![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
a ja byłam ministrantem i byłam zakochana w księdzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
a mi się śnił patrol policji, sprawdzający czy przechodzę przez pasy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Zadomowienie
|
od kilku dni pod rząd śni mi się że zdradzam mojego Tż'ta
![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
BAN stały
|
śniło mi się, że trzymałam drzwi, bo ktoś obcy chciał się koniecznie dostać do środka. zastanawia mnie tylko, dlaczego ich po prostu nie zamknęłam na klucz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Wtajemniczenie
|
Mi się śniło, że występowałam w "Tańcu z gwiazdami". Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, bo tańczyc nie umiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mi się śniło, że ścigali mnie za ściąganie filmów z internetu.. a dokładnie za to, że ściągałam z takiej jednej strony a nigdy nic sama nie wrzuciłam tam żeby ode mnie ściągli
![]()
![]() |
![]() |
#1237 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj mi się śniły wyniki z egzaminów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Sny podobno sprawdzają się na odwrót ![]() Ja ponad rok temu miałam sen który do dziś mam w pamięci: Śniło mi się kiedyś że spotkałam cygankę, która wróżyła mi z ręki. Na początku stałam z nią twarzą w twarz ale kiedy zaczęła mi wróżyć, przeniosłam się w miejsce gdzie ta wróżba miała się spełnić.... Słyszałam wszystko to co do mnie mówiła ale nagle znalazłam się na stacji kolejowej, w zasadzie na peronie. Było to miejsce w którym nigdy nie byłam, na tablicy ogłoszeń była wyświetlona nazwa miasta ale niestety nie mogłam dostrzec gdzie dokładnie jestem. Wiedziałam tylko że jest bardzo nowocześnie. Cyganka mówiła do mnie, że kiedy się znajdę w tym miejscu mam się obrócić do tyłu bo za mną będzie stał mężczyzna, który już będzie się na mnie parzył i potrzeba nam tylko aby nasze oczy się spotkały ![]() ![]() ![]() W tym śnie stałam z boku tak jakby poza swoim ciałem i widziałam moją osobę, widziałam moment w którym oglądam się za siebie( chyba nawet całkiem przypadkiem) i wtedy napotykam chłopaka, który na mnie cały czas patrzył. We śnie widziałam go bardzo dokładnie( wysoki blondyn w okularach),stał za mną i uśmiechał się kiedy sie odwróciłam Szczerze mówiąc ten sen zrobił na mnie duże wrażenie, często o nim myślę, nie wmawiam sobie że jest on jakiś szczególny- tym bardziej, że w tamtym okresie narzekałam na brak chłopaka Może to być zatem wynik mojej podświadomości. Potem dużo czytałam na temat snów w których pojawiają się "wróżące cyganki " i znalazłam taką informację, że to co mówi cyganka we śnie tylko wtedy się sprawdzi kiedy nie weźmie za wróżbę zapłaty. Dlatego też często mi w głowie ten siedzi bo ja przed wróżbą wyciągałam do niej 5zł a ona nie chciała przyjąć ![]() ![]() Na obecną chwilę mam chłopaka i jestem bardzo szczęśliwa, nawet sobie nie wyobrażam że mogłabym być z kimś innym więc mój sen raczej się nie sprawdzi Co do pociągów to często nimi jeżdżę ale zawsze ta samą trasą i na pewno po drodze nie ma takiej stacji jak z mojego snu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
a mi się dzis śniło , że moja sąsiadka ma 2 zmiane w pracy ( od pół roku zawsze ma pierwszą ) w południe przychodzi do mnie i się pyta czy zaopiekuje się jej synkiem w nastepnym tyg. bo ma na 2 zmiane i nie ma go z kim zostawić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że jestem w zaawansowanej ciąży...
heh jak bym chciała, żeby się wyśniło ![]()
![]() |
![]() |
#1241 |
Wtajemniczenie
|
hym.. mi tez się dzis sniło ze jestem w ciąży
![]() ![]() ![]() hym.. ale to nie pierwszy raz.. juz pare razy mi się to śniło.. a mam zaledwie 17 lat..:P no ale jak się śni ciąża to ponoć niesie za sobą pozytywne wybory itd :P
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Eh ciąża wzbudza we mnie dziwne emocje
![]() Od poczatku snu nie pamiętam, a było to tak: W jakimś mieszkaniu, takim z moich marzeń ![]() Następnie znalazłam się w autobusie z którego wysiadałam na krześle obrotowym. Jechałam ze znajomymi ze szkoły, one szły przydrożną ścieżką a ja jechałam po niej tyłem ![]() ![]() Dziewczyny co wpływa na sny?! Myślałam, że oszaleje! Nie dość że myła burza, budziłam sie pokilka razy to jeszcze takie głupoty.. Ani nie jadłam nic ciążkiego na noc ani nie poszłam późno spać.. Ludzie..
![]() |
![]() |
#1243 |
przyczajony tygrys
|
Mnie się śniło, że miałam wyjść za mąż. Wszystko było przygotowane. NAsi goście byli już w kościele. Proboszcz im coś tłumaczył.Znalazłam tż na przystanku (nie widziałam jego twarzy). Długo rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że nie jesteśmy gotowi na ślub. Rozpłakałam się i poprosiłam go, żeby mne przytulił. W końcu miałam wejść do kościoła i odwołać ślub. Weszłąm głównym wejściem, łzy miałam w oczach i szepnęłam do proboszcza, że ślubu nie będzie. Wtedy wstała moja koleżanka (jej twarzy też nie widziałam) i powiedziała że ślub ma się odbyć. Odwróciłam się ze lzami w oczach i zobaczyłam mojego tż (twarzy nie widziałam). Nie wiem jak się zakończył ten ślub..
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
wczoraj siedziałam do bardzo późna. zjadłam kolację o 19, a nie spałam do 2... byłam tak głodna, że wzięłam szybko kromkę chleba oraz wypiłam kilka łyków maślanki... no i śnił mi się jakiś horror.
byłam w szkole oglądać ją (Dzień Otwarty), bo kończyłam jedną i wybierałam następną. było jakiś przedstawienie, parę znanych twarzy. nagle zauważyłam jakiegoś metala ubranego na czarno, czarne włosy oraz czarne cienie na powiekach. cały czas się na mnie gapił - byłam przerażona. starał się zgubić go z oczu, łaziłam między jakimiś regałami. aż w końcu pomyślałam, że jestem niegrzeczna ( ![]() ![]() a później poszłyśmy z mamą na lody i napadł mnie pewien mężczyzna. nie chciałam niczego stracić, ale musiałam oddać. wyjęłam specjalnie portfel, w którym miałam grosze. kazał się pospieszyć, bo mi przetnie pod piersią. nie wiem jak, ale złamałam mu ten nóż (dwustronny był). on jednak resztę wbił mi w okolice bioder. ja zgięłam się w pół i krzyczałam: no ruszcie się, pomocy, ślepoty !!!!!!!! do ludzi z kolejki za mną. to było straszne. a jak się obudziłam, strasznie mnie tam kuło. ale dlatego, bo przed snem wypiłam z litr wody i obudziłam się z pół pękniętym pęcherzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Przyczajenie
|
A ja miałam dziś piękny sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Niektóre sny są naprawdę śmieszno-dziwne
![]() Dziś miałam taki, że ho ho. Byłam na jakimś zgrupowaniu piłkarskim, które się odbywało w domku letniskowym mego wujka, tak była tez restauracja itp. Mama się na mnie zaczęła drzeć żebym uważała na narkotyki po czym wyszłam i zaczął mnie śledzić gość, który mi wstrzyknął coś w szyje ![]() ![]() ![]() Głupota xD A to i tak nie cały sen.
![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
ja miałam ostatnio koszmar, ze ktoś siada na mnie i zaczyna dusić, myslałam, ze będę krzyczeć przez sen, brrrrr, masakra, potem juz nie mogłam spać do rana...
![]() |
![]() |
#1248 |
Przyczajenie
|
witajcie drogie Wizażanki ;*
piszę do Was, gdyż od kilku dni mam problem z moimi snami. nigdy dotąd nic mi się nie śniło, a teraz nagle ni stąd ni zowąd mam parę przerażających snów pod rząd. do rzeczy : śnią mi się operacje, głównie takie, że leżę na stole operacyjnym nawet nie wiem dlaczego. czasem domyślam się, że np. jest to przeszczep szpiku kostnego, czasem transplatacja serca, a czasem po prostu chirurg, który ma zakrytą twarz (to normalne) i nie ma oczu (to już mniej ![]() szczerze to naprawdę zlekceważyłabym ten sen, gdyby nie fakt, że po takiej 'sennej operacji' boli mnie operowana część ciała. dzisiaj śniło mi się, że miałam przeszczep serca i cały dzień mnie boli. sprawdzałam w senniku, że ten sen oznacza gwałtowne zmiany, ale chciałabym się po prostu dowiedzieć czy któraś z Was miewa takie sny? w których sen wpływa na podświadomość i wywołuje ból? pozdrawiam przemiłe koleżanki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
w poprzednim poście napisałam, że ktoś wbił mi część noża w brzuch, a jak się obudziłam to czułam ból, bo potrzebowałam toalety po wypiciu litra wody przed snem
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śniło mi się,że w ramach lekcji miałam iść z klasą do klubu. I, że koleżanki mojej siostry powiedziały mi, że jestem wychudzona.
![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się rozpoczęcie roku szkolnego
![]()
![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
a mi sie dzisiaj znil sen rodem z powiesci Koontza - najpierw przy jakims opuszczonym domu zaczelam sie zapadac w ziemie - ale nie zakopywac tylko tak jakby lacyzc z nia jakimis korzeniami...okazalo sie,ze ten dom uwiezil jakiegos goscia i teraz zlapal mnie a tamtego wypuscil...a potem bylam w tym domu i tam wszedzie bylo mnostwo robakow.... okropny sen...
![]() |
![]() |
#1253 |
Rozeznanie
|
Mi to się w ogóle ostatnio jakieś cmentarze śniły kilka razy pod rzad :/
Z reguły nie interesuję się co mi się śniło bo i tak zapominam w parę godzin Ale to już mnie denerwować zaczęło po pewnym czasie:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Elwirka-Elmirka :D
|
A ja mam parę takich snów, które powtarzają się od kilku lat
![]() Przez 1, 5 roku mieszkałam w takiej bardzo fajnej miejscowości.Wspaniale wspominam tamten czas ![]() Jak mieszkałam tam wtedy, to wchodząc po schodach, moje mieszkanie było po lewej stronie. W moim śnie, schody zawsze zakręcały w prawo...Na półpiętrze były lekko uchylone drzwi.Zawsze zastanawiałam się, co za nimi jest, ale do tej pory się nie dowiedziałam...Nigdy tam nie weszłam... Ten sen powtarza się od kilku lat. Ja mam tak, że jeżeli śni mi się coś niebezpiecznego, np. że ktoś chce mnie zabić , lub że mnie goni ,to zawsze...albo wyskakuję przez okno- ale nie spadam tylko unoszę się w powietrzu ![]() ![]() ![]() ![]() Eh... ![]()
![]() |
#1255 |
Zadomowienie
|
Mi się śniło, że byłam w polu miedzy krzakami malin ubrana w wykwintną suknię (taką jakie nosiła niegdyś arystokracja na jakiś balach) i nieopodal dalej czekał na mnie przystojny mężczyzna w smokingu.
Tyle pamiętam z tego snu, bo śnił mi się parę dni temu. ![]() ogólnie, to czasem powtarzają mi się sny sprzed lat ;P ale nie za często.
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-07-12 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Wtajemniczenie
|
mi sie dzis nilo ze gadałam z jakims francuzem o książkach :P
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
Bardzo często mam sny, niemal każdej nocy. Ale ostatnich kilka to przegięcie - co noc śni mi się... wizaż.pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
śnił mi się ... borys szyc
![]()
![]() |
#1259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1260 |
Konto usunięte
|
Parę dni temu śniło mi się, że jestem w ciąży (już któryś raz
![]() Potem śniło mi się, że kupiłam 2 gazety "Machina" ![]() ![]() A dziś była makabra ![]() Śnił mi się chiński oddział wojskowy, każdy żołnierz w białym mundurze i kasku, stali w równym szyku, i uwaga... Każdy przystawiał sobie pistolet pod brodę i nie mógł się ruszyć. Jeśli się ruszył to był bezwzględny rozkaz strzelenia sobie w podbródek ![]() ![]() Obudziłam się przerażona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.