a z 1980? - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-13, 17:37   #1231
wilcza jagoda
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

Lepiej, lepiej...

Ale i tak nie spałam do piątej nad ranem... a dzisiaj obudziłam się o siódmej... i klapa... juz nie mogłam zasnąć...

Załatwiłam tę sprawę, o której wspominałam Nie mam pewności, czy moje intencje zostały dobrze zrozumiane... w każdym bądź razie - pewien etap w moim życiu zamknął się definitywnie. Ale co przeżyłam - to moje... A wilcza nie zapomina...

A na obiad... hm.... ja miałam miąsko od wczoraj - to moi wcinali... bo ja się w tym czasie po mieście i urzędach włóczyłam...

Arthur Conan Doyle
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-17, 09:43   #1232
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć moje kochane
no i po urlopie - było cudnie

a teraz w domu nie mam neta (nie wiem na jak długo) a w pracy nie ma czasu na wizaz tyle ile bym chciała
QUOTE=wilcza jagoda;13029681]Katarzinka - miło Cię widzieć po dłuższym czasie Jak tam młodzież? Rozpycha się jak należy?

A ja dzisiaj piękna jestem Po fryzjerce Moimi włosami zajmuje się taka młoda panna - i dzięki Bogu - zawsze jestem u niej zadowolona A nie powiem... wybredna jestem strasznie... Bo szopa na głowie musi byc odpowiednio skrojona I mimo morderczego dla włosów zabiegu - nie udało jej się jakoś specjalnie ich spalić

Dziewczyny - co nosicie na głowie? (chodzi mi o włosy oczywiście)[/QUOTE]
podoba mi sie jak kobieta sama wpada w zachwyt nad sobą

ja noszę warkocz do pasa (choć teraz troszke skrócony, ale szybko odrośnie) - więc żadnych ekstremów na głowie nie mam - a fryzurki (koczki itp) robię albo sama, albo przy wielkich uroczystościach mam taką wprawioną fryzjerkę

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
kochana - szukam pracy.. pilates w odstawce ;/ okazalo sie dzis, ze mojemu szefostwu sie odwidzialo i nie wroce na poprzednie stanowisko zaproponowali mi inne niezgodne ani z wyksztalceniem ani zawodem.. wrocic musze, bo rzezc rozbija sie oo kase.. ale... szukam czegos innego.. zalamka po prostu ... przeryczalam cale popoldnie a teraz pora wziac sie w garsc.. wlasne biznes nie kreci sie na tyle, zeby calkiem rzuci etat
oj biedactwo
ech to nasze panstwo - podobno ma być prorodzinne

Cytat:
Napisane przez wilcza jagoda Pokaż wiadomość
\

Swoją drogą... taka Katarzinka na przykład - spija się pewnie aktualnie wodą niegazowaną Ciekawe, czy "woda niegazowana" rozepchnęła już brzuszek...
tak tak - wyglądam już jak baryłka - co gorsza na początku ciąży nie tyłam wcale, a teraz chyba podwójnie idzie, mimo ćwiczeń, basenów i przegryzek w postaci owoców i jogurtów - kurde a co gorsza poszła mi ta ciąża tez w uda

Cytat:
Ha!
Muszę się "pochwalić" jakim tekstem dzisiaj nieświadomie walnęłam...

Mąż opuszczał rolety i zahaczył o takiego różowego pegaza, którego córka ma na parapecie... Pegaz runął i narobił hałasu...

córka: co się stało?
ja: nic takiego... tata zwalił konia...

...myślałam, że mój mąż skona ze smiechu pod tym oknem...

miłego wieczoru...
no to superkowo pojechałaś
pośmiałam się nieźle

ściskam Was serdecznie, a Maleństwo zasyła kopniaczka kazdej cioci
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-17, 21:48   #1233
kybele
Rozeznanie

pozdrawiam WAS dziewczyny serdecznie.
jutro z rana jade na urlop do bułgari. jak wróce opowiem jak było. bawcie sie kochane
kybele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-17, 22:21   #1234
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

katarzinka witajcie nie martw się na zapas tym tyciem, o tej porze roku zapewnie to zatrzymana woda.. potem zleci w mgnieniu oka
ja tez lubię w warkoczu chadzać.. ale odkąd mam blondzik, to sąsiadka mówi do mnie Jagna..
pogłasiaj Mleństwo od cioci

kybele, kocham Bułgarię dokąd konretnie jedziesz? baw się dobrze!

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-18, 22:57   #1235
wilcza jagoda
Raczkowanie

Hej kybele Po długim czasie Czekamy na relację

katarzinka - Ty przynajmnej wiesz, dlaczego robisz się coraz większa... Ale fakt - to może byc ta woda... ja osobiscie mam tendencje do gromadzenia wody... paskudne uczucie

Co do zachwytu nad samą sobą , to mam niestety (lub stety ) taki styl bycia - moja koleżanka śmieje się ze mnie, że sobie na co dzień strzelam komplementy A co tam... Wolę sobie zafundować jakiś miły tekst (choćby naciągany ) , kiedy stoję przed lustrem - niż dobijać się brutalną rzeczywistością

A jak każda kobieta mam lepsze i gorsze dni...

Ostatnio mój mąż mnie dobił - właśnie komplementem...

Otóż stoję przed lustrem i stwierdzam, że "przypakowałam" na całości... Brzuch wystaje... Cellulit czuje się kwitnąco... Poziom serotoniny spada na łeb na szyję... Wzrasta poziom agresji...

...a mój mąż przechodząc obok pokoju - rzuca pieszczotliwe: "No co tam? Mój ty pączusiu..."

I NIE ZROZUMIAŁ DLACZEGO SIĘ WŚCIEKŁAM!!!

Co do warkoczy... nosiłam kiedys bardzo chętnie - a że miałam blond do pasa - to siłą rzeczy wygladałam, jak Maryna Ale co ciekawe - mój mąż uwielbia warkocze... (pęd ku wsi? ) Właściwie próbowałam sobie niedawno zapleść włosy - bo lubiłam te fryzurkę - ale niestety - są cieniowane i szybko uciekają

mamoNiny - mnie sie kiedys bardzo podobało imię Jagna Szczególnie, że miałam alergie na wychuchaną i miągwowatą Danusię - i nie mogłam zrozumieć, co ten durny Zbyszko w niej widzi, kiedy ma taką dziewoję z krwi i kości na wyciągnięcie ręki

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-19, 14:03   #1236
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

mój też mnie lubi w warkoczach
co ciekawe, nigdy mi nie powiedział, że jestem gruba.. kiedyś tylko podłapał w żartach razem z moim ojcem, że wyglądam jak w drugiej ciąży.. ale ważyłam wówczas 76kg, więc tyle, co w 9m mcu...
mi też się tak woda zatrzymuje.. średnio jak widzę skok na wadze, to 100% woda gdy za mało piję i opycham się owocami.. w takich sytuacjach strasznie spuchnięta się czuję i brzuchol mi od razu wywala. o dziwo warzywa i owoce zatrzymują mi wodę w organizmie.. jak jem mięcho i nabiał to jest luz, odkryłam to dzięki Dukanowi.. ale tak kocham pomidory, arbuzy i resztę zieleniny, że nie umiem z tego zrezygnować.
Właśnie zastanawiam się nad ulubioną postacią kobiecą z literatury... nie wiem, Danuśki też nie lubiłam, Anna Karenina i jej pogoń za szczęściem i miłością też dla mnie nie zrozumiała.. i chyba nie widzę takiej bohaterki, z którą mogłabym się choć trochę utożsamić..

Mikołaj <3
Stary 2009-07-20, 21:29   #1237
wilcza jagoda
Raczkowanie

No wiesz co... z tą wodą po warzywach - to może być to! No bo przecież - sezon warzywny - a ja ciągle z wywalonym brzuchem chodzę... fakt, że jak mi ta woda schodzi - to i brzuch spada... To mówisz, że po mięsie i nabiale nie? A to jest jakaś reguła?
A to jest właśnie ciekawe - że woda zatrzymuje sie kiedy pije się mniej... no i z tego, co wiem, woda schodzi po pietruszce - tylko nie wiem czy natce czy korzeniu...

Co do postaci literackiej - to hmmmm... sama nie wiem - na chwilę obecną nic mi nie przychodzi do głowy. Ale kiedyś czytałam Sagę o Ludziach Lodu - i tam na pewno były kobiety, pod które mogłabym się w dużej mierze "podpiąć". Niestety - to było baaaadzo daaaawno temu - więc nie mogę podać konkretnych bohaterek

A tak w ogóle - oglądałam niedawno "Dumę i uprzedzenie" - wersję z Keirą Knightley. Jakoś rozwala mnie ta historia... Mogłabym ją oglądać bez końca... I ten Darcy... trochę tajemniczy... taki jakiś "stabilny" () emocjonalnie i uczuciowo... nie błaznuje... no i nie jest żałosnym bawidamkiem... i nie zachowuje się jak rozjuszony byk... taki prawdziwy mężczyzna... chętnie obejrzałabym jeszcze inna wersję

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-20, 21:56   #1238
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

fakt fakt Darcy to taki trochę mroczny bohater a raczej Bohater, bo i honor, i duma i do męskość doszpiku.. we mnie budzi taki dreszczyk, że ho ho.. ja widziałam jeszcze serial, bez keiry-jakiś starszy,a le oglądałam z zapartym tchem!
ooo sagi też lubię, szczgólnie tę o czarnoksiężniku.. przez ludzi lodu nie przebrnęłam niestety do końca, ale zamierzam w wolnej chwili wrócić do tego.
o pietruszce nie wiedziałam.. niestety nie cierpię

Mikołaj <3
Stary 2009-07-20, 22:42   #1239
wilcza jagoda
Raczkowanie

Ja tam natkę lubię... Korzeń mniej... ale co tam... wypróbuję na własnej skórze Specjalnie poświęciłam na to grządkę w ogródku

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-21, 10:04   #1240
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
korzystam z chwili przerwy w pracy, ale ciiiiii....
Cytat:
katarzinka witajcie nie martw się na zapas tym tyciem, o tej porze roku zapewnie to zatrzymana woda.. potem zleci w mgnieniu oka
ja tez lubię w warkoczu chadzać.. ale odkąd mam blondzik, to sąsiadka mówi do mnie Jagna..
pogłasiaj Mleństwo od cioci
pogłaskane
Jagna - no też może być

Cytat:
Napisane przez kybele Pokaż wiadomość
pozdrawiam WAS dziewczyny serdecznie.
jutro z rana jade na urlop do bułgari. jak wróce opowiem jak było. bawcie sie kochane
super i czekam niecierpliwie na wieści

Cytat:

katarzinka - Ty przynajmnej wiesz, dlaczego robisz się coraz większa... Ale fakt - to może byc ta woda... ja osobiscie mam tendencje do gromadzenia wody... paskudne uczucie

Co do zachwytu nad samą sobą , to mam niestety (lub stety ) taki styl bycia - moja koleżanka śmieje się ze mnie, że sobie na co dzień strzelam komplementy A co tam... Wolę sobie zafundować jakiś miły tekst (choćby naciągany ) , kiedy stoję przed lustrem - niż dobijać się brutalną rzeczywistością

A jak każda kobieta mam lepsze i gorsze dni...

Ostatnio mój mąż mnie dobił - właśnie komplementem...

Otóż stoję przed lustrem i stwierdzam, że "przypakowałam" na całości... Brzuch wystaje... Cellulit czuje się kwitnąco... Poziom serotoniny spada na łeb na szyję... Wzrasta poziom agresji...

...a mój mąż przechodząc obok pokoju - rzuca pieszczotliwe: "No co tam? Mój ty pączusiu..."

I NIE ZROZUMIAŁ DLACZEGO SIĘ WŚCIEKŁAM!!!

Co do warkoczy... nosiłam kiedys bardzo chętnie - a że miałam blond do pasa - to siłą rzeczy wygladałam, jak Maryna Ale co ciekawe - mój mąż uwielbia warkocze... (pęd ku wsi? ) Właściwie próbowałam sobie niedawno zapleść włosy - bo lubiłam te fryzurkę - ale niestety - są cieniowane i szybko uciekają

mamoNiny - mnie sie kiedys bardzo podobało imię Jagna Szczególnie, że miałam alergie na wychuchaną i miągwowatą Danusię - i nie mogłam zrozumieć, co ten durny Zbyszko w niej widzi, kiedy ma taką dziewoję z krwi i kości na wyciągnięcie ręki

pozdrawiam
no tak - za pączucia bym popełniła chyba mord ... w afekcie... gdyby sędzią była kobieta na pewno by mnie uniewinniła

ja też czasem staje przed lustrem i się sobą zachwycam - nie jesteś osamotniona

echh kobiece rozterki, ja wczoraj miałam kryzys, bo a) rozstępy na piersiach, b) paskudny żylak na udzie
i powiedzcie mi po co codzienne ćwiczenia, basen, zdrowe odżywianie i tona "cudownych" balsamów??
oczywiście jak to kobieta musiałam coś wymyślić i juz miałam wizje bycia porzuconą przez męża dla jakiejś jędrnej kobietki, która nie rodziła
na szczęście mi już przeszło
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-21, 22:16   #1241
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć
korzystam z chwili przerwy w pracy, ale ciiiiii....

pogłaskane
Jagna - no też może być

super i czekam niecierpliwie na wieści

no tak - za pączucia bym popełniła chyba mord ... w afekcie... gdyby sędzią była kobieta na pewno by mnie uniewinniła

ja też czasem staje przed lustrem i się sobą zachwycam - nie jesteś osamotniona

echh kobiece rozterki, ja wczoraj miałam kryzys, bo a) rozstępy na piersiach, b) paskudny żylak na udzie
i powiedzcie mi po co codzienne ćwiczenia, basen, zdrowe odżywianie i tona "cudownych" balsamów??
oczywiście jak to kobieta musiałam coś wymyślić i juz miałam wizje bycia porzuconą przez męża dla jakiejś jędrnej kobietki, która nie rodziła
na szczęście mi już przeszło

...to za wytłuszczony tekst

a rozstepami, zwisami itp. - sie nie martw... to raczej normalne - i nigdy nie oddałabym swoich, gdybym musiała jednocześnie oddać moja córkę... co więcej poprzegryzałabym za nie tętnice - gdyby trzeba było

I wiesz co? Mój maż mi NIGDY nie powiedzial, ze cos jest nie tak, jak byc powinno - mam wrażenie, że on w ogóle tego nie zauważa - w naszych kontaktach intymnych nic się nie zmieniło - od czasow "sprzed ciąży"

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-21, 22:19   #1242
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

zazdraszczam, bo ja jak nie mogę na się patrzeć i mam z tego powodu gorszy dzień, to wkurzam się jak tylko zbliża się do mnie.. normalnie nadwaga na mózg mi się rzuciła.. 0 samoakceptacji...

Mikołaj <3
Stary 2009-07-21, 23:26   #1243
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
zazdraszczam, bo ja jak nie mogę na się patrzeć i mam z tego powodu gorszy dzień, to wkurzam się jak tylko zbliża się do mnie.. normalnie nadwaga na mózg mi się rzuciła.. 0 samoakceptacji...

no nie powiem... ja też potrafię puścić ostro pianę, jak mój luby (z lubością ) zaczyna miętolić moje fałdy na brzuchu (jak siedzę, to mam... oj mam). A on oczywiście nie rozumie, dlaczego się jeżę, bo przecież: "ale ja uwielbiam twoje fałdki". Uch... Ale to chyba takie babskie schizy...

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-21, 23:38   #1244
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

no ja się dziś poprztykałam z mężem o buty.. stwierdził, że mam ich za dużo i żebym wywaliła część.. mam całe 5 par letnuch: japonki, sandałki płaskie, sandałki na szpilce, klapki na koturnie i klapki na szpilce.. też myślicie, że to dużo? zbulwersowałam się, bo powstrzymuję się jak mogę od kupowania obuwia i torebek a on mi tak pojechał..

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 00:09   #1245
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
no ja się dziś poprztykałam z mężem o buty.. stwierdził, że mam ich za dużo i żebym wywaliła część.. mam całe 5 par letnuch: japonki, sandałki płaskie, sandałki na szpilce, klapki na koturnie i klapki na szpilce.. też myślicie, że to dużo? zbulwersowałam się, bo powstrzymuję się jak mogę od kupowania obuwia i torebek a on mi tak pojechał..

Hmmm...
Ta zniewaga krwi wymaga!

Ja mam 3 pary płaskich klapek, sportowe sandały, 3 pary klapek na obcasie, 2 pary sandałów na obcasie, klapki na koturnie, 2 pary pełnych (z dziurą na paluchy ) na bardziej eleganckie okazje... to tyle, co pamiętam nie wstając od kompa... I mówię z pełną świadomością - że czasami ŻADNE mi nie pasują do okazji i stroju!
Za to z torebkami u mnie bieda...

ale jakbyś tak parę razy ostro poszalała (czyt. wpadła w kontrolowaną histerię ) przed samym wyjściem, że Ci nic nie pasuje, to myślę, że dla świętego spokoju mógłby się poddać...

A oto niezawodne argumenty (niezrozumiałe przez większość mężczyzn - dlatego jest szansa, że nie będą dyskutować):

Żadne buty nie pasują, bo:

1. Kolor jest zły.
2. Nawet jeśli to np. czerwony (a czerwone akurat teoretycznie pasują), to odcień może być zły, albo fason beznadziejny, albo obcas za niski do tej akurat sukienki,
3. "Skoro według ciebie te buty tak dobrze pasują, to sobie spróbuj w nich pochodzić parę godzin"
4. "Skoro według ciebie te buty tak dobrze pasują, to sobie spróbuj w nich pochodzić po tych wertepach"
5. Te szpilki odpadają, bo tam będzie miękka nawierzchnia i będą się obcasy zapadać...
6. No tak... te nie są takie złe, ale moga mnie obcierać i nie będę sie mogła dobrze bawić...
7. Te buty były by ok ale nie są zbyt wygodne... Daleko nie zajdę...

...to tak na gorąco... ale może mi sie jeszcze jakieś "praktyczne" uwagi przypomną

Ale tak w sumie, to w czym był problem? Macie mało miejsca na obuwie, czy co?

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-22, 09:11   #1246
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
a wiecie co ??
właśnie zaczynamy 32 tydzień już niebawem nasze MAleństwo będzie z nami, poza moim brzuszkiem
Cytat:

...to za wytłuszczony tekst

a rozstepami, zwisami itp. - sie nie martw... to raczej normalne - i nigdy nie oddałabym swoich, gdybym musiała jednocześnie oddać moja córkę... co więcej poprzegryzałabym za nie tętnice - gdyby trzeba było

I wiesz co? Mój maż mi NIGDY nie powiedzial, ze cos jest nie tak, jak byc powinno - mam wrażenie, że on w ogóle tego nie zauważa - w naszych kontaktach intymnych nic się nie zmieniło - od czasow "sprzed ciąży"

pozdrawiam
dzięki za uznanie

a mój mąż twierdzi, ze jestem śliczna i w ogóle, ale jak to kobieta - ja widzę kazdy mankament i potem mi odwala, ale jak same wiecie - te babskie schizy....

Cytat:
pora wejsc na etap tak musi być i jak już przestaniesz o tym myśleć, to te kg same sobie pójdą
a swoją drogą, to ciekawe zjawisko, ze Ci kg na mózg poszły - może Ci się zwoje mózgowe powiększyły, a ty chcesz zrzucić zbędne kg

Cytat:
no nie powiem... ja też potrafię puścić ostro pianę, jak mój luby (z lubością ) zaczyna miętolić moje fałdy na brzuchu (jak siedzę, to mam... oj mam). A on oczywiście nie rozumie, dlaczego się jeżę, bo przecież: "ale ja uwielbiam twoje fałdki". Uch... Ale to chyba takie babskie schizy...
a tak - panowie w takich sytuacjach nigdy nie wiedzą o co nam chodzi - a my tu już dzika furiA

Cytat:
Cytat:
Hmmm...
Ta zniewaga krwi wymaga!

Ja mam 3 pary płaskich klapek, sportowe sandały, 3 pary klapek na obcasie, 2 pary sandałów na obcasie, klapki na koturnie, 2 pary pełnych (z dziurą na paluchy ) na bardziej eleganckie okazje... to tyle, co pamiętam nie wstając od kompa... I mówię z pełną świadomością - że czasami ŻADNE mi nie pasują do okazji i stroju!
Za to z torebkami u mnie bieda...

ale jakbyś tak parę razy ostro poszalała (czyt. wpadła w kontrolowaną histerię ) przed samym wyjściem, że Ci nic nie pasuje, to myślę, że dla świętego spokoju mógłby się poddać...

A oto niezawodne argumenty (niezrozumiałe przez większość mężczyzn - dlatego jest szansa, że nie będą dyskutować):

Żadne buty nie pasują, bo:

1. Kolor jest zły.
2. Nawet jeśli to np. czerwony (a czerwone akurat teoretycznie pasują), to odcień może być zły, albo fason beznadziejny, albo obcas za niski do tej akurat sukienki,
3. "Skoro według ciebie te buty tak dobrze pasują, to sobie spróbuj w nich pochodzić parę godzin"
4. "Skoro według ciebie te buty tak dobrze pasują, to sobie spróbuj w nich pochodzić po tych wertepach"
5. Te szpilki odpadają, bo tam będzie miękka nawierzchnia i będą się obcasy zapadać...
6. No tak... te nie są takie złe, ale moga mnie obcierać i nie będę sie mogła dobrze bawić...
7. Te buty były by ok ale nie są zbyt wygodne... Daleko nie zajdę...

...to tak na gorąco... ale może mi sie jeszcze jakieś "praktyczne" uwagi przypomną

Ale tak w sumie, to w czym był problem? Macie mało miejsca na obuwie, czy co?
A buty to chyba kolejna rzecz, której oni nie zrozumieją nigdy
w razie czego uwagi odnotowałam, bo moze się kiedyś trzeba będzie nimi posiłkować

ech Ci mężczyźni , ale bez nich i tak by było ciężko

a i miałam polecić lekką lekturę na lato "w moim mitford" jan karon
czyta się lekko i przyjemnie, w sam raz na lato, ja właśnie się zabrałam za drugą część, a książkę wynalazłam w mojej bibilotece, wiec to nie jakaś nowość trudno dostępna

papapa
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-22, 11:35   #1247
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

no to szalenstwo przed przeprowadzka chcemy sie pozbyc niepotrzebnych rzeczy... c by od razu nowe kupowac.. ale buty, ktorych nie uzywalam, to juz dawno wyladowaly w smietniku

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 11:42   #1248
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
no to szalenstwo przed przeprowadzka chcemy sie pozbyc niepotrzebnych rzeczy... c by od razu nowe kupowac.. ale buty, ktorych nie uzywalam, to juz dawno wyladowaly w smietniku
zawsze możesz dodać, że jak się wyrzucisz pod warunkiem, ze po przeprowadze mąż zakupi nowe
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-22, 12:41   #1249
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

nie nie nie wtedy już jesienne trzeba będzie kupować a w sierpniu do pracy muszę mieć w czym biegać

Mikołaj <3
Stary 2009-07-23, 08:46   #1250
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie nie nie wtedy już jesienne trzeba będzie kupować a w sierpniu do pracy muszę mieć w czym biegać
no tak też racja --- cóż mężowi pozostaje pogodzić się z tym faktem
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-24, 16:31   #1251
wilcza jagoda
Raczkowanie

Hej
Buty butami... a ja padam na twarz...
Miałam przez kilka dni gości... było super ale niedosypiałam... Chyba będzie trzeba nadrobić przed zakończeniem urlopu... Bo to chyba tak głupio byc zmęczonym po urlopie...

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-24, 18:48   #1252
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

co Ty? to będzie znaczyło, że urlop był udany

Mikołaj <3
Stary 2009-07-25, 20:29   #1253
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
co Ty? to będzie znaczyło, że urlop był udany
No bardzo udany I zupełnie mi się nie chce wracać do pracy... Takie zderzenie z brutalną rzeczywistością
Przydałoby się jeszcze parę dni...

Ale nic to... Bez pracy nie ma kołaczy

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-25, 20:31   #1254
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

dokładnie.. kołek w zęby i do orki.. jak mawiał mój historyk z lo

Mikołaj <3
Stary 2009-07-25, 20:37   #1255
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie.. kołek w zęby i do orki.. jak mawiał mój historyk z lo
taaaa... ja to będę musiała raczej cały płóg wziąć w zęby, żeby jakoś złapać rytm...

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-07-25, 21:18   #1256
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

hihi a co ja mam powiedzieć po 1,5 rocznym urlopie?

Mikołaj <3
Stary 2009-07-29, 09:51   #1257
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Buty butami... a ja padam na twarz...
Miałam przez kilka dni gości... było super ale niedosypiałam... Chyba będzie trzeba nadrobić przed zakończeniem urlopu... Bo to chyba tak głupio byc zmęczonym po urlopie...
tak jak powiedziała MAma NIny to znaczy, ze był udany urlop

a ja już może niedługo (znaczy, jeszcze w tym tygodniu) bede miała neta w domu, to bede znów mogła wrócić na pełny etat na wizaż
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-29, 10:41   #1258
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

super, ja za to wracam od poniedziałku do pracy, więc na nałogi wizażowe czasu będzie znacznie mniej

Mikołaj <3
Stary 2009-07-29, 10:48   #1259
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
super, ja za to wracam od poniedziałku do pracy, więc na nałogi wizażowe czasu będzie znacznie mniej
ja jak pomyśle o poszukiwaniu pracy jak mi się skończy macierzyński, a potem umowa to mnie ciarki przechodzą - bo zrobie doktorat i co zasile szeregi bezrobontych - tak to w tym naszym kraju raju wygląda
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-07-29, 11:09   #1260
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

anioł pracy mnie od poniedziałku opuścił i nie chce się objawić więc siedzę na wizazu odgrzebuje jakieś wątki, hehehe tyle czasu tu jestem a dopiero teraz natrafiłam na rocznik 1980 więc się przywituję i od czasu do czasu postaram się coś skrobnąć

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości