, narazie od trzech dni mam koszmary związane ze stratą ciąży więc widzę jak mocno to przeżywam. Chciałbym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zadomowienie
|
Ja trzy razy pytałam gina czy napewno możemy radośnie chwalić się w święta
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Ja dzisiaj idę zobaczyć czy serduszko jest bo ostatnio nie bylo, strasznie się boję, ale mój mąż skwitowal, że po moim samopoczuciu nie ma.sily żeby tam nie bylo, w sumie taka racja. Czuje się gorzej niż paskudnie Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż kupił mi na dzisiejsze śniadanie pysznego śledzia a ja się obudziłam z takimi mdłościami, ze patrzeć na niego nie mogę ![]() A jak u Was z mdłościami, lepiej coś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1260 |
Zadomowienie
|
Ja jestem dziś o kropce suchego chleba, trochę mnie mdli...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.