Wasze sny - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 19:24   #1231
Małgosia89
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

a ja byłam ministrantem i byłam zakochana w księdzu

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 20:08   #1232
suve
Zakorzenienie

a mi się śnił patrol policji, sprawdzający czy przechodzę przez pasy.
Stary 2009-06-21, 12:10   #1233
RealGirl89
Zadomowienie

od kilku dni pod rząd śni mi się że zdradzam mojego Tż'ta

dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606
RealGirl89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-21, 12:37   #1234
Kissabble
BAN stały

śniło mi się, że trzymałam drzwi, bo ktoś obcy chciał się koniecznie dostać do środka. zastanawia mnie tylko, dlaczego ich po prostu nie zamknęłam na klucz
Kissabble jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-21, 13:00   #1235
dusia139
Wtajemniczenie

Mi się śniło, że występowałam w "Tańcu z gwiazdami". Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, bo tańczyc nie umiem Ale nie powiem, fajnie było
Nie jest za późno!
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 12:24   #1236
Lavi92
Zakorzenienie

Ostatnio mi się śniło, że ścigali mnie za ściąganie filmów z internetu.. a dokładnie za to, że ściągałam z takiej jednej strony a nigdy nic sama nie wrzuciłam tam żeby ode mnie ściągli Ale nie otworzyłam panom funkcjonariuszom ale i tak kare płaciłam.
Stary 2009-06-22, 13:19   #1237
aalutka
Zadomowienie

Dzisiaj mi się śniły wyniki z egzaminów m.in. z dydaktyki, że dostałam 4... Dziś sprawdziłam USOS, dostałam 3 - także dobra wiadomość No jednak sny mi się nie sprawdzają

aalutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-22, 14:12   #1238
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalutka Pokaż wiadomość
Dzisiaj mi się śniły wyniki z egzaminów m.in. z dydaktyki, że dostałam 4... Dziś sprawdziłam USOS, dostałam 3 - także dobra wiadomość No jednak sny mi się nie sprawdzają

hehe Sny podobno sprawdzają się na odwrót

Ja ponad rok temu miałam sen który do dziś mam w pamięci: Śniło mi się kiedyś że spotkałam cygankę, która wróżyła mi z ręki. Na początku stałam z nią twarzą w twarz ale kiedy zaczęła mi wróżyć, przeniosłam się w miejsce gdzie ta wróżba miała się spełnić....
Słyszałam wszystko to co do mnie mówiła ale nagle znalazłam się na stacji kolejowej, w zasadzie na peronie.
Było to miejsce w którym nigdy nie byłam, na tablicy ogłoszeń była wyświetlona nazwa miasta ale niestety nie mogłam dostrzec gdzie dokładnie jestem. Wiedziałam tylko że jest bardzo nowocześnie.
Cyganka mówiła do mnie, że kiedy się znajdę w tym miejscu mam się obrócić do tyłu bo za mną będzie stał mężczyzna, który już będzie się na mnie parzył i potrzeba nam tylko aby nasze oczy się spotkały
W tym śnie stałam z boku tak jakby poza swoim ciałem i widziałam moją osobę, widziałam moment w którym oglądam się za siebie( chyba nawet całkiem przypadkiem) i wtedy napotykam chłopaka, który na mnie cały czas patrzył.
We śnie widziałam go bardzo dokładnie( wysoki blondyn w okularach),stał za mną i uśmiechał się kiedy sie odwróciłam

Szczerze mówiąc ten sen zrobił na mnie duże wrażenie, często o nim myślę, nie wmawiam sobie że jest on jakiś szczególny- tym bardziej, że w tamtym okresie narzekałam na brak chłopaka Może to być zatem wynik mojej podświadomości.
Potem dużo czytałam na temat snów w których pojawiają się
"wróżące cyganki " i znalazłam taką informację, że to co mówi cyganka we śnie tylko wtedy się sprawdzi kiedy nie weźmie za wróżbę zapłaty.
Dlatego też często mi w głowie ten siedzi bo ja przed wróżbą wyciągałam do niej 5zł a ona nie chciała przyjąć
Na obecną chwilę mam chłopaka i jestem bardzo szczęśliwa, nawet sobie nie wyobrażam że mogłabym być z kimś innym więc mój sen raczej się nie sprawdzi Co do pociągów to często nimi jeżdżę ale zawsze ta samą trasą i na pewno po drodze nie ma takiej stacji jak z mojego snu Mimo to czasami myślę że gdzieś jest moja stacja ze snu

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 14:19   #1239
Mrs.
Zakorzenienie

a mi się dzis śniło , że moja sąsiadka ma 2 zmiane w pracy ( od pół roku zawsze ma pierwszą ) w południe przychodzi do mnie i się pyta czy zaopiekuje się jej synkiem w nastepnym tyg. bo ma na 2 zmiane i nie ma go z kim zostawić byłam w szoku
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 14:40   #1240
frywolna franka
Zakorzenienie

Śniło mi się, że jestem w zaawansowanej ciąży...

heh jak bym chciała, żeby się wyśniło
Stary 2009-06-22, 20:37   #1241
Jutte
Wtajemniczenie

hym.. mi tez się dzis sniło ze jestem w ciąży
hym.. ale to nie pierwszy raz.. juz pare razy mi się to śniło..
a mam zaledwie 17 lat..:P no ale jak się śni ciąża to ponoć niesie za sobą pozytywne wybory itd :P
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-23, 08:20   #1242
Lavi92
Zakorzenienie

Eh ciąża wzbudza we mnie dziwne emocje

Od poczatku snu nie pamiętam, a było to tak:
W jakimś mieszkaniu, takim z moich marzeń , zabawiałam się z jakimś chłopakiem po czym przypomniałam sobie, że mam dziś joge więc szybko się ubrałam i wyszłam z domu i znajdowałąm się w bloku w którym mieszkam, pobiegłam do klatki po przeciwnej stronie potem do piwnicy a tam jakiś typ siedział, to wybiegłam i weszłam do drugiej klatki ale przypomniałam sobie, że zajęcia są w szkole medycznej. Stwierdzilam, że odpuszcze sobie.
Następnie znalazłam się w autobusie z którego wysiadałam na krześle obrotowym. Jechałam ze znajomymi ze szkoły, one szły przydrożną ścieżką a ja jechałam po niej tyłem Zaraz zobaczyłam jakieś dwie dziewczyny uciekające przez pole to i my zaczęłyśmy biec. I znalazłam się znowu w autobusie bo wracałam do domu ze szkoły i okazało się, że jest jakieś zakończenie roku papieskiego i u mojego taty kolegi na podwórku byłytakie trybuny wybudowane i tak siedzieli kardynałowie i podnosili ręce do góry, jakieś babcie wysiadły na przysztanku poszły tam i się przysiadły.Nagle się znalazłam w lasku przy kościele siedząc ze znajomymi po czym zobaczyłam takie prawie że nowonarodzone szczeniaczki high west terriera, które wychodziły spod drzewa a mama je zbierała w jedno miejsce. Szłam już do domu z moim byłym i jakimś gościem i się okazało, że pod chodnikami są te szczeniaki i trzeba uważać, my znaleźliśmy jednego na co ja go wzięłam do domu żeby go uratować po czym okazało się, że to pingwin. I wróciłam do miejego ex. Jeszcze było że prawie cała rodzina kolegi umarła. I koleżanka pokazała mi liste kto to.

Dziewczyny co wpływa na sny?! Myślałam, że oszaleje! Nie dość że myła burza, budziłam sie pokilka razy to jeszcze takie głupoty..
Ani nie jadłam nic ciążkiego na noc ani nie poszłam późno spać.. Ludzie..
Stary 2009-06-28, 10:41   #1243
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Mnie się śniło, że miałam wyjść za mąż. Wszystko było przygotowane. NAsi goście byli już w kościele. Proboszcz im coś tłumaczył.Znalazłam tż na przystanku (nie widziałam jego twarzy). Długo rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że nie jesteśmy gotowi na ślub. Rozpłakałam się i poprosiłam go, żeby mne przytulił. W końcu miałam wejść do kościoła i odwołać ślub. Weszłąm głównym wejściem, łzy miałam w oczach i szepnęłam do proboszcza, że ślubu nie będzie. Wtedy wstała moja koleżanka (jej twarzy też nie widziałam) i powiedziała że ślub ma się odbyć. Odwróciłam się ze lzami w oczach i zobaczyłam mojego tż (twarzy nie widziałam). Nie wiem jak się zakończył ten ślub..

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-02, 11:29   #1244
trucizna007
Zakorzenienie

wczoraj siedziałam do bardzo późna. zjadłam kolację o 19, a nie spałam do 2... byłam tak głodna, że wzięłam szybko kromkę chleba oraz wypiłam kilka łyków maślanki... no i śnił mi się jakiś horror.

byłam w szkole oglądać ją (Dzień Otwarty), bo kończyłam jedną i wybierałam następną. było jakiś przedstawienie, parę znanych twarzy. nagle zauważyłam jakiegoś metala ubranego na czarno, czarne włosy oraz czarne cienie na powiekach. cały czas się na mnie gapił - byłam przerażona. starał się zgubić go z oczu, łaziłam między jakimiś regałami. aż w końcu pomyślałam, że jestem niegrzeczna () i podeszłam do niego. on mnie zaprowadził pod jakieś drzwi, usiadłam na krześle. nagle coś huknęło i moim oczom ukazał się szatan. gościu spytał się mnie, czy wierzę w niego, ja nie odpowiedziałam. on ponowił pytanie - tym razem zaprzeczyłam.
a później poszłyśmy z mamą na lody i napadł mnie pewien mężczyzna. nie chciałam niczego stracić, ale musiałam oddać. wyjęłam specjalnie portfel, w którym miałam grosze. kazał się pospieszyć, bo mi przetnie pod piersią. nie wiem jak, ale złamałam mu ten nóż (dwustronny był). on jednak resztę wbił mi w okolice bioder. ja zgięłam się w pół i krzyczałam: no ruszcie się, pomocy, ślepoty !!!!!!!! do ludzi z kolejki za mną. to było straszne.

a jak się obudziłam, strasznie mnie tam kuło. ale dlatego, bo przed snem wypiłam z litr wody i obudziłam się z pół pękniętym pęcherzem

Wade <3

https://si0.twimg.com/profile_images...fdc260aea.jpeg
trucizna007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-02, 13:13   #1245
chuda62
Przyczajenie

A ja miałam dziś piękny sen ) Muszę go zapisać w moim senniku, póki pamiętam, bo znający życie wyleci mi zaraz z głowy, a jest naprawdę wart zapamiętania, chociaż nie skończył się Happy End'em, to i tak jestem zadowolona ;-)
chuda62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-02, 14:19   #1246
Lavi92
Zakorzenienie

Niektóre sny są naprawdę śmieszno-dziwne

Dziś miałam taki, że ho ho. Byłam na jakimś zgrupowaniu piłkarskim, które się odbywało w domku letniskowym mego wujka, tak była tez restauracja itp. Mama się na mnie zaczęła drzeć żebym uważała na narkotyki po czym wyszłam i zaczął mnie śledzić gość, który mi wstrzyknął coś w szyje i do rękawa wrzucił paczkę narkotyków. Później oglądałam jakis dziwny wschodo-zachód slońca i to był ten zamek jak w bajkach Disney'a Było ciemno-jasno i zamek
Głupota xD A to i tak nie cały sen.
Stary 2009-07-02, 19:16   #1247
Celestia
Zakorzenienie

ja miałam ostatnio koszmar, ze ktoś siada na mnie i zaczyna dusić, myslałam, ze będę krzyczeć przez sen, brrrrr, masakra, potem juz nie mogłam spać do rana...
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-04, 16:57   #1248
alessandrija
Przyczajenie

witajcie drogie Wizażanki ;*

piszę do Was, gdyż od kilku dni mam problem z moimi snami. nigdy dotąd nic mi się nie śniło, a teraz nagle ni stąd ni zowąd mam parę przerażających snów pod rząd.
do rzeczy : śnią mi się operacje, głównie takie, że leżę na stole operacyjnym nawet nie wiem dlaczego. czasem domyślam się, że np. jest to przeszczep szpiku kostnego, czasem transplatacja serca, a czasem po prostu chirurg, który ma zakrytą twarz (to normalne) i nie ma oczu (to już mniej) kroi mnie jak popadnie.
szczerze to naprawdę zlekceważyłabym ten sen, gdyby nie fakt, że po takiej 'sennej operacji' boli mnie operowana część ciała. dzisiaj śniło mi się, że miałam przeszczep serca i cały dzień mnie boli. sprawdzałam w senniku, że ten sen oznacza gwałtowne zmiany, ale chciałabym się po prostu dowiedzieć czy któraś z Was miewa takie sny?
w których sen wpływa na podświadomość i wywołuje ból?

pozdrawiam przemiłe koleżanki!
alessandrija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-05, 15:18   #1249
trucizna007
Zakorzenienie

w poprzednim poście napisałam, że ktoś wbił mi część noża w brzuch, a jak się obudziłam to czułam ból, bo potrzebowałam toalety po wypiciu litra wody przed snem

Wade <3

https://si0.twimg.com/profile_images...fdc260aea.jpeg
trucizna007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-05, 18:27   #1250
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Dzisiaj śniło mi się,że w ramach lekcji miałam iść z klasą do klubu. I, że koleżanki mojej siostry powiedziały mi, że jestem wychudzona.

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-08, 19:20   #1251
veronicas15
Zakorzenienie

Śniło mi się rozpoczęcie roku szkolnego
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-08, 22:56   #1252
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a mi sie dzisiaj znil sen rodem z powiesci Koontza - najpierw przy jakims opuszczonym domu zaczelam sie zapadac w ziemie - ale nie zakopywac tylko tak jakby lacyzc z nia jakimis korzeniami...okazalo sie,ze ten dom uwiezil jakiegos goscia i teraz zlapal mnie a tamtego wypuscil...a potem bylam w tym domu i tam wszedzie bylo mnostwo robakow.... okropny sen...
Stary 2009-07-09, 01:25   #1253
Incomprehensible
Rozeznanie

GG do Incomprehensible

Mi to się w ogóle ostatnio jakieś cmentarze śniły kilka razy pod rzad :/
Z reguły nie interesuję się co mi się śniło bo i tak zapominam w parę godzin
Ale to już mnie denerwować zaczęło po pewnym czasie:P

"W życiu chodzi o ludzi, których spotykasz

....i o rzeczy, które z nimi tworzysz."

Incomprehensible jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-11, 15:41   #1254
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

A ja mam parę takich snów, które powtarzają się od kilku lat

Przez 1, 5 roku mieszkałam w takiej bardzo fajnej miejscowości.Wspaniale wspominam tamten czas Mieszkałam tam jak skończyłam 2 latka, przeprowadziłam się jak miałam 3, 5. Potem przez kilka lat chodziłam tam razem z moją mamą do jej koleżanek.

Jak mieszkałam tam wtedy, to wchodząc po schodach, moje mieszkanie było po lewej stronie.
W moim śnie, schody zawsze zakręcały w prawo...Na półpiętrze były lekko uchylone drzwi.Zawsze zastanawiałam się, co za nimi jest, ale do tej pory się nie dowiedziałam...Nigdy tam nie weszłam...
Ten sen powtarza się od kilku lat.

Ja mam tak, że jeżeli śni mi się coś niebezpiecznego, np. że ktoś chce mnie zabić , lub że mnie goni ,to zawsze...albo wyskakuję przez okno- ale nie spadam tylko unoszę się w powietrzu, albo...wskakuję na miotłę
Eh...
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-12, 13:28   #1255
m0niq
Zadomowienie

Mi się śniło, że byłam w polu miedzy krzakami malin ubrana w wykwintną suknię (taką jakie nosiła niegdyś arystokracja na jakiś balach) i nieopodal dalej czekał na mnie przystojny mężczyzna w smokingu.

Tyle pamiętam z tego snu, bo śnił mi się parę dni temu.

ogólnie, to czasem powtarzają mi się sny sprzed lat ;P ale nie za często.

Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.`

Edytowane przez m0niq
Czas edycji: 2009-07-12 o 13:29
m0niq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 12:44   #1256
Jutte
Wtajemniczenie

mi sie dzis nilo ze gadałam z jakims francuzem o książkach :P
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 18:38   #1257
Viollet87
Zakorzenienie

Bardzo często mam sny, niemal każdej nocy. Ale ostatnich kilka to przegięcie - co noc śni mi się... wizaż.pl pewnie dlatego, że ostatnio spędzam masę czasu w wątkach o kosmetykach mineralnych, biorę udział we wspólnych zamówieniach itp... Chyba czas na odwyk

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 15:27   #1258
kikaaaa
Raczkowanie

śnił mi się ... borys szyc leżeliśmy na łóżku i się przytulaliśmy ... buahaha

kikaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 16:56   #1259
m0niq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikaaaa Pokaż wiadomość
śnił mi się ... borys szyc leżeliśmy na łóżku i się przytulaliśmy ... buahaha
dobre

Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.`

m0niq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 17:37   #1260
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Parę dni temu śniło mi się, że jestem w ciąży (już któryś raz )
Potem śniło mi się, że kupiłam 2 gazety "Machina"

A dziś była makabra

Śnił mi się chiński oddział wojskowy, każdy żołnierz w białym mundurze i kasku, stali w równym szyku, i uwaga... Każdy przystawiał sobie pistolet pod brodę i nie mógł się ruszyć. Jeśli się ruszył to był bezwzględny rozkaz strzelenia sobie w podbródek No i tak stoją i nagle jeden wykonał minimalny ruch i paf, strzelił i upadł, a reszta tylko poruszyła się tak, jakby chcieli go podtrzymać, ale zaraz przypomnieli sobie o rozkazie i dalej stali w zwartym szyku przystawiając sobie spluwy do podbródków, a ten nieżywy tak leżał między nimi... tylko zaraz weszło dwóch innych i go wynieśli, a reszta nadal stała...
Obudziłam się przerażona...
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości