![]() |
#1231 |
na drugie mam Irena
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
na pudelku są tam te palce ale nie środkowe jeśli to to ujęcie i napisali strzelił focha hihi
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
co ty gaaaadaaasz
![]() ![]() Evela ![]() ![]()
![]() |
#1233 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na serio jeszcze nie szukałam po moich tajnych źródłach, bo jestem w pracy.
![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Baaaardzo mi się podobało, ojej nie mogłam się napatrzeać
![]() Cytat:
![]() Hmmm.. Mi się najbardziej podobały ich solówki ...Jeszcze ta muzyczka Ady ![]() Piróg to już w ogóle szakal. Hehe. Wystarczy, że byłyszczy krytyką ![]() Ososbiście trzymam kciuki za Wiolkę, mam nadzięję, że nie "skończy" tak jak Natalka z 1szej edycji. Te rudę mają "coś" w sobie ![]()
![]() |
![]() |
#1235 |
Przyczajenie
|
witam!
W ostatnim odcinku najbardziej podobali mi się Justyna i Marcin, to w dużym stopniu zasługa przepięknej choreografii, ale oboje też byli świetni. Później Wiola i Tomek. Cieszę się, że odpadł Karol, teraz czas na Gabrysia - ja nie wiem, co dziewczyny w nim widzą, jest mdły i jako tancerz też nie jest "jakiś". Jeśli chodzi o moich faworytów, to zdecydowanie Wiola! Jest ideałem tancerki - piękna, szczupła, wysportowana, doskonale oddaje emocje, no i fantastycznie tańczy - moim zdaniem najlepiej z całej 16. No i bardzo chciałabym, żeby YCD wygrała w końcu dziewczyna. Z dziewczyn podoba mi się jeszcze Iza - na początku jej nie lubiłam, ale świetnie tańczy. Ada - strasznie mnie wkurza, mam nadzieję, że odpadnie niedługo. Jakoś nie widzę w niej "fenomenu", jaki dostrzegła Pazura. Justynę lubię, ale nie wróżę jej długiej przyszłości w programie. Chyba, że w przyszłym tygodniu trafi na Tomka albo Marcina w parze. Anita - próbowałam się do niej przekonać, ale jakoś nie mogę. Niby tańczy, niby coś tam z niej jest, ale dla mnie ona jest jakaś taka "nieruchawa", ciężka. Zobaczymy, jak wypadnie dalej. Paula - lubię ją, ale właściwie nic więcej. Brak jakiejkolwiek charyzmy. Chłopaki: Faworytem oczywiście jest Marcin! (ale i tak wolę Wiolę ![]() Tomek - to mój drugi faworyt i największe zaskoczenie w programie. Jest świetny! Zwłaszcza podobał mi się w quick stepie - był leciutki, wręcz fruwał, w przeciwieństwie do Anity. Kamil - jest ok ale nic więcej. Tak samo Kuba. Gabryś - ten to jest dopiero bezpłciowy. Nie znoszę go, dla mnie do wylotu w najbliższym tygodniu. Michał - mam nadzieję, że daleko zajdzie, ale w finale go nie widzę. Podsumowując : w finale widzę na pewno Wiolę i Marcina, oraz Izę albo Kamila. Kibicuję Wioli. Za tydzień mam nadzieję, że poleci reszta Białegostoku, czyli Gabryś i Ada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
To i ja cos od siebie rzuce...
![]() wczoraj tylko 1 taniec rzucil mnie na kolana ![]() ![]() ![]() ![]() 1 raz podobala mi sie Wiola ![]() ![]() No i podobal mi sie jeszcze Kamil w solowce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tanca w deszczu mialam takie same odczycia jak chyba Daria (?), nie ufali sobie nawzajem i jak zaczal padac deszcz to bardziej sie na nim skupiali niz na sobie i tancu... Natomiast urzekla mnie piosenka do ktorej tanczyli Wiola i Michal ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, co do tego ich obsciskiwania sie na scenie... jasne, ze troche wkurzajace to i dziwne conajmniej, jednak pomyslcie jakby to widzowie odbierali znowu, jakby poprostu zatanczyli, wiecie tak namietnie, uczuciowo a pozniej ot tak bez emocji podeszli do kingi i czekali na opinie ![]() ![]() ![]() Ja w mojej poprzedniej pracy juz po niecalym m-cu wiedzialam, ze spotkalam prawdziwa przyjaciolke...wiem, ze to dziwne, ze tu trzeba czasu, "sprawdzenia" itd... jednak nie spotkalam drugiej takiej osoby ktorej bym tak ufala, z ktora bym sie rozumiala bez slow ![]() Wydaje mi sie ze mimo wszystko oni sie tam w wiekszosci lubia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Ale Iza tańczyła wczoraj z Kubą...A Kamil z Adą...Czy nie?
![]()
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubia lubia sie i moze szczerze, jednak ja sie nigdy z nikim tak w zyciu nie obciskuje, niezaleznie jaka plec i zazyłosc, ale rozumiem ze na potrzeby telewizji jest to robione ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1241 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to fakt, że Marcin jest nieśmiały, ale chyba tylko w TV, jak zobaczyłam jego solo na castingu i to jego "witam, nazywam się marcin mroziński, jestem z łodzi" tak skromnie powiedziane i z takim rumieńcem na polikach, to taki mi się właśnie wydawał, ale po zdjęciach na MS widać, że raczej tak nie jest. Cytat:
Cytat:
Np. Marcin, Anita i Tomek- spotykali się razem na turniejach tańca towarzyskiego, a Marcin z Tomkiem byli razem na jakiś warsztatach. Marcin i całe FPC się znają, bo show robią razem. Wiola, Iza i Kuba tańczyli razem w Caro Dance. Wiola zna się z Marcinem, bo są z Łodzi. i tak dalej, i tak dalej. Więc się znają, co do lubienia się to nie wiem...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Ale powiem Wam tak pocichu, ze bardzo bym chciała żeby Wiola wygrała, jeszcze tylko chce ją zobaczyć w łacinie, jakaś cha cha czy samba i wtedy będę mogła powiedzieć na 100. Wydaje mi się że ona i Marcin będą w finale. Marcin z tego co wyczytałam kilka lat tańczył latino
![]()
![]() |
#1243 | ||
Wtajemniczenie
|
No Marcin ma klase A w obydwu stylach
![]() A w przyszłym tygodniu zatańczy walca angielskiego z Anitą. ![]()
![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
ja tez myśle że Wiola ma duże szanse na to by wygrac
![]()
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się tam cieszę, może trochę samoocena poleci mu w dół - publiczność widocznie musiała mieć podobne uczucia do nas, wyczuli jego samouwielbienie i to się nie spodobało. Chociaż pod tym względem bardziej dokuczał mi Błażej ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
A pamietam, jak pare stron wczesniej, jeszcze przed wczorajszym odcinkiem, ktos pisal, ze chcialby zeby odpadl Karol, ale ze pewnie nie odpadnie. A tu taki psikus hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Rozeznanie
|
To jeszcze coś od mnie:
Po pierwsze Kinga, znowu piersi na wierzchu… ej naprawdę chyba każdy przyzna, że lepiej jakby tam miała jakiś top czy coś innego pod spodem! Ludzie ileż można! I jejku jakie ona farmazony pociska! Nie da się tego słuchać! ![]() Najbardziej podobał mi się taniec Tomka i Wioli (wygląda na to że Wiola jest najlepsza!) Kuba i Iza też wypadli fantastycznie, dzięki Marysi która ułożyła świetną choreografię! Taniec w deszczu? Porażka… Anita, wypadła o wiele gorzej niż w zeszłym tygodniu… Zresztą sama o tym wiedziała, ta mina mówiła wszystko! Gabriel i Klaudia – nie podobało mi się, ale głównie dlatego że tango jest beznadziejne dla mnie, nie lubię takiej stylistyki.. Paulina i Karol – nie wiem, ta dziewczyna wydaje się bardzo miła i sympatyczna, ponadto naprawdę ładnie tańczy, ale miała wczoraj jakieś takie sztuczne miny w tym tańcu… nie wyglądało to naturalnie, i psuło cały efekt! I o Boże, co oni zrobili biednemu Karolowi! Kto go tak „zaczesał”???? Wyglądało to fatalnie, i ten strój… Szkoda że odpadł Karol i szkoda Klaudii.. Karol wiadomo wielka strata! ![]() Wczoraj dopiero dostrzegłam jak urodziwa jest Klaudia, i co zobaczyłam już wcześniej inteligenta i błyskotliwa. Widać dziewczyna umie coś powiedzieć mądrego. Ale wiadomo w cenie jest głupota… Cytat:
Nie zgadzam się! Ta bluza była absolutnie rewelacyjna! Wspaniałe kolory, fantazyjne połączenie, i świetny materiał! Gdzie można kupić takie cacko!??? Dodatkowo przepięknie wczoraj ją pomalowali i super uczesali! Wyglądała rewelacyjnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
ojoj tyle już wiadomości
![]() a ja jakoś się dopiero zorientowałam, że można by zobczyć i poczytać co inni sądzą ![]() osobiście to się chyba jeszcze nie przestawiłam, i uważam, że druga edycja była lepsza ![]() chociaż ta powoli zaczyna nabierać tempa. Faworyt? Tak owego jeszcze nie znalazłam, choć najbardziej jestem chyba za Wiolą. Ta dziewczyna ma energię. Podoba mi się też Gabryś, Marcin i Michał. Wydają się sympatyczni i nieźle tańczą. Co z nich wyrośnie zobaczymy. Na pewno nie chciałabym, żeby odpadli w najbliższej przyszłości ![]() Z dziewczyn, oprócz Wioli kibicuje Paulinie. Jakoś od samego początku ją polubiłam. Tylko brakuje jej chyba trochę takiej mocy, takiego wyróżnienia się z tłumu. Ale myślę, że się rozkręci, o ile nie odpanie wcześniej. Od samego początku nie przepadam za Adą i Justyną, tańczą nawet nieźle, ale jakoś tak mi nie "podeszły". A i jeszcze nie wspomniałam o Kubie. Jakoś szczególną sympatią go nie darzę, ale podziwiam jego umiejętności. Żałuję, że odpadł Błażej. Choć faktycznie był jednym ze słabszych. Ale było na kim oko zawiesić. I Klaudia. Wyglądała na fajną dziewczynę, ale chyba zabrakło jej pewności siebie. A Karol? Mógł trochę jeszcze zostać, ale szczególnie za nim płakać nie będę. Basia. O Basi nie mam zdania. Była i się "zmyła". A kilka osób to jeszcze nie wiem kto co i gdzie. Jacyś tacy nijacy dla mnie są. Ale mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni ![]() ale mi wykład wyszedł ![]() sory dziewczyny :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,że odpadł Karol.
![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
wczoraj usiadłam przed tv, zatańczyła pierwsza para, i zabrali mi prąd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | ||
Wtajemniczenie
|
darkdot, o rety ja bym ale klnęła, zwłaszcza dlatego, że ja powtórek nie oglądam, bo zazwyczaj jestem na uczelni i pilnie się edukuje.
![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
na drugie mam Irena
|
to musiał być ból zaznacz se w kalendarzu abyś nie przegapiła
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj jedynym tańcem , który mnie powalił był afro. brawa dla Marysi.
co do Karola - yes, yes yes! Marcin - boski jak zawsze. całkiem fajny był ich taniec. Nie wiem czemu ale ciesze sie, ze Justyna dobrze zatanczyła. widac było, ze udowodniła sobie i innym, ze jednak coś potrafi. Moze beda z niej jeszcze ludzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
BAN stały
|
no ok, bluza może i była super, i nie uważam, że dziewczyna ma wskakiwać w seksi czerwienie i siatkowe rajstopy, jest wiele fajnych ciuchów do wybrania, ale twierdzę, że w takim programie ubieranie się jak na callanetics, prędzej czy później, nie będzie pomagać...
a jeśli chodzi o fryz, co kto lubi, jak dla mnie to było no comments. ![]() I też bym chciała, aby wygrała laska. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
Daria myślę że Marcin i Anita ładnie zatańczą
![]() ![]() Jeszcze do solówek wrócę, Kamil dość słabo tańczył. efekt fajny bo Justin to wiadomo że ![]() Mimi Justyna przełaziła przeskakała i została reszte tańca przenoszona przez Marcina i nadal uważam że potrafi tylko się ładnie uśmiechać. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Mimi dokładnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.