|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
![]() Lalki, misie, niedługo przyjdzie czas na zabawę w lekarza-zobaczysz ![]() ![]() Juz do miliona? ![]() ![]() Własnie nie wiem, gardło mnie boli, wygląda to na przeziebienie, ale może mnie boleć po procentach-nie przeczę, ze mało nie wypiłam ![]() Taakk cenią się, cenią. A masz rację, ze cena nie zawsze idzie w parze z jakością ![]() Zwłaszcza jeśli chodzi o kosmetyki ![]() A własnie Rambuś, dostałam ostatnio próbkę z Kolastyny-żel intensywnie nawilzający (algi słodkowodne, minropatch). Jest bezzapachowy i swietnie nawilza . Skóra jest po nim taka jakby świeża, oddycha. Jak dla mnei rewelka. Jedynym minusem9lub też plusem-zalezy kto co lubi) jest to, że szybko się wchania. Ja go uzywaam pod makijaż i do tego świetnie się nadaje ![]() Wsiąka jak woda,a co najważniejsze oczy mnie po nim nie szczypału co czesto mi sie zdarza po kremach i zelach:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że liczę nie po kolei ![]() Ale to chyba da się jeszcze wyćwwiczyć ? ![]() ![]() Muszę wypróbować na ciało ![]() Bo na twarz - nie dla mnie niestety Kolastyny, Ziaje i inne Nivea ![]() Dobra lecę uczyć się dzielenia. Pa ![]() Miłej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Konto usunięte
|
Rambo, oczywiście, że się da
![]() ![]() Nawet mi nie pisz o Nivei, brr, jak pomyslę o tej reklamie, to aż mnie dygawka bierze ![]() Ciekawe czy przejdzie ten majkowy róż ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
ale zescie sie rozpisały
![]() Silva rozchorowałas sie ![]() ![]() ![]() Rambo zdecyduj sie masz 10 czy sto lat, bo to jednak jaka roznica, mała ale zawsze jakas. A co to rozu to nie bedzie majtkowego rozu, tylko razacy majtkowy roz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie przygotuję różowe okulary
![]() ![]() Lat mam dziesięć, ale Pani w szkole mówi, że nieważne czy się zero dodaje czy odejmuje zawsze jest to samo. Więc chyba to nie robi wielkiej różnicy czy mam lat 10 czy 100 ![]()
![]() |
![]() |
#1236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Twoja Pano dobrze Ci mówi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164966 A o to, ta niespodzianka ![]() ![]() Dziewczyny mam prośbę, Wy tu jesteście dłużej. Jeśli macie jakieś propozycje wątków to je nam wyślijcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak bede wiedziec cos co warto dodac to napewno Ci dam znac. I napewno tez skorzystam z tego watku ![]() Rambo to moze dodaj jeszcze to: Wizażowe hity https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125009 i Wpadki ubraniowe gwiazd.... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76873 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Żmijko - dziękuję
![]() ![]() Już oczwiście dodane ![]()
![]() |
![]() |
#1240 | |
Konto usunięte
|
Mówiłam, dosyć o wieku !!!
![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzie Green Club? ![]() Nie mam narazie pomysłów, oprócz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148542 I co?przyda się prawda? ![]() Taki mały żarcik na dobry dzień ![]() Napiszcie mi, jakie tabletki na gardło najlepiej Wam pomagają? Bo mi strepsils intensive, cholinex i zioła Bittner Pervivo. Ale to jeszcze nie to, czego bym chciała. Z naturalnych leków oczywiście czosnek(blee-smok wawelski ![]() W jeden dzień? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Prosze Straszej Pani na gardło dobre jest płukanie gardła wywarem z szałwi i ja zawsze chodze z szalikiem po domu ![]() A jaki masz głosik?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Konto usunięte
|
Zaraz przypomniał mi się film 'Starsza pani musi zniknąć'
![]() Hmm, a ktoś tu chyba niedługo będzie miał skończone 25 latek ![]() ![]() Masz rację, szałwia jest dobra ![]() Głos jest OK. Nie mam chrypki, tylko jak przełykam ślinę, to mam wrażenie jakbym miała kaktusa w gardle ![]() Już wolałabym wypluwac niż połykac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a filmu nie ogladałam ![]() A watku z o CKM nie czytałam, jakis nudny mi sie wydawał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Konto usunięte
|
Nudny jest, to fakt - ile mozna?
![]() Ale z ciekawości czasem zaglądałam ![]() ![]() ![]() Jest jednak jakiś pozytyw starości-młodsi muszą nas się słuchać czyż nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak młodsi powinni starszych słuchać i okazywac im szacunek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
No to tak. Jesli juz o wieku mowa:
Młodsi powinni słuchac starszych, okazywac im szacunek, czyscic buty i kłaniac im sie w pas ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sie naodpowiadałam na PW i chyba (zaznyczam "chyba") spadam... ![]() Jak tam przygotowania przed sylwestrem? Bo ja już mam dresik wyprany. ![]()
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo.
Ja tu najmłodszym dziesięciolatkiem jestem ![]() I starsi się młodszymi opiekować powinni ![]() Muszę się Wam wyżalić. Moje koleżanki stwierdziły, że skoro ja taka Wizażanka wzięta jestem, to mam zrobić im makijaże. I robię ich sześć ![]() Mam pomysły może na trzy (bo oczywiście każdy ma być inny i w niczym nie przypominać pozostałych) ![]()
![]() |
![]() |
#1249 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pamietam tę piosenkę -"ja nosze dres, dres spoko jest" ![]() Cytat:
![]() ![]() A wyjasniłaś im, co to znaczy wizazować?Bo chyba nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Konto usunięte
|
Rambo, pamiętasz jak pisałam o tych zdjęciach,gifach - wklejanych w tekst w postach na forum?
Pytałam Agebil1 o to-wyraziła chęć pomocy, ale niestety nie może mi pomóc dopóki nie znajdziemy konkretnego posta z takim obrazkierm. A dlaczego? Otóż moderator może to sprawdzić ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=351 Wierzę w Ciebie Rambo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze : kopiuję to co tam było napisane
![]() [ATTACH]tu coś było, ale skasowałam bo takto wyskakuje jako załącznik ![]() Po drugie - nie no nie odmówię im ![]() Nie będę taka wredna - wolę sama się nimi zająć niż potem przez połowę nocy patrzyć co one sobie nawymyślały ![]() Jak się znajdzie gdzies w pobliżu jakaś dobra cyfrówka, to może nawet zrobię zdjęcia moim dziełom ![]() Nawet nie próbuję im wytłumaczyć ![]() Ale chyba powoli się zorientowały, że Wizażanka to nie to samo co wizażystka ![]() Jedna z nich kiedyś tu weszła... I wpadła niestety na jakąś głupawkę. Stwierdziła (cytat), że mamy w głowach narąbane i że ją krew zalewa jak czyta takie pierdoły i że mogłybyśmy się zająć czymś konstruktywnym a nie takie bzdury wypisywać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1252 |
Konto usunięte
|
Kurde nie wiem
![]() Nie udaje mi się ![]() W kazdym razie dzięki ![]() No koniecznie zrób fotki ![]() Skoro lubisz robić makijaże, to może powinnaś była iść na jakiś kurs wizażu czy coś ![]() Eee, podaj jej linki do moich ciekawostek, niech zobaczy, że o samych bzdurach nie rozmawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a widze, ze dziewczyna sie cały czas smiała, dobre podejscie ![]() Cytat:
![]() A siedze w dzinsach, bo dresu nie mam ![]() Cytat:
![]() A o tym wklejaniu jest w FAQ? Patrzałaś tam https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=bbcode#imgcode https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=bbcode#attach a to o tym atachu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Nie no, aż tak nie lubię.
Z resztą będą nieudolne zapewne te moje makijaże ![]() Zobaczymy ![]() Co będzie to będzie. Najwyżej stworzę z nich potwory ![]() ![]() Jutro zaczynam Sylwestra o 15 ![]() No po prostu świetnie ![]() Żmijko - no proszę. Powinnam Ciebie całą wkleic do skróconej wyszukiwarki ![]() Wszystko znajdziesz ![]()
![]() |
![]() |
#1255 |
Konto usunięte
|
Rambo, Wy moderatorzy, to jacyś tacy bardzo przywiązani jesteście do tej wyszukiwarki
![]() ![]() Mi parę razy zdarzyło się nie znaleźć tego i tego, ale nie dlatego, że nie szukałam, tylko dlatego, że nie znalazłam ![]() Czasem podobne wątki są o zupełnie róznych tytułach i naprawdę ciezko jest ![]() ![]() ![]() Zmijko, ja żeby znaleźć ten wywiad włączyłam w tamtym wątku opcję-przeszukaj watek i wpisałam-wywiad ![]() Rambo, to bardzo wczesnie ![]() A gdzie się wybieracie?Może małe party w domu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U koleżanki w domu ![]() I ja już tam jestem od 15 własnie, bo będę pomagać w przygotowaniach, malować i pewnie jak przyjdzie do prawdziwego Sylwestra to będe tak zmęczona, że pójdę spać ![]() Wy moderatorzy - o, mały włos Ty tez byś była ![]() Wiesz, co. Ja rozumiem, że można czegoś nie znaleźć czy coś. No, ale litości. Jak ktoś zakłada wątek o Magdzie M. - podczas kiedy wystarczyło wpisać magda i szukać po tytułach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Konto usunięte
|
No oczywiście Rambo, masz rację
![]() Ale modką nie jestem, więc sobie mogę pisać ![]() Kurcze, to będziesz miała jutro sajgon - od 15 godz. ![]() Współczuje:/ Ale wpadniesz trochę na wizaz co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak się wyrobię, ale dam radę
![]() Oczywiście, że wpadnę. Już zapowiedziałam, że za me dobre uczynki rezerwuję sobie w godzinie 0.00 telefon i komputer ![]() A co ![]() /nie wytrzymałabym, jak bym Wam życzeń nie złożyła/ A w ciągu dnia, też będę. I u siebie będę zaglądać i u M. ![]() W Nowy Rok muszę wejść z wizażem ![]() A u Ciebie jak to w końcu jest (bo się zgubiłam ![]()
![]() |
![]() |
#1259 |
Konto usunięte
|
Rambo, ja to nie wiem co i jak
![]() ![]() Na większe imprezy nie chce mi się iść, mam jedną w zanadrzu, ale czy ja wiem ![]() Bardzo możliwe, że będę w domciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie fajnie ![]() Proszę mi się tu jutro zameldować w nocy ![]() Bo ja będę walczyć o komputer (i wysłuchiwać, że nawet w Sylwestra muszę wejść na wizaż), a się okaże że Was nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.