![]() |
#1232 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Zapraszam do mojego lipcowego wątku
![]() Chętnie wymienię: Minerały Próbki podkładów Meow: Siamese 2, Chausie 1,2 (formuła Fawless) – wykorzystane tylko do testu paskowego. Dla mnie zdecydowanie zbyt chłodne odcienie. Korektor Anabelle Minerals – próbka w odcieniu Medium, ubytek max. 10%, także zbyt chłodny. Biochemia z ZSK Korund 200g, ważny do 12.2014 NOWY NIEOTWIERANY Olej kokosowy (rafinowany) 40g, ważny do 12.2014 NOWY NIEOTWIERANY Ekstrakt z soku granatu 10g, ważny do 05.2015, NOWY NIEOTWIERANY Kwas mlekowy 80% 15ml, ważny do 12.2014, NOWY NIEOTWIERANY Olej z wiesiołka, 15ml, ważny do 09.2014, OTWARTY 2.07.2013 I RAZ UŻYTY Spirulina 10g, ważna do 12.2013 – ubytek widoczny na zdjęciu, objętościowo zostało ok. jednej trzeciej opakowania. Olej z pestek malin, ważny do 02.2014, zostało ok. 10ml Odsypka korundu - ilość do uzgodnienia. Do wymianki mogę dorzucić kilka mililitrów hydrolatu bułgarskiego na spróbowanie. Pigmenty mineralne ze sklepu Kolorówka. Można używać solo jako cienie (mają dobrą przyczepność, świetnie się rozcierają), można też nimi podrasować kolor gotowych kosmetyków kolorowych – błyszczyka, lakieru do paznokci, różu tip. Efekt jaki dają pigmenty można podziwiać na blogu Arsenic. Klik http://arsenicmakeup.blogspot.com/ Tea Rose, mała próbka (2,5ml?) w strunie- koralowobeżowa, perłowa mika z ciepłymi różowymi tonami. Rose Taupe - 5ml w strunie- mika o niepowtarzalnej barwie brązu z delikatnymi chłodnymi tonami brudnych róży. Peach Fuzz – 5ml w strunie - chłodny brzoskwiniowy róż z tonami miedzi. Coral beige – 5ml w strunie, naturalna i subtelna mika o barwie beżowej z delikatnymi koralowymi tonami. Puder Ben Nye odcień Banana – ok. 10ml w poręcznym słoiczku z sitkiem. Oddaję bo to jednak nie mój odcień. Świetne opinie na KWC – klik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ge-powder.html WISH LISTA Tak jak napisałam, poszukuję próbek, odsypek mineralnych, poniżej podaję te które najbardziej chciałabym przetestować, jestem też otwarta na inne propozycje - Lily Lolo Waikiki bronzer - Lily Lolo South Beach bronzer - podkład Lily Lolo In the buff, Warm Peach, - podkład Lucy Minerals Bisque - podkład Lucy Minerals Creamy Olive - podkład Lucy Minerals Light Medium - Lumiere Nude Bronzer - Adorned with Grace : Grace, Charity, - Meow Abissynian, Chartreux Pigmenty z Kolorówki: Caramel, Sandy Brown, Oriental Beige, Tropic Bronze, Tangerine Perl Zapraszam także na mój wątek książkowy, oferuję kilkanaście książek anglojęzycznych z różnych dziedzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest któraś chętna oddam
MGS nowy nie otwarty 2014 12 GS C 2013 12sporo muszę zważyć Wit b3 2013 12 muszę zważyć Mleczna sodu 2013 12 ubytek ok5% Guma Ksantanowa odsypka mega pojemność 2014 Alkohol Cetylowy 2014 05 muszę zważyć mieszadełko waga jubilerska 0.19 -500g Francuska zielona glinka ok70g peeling z nasion bzu czarnego próbka
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
na wymianę posiadam:
- mocznik 30g i 20g( 02.2015) - olej z pachnotki ZSK ok 25ml (12.2013) - hydromanil (09.2014) - odlewka - mleczko owsiane (12/2014) - odlewka - macerat z kasztanowca (03.2014) - odlewka odlewki max 30ml, do pojemniczka takiego jak na zdjęciu w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Wymiana
* SKONCENTROWANA WODA Z MORZA MARTWEGO - (bardzo polecana do skóry tłustej,trądzikowej,lub zabiegów antycellulitowych. Wspomaga walkę z wypraskami,łuszczycą,grzy bicą,atopowym zapaleniem skóry. Łagodzi bóle mięśniowe i reumatyczne) -dodaje się 2-3 krople do kremu,mieszając na dłoni,100% naturalna (200 ml,zużycie na zdjęciu) * Błoto z morza martwego 100% naturalne 500g. (zużycie na zdjęciu) * Sól z morza martwego 100% naturalne 750g. (zużycie na zdjęciu) Więcej w wątku KLIK ![]()
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
masła shea i kakaowe kwasy salicylowy i mlekowy mocznik witamina C keratyna jedwab hydrolizowany ekstensyna mleczka roślinne d-pantenol niacynamid ekstrakt z ostropestu mleczan sodu hydromanil NMF olejki eteryczne Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2013-10-30 o 02:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
zapaałka zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Zadomowienie
|
Oddam duszę/dziewictwo/organy za kwas L.H.A
![]() ![]() a tak poważnie to mam dużo różnych cudów, wymienię się za odsypkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Raczkowanie
|
Kręcenie mnie nie wkręciło, więc oddam w dobre ręce (najchętniej kogoś z Poznania):
- Ekstrakt z soku młodego jęczmienia ZSK - MGS emulgator ZSK - kilka sztuk pasków lakmusowych 4-polowych - naturalny olejek cytronelowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Spójrz do mnie na wymianę,wymiana moze byc na terenie Poznania.
![]() |
#1241 |
Wtajemniczenie
|
oddam sporo minerałów m.in. meow i inne wątek w podpisie
![]()
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Podbijam jeszcze raz. Niestety nie udało mi się znaleźć tego czego szukam, więc jeśli ktoś chciałby się jeszcze pozbyć półproduktów to chętnie przyjmę.
masła: shea i kakaowe kwas l-mlekowy mocznik gliceryna NMF, hydromanil mleczka D-pantenol, niacynamid ekstensyna keratyna, jedwab hydrolizowany sylimaryna ekstrakty na włosy (skórka jabłka, pokrzywa, adenozyna itp.) olejki eteryczne (owocowe) mleczan sodu Polysorbate 80 Optiphen Plus i poza mazidłowo chętnie Acne Derm lub Skinoren |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam o nich właśnie - super sprawa,na pewno ich spróbuję,dziękuje za polecenie
![]()
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Tlenek cynku ECOSPA(7.2014)
Olej jojoba ECOSPA(07.2014) - nie muszę oddawać Ekologiczny olej sojowy ECOSPA (04.2014) - koło 50 ml Baza kremowa ekologiczna ECOSPA Glinka zielona Illite - nowa 100 g ECOSPA(24 miesiące od momentu otwarcia) Witamina C - Tetraizopalmitynian askorbylu w formie oleju - odlewka ECOSPA Może ktoś chciałby coś z tego przygarnąć? ![]()
![]() |
#1248 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę hydrolat z czarnej porzeczki z BU, zrobiłam odlewkę 50 ml, mogę oddać całość ( 50 ml w butelce z atomizerem i reszta 150 ml w oryginalnej butelce), tylko raz wypróbowany.
Mam też 60 ml masła shea, którego pewnie nie dam rady wykorzystać, więc mogę trochę odstąpić, tez BU. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
a ja pilnie potrzebuję keratynę, może ma ktoś na zbyciu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Przyczajenie
|
Cześć, mam kilka półproduktów do oddania. Jestem w ciąży i nie będę ich potrzebować a szkoda, żeby się zmarnowały. Oddam za pokrycie kosztu wysyłki lub jeśli ktoś chce to na wymianę. Więcej informacji na zdjęciach
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23029 Edytowane przez Anuszatka Czas edycji: 2014-01-27 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1252 |
Przyczajenie
|
mam do oddania:
hydrolat z czarnej porzeczki EKO z BU - data ważności IV 2015, około 170-180 ml hydrolat z kwiatu pomarańczy z BU - data ważności X 2016, około 140 ml glinka biała ze spadomowe.pl - data ważności I 2016, około 40 g chętnie wymienię na jakieś olejki na pw zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję na wymianę witaminę E, NMF lub hydromanil, ewentualnie jeszcze jakieś mleczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Raczkowanie
|
Kupiłam dużą butlę hydrolatu z róży bułgarskiej (400 ml), chętnie oddam połowę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Raczkowanie
|
Oddam indygo do włosów z mazideł, niecałe 200g. Ważność do końca marca 2014 niestety.
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję pilnie kilku półproduktów z mazideł:
- wersenian dwusodowy (EDTA) - lecytyna sojowa HLB7 - glikol propylenowy a dodatkowo chętnie też inne ekstrakty, nawilżacze, proteiny. W zamian to co w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię:
Naturalis, niacynamid (wit.B3) 20g, do 06.2014 (nieotwierany) Mydła (nowe, do 11.2014): Lawendowa Farma, Słodka Lukrecja Blue Nature, mydło błotno-solne z Morza Martwego oraz https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3007 wymienię wszystko za cokolwiek przydatnego, zależy mi na pozbyciu się tych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Wymienię puder bambusowy BU i inne naturalne produkty z podpisu
![]() |
#1260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.