![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo rozumiem co ja takiego drastycznego napisalam?? to ze nie powinan czytac tych wszystkich zlych rzeczy i nakrecac sie w nie???? a podjac konkretne korki... bo przeczytalam swoje wypowiedzi i nie widze w nich nic nietaktownego...
co do poronienia pisalam to jak ja to odcuwam a nie ze ona powinna to tak odczuwac... a to jest roznica... i wyjasnilam fakt ze to ze jstem w ciazy nie swiadczy ze ja tez nie martwie sie o dziecko... bo zaszlam w ciaze... ech nie ebde drazyc tematu bo to bez sensu ja juz napisalam swoje zdanie ze zamiast ciagle sie dolowac nowymi wyczytanymi w necie informacjami powinna sie skupic na tym co dalej poczac i jesli ta operacja jest potrzebna odbyc ja... i tyle z mojej strony na ten temat ... urazilam przeraszam a teraz uciekam pakowac meza
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moim zdaniem obu dziewczynom pusciły nerwy i obie napisały za dużo. A jeszcze obie mają takie charaktery, że żadna nie chce przestać .., Ech kochane dajcie już spokój, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Ray ale to ja sie zapedzam a nie Ty i nie musisz mnie oceniac...
w wiekszosci nie napisalas moze niczego zlego, ale poprostu urazilo mnie to w jaki sposob to zrobilas, tym bardziej ze nie znasz mnie i nie wiesz przez co jeszcze przeszlam jak Cie cos razi w moich postach- rowniez nie musisz ich czytac TY rowniez potrafisz pisac o jednej rzeczy po 100 razy, ale mi to nie przeszkadza tym bardziej jak widze np, ze Cie cos martwi, czasem mnie tez cos denerwuje jak np tysiac razy sie cos do Ciebie mowi,a TY swoje... ale tak naprawde to Twoje zycie, Twoje decyzje i nikt nie ma prawa Ci czegos nakazywac czy za bardzo ingerowac, a tym bardziej oceniac!!! dlatego mimo, ze cos mnie juz nie raz moglo nawet zdenerwowac u Ciebie to nigdy nie napisalam Ci tego w taki sposob w jaki Ty piszesz do mnie- poprostu Cie szanuje i szanuje Twoje mysli i uczucia przepraszam za to, co moglo Cie urazic, bylo napisane w emocjach mam nadzieje, ze mozemy zakonczyc ta niemila wymiane zdan i ze jednak rozumiesz to, ze niektore rzeczy mogly naprawde mnie zranic mozna kogos postawic na nogi, ale nie w ten sposob
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1236 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray napisalas:"ale nie rozumiem ile mozna komus pisac by wzial sie w garsc a ta osoba jak na przekor w kolko wpedza sie w to samo... to troche bez sensu..."
Uwierz, ze mozna naprawde duzo i czesto mowic...Nie oznacza to, ze jesli ktos cos komus tlumaczy a inna osoba tego nie rozumie to, to jest bez sensu... To nie jest takie proste jakby sie moglo wydac... Czasem niektorym jest trudno wczuc sie w sytuacje innych, a nalezy kogos po prostu spróbować zrozumiec, np. ze ma trudny dzien, ze chce sie wygadac, ze chce poplakac itd... Kachulko to widze, ze mini impreza za chwile sie zacznie ![]() Pomidorko zycze milego pobytu w szkole ![]()
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Kochane, ja juz uciekam,w koncu weekend
![]() ![]() ![]() zycze Wam wszystkim spokojnego popoludnia i wieczorku, no i calego weekendu, bo ja zajrze do Was dopiero w poniedzialek rano, buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
juz dziewczynki konczmy ten temat
![]()
#1239 |
Zakorzenienie
|
Pa Kiniu, zycze milego weekendu i przyjemnych wieczorkow z Tz-em
![]() ![]()
#1240 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no i zgoda ,juz prosze sie nie klocic bo obu Wam nerwy na dobre nie wyjda
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
ok przynaje sie ze mogolo to cie urazic... ale nie pisalam tego pod tym katem by mialo to zrobic bo nie mialo by to najmniejszego sensu..
ja po prostu juz taka jestem ... czasem po prostu nie lubie ciagle pisac " tak nie martw sie" a wole komus dosadniej dac do zrozumienia ze robi cos zle bo wydaje mi sie ze w ten posob ktos moze sie otrzasnie... jest to forum wiec ciezko wyczuc kto jaki jest... wiesz mnie tez zabolal fakt ze probowalam ci wyjasnic ze nie powinans czytac tych dolujacych durnot na twoj problem ... a ty za chwile ze jestem nieodpowiedzialna chodz za taka sie nie uwazam... i to ze poronilas nie oznaczalo ze to nic takiego... bo to wielka tragedia i pewnie tez bym ja dlugo rozpietywala ale wynikalo to tak ze jesli ja nie poronilam a jestem w ciazy to ze ja nie mam zmartwien o swoja ciaze i ze teraz to mnie juz nic nie powinno przejmowac... a tak nie jest bo teraz wlasnie najbardziej jestem odpowiedzialna za swoje dziecko... jak mialo 5 tg niczego nie czulam i nie wiedzialam nawet dobrze ze je mam a teraz brak mojej reakcji moze spowodowac tragedie... i to nie jest tak ze ci nie wspolczuje czy przykro mi ze masz taki problem.... ale wiem ze np jestes o niebo w lepszej sytuacji wedlug mnie niz kobiety ktore nie wiedza nawet dlaczego nie moga miec dzieci... dlatego uwazalam ze powinans nad ty pomyslec i spojrzec na to z innej strony a takiej ze ty wiesz w czym ktwi problem i mozesz podjac dziala by to zniwelowac.... a te kobiety biedne po kilkalat sie staraj biora leki itp a nic nie wskazuje an to dlaczego nie moga zajsc w ciaze jedna wielka niewiadoma... i o to mi chodzilo
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Kinus milego weekendu kochana
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Ray prosze..............
nie pisz juz o czytaniu tych "durnot" teraz opieram sie tylko na zdaniu lekarzy- i niech tak zostanie ale jak wiesz zdania sa podzielone przykro mi, ale operacja to nie taka prosta sprawa i nie latwo jest podjac decyzje
#1244 |
Zakorzenienie
|
dobra ja nie mam zmiaru sie klocic tez nie mam spokojnego nastroju dzis wyprawa meza tez mnie troche stresuje i poddenerwowuje wiec lepiej jak ucichne jak sie oswoje z wyjazdem meza to zajrze ...
mam nadzieje ze mimo wszystko mezatka znajdziesz rozwiaznie na swoj problem i zaczniesz dostrzegac pozytywne strony tego niz coraz to nowe dolujace....
#1245 |
Zakorzenienie
|
mezatka ale ja rozumiem ze operacja to nie jest blahostka.... rozumiemt ez ze mozesz sie nad nia gleboko zastanwiac ale wlasnie teraz z mezem powinniscie myslec o tym czy ja zrobic czy nie i dobrze jesli opierasz sie tylko na opini lekarza... to bardzo dobrze wrecz.... ale nie pisz kochana wiecej ze nie bedziesz miec dzieci czy cos bo po co sie sama w to nakrecasz ?
![]()
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
dobra koniec tematu... teraz to juz uciekam bo w koncu maz obiadu nie dostanie
![]() klocic sie nie mam zmiaru jak pisalam i tak samo przepraszam jesli to faktycznie az tak urazilo... mysle ze mezatka wie ze w zlej mierze to nie bylo mnie tez troche trzeba zrozumiec ciaza i hormony i wyjazd meza rowna sie niezbyt dobrze ![]() pa dziewczyny
#1247 |
Zakorzenienie
|
Kiniu pa pa miłego weekendu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii...
![]() Kinia milego weekednu zycze i przymierzenia sporej ilosci sukien slubnych i wybrania tej jednej jedynej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Ray a tak wogole to sliczna sukienusie kupilas dla malej Alicji
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Ray i nie twierdze, ze nie martwisz sie o dziecko- bo napewno sie martwisz.... nie wiem dlaczego tak wywnioskowalas
napisalam, ze mnie nie rozumiesz, bo nie masz problemu z macica i jestes w ciazy.... i tu tez nie jest pokazana ani zazdrosc jakas ani tez nie mam pretensji do calego swiata ??? bo o tym pisalas nie, jest jak jest, mam taka wade i wkurza mnie to....... a ta operacja nie jest jakas super, jest jedyna operacja plastyki macicy ale wielu lekarzy uwaza ze jest przestalarzala i nie przynosi spodziewanych efektow- czy Ty bys sie jej nie bala??? i skoro jeden lekarz mowi operacja a drugi nie- bo moze byc gorzej to powiedz czy to taki latwy wybor? skoro nawet lekarze nie sa zgodni to jak ja mam dokonac wyboru?? co lekarz to opinia....... a ten narzad jest bardzo wazny dla kazdej kobiety i nie chce zeby mnie jeszcze bardziej okaleczyli poprostu sie boje Ray narazie rzeczywiscie mam dola- wybacz jesli Cie to denerwuje, ale tak jest i musze to w sobie przetrawic..... mam nadzieje, ze jest zgoda miedzy nami, bo zadnej z nas chyba nie potrzeba wiecej nerwow
#1251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1252 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
W koncu spokoj uffffffffffffffffff
![]() Dziewczynki zaraz bede leciec, bo jedziemy do sklepu a ja jeszcze musze sie ogarnac i pazurki pomalowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Marcelko no to udanych zakupkow
![]()
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wysłałam Wam pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
![]() ja dzisiaj lepiej sie czuje bóle mineły normalnie wczoraj myslałam ze pogotowie bede wzywac ![]() Agusieczek, na zebraniu było ogólnie oki, jedynie mamy do zrobiena pracy z Ekologi bo juz dawno trzeba było ja oddać a synek nie zrobił, no i angielski musi podciagnąć bo jak załapał jedna 1 i chyba jedna 3 to srednia wychodzi po mojemu 3+ wiec nie zaciekawie ![]() ![]() Mijaela fajnie ze jestes i masz sie dobrze bo już chciałam cie wyłowywac przez smsa ![]() Ray ładna sukieneczka dla Alusi. Kinia fryzurki ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Nikitko oby juz bole nie wracaly
![]() A synus napewno wszystko poprawi, zdolny chlopak z niego to nie powinno byc problemu, ale to juz pewnie wiesz ![]()
#1257 |
Zakorzenienie
|
Nikitko cieszę sie, że już lepiej się czujesz
![]() Synek na pewno wszystko nadgoni ![]() Asiu, Nikitko dziękuję za opinię. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia piękne, najbardziej podobają mi się takie z zaskoczenia, np. jak młoda siedzi na łóżku i zdjęcie jest od strony drzwi ;a czarno białe poprostu zwaliły mnie z nóg dla mnie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Raczkowanie
|
Ojjjjjjjjjjjjj to miała być ocena na pw?
przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a bóle nie od @ bo dzis mam 12dc, ale zjadłam cos chyba nie teges i tak organizm zareagował normalnie sie zwijałam z bólu masakra normalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.