![]() |
#1231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
[quote=FuriousLollipop;893 2797]sygitaaa
katison 3martyna3 <33 śliczniutkie opiski ![]() DZIEKUJE ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
moze bedziecie miały cos odnośnie mojej sytuacji : ( a wiec strasznie podoba mi sie pewien chłopak i juz prawie jestesmy para,niestety ludzie cały czas plotkują na nasz temat i to jest najgorsze! moze macie jakies opisy które mogłby to jakos odzwierciedlic? zeby ludzie tyle nie gadali,co ich to obchodzi,coś takiego bardzoo mi zalezy pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
xoxo
|
ciężko ciągnąć po nie równym gruncie wózek tak słodkich wspomnień
#1234 |
Zadomowienie
|
Skąd to wiedzieć mam , co to może się stać?
You gonna miss me when I'm gone. Zatańczymy jak owady Przy zakurzonej żarówce Najlepiej na obcasach i po dużej wódce ![]() Tak się boję, o siebie, że zostanę sam, o swój psychiczny stan. Jak te dwa łyse kamienie ![]() Będziemy się poznawać ustami i palcami Nauczymy się od nowa chodzić spać, wypowiadać słowa na M ![]()
![]() |
#1235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1.Więc opluj [...?] zbesztaj kotku ja i tak będe sie śmiała 2."Zanim powiesz o mnie tanie kłamstwo,przejdz sie w moich butach i poczuj sam to" (to akurat z jakiejś nuty hh nie pamiętam już jakiej.bez spacji sie mieści raczej) 3.Załamana otaczającym debilizmem 4.Na wstępie Was zgnębie więc lepiej zejdźcie ze mnie (cytat troszku zmieniony na twoje potrzeby . 52dębiec) 5.Zaśmiać się światu w twarz, tak bezczelnie 6.Plotkujesz? Sprawa jest prosta. Twoja wyobraźnia jest z lekka żałosna... 7.Najbardziej twórczą wyobraźnię mają plotkarze 8.Chcesz To Zaczynaj...Wiesz W Czym Tkwi Przyczyna?Mój Będzie Finał!! (też z polskiego hh ![]() 9.O mnie mówisz.? oo.dziękuję ;] wiem,byle kogo się nie OBGADUJE może akurat sobie coś wybierzesz ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |||
xoxo
|
Cytat:
Możesz podać z jakiej ? Z góry wielkie dzięki ;* Cytat:
I opisy cudne ;* Cytat:
![]() |
#1237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ludzie zawsze gadali i beda gadac taki juz jest ten swiat... Gadaj se gadaj. A ja na to leje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam kochane
![]() ![]() RealGirl89- no wiem,wiem ze nie warto sie przejmowac,ale najgorsze jest to ze ludzie interesują sie cudzymi sprawami,cudzym zyciem...i czasami po prostu przesadzają,nie mogą zrozumiec ze to moje zycie a nie ich i ze nie mogą w nie ingerowac.. ): |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Rozeznanie
|
*I wcieram w okolice serca balsam z truskawek posypanych cukrem nadzieji.
*Nawet dziś marzę marzeniami sprzed roku. Wydają się nawet świeższe. * -Pachniesz jaśminem... -To tylko pachnidło.Nie daj się zwieść. *Cała jestem czekaniem. *Masz w dłoniach krwawy jazgot tamtych naszych pięknych dni. *A może już ktoś inny mieszka w Twym niebie? *Wypełniane Tobą dni.Ze złudzeń lepiony czas... *I obudzić się w kokone nie_bycia na dwie sekundy... *Ale w głębi uśmiecham się do tych wspomnień.
#1240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i właśnie na tym to polega...jak zauważą że masz ich gdzieś, robisz po swojemu a nie pod ich komende i rzeczywiście nic im nie dało te ingerowanie bo robisz dalej to samo, to sie zmęczą gadaniną i skończą-uwierz miałam to samo ![]() ![]() _____ 1.o tym co przykre, pomyśle jutro (Przeminęło z wiatrem ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zadomowienie
|
Do you ever wanna run away?
Czy kiedykolwiek chciałeś uciec? No you don’t know what it’s like Nie, nie wiesz jak to jest When nothing feels alright Kiedy nic nie jest w porządku You don’t know what it’s like to be like me Nie wiesz jak to jest być mną To be hurt. Być zranionym To feel lost. Zagubionym To be left down in the dark. Zostawionym w ciemności. SP ![]() ![]()
![]() |
#1242 |
BAN stały
|
Chcę wykrzyczeć to z głębi moich płuc
Chcę kochać kogoś do utraty sił Śmiać się do łez Poczuć że żyję Chcę czuć bicie w moich piersiach Chcę całować się pod niebami Marakeszu Chcę czuć satysfakcję Jakby to był ostatni dzień mojego życia… bywa sie wspaniałym i wyjątkowym nawet o tym nie wiedząc... Mikołaju Mikołaju zdaj maturę za mnie w maju... ![]() 'I myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu.' 'Połamany ludzik - bez Ciebie wszystko nie ma sensu.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Rozeznanie
|
Bezmyślność to choroba duszy. Występuje w dwóch postaciach: manii i niewiedzy.
Bezprawie panuje wtedy, gdy prawa są złe albo gdy się ich nie słucha, albo gdy ich w ogóle nie ma. Bo takie rzeczy miłość z ludźmi wyprawia: nieszczęśliwym każe się gryźć rzeczami, którymi by się nikt nie martwił, a szczęśliwym chwalić każe i takie rzeczy, którymi się cieszyć nie warto. Dobrzy to ci, którzy zadowalają się marzeniem o tym, co źli rzeczywiście robią. Doświadczenie pozwala nam kierować własnym życiem wedle zasad sztuki, brak doświadczenia rzuca nas na igraszkę losu.
#1244 |
Rozeznanie
|
wciąż będe czekać na Twój znak.
tyle Twoich słów w głowie ciągle mam. nie tego chciałam. zabierz mnie ze sobą. tak daleko. powiedz jak zapomnieć. powiedz, a spróbuje. miałeś kochać mnie, miałeś kłamać gdy jest źle. to jak sen, kochanie jak sen wystarczy, że zamkniesz oczy. gdy odkochasz się. ja zakocham Cie.' sekunda z Tobą wynagradza te złe godziny. nie lękam się , póki szepczesz imie me. wewnątrz serca samotność.
#1245 |
Raczkowanie
|
noc otulona gwieździstym szalem
szeptała księżycowi sekrety na uszko rumieniec okrył jemu liczko Poczujmy jeszcze tą bliskość we dwoje Niech moje serce także stanie się Twoje... ...karm mnie pocałunkami... ...prowadź pieszczotą dłoni... A przyszłość to Ty marzenie moje miłość i świętość i sny Wrzeszczy mi do ucha Samotność Nie ma Cie ... Nie było ... nie mogę zasnąć mój cały świat pożąda twojego świata moja dusza ma gorączkę ciało prosi o ratunek chciałbym z tobą być choć chwilę chcę tak dużo ...tylko tyle PS. JA TEŻ MATURKA 2009 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Raczkowanie
|
Ja miałam matematykę i potrafię liczyć. Ty choć miałeś miłość nie potrafisz kochać.
Życie się nie kończy na jednym frajerze...ani na pięciu...ani na dziesięciu... ![]() ![]() Już nie wiem kto jest głupszy... Ja że dałam Ci szansę czy Ty, że tego nie doceniłeś... Jeśli jesteśmy tym co jemy to z Ciebie spleśniały, ciężkostrawny i niezdrowy bigos.;] ![]() Przez facetów się nie płacze, moja droga. Z nich się śmieje ![]() ![]() Z Tarzana to masz chyba tylko małpi wygląd, a nie żadne bohaterstwo czy siłę. ![]() chwilowo mam pewne problemy ![]()
![]() |
#1247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1248 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o te cytaty z mojego ostatniego postu, to wszystkie bez wyjątku pochodzą z serialu Gossip Girl, który uwielbiam <3.
Żeby nie było ![]() Bo wiesz, słońce z deszczem wywołuje tęczę ... ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Raczkowanie
|
KaMa2704 ależ polecam się na przyszłość
![]() AnnWroc jak miło Cię widzieć ![]() Póki co, jesteś moją imaginacją Pobudzasz mnie do życia niczym dobry trunek Ludzkich głodów nie wykarmisz samym chlebem Prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo Grzeją Cię podteksty? Dziwny system grzewczy Wiesz, dla mnie zawsze będziesz człowiekiem marki nic Dać sobie radę gdy brak mi wsparcia Podaj dłoń zaprowadzę Cię, gdzie wzrok nie sięga Pośród zwyczajnych chwil, budzić się rano ze spokojem Po prostu racjonalistka Nie dam sobie przybić kodu kreskowego
#1250 | |
żona
|
Cytat:
Słuchaj jak dwa serca biją... Co ludzie myślą - to nieistotne ![]() Tak to jest gdy ktoś zazdrości kiedy brak mu własnej miłości... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zadomowienie
|
ZAKLETA KSIEZNICZKA; dziękuje bardzo.
![]() * Może zrozumiesz kiedyś, kim dla Ciebie byłam. Jak bardzo Cię kochałam, Dlaczego zostawiłeś .. * Teraz inna całuje Twoje usta. Nie ja. </3 * Będę żyć. Nawet bez Ciebie. * Moje marzenia pękły jak bańka mydlana. * Nie ma nic, pusto. * Jesteś jak to rozbite lustro. * Kochasz no to pokaż, nie pozwól tego spieprzyć. * Miłośc bywa ślepa. Zafasynowałam swą miłością nie zauważyłam .. * To ostatni list, ode mnie dla Ciebie. Będąc koło Ciebie nie musiałem Cię poznawać Z Tobą chciałem budzić się, zasypiać, na nogi wstawać Nie musiałem udawać, że szczęście ciało wypełnia Kiedy górowała negatywna chemia Co by się nie działo dawałaś do zrozumienia Że świat jest niedobry i stale nie chce się zmieniać Dawałaś trafne rady, w świecie trzeba kroczyć razem. </3
![]() |
#1252 |
Raczkowanie
|
AnnWroc Rebelious RealGirl89 Frizzelicious
ymm.. ubóstwiam !!!! coś pięknego ;D więęcej ^^ ![]() A macie coś takiego, że w jednej chwili straciłam wszystko, m.in. przyjaźń, moja mama wyjeżdża na długo, ale, że się nie załamie, będę wytrwała ! A i może coś, że się zakochałam w pewnym Panu i mam nadzieję, że coś z tego będzie.. ![]() ![]() ![]() ![]() "Coś się kończy, coś zaczyna..."
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
A może miałybyście coś o tym, że jestem już z moim Tż 2 latka i że to były najpiękniejsze 2 lata w moim życiu? Że mu dziękuję, że jestem szczęśliwa? Albo że ogólnie jesteśmy szczęśliwi ze sobą.
Baaardzo proszę ![]() __________________ - niezbytgrzecznie. ![]() - tak niewiele potrzeba do szczęścia, kiedy mamy już siebie ![]() - pięknie i nierozsądnie jest! - zobacz.. mamy siebie. ![]() - jest bajecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny.. macie może coś na temat rozczarowania, utraty oparcia w osobie której tak bardzo chciałam zaufać i kiedy wszystko było już bardzo dobrze, nagle się zawiodłam.
Coś typu jak wyżej "rozczarowanie.. czy zasłużyłam sobie na nie?" coś nie wprost. ![]()
![]() |
#1256 |
Zadomowienie
|
Kee
Cysia TwOjaImaginaCja Lougess Sabiiina xxedkaxx jak ja kocham te wasze opisyyy i moze wy mi p0mozecie wiec potrzebuje opsiow takich tajemniczych np. Bezimiennie rozwniez jelsi ktos ma z wizazu opisy tajemnicze to porpsze ;*** Kochaammmm Wasss i liczee na was wciąż do przodu iść pod wiatr... gonić świat Mam MOTYLKA w brzuszku ![]() Mam zasadę łamać zasady Uwielbiam lato, gdy słońce świeci i grają w piłkę opaleni bruneci [ uhu.. opis dopiero zsa rok ;DD sie przyda ]
#1257 |
żona
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega smutna, trochę zła, bardzo rozczarowana, lekko zawiedziona... Zaufałam i to był błąd. Przykro... bo miałam nadzieję i zawiodłam się. To nie tak miało być... zawiedziona. Wszystko było dobrze. Co się popsuło? Rozczarowanie to przykre uczucie ![]() Myślałam, że Cię znam, że zaufam i... nie wyszło. nie wiem czy pomogłam. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miiło mi. ![]() nieperfekcycjnie. one love. niewinnie i słodko ostatnio dodane przez kee. ![]() * Tak, życie to jest to. * Żyje się raz. * Kolorowe niebo. * Tańczyć na deszczu, gonić wiatr * Pusty uśmiech. * Małe serce skraść. * Potknąć się o miłość. * Ciesz się chwilą. * Schizofremiczny taniec. * Sięgamy chmur. * Każdy ma swój raj. * Być sobą. * Słowa jak sztuczny miód. * Serce się kruszy, a nie łamie. * Dlaczego ludzie płaczą? * Uśmiech z domieszką ironii. * Czuję nic. * Bo czasami warto, wiesz? * Dotknę dziś gwiazd. * Przeciąg trzaska złudzeniami. * Daj mi pretekst do rozmowy. * Daleko od rzeczywistości. * Za plecami niebo mieć. * Jesteś moją imaginacją. * W perły zmienić deszcz. no, to tyle, przejrzyj pare stran wczesniej byly ostanio takie opisy..
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zadomowienie
|
a ja mogłabym prosić o tym że jutro na zakupy ide i do kina z przyjaciólką i kolegą tzn vipami ;] ? takie mega ;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.