You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-23, 11:15   #1231
evela28
na drugie mam Irena

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
dziewczyny wydawało mi się że jak sie kończył program, i karol z klaudią stali koło kingi i zaczeła juz leciec końcowa muzyka to Karol podniósł ręce i pokazał środkowe palce ale to pewnie przez to że nie miała okluarów
na pudelku są tam te palce ale nie środkowe jeśli to to ujęcie i napisali strzelił focha hihi

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 11:21   #1232
byliczka
Zakorzenienie

co ty gaaaadaaasz Lookam już

Evela to jest zdjęcie z otwarcia chyba z poprzedniego odcinka tydzień temu
Stary 2008-10-23, 11:39   #1233
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Hultajuuu toż Ty nie słyszałaś wcześniej Ryjany?

No moje typy się sprawdziły Karol miał łzy w oczach ale mógł nie panoszyć się tak to by został dłużej, dziś koło 10.45 będą w DDTVN więc można zobaczyć

Darianno
Masz już tańce na następny tydzień?
może mam, może nie mam...

A na serio jeszcze nie szukałam po moich tajnych źródłach, bo jestem w pracy.

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 12:01   #1234
kesly1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bobolinka Pokaż wiadomość
A co myślicie o Afro Izy i Kuby? Mi osobiscie bardzo sie podobalo
Baaaardzo mi się podobało, ojej nie mogłam się napatrzeać

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
I tak najlepsza była Kinga "ja nie wchodzę dopóki pada,kiedy przestanie padać?" Chyba trochę za wcześnie włączyli jej fonię
Tak, to było dobre ,normalnie płakałam z tego

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Najsłabsze solo mieli Ada i Kamil, ale odpadnie pewnie Klaudia i Kamil.
Hmmm.. Mi się najbardziej podobały ich solówki ...Jeszcze ta muzyczka Ady

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

a Pierogowaty w tej stylistyce mnie się podobał.
Piróg to już w ogóle szakal. Hehe. Wystarczy, że byłyszczy krytyką

Ososbiście trzymam kciuki za Wiolkę, mam nadzięję, że nie "skończy" tak jak Natalka z 1szej edycji. Te rudę mają "coś" w sobie
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 12:05   #1235
darja85
Przyczajenie

witam!
W ostatnim odcinku najbardziej podobali mi się Justyna i Marcin, to w dużym stopniu zasługa przepięknej choreografii, ale oboje też byli świetni. Później Wiola i Tomek.
Cieszę się, że odpadł Karol, teraz czas na Gabrysia - ja nie wiem, co dziewczyny w nim widzą, jest mdły i jako tancerz też nie jest "jakiś".

Jeśli chodzi o moich faworytów, to zdecydowanie Wiola! Jest ideałem tancerki - piękna, szczupła, wysportowana, doskonale oddaje emocje, no i fantastycznie tańczy - moim zdaniem najlepiej z całej 16. No i bardzo chciałabym, żeby YCD wygrała w końcu dziewczyna.
Z dziewczyn podoba mi się jeszcze Iza - na początku jej nie lubiłam, ale świetnie tańczy.
Ada - strasznie mnie wkurza, mam nadzieję, że odpadnie niedługo. Jakoś nie widzę w niej "fenomenu", jaki dostrzegła Pazura.
Justynę lubię, ale nie wróżę jej długiej przyszłości w programie. Chyba, że w przyszłym tygodniu trafi na Tomka albo Marcina w parze.
Anita - próbowałam się do niej przekonać, ale jakoś nie mogę. Niby tańczy, niby coś tam z niej jest, ale dla mnie ona jest jakaś taka "nieruchawa", ciężka. Zobaczymy, jak wypadnie dalej.
Paula - lubię ją, ale właściwie nic więcej. Brak jakiejkolwiek charyzmy.

Chłopaki:
Faworytem oczywiście jest Marcin! (ale i tak wolę Wiolę ) Jest świetnym tancerzem i sympatycznym chłopakiem, chyba nie było tańca, w którym wypadłby "tak sobie".
Tomek - to mój drugi faworyt i największe zaskoczenie w programie. Jest świetny! Zwłaszcza podobał mi się w quick stepie - był leciutki, wręcz fruwał, w przeciwieństwie do Anity.
Kamil - jest ok ale nic więcej. Tak samo Kuba.
Gabryś - ten to jest dopiero bezpłciowy. Nie znoszę go, dla mnie do wylotu w najbliższym tygodniu.
Michał - mam nadzieję, że daleko zajdzie, ale w finale go nie widzę.

Podsumowując :
w finale widzę na pewno Wiolę i Marcina, oraz Izę albo Kamila. Kibicuję Wioli.

Za tydzień mam nadzieję, że poleci reszta Białegostoku, czyli Gabryś i Ada.
darja85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 12:11   #1236
Maripossa
Zakorzenienie

To i ja cos od siebie rzuce...
wczoraj tylko 1 taniec rzucil mnie na kolana mianowicie Iza i Kamil po tym tancu baardzo nie chcialam zeby byli nominowani! Izka jednak swietnie tanczy
1 raz podobala mi sie Wiola ale w tej charakteryzacji w tancu otwierajacym, to bylo faaajne
No i podobal mi sie jeszcze Kamil w solowce nie wiem czy sie na niego nie przerzuce z Marcina hehe zartowalam ale chlopak ma cos w sobie...mnie troche denerwuje ze Marcin jakis taki niesmialy jest, malo mowi itd... Kamil zawsze usmiechniety, dowciapny itp. gdyby nie ta jego fryzurka na jakas postac kreskowkowa (nie wiem Johny Bravo? czy ktos tam ) byloby z niego niezle ciacho
Co do tanca w deszczu mialam takie same odczycia jak chyba Daria (?), nie ufali sobie nawzajem i jak zaczal padac deszcz to bardziej sie na nim skupiali niz na sobie i tancu...
Natomiast urzekla mnie piosenka do ktorej tanczyli Wiola i Michal a Pirog sie jeszcze uzewnetrznil i ze to jego ukochana piosenka...o moj Boze CO SIE Z NIM DZIEJE?! z twadziela w 1 i 2 edycji przeadza sie w prawdziwego mieczaka i ze tak powiem cio*ę ta jego stylizacja, sposob wypowiadania sie... to juz nie ten sam Pirog!! masakra...

Aha, co do tego ich obsciskiwania sie na scenie... jasne, ze troche wkurzajace to i dziwne conajmniej, jednak pomyslcie jakby to widzowie odbierali znowu, jakby poprostu zatanczyli, wiecie tak namietnie, uczuciowo a pozniej ot tak bez emocji podeszli do kingi i czekali na opinie dopiero by ludzie gadali, ze sie tam nie lubia, ze widac rywalizacje, bo nikt uczuci sobie nie okazuje itd... tak samo jest jak ktos odpada a oni placza. no raczej nie na zawolanie znaja sie od czerwca (na pewno nie kazdy kazdego, ale jednak), mamy pazdziernik wiec mogli sie juz jednak zzyc!
Ja w mojej poprzedniej pracy juz po niecalym m-cu wiedzialam, ze spotkalam prawdziwa przyjaciolke...wiem, ze to dziwne, ze tu trzeba czasu, "sprawdzenia" itd... jednak nie spotkalam drugiej takiej osoby ktorej bym tak ufala, z ktora bym sie rozumiala bez slow i mimo ze juz tam nie pracuje utrzymujemy ze soba zazyly kontakt.
Wydaje mi sie ze mimo wszystko oni sie tam w wiekszosci lubia hehe
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 12:15   #1237
karolina1985
Zakorzenienie

Ale Iza tańczyła wczoraj z Kubą...A Kamil z Adą...Czy nie?

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 12:26   #1238
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ale Iza tańczyła wczoraj z Kubą...A Kamil z Adą...Czy nie?
a to chyba racja cos mi sie pomylilo

jednak zdania nie zmieniam: afro podobalo mi sie najbardziej!
no i solowka Kamila
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 12:28   #1239
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
a to chyba racja cos mi sie pomylilo

jednak zdania nie zmieniam: afro podobalo mi sie najbardziej!
no i solowka Kamila
Mnie też podobała się solówka Kamila i wcale nie uważam,że była najsłabsza.I nie piszę tego przez pryzmat mojej słabości do niego

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 13:09   #1240
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, co do tego ich obsciskiwania sie na scenie... jasne, ze troche wkurzajace to i dziwne conajmniej, jednak pomyslcie jakby to widzowie odbierali znowu, jakby poprostu zatanczyli, wiecie tak namietnie, uczuciowo a pozniej ot tak bez emocji podeszli do kingi i czekali na opinie
ja wlasnie podeszłabym normalnie do tego, wykonali "prace" czyli taniec gdzie muszą sie wczuc w role i koniec - przynajmniej ja tak to widze

Cytat:
lubia lubia sie i moze szczerze, jednak ja sie nigdy z nikim tak w zyciu nie obciskuje, niezaleznie jaka plec i zazyłosc, ale rozumiem ze na potrzeby telewizji jest to robione albo ja juz taka nie dzisiejsza

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 13:13   #1241
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
No i podobal mi sie jeszcze Kamil w solowce nie wiem czy sie na niego nie przerzuce z Marcina hehe zartowalam ale chlopak ma cos w sobie...mnie troche denerwuje ze Marcin jakis taki niesmialy jest, malo mowi itd... Kamil zawsze usmiechniety, dowciapny itp. gdyby nie ta jego fryzurka na jakas postac kreskowkowa (nie wiem Johny Bravo? czy ktos tam ) byloby z niego niezle ciacho
No mam nadzieje, że żartowałaś z tym przerzuceniem sie na Kamila
to fakt, że Marcin jest nieśmiały, ale chyba tylko w TV, jak zobaczyłam jego solo na castingu i to jego "witam, nazywam się marcin mroziński, jestem z łodzi" tak skromnie powiedziane i z takim rumieńcem na polikach, to taki mi się właśnie wydawał, ale po zdjęciach na MS widać, że raczej tak nie jest.

Cytat:
Co do tanca w deszczu mialam takie same odczycia jak chyba Daria (?), nie ufali sobie nawzajem i jak zaczal padac deszcz to bardziej sie na nim skupiali niz na sobie i tancu.
no, ja tak napisałam. :ehe:

Cytat:
no pewnie, że się lubią i znają się dłużej niż od czerwca.
Np. Marcin, Anita i Tomek- spotykali się razem na turniejach tańca towarzyskiego, a Marcin z Tomkiem byli razem na jakiś warsztatach.
Marcin i całe FPC się znają, bo show robią razem.
Wiola, Iza i Kuba tańczyli razem w Caro Dance.
Wiola zna się z Marcinem, bo są z Łodzi.
i tak dalej, i tak dalej.

Więc się znają, co do lubienia się to nie wiem...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 13:45   #1242
byliczka
Zakorzenienie

Ale powiem Wam tak pocichu, ze bardzo bym chciała żeby Wiola wygrała, jeszcze tylko chce ją zobaczyć w łacinie, jakaś cha cha czy samba i wtedy będę mogła powiedzieć na 100. Wydaje mi się że ona i Marcin będą w finale. Marcin z tego co wyczytałam kilka lat tańczył latino
Stary 2008-10-23, 13:49   #1243
Daria_P
Wtajemniczenie

No Marcin ma klase A w obydwu stylach

A w przyszłym tygodniu zatańczy walca angielskiego z Anitą.

Stary 2008-10-23, 13:49   #1244
anulek88
Zakorzenienie

ja tez myśle że Wiola ma duże szanse na to by wygrac i mam nadzieję, że tą edycję wygra wkońcu jakas dziewczyna ^^

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 15:10   #1245
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

Byli w DDTVN i Prokop mówi do Karola: Nieźle się wkurzyłeś.. a on na to: Nie , wcale nie byłem przygotowany na to ze mogę wylecieć, a Egurolla do niego: Karol weź już nam nie opowiadaj bo sam widziałem że bardzo się zdenerwowałeś, nawet nie zdenerwowałeś tylko miałeś pretensje. Było to widać, ja to samo czułem, ale nie martw się, bedziemy razem współpracować bo jesteś kapitalnym tancerzem!
Widać było, że jest zły, zawiedziony i wkurzony. Starał się robić dobrą minę do złej gry, ale naprawdę był w szoku.

Ja się tam cieszę, może trochę samoocena poleci mu w dół - publiczność widocznie musiała mieć podobne uczucia do nas, wyczuli jego samouwielbienie i to się nie spodobało. Chociaż pod tym względem bardziej dokuczał mi Błażej
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 15:12   #1246
Juncia
Zakorzenienie

A pamietam, jak pare stron wczesniej, jeszcze przed wczorajszym odcinkiem, ktos pisal, ze chcialby zeby odpadl Karol, ale ze pewnie nie odpadnie. A tu taki psikus hehe
Juncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:06   #1247
SaiTai
Rozeznanie

To jeszcze coś od mnie:

Po pierwsze Kinga, znowu piersi na wierzchu… ej naprawdę chyba każdy przyzna, że lepiej jakby tam miała jakiś top czy coś innego pod spodem! Ludzie ileż można! I jejku jakie ona farmazony pociska! Nie da się tego słuchać!

Najbardziej podobał mi się taniec Tomka i Wioli (wygląda na to że Wiola jest najlepsza!)

Kuba i Iza też wypadli fantastycznie, dzięki Marysi która ułożyła świetną choreografię!

Taniec w deszczu? Porażka… Anita, wypadła o wiele gorzej niż w zeszłym tygodniu… Zresztą sama o tym wiedziała, ta mina mówiła wszystko!

Gabriel i Klaudia nie podobało mi się, ale głównie dlatego że tango jest beznadziejne dla mnie, nie lubię takiej stylistyki..

Paulina i Karol – nie wiem, ta dziewczyna wydaje się bardzo miła i sympatyczna, ponadto naprawdę ładnie tańczy, ale miała wczoraj jakieś takie sztuczne miny w tym tańcu… nie wyglądało to naturalnie, i psuło cały efekt! I o Boże, co oni zrobili biednemu Karolowi! Kto go tak „zaczesał”???? Wyglądało to fatalnie, i ten strój…

Szkoda że odpadł Karol i szkoda Klaudii..
Karol wiadomo wielka strata!
Wczoraj dopiero dostrzegłam jak urodziwa jest Klaudia, i co zobaczyłam już wcześniej inteligenta i błyskotliwa. Widać dziewczyna umie coś powiedzieć mądrego. Ale wiadomo w cenie jest głupota…

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
czy ktoś mógłby podpowiedzieć Adzie, aby do solówek zaczęła się ubierać bardziej kobieco? A nie jak do sprzątania?? Bo jeszcze trochę, a skończą się przez to na nią głosy, (Milla w poprzedniej edycji też tak się ubierała ni w pi ni w oko. Basia tydzień temu też w jakieś dziwne coś...). A byłaby szkoda.

Nie zgadzam się! Ta bluza była absolutnie rewelacyjna! Wspaniałe kolory, fantazyjne połączenie, i świetny materiał! Gdzie można kupić takie cacko!???
Dodatkowo przepięknie wczoraj ją pomalowali i super uczesali! Wyglądała rewelacyjnie!
SaiTai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:24   #1248
wink737
Zakorzenienie

ojoj tyle już wiadomości
a ja jakoś się dopiero zorientowałam, że można by zobczyć i poczytać co inni sądzą
osobiście to się chyba jeszcze nie przestawiłam, i uważam, że druga edycja była lepsza
chociaż ta powoli zaczyna nabierać tempa.
Faworyt? Tak owego jeszcze nie znalazłam, choć najbardziej jestem chyba za Wiolą. Ta dziewczyna ma energię.
Podoba mi się też Gabryś, Marcin i Michał. Wydają się sympatyczni i nieźle tańczą. Co z nich wyrośnie zobaczymy. Na pewno nie chciałabym, żeby odpadli w najbliższej przyszłości
Z dziewczyn, oprócz Wioli kibicuje Paulinie. Jakoś od samego początku ją polubiłam. Tylko brakuje jej chyba trochę takiej mocy, takiego wyróżnienia się z tłumu. Ale myślę, że się rozkręci, o ile nie odpanie wcześniej.
Od samego początku nie przepadam za Adą i Justyną, tańczą nawet nieźle, ale jakoś tak mi nie "podeszły".
A i jeszcze nie wspomniałam o Kubie. Jakoś szczególną sympatią go nie darzę, ale podziwiam jego umiejętności.
Żałuję, że odpadł Błażej. Choć faktycznie był jednym ze słabszych. Ale było na kim oko zawiesić. I Klaudia. Wyglądała na fajną dziewczynę, ale chyba zabrakło jej pewności siebie.
A Karol? Mógł trochę jeszcze zostać, ale szczególnie za nim płakać nie będę. Basia. O Basi nie mam zdania. Była i się "zmyła".
A kilka osób to jeszcze nie wiem kto co i gdzie. Jacyś tacy nijacy dla mnie są. Ale mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni

ale mi wykład wyszedł
sory dziewczyny :P

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:25   #1249
veronicas15
Zakorzenienie

Szkoda,że odpadł Karol.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:38   #1250
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

wczoraj usiadłam przed tv, zatańczyła pierwsza para, i zabrali mi prąd oddali dokładnie wtedy gdy skończyło się YCD to pewnie za to, że chciałam popatrzeć sobie nieco na Marcina ależ byłam wściekła no nic, obejrzę powtórkę w sobotę, jak mi znów nie zabiorą prądu
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 16:51   #1251
Daria_P
Wtajemniczenie

darkdot, o rety ja bym ale klnęła, zwłaszcza dlatego, że ja powtórek nie oglądam, bo zazwyczaj jestem na uczelni i pilnie się edukuje.

Stary 2008-10-23, 16:53   #1252
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
darkdot, o rety ja bym ale klnęła, zwłaszcza dlatego, że ja powtórek nie oglądam, bo zazwyczaj jestem na uczelni i pilnie się edukuje.
byłam niemożliwie wściekła, cudem mnie uspokojono
ja całe szczęście w sobotę jestem w domu
Stary 2008-10-23, 16:58   #1253
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
byłam niemożliwie wściekła, cudem mnie uspokojono
ja całe szczęście w sobotę jestem w domu
to musiał być ból zaznacz se w kalendarzu abyś nie przegapiła

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 17:04   #1254
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
to musiał być ból zaznacz se w kalendarzu abyś nie przegapiła
nie omieszkam o tym zapomnieć
Stary 2008-10-23, 17:06   #1255
mimi_77
Zakorzenienie

Wczoraj jedynym tańcem , który mnie powalił był afro. brawa dla Marysi.

co do Karola - yes, yes yes!
Marcin - boski jak zawsze. całkiem fajny był ich taniec. Nie wiem czemu ale ciesze sie, ze Justyna dobrze zatanczyła. widac było, ze udowodniła sobie i innym, ze jednak coś potrafi. Moze beda z niej jeszcze ludzie.
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 17:15   #1256
Hultaj
BAN stały

no ok, bluza może i była super, i nie uważam, że dziewczyna ma wskakiwać w seksi czerwienie i siatkowe rajstopy, jest wiele fajnych ciuchów do wybrania, ale twierdzę, że w takim programie ubieranie się jak na callanetics, prędzej czy później, nie będzie pomagać...
a jeśli chodzi o fryz, co kto lubi, jak dla mnie to było no comments. Nie pierwszy, nie ostatni raz widziałam jak styliści kogoś, w moim przekonaniu, paskudzą.

I też bym chciała, aby wygrała laska.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 17:41   #1257
byliczka
Zakorzenienie

Daria myślę że Marcin i Anita ładnie zatańczą Ona pokazała że jest dobra w te klocki, on skoro ma A klasę to też pewnie da radę

Jeszcze do solówek wrócę, Kamil dość słabo tańczył. efekt fajny bo Justin to wiadomo że więc fanki pewnie oszalały ale zauważyłam że nie trafiał w muzykę, ponosiło go trochę i wyprzedzał muzykę niestety. Ale ogólnie było spoko.

Mimi Justyna przełaziła przeskakała i została reszte tańca przenoszona przez Marcina i nadal uważam że potrafi tylko się ładnie uśmiechać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 17:48   #1258
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Daria myślę że Marcin i Anita ładnie zatańczą Ona pokazała że jest dobra w te klocki, on skoro ma A klasę to też pewnie da radę

Jeszcze do solówek wrócę, Kamil dość słabo tańczył. efekt fajny bo Justin to wiadomo że więc fanki pewnie oszalały ale zauważyłam że nie trafiał w muzykę, ponosiło go trochę i wyprzedzał muzykę niestety. Ale ogólnie było spoko.

Mimi Justyna przełaziła przeskakała i została reszte tańca przenoszona przez Marcina i nadal uważam że potrafi tylko się ładnie uśmiechać.
wiec brawa dla Marcina, ze potrafił ukryć jej niedoskonałosci.
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-23, 17:59   #1259
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie wątpię w Marcina. w nią w standardach też nie/

Stary 2008-10-23, 18:34   #1260
byliczka
Zakorzenienie

Mimi dokładnie Widać dobry z niego tancerz jak nawet z kawałem drewna zatańczyć u mnie Mój instruktor też tak mówił

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości