|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fanki Zespolu Fall Out Boy
ja ori miałam ostatnio w rękach pierwszy raz w życiu, bo moja przyjaciółka została konsultantką. :p
ja nie mogę używać peelingów, bo wyskakują mi po nich syfy. ![]() właśnie, jak radzicie sobie z pryszczami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja właśnie zawsze wolałam być z facetami z mojej klasy, wtedy możesz spędzać z nim więcej czasu. . no ale nie każdemu to pasuje.
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
oj moze obawiasz sie na zapas hammie ;*
Zobaczysz jak to bedzie Moze nie ma sie czego zamartwiac ![]() Jak se radze?a no czasem se nie radze. Ale ogolnie jakis żel, tak to nic nie stosuje bo nie mam potrzeby NASZCZESCIE
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
ale duzo dizerwczyn nawet mi mowi z eto bez sensu byc z kolesiem z klasy.. bop potem 3 lata jak sie sklocimy to bede musiala na niego opatrzec xD a to bez sensu.. no ale zobaczymy czy w goole cos z tego bedzie ;]
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
niby tak... ale nie nastawiaj sie. On tez pewnie by sie zle czul..przez te 3 lata:P xD
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
ale spójrz na to z drugiej strony, jak będziecie razem i będzie dobrze to będziesz szczęśliwa że możesz na niego patrzeć.
![]() no ale w sumie jak się pokłócicie to nie będzie fajne. ;P |
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Na pryszcze to mi działają tylko płatki z Clearasilu. 15 zł/63 płatki, bombowe są
hammie, nie rozumiem, czemu się kierujesz opinią innych "mówią mi, że to bezsensu". A jak się Wam uda byc wiecej niz trzy lata? Zwłaszcza, że to Twój kumpel, więc raczej nadajecie na tych samych falach Zgłosiłam się na konkurs z angielskiego... Odbiło mi. |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
wybujana nowy avek widze;P
hammie, na Twoim mijescu bym zaczela z nim 'krecic'. znam jedna pare ktora wlasnie byla ze soba tak w klasie, klocili sie,rozstawali, ale po tym jak musieli spedzac ze soba tyle czasu, godzili sie i wracali do siebie;D gardlo mnie boli, bleah! idę powtórzyć polski i chemię, później obiaddo, malowanie paznokci, jakiś film i hejaaaaa ![]() ja mialam tradzik, poszlam na dermatloga, mam teraz leki, po tardziku sladu nie ma, a jak cos mi wyskoczy od razu smaruje najwieksza iloscia tego specyfiku. ja mam w sumie 3 peelingi, wlasnie ten niebieski, taki z serii naturals i jeden taki zel peeling z clearsilu. wiecie co? ostatnio spodobała mi się piosenka ashlee simspon-lala xDno
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Ania właśnie widzę że cały czas masz tą piosenkę w opisie na gadu.
![]() możesz powiedzieć jak nazywa się ten specyfik? ![]() a ja dzisiaj idę na wernisaż mojego ojca, ehhhh. ![]() nieee chce mi się.
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba macie racje...
on jest super jako przyjaciel itd. ale zachowuje sie czasem jakby mnie podrywal wiec mysle ze on bedzie chcial zeby cos wiecej z tego bylo... narazie mi nic nie proponowal :d wiec nie bede sie przejmowac na zapas
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
to jest lekarstwo robione na zamowienie w aptece, pojdz do demratolog tez Ci takie przepisze, kosztuje 5 zlotych bodajze;p
ja po wernisazach lubie chodzic ogolem moje opisy sa z piosenek obka albo gym class heroes, ale munj Twoje nikeidy sa zabojcze;p;p i prawidlowa postawa hammie, nie ma co sie przejmowac za wczasu:P |
|
|
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
moja babcia jest lekarzem i mogłaby mi to przepisać ;p. a po dermatologach nie mam czasu chodzić. ;d
ja tylko lubię chodzić na moje wernisaże. :p które np. są zabójcze?
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
a jest ich troche;p niekiedy mam ochote nacisnać maginczy przycisk 'ustaw opis u mnie' ale nie, nie;p;p
kurde nudzi mi się. chcialam obejrzec sobie jakis film, ale superniania o 17-30 a ja ogladam zawsze;p;p poszperam troche w necie, a moze znajde cos ciekawego ![]()
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam zdjecia pete'a z bojki, o ktorej pisali bodjazena pudelku. jednak dla dobra narodu nie wklje bo sa po prostu obrz\ydliwe;p
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
oo Ania dzięki. :p zgapiaj se, a co mi tam.
![]() pooooooooooookaż, pokaż mi.
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
wybralam najladniejsze, gdzie malo co widac.
niezly mlyn tam musial byc;]
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
łee na tym zdjeciu nic nie widac takiego ^^ daj lepsze ^^
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
jak je znajde to wstawie, weszlam z powritem na ta strone z ktorej to bralam ale zaaktualizowali i sa inne fotki;/ pozniej poszperam, teraz superniania
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Wtajemniczenie
|
pete tam wygląda jak podniesniony "
![]() A ja ogladam se skazanego KOCHAM T-BAGA !!
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam michaela
![]() mam plakat z boh. prisonka ![]() eee dzis kazdy sie ze mnie wysmiwal w szkole, no coz...:P |
|
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie martw sie
Ludziska sie nie znają ![]() ŁAAA, T-Bag nie moge przestac o nim myslec hahahahah.trafiło mnie lol2 |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
a ja prosto po dwóch wf-ach, ledwo żyję. ;/////////////////////////
idę myć włosy, u. ^^ |
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
T-Bagowa...
Idę chyba na konkurs z biologii. Pieprzyc angielski
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
munj biedna ;*
no co Ola masz coś? ![]() uwielbiam takich parszywców ![]() Opis jemu dedykowany hahano, moze z ostatnim przegiełam. A czemu biola? biola w sumie fajna ale.. aaaaa ale to nie olimpiada
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
oj wybu z tym opisem pojechałaś.
chce mi się spać. spać, SPAĆ, S P A Ć ! dżizas prawie codziennie mam jakieś kółko pozalekcyjne. ;\\ jutro plastczne, pojutrze gazetka szkolna, w czwartek angielski. ałóóóóóóó.
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięx :lol2:
![]() A sama sie zapisalas? ![]() ja pociskałam na plastyczne ;] Żeby sie na muzyczne zapisac, to juz czasu nie było xD |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
a tu macie moj pychol, z beznadziejna fryzura
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaaaaaa
ej. ej wiesz? EJ SŁUCHAJ - podoba mi się!!!!!!!!!!!!! ![]() jeszcze ta grzywka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
ej. ej. czy ja wiem.
w sumie ja jestem już przyzwyczajona, ale i tak uważam że niewypal ![]() mimo to dziekuje ;* |
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
e no, ale takie scięcie poprawi kondycje włosow (tak mysle)
![]() A czego uzywasz, ze tak błyszczą ?
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Ci w tej fryzurce, ghana
Podczepiam się do pytania o tajemniczy połysk włosów Biologia dlatego, że temat jest "Człowiek", czyli jak dla mnie bomba Ale mówię, że ja CHYBA idę na ten konkurs. (napisałam przedtem zamiast "konkurs" "koncert". Hmmm... ) munj, ja też niedługo zacznę sielankę z pozalekcyjnymi. Jutro angielski, a niedługo kółko biologiczne kółko plastyczne? muzyczne? wow, gratuluję talentu, dziewczynki. Ja należe do chodzących beztalenci. Dobrze, że chociaż jestem w miarę zdolna, bo by była sieczka A! Mam talent! Każdy placek mi wychodzi. Oprócz ptasiego mleczka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

. no ale nie każdemu to pasuje.

Moze nie ma sie czego zamartwiac

)